2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
nasılsınız bakalım..bebişimle biz de çok iyiyz ama hep uyku istiyoruz.hep bi halsizlik kırgınlık var üzerimizde yataktan kalkmak istemiyoruz..böle olan var mı acaba..bu halim ne zaman düzelirrrr (

aynen bende öyleyim 11 de kalktım tekrar yattım 12 de kalktımm azma hala yatasımmvarrr :)

kaynanan nazlı çıktı senin

neden antalyaya gidiyorsun canım? sürekli mi???
evet kayananm nazlıdır çoook sigara almaya gelmiş aslın da eşim kartonla alır da oda otlanır bizden
sürekli olacak canım eşim bugun iş anlaşmasını yapmış kıızm için 2 ay idare edeceğim sonrasın da gideceğim mecburen

yapma yahu. daha iyi imkanların olacaktır mutlaka üzülme canım. annen arada bir gelip kalacak yanında artık. herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım.
sağol canım imkanlar iyi olacak diye eşim istedi orayı annem yaşlı babam yok yanıma gelmez ama gelse ne güzel olur valla

sağol canım valla ben de yapamam annemsiz ben çocukken babamı kaybettim o yüzden daha bağlıyım anneme ümre ve hacıya gittiğinde ağlamaktan helak olmuştum
kısmette bu da varmış
rabbim herseyin hayırlısını versin inşşş

anladım canım. zor olacak senin için. aklın annende kalacak. inşallah annen ikna olur sana yakın biryere taşınır. hem bebekte olacak ona çok ihtiyacın var.

kızlar bende çok uyuyorum ve kendimi çok halsız hissediyorum evdede hiç iş yapasım gelmiyor işten eve gidince oğlumun karnını doyurrup hemen yatıyorum ...ama artık ben kendimi enerjik dinç hissetmek istiyorum

Canım ben de çok bağlıyım anneme 27 yıl hiç ayrı kalmadım sonra evlenince İstanbul'a geldim 1.5 senedir de buradayım. Çok zor alışılıyor sanki sırtında hep varlığını bildiğin bir desteğin çekilip gidiyor gibi oluyorsun.. Senin için daha zor tabi ama bebiş olunca dayanamaz gelir yine anneciğin. Allahım daha büyük ayrılıkları göstermesin bize...

Firsatin varsa yat hemen benim uyku ilk sirada artik ev isi falan sonra
ev işlerini hallettim canım kaynanm gitti evine bu yüzden uyuyacam da kızın uyku saatini bekliyorum şimdi

anladım canım. zor olacak senin için. aklın annende kalacak. inşallah annen ikna olur sana yakın biryere taşınır. hem bebekte olacak ona çok ihtiyacın var.
yok canım taşınmaz ama evimde gelip misafir olur ancak tabi evini bırakabilirse hiçbirimizin evinde gelip kalma gibi bir huyu yoktur
aynen ya sanırım reflüm başladı tekrardan geceleri uyuyamıyorum, uyusam da huzursuzum. bir de sürekli kabuslar görüyorum uyu uyan bir hal oldum
ben eşim olmayınca uyuyamadım canım sükür öyle sıkıntılarım yok
gerçi evi taşıyana kadar eşim olmadan nasıl uyuyacam bilemiyorum

annemin sesini iyiyim kızım dediğini duymak yetiyor bana
kızım dediğinde kapısında biterdim şimdi onu bırakmak o yüzden zoruma gidiyor aklım normalde ona endeskli çalışır uzakta olunca nasıl olurum bilmem

ben de yumurtayı menemenle kıymalı yumurtayla ya da fasulye kavurmasının üzerine kırılınca yiyorum anasının birtanesi benim kesin sat çıktı 27 ocak bir şu çizelgeyi yap be sevabına

http://lbdf.lilypie.com/dNW7p3.png

canımmm seve seve yaptım....beklenen doğum tarihini 8 kasım olarak yaptım. çünkü aramızda 3 gün var.

ben bugün 4 hafta sonra ilkkez dışarı çıkacam önce lcw ya uğrayacağım iş yerime yürüyerek kentpark 3 dk cepa 5 dk uzaklıklıkta yürüyerek ama kısmet olmadı bakalım neler var?

bi bak bakalım bizede haber ver kuzu:)

ben üzerinde yumurtadan çıkan bebiş resmi olan-COMİNG SOON-yazan t-shirt aldım lcw'den çok cici...lacivert almıştım. XL beden aldım rahat rahat giycem inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…