nasılsınız bakalım..bebişimle biz de çok iyiyz ama hep uyku istiyoruz.hep bi halsizlik kırgınlık var üzerimizde yataktan kalkmak istemiyoruz..böle olan var mı acaba..bu halim ne zaman düzelirrrr(
aynen bende öyleyim 11 de kalktım tekrar yattım 12 de kalktımm azma hala yatasımmvarrr :)
ben bide çalışıorum eve geliorum saat 9 olmadan yataktayım valla.işyerinde bile çaktırmadan kestiriyorm
ben bide çalışıorum eve geliorum saat 9 olmadan yataktayım valla.işyerinde bile çaktırmadan kestiriyorm
evet kayananm nazlıdır çoookkaynanan nazlı çıktı senin
neden antalyaya gidiyorsun canım? sürekli mi???
sağol canım imkanlar iyi olacak diye eşim istedi orayı annem yaşlı babam yok yanıma gelmez ama gelse ne güzel olur vallayapma yahu. daha iyi imkanların olacaktır mutlaka üzülme canım. annen arada bir gelip kalacak yanında artık. herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım.
Bende gunde 13 Saat falan uyuyorum
sağol canım valla ben de yapamam annemsiz ben çocukken babamı kaybettim o yüzden daha bağlıyım anneme ümre ve hacıya gittiğinde ağlamaktan helak olmuştumAllah yardımcın olsun tatlım çok zor ben anneme çok ama çok bağlıymışım onu anladım şuan umredeler gittikleri 4 gün oldu ama ben hergün ağlıyorum uzağa gidersem nasıl dayanırım bilmiyorum ama mecbur olunca rabbim verir sabrını sıkma canını bebişini üzmee
zaten en az 8 saat uyumak gerekiyomuş ben gündüz uyuyorum ama gece gec yatıyorum
gece de uyumadım ben de suan acayip uyumak istiyorumm
evet kayananm nazlıdır çoooksigara almaya gelmiş aslın da eşim kartonla alır da oda otlanır bizden
sürekli olacak canım eşim bugun iş anlaşmasını yapmış kıızm için 2 ay idare edeceğim sonrasın da gideceğim mecburen
sağol canım imkanlar iyi olacak diye eşim istedi orayı annem yaşlı babam yok yanıma gelmez ama gelse ne güzel olur valla
benim de amacım ucuz almak gecen ay robalı tüllü bir elbiseyi 10 tl ye almıştım içime doğmuş gibi büyük elbise almıştım hem de siyah üstüne çiçekler vardı... ben çook pahalı alamam zaten kış annelerine göre daha şanslıyız elbise yönünden...
evet haklısın o konuda çok şanslıyız, bu arada 10 tlye çok uygun almışsın:) aldığımız yerleri paylaşalım da hepimiz yararlanalım :) ben sosyete pazarına da baktım güzel elbiseler vardı, hamilelikte kullanılabilecek modeller ve 20-25 tl idi. ama kumaşları naylonumsuydu yazın yakar diye düşünmedim. mahgoda bir kaç penye model var ona da karnım biraz büyüdüğünde bakarım dedim :)
gece de uyumadım ben de suan acayip uyumak istiyorumm
sağol canım valla ben de yapamam annemsiz ben çocukken babamı kaybettim o yüzden daha bağlıyım anneme ümre ve hacıya gittiğinde ağlamaktan helak olmuştum
kısmette bu da varmış
rabbim herseyin hayırlısını versin inşşş
ev işlerini hallettim canım kaynanm gitti evine bu yüzden uyuyacam da kızın uyku saatini bekliyorum şimdiFirsatin varsa yat hemen benim uyku ilk sirada artik ev isi falan sonra
yok canım taşınmaz ama evimde gelip misafir olur ancak tabi evini bırakabilirse hiçbirimizin evinde gelip kalma gibi bir huyu yokturanladım canım. zor olacak senin için. aklın annende kalacak. inşallah annen ikna olur sana yakın biryere taşınır. hem bebekte olacak ona çok ihtiyacın var.
ben eşim olmayınca uyuyamadım canım sükür öyle sıkıntılarım yokaynen ya sanırım reflüm başladı tekrardan geceleri uyuyamıyorum, uyusam da huzursuzum. bir de sürekli kabuslar görüyorum uyu uyan bir hal oldum
annemin sesini iyiyim kızım dediğini duymak yetiyor banaCanım ben de çok bağlıyım anneme 27 yıl hiç ayrı kalmadım sonra evlenince İstanbul'a geldim 1.5 senedir de buradayım. Çok zor alışılıyor sanki sırtında hep varlığını bildiğin bir desteğin çekilip gidiyor gibi oluyorsun.. Senin için daha zor tabi ama bebiş olunca dayanamaz gelir yine anneciğin. Allahım daha büyük ayrılıkları göstermesin bize...
arkadaşlar doktorunuz size beslenme listesini kaçıncı ayda verdi yada verdi mi ?
ben de yumurtayı menemenle kıymalı yumurtayla ya da fasulye kavurmasının üzerine kırılınca yiyorum anasının birtanesi benim kesin sat çıktı 27 ocak bir şu çizelgeyi yap be sevabına
ben bugün 4 hafta sonra ilkkez dışarı çıkacam önce lcw ya uğrayacağım iş yerime yürüyerek kentpark 3 dk cepa 5 dk uzaklıklıkta yürüyerek ama kısmet olmadı bakalım neler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?