ben cepadan aldım gömlek ve pantolonlar var. elbise hiç yok hamile reyonunda, normal reyondan bir tane de elbise aldım ama onu xl aldım normalde m bedenim ama dedim elbise rahat olsun. kotlardan bir tane beğendim diğerleri hep ispanyol model sanki az şişecekmişiz gibi ispanyol yapmışlar. ben dar paça strech aldım:)[/QUOTkentpark hemen önümde değişik bişey olursa söylerim ama ben annemin terzisine de yaptıracağım bişeyler lcw normalde de büyük beden var harbiden onagöre tayt ve uzun blüz de olur
canım sen bursada otuuryordun değil mi doktorunda faruk dinçaslandı sanırsam daha biz doktor secemedik
ben cepadan aldım gömlek ve pantolonlar var. elbise hiç yok hamile reyonunda, normal reyondan bir tane de elbise aldım ama onu xl aldım normalde m bedenim ama dedim elbise rahat olsun. kotlardan bir tane beğendim diğerleri hep ispanyol model sanki az şişecekmişiz gibi ispanyol yapmışlar. ben dar paça strech aldım:)[/QUOTkentpark hemen önümde değişik bişey olursa söylerim ama ben annemin terzisine de yaptıracağım bişeyler lcw normalde de büyük beden var harbiden onagöre tayt ve uzun blüz de olur
valla canım bulursan bana da söyle ya ama fiyatları uygun olsun bu dönemde çok para vermek istemiyorum:) her ay alacaz bişeyler çünkü
kahvaltı hazır benim kaynana daha gelemedi
kızlar bana antalya yolları gözüktüannemden ayrılacam diye üzülüyorum gurbet gözümü korkutmuyorda annemden ayrı kalmak içimi yakmaya başladı şimdiden
valla canım bulursan bana da söyle ya ama fiyatları uygun olsun bu dönemde çok para vermek istemiyorum:) her ay alacaz bişeyler çünkü
ben hamileliğimde 2 pantalon almıştım. biri kot biri kumaş.beden değişmediği için hep giydim. arada eteklerde giydim.zaten son iki ay genelde evde uzandım, pek dışarı çıkmadım. zaten moral mi vardı drların yüzünden. iice kapandım eve. yani toplamda 2 pantalon 4 blüzle kapadım hamileliği... çok almadım nasılsa 4 ay falan kullandım.5 aydan sonra kullanmaya başladım. bana kalsa düşük bel pantalonlarla idare edecektimde, annem kızıyordu... zaten doğum sonrası, hemen diğer pantalonlarım olduğu için, hemen kaldırdım o pantalonları.hamişliğine özenneler için çok güzel kıyafetler var. ama ben kendimi hamile olduğumda çok kötü, çirkin hissettiğim için özenmiyorum hiç.hamilelik resmim bile 1 tane var.o psikolojiyle hiç çekilmemişim resim...
tabi çok güzel kıyafetler var.çokta rahat. güle güle kullanın.
benim de amacım ucuz almak gecen ay robalı tüllü bir elbiseyi 10 tl ye almıştım içime doğmuş gibi büyük elbise almıştım hem de siyah üstüne çiçekler vardı... ben çook pahalı alamam zaten kış annelerine göre daha şanslıyız elbise yönünden...
slm AYÇA cım..naber nası gidio hamişlik . yoktun buralarda,
ben hamileliğimde 2 pantalon almıştım. biri kot biri kumaş.beden değişmediği için hep giydim. arada eteklerde giydim.zaten son iki ay genelde evde uzandım, pek dışarı çıkmadım. zaten moral mi vardı drların yüzünden. iice kapandım eve. yani toplamda 2 pantalon 4 blüzle kapadım hamileliği... çok almadım nasılsa 4 ay falan kullandım.5 aydan sonra kullanmaya başladım. bana kalsa düşük bel pantalonlarla idare edecektimde, annem kızıyordu... zaten doğum sonrası, hemen diğer pantalonlarım olduğu için, hemen kaldırdım o pantalonları.hamişliğine özenneler için çok güzel kıyafetler var. ama ben kendimi hamile olduğumda çok kötü, çirkin hissettiğim için özenmiyorum hiç.hamilelik resmim bile 1 tane var.o psikolojiyle hiç çekilmemişim resim...
tabi çok güzel kıyafetler var.çokta rahat. güle güle kullanın.
Hamilelik zaten başlı başınca sıkıntılı bir dönem kilo milo bari cıvıl cıvıl bişeylerle moralim düzelsin koyu istemiyorum
iyiyim canım çok şükür ..bebişi kalp atımını görürsem süper olacak...sabırla bekliyorum ki biraz daha büyüsün sen nasılsın nasıl gidiyor?
hadi inş görürsün kalp atışlarını... benim hamilelik iyi gidiyoır. çok uyuyorum. yürümeye halim yokkkkkkkçok ağır geçiriyorum. hep uyusammmmm.havada yağmurlu. ne güzel uyulur bu havada...
evet vallahi çok yavaş geçiyor zaman utanmasam her hafta gidecem :) hoş bu ayın sonunda bir daha randevum var.. çok merak ediyyorum kuzum nasıl diye Allah sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin...
Allah yardımcın olsun tatlım çok zor ben anneme çok ama çok bağlıymışım onu anladım şuan umredeler gittikleri 4 gün oldu ama ben hergün ağlıyorum uzağa gidersem nasıl dayanırım bilmiyorum ama mecbur olunca rabbim verir sabrını sıkma canını bebişini üzmee
mehabalar hepinize.inşallah hekes iyidir?bikaç gün giremedim...ben hala beklemedeyim.cumayı bekliyorum ve günler geçmiyo sanki.çok geginim:18:endişe ve korkudan anksiyete rahatsızlığım tekrar başladı.sinirlerim alt üst.cuma gelsede şu kürtajı atlatsam
canım geçmiş olsun. gerilme sıkılma. herşey olacağına varıyor. hem birşey kalmadı. hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?