2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Allah yardımcın olsun tatlım çok zor ben anneme çok ama çok bağlıymışım onu anladım şuan umredeler gittikleri 4 gün oldu ama ben hergün ağlıyorum uzağa gidersem nasıl dayanırım bilmiyorum ama mecbur olunca rabbim verir sabrını sıkma canını bebişini üzmee

Son düzenleme:

iyiyim canım çok şükür .. bebişi kalp atımını görürsem süper olacak...sabırla bekliyorum ki biraz daha büyüsün sen nasılsın nasıl gidiyor?

hadi inş görürsün kalp atışlarını... benim hamilelik iyi gidiyoır. çok uyuyorum. yürümeye halim yokkkkkkk çok ağır geçiriyorum. hep uyusammmmm.havada yağmurlu. ne güzel uyulur bu havada...

hadi inş görürsün kalp atışlarını... benim hamilelik iyi gidiyoır. çok uyuyorum. yürümeye halim yokkkkkkk çok ağır geçiriyorum. hep uyusammmmm.havada yağmurlu. ne güzel uyulur bu havada...

inşallah canım..vajinal bakılsın istemiyorum bu sefer o yüzden bekliyorum..valla bende çok çabuk yoruluyorum zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum..ece zaten zamanımın çoğunu alıyor..yemek temizlik ütü derken günler geçip gidiyor..saate bir bakıyorum 3 olmuş 4 olmuş..sonra da mayışıyorum uyku bastırıyor ama bir türlü uyuyamıyorum

evet vallahi çok yavaş geçiyor zaman utanmasam her hafta gidecem :) hoş bu ayın sonunda bir daha randevum var.. çok merak ediyyorum kuzum nasıl diye Allah sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin...

valla bende giderimmm herhaldee :)cok merak ediyorum kuzumu benimde var ama ay sonu bi gelse hayırlısıylaa .aminn canım inş..

canım rabbim sabrını veriri sıkma canını bende ailemden uzaktayım 18 saat kadarr insan alışıyo zamanla tabi zorluklarıda oluyo ama olsunn katlanılmayacak kadar değil şükür

kızlar ben bursada otryrm bursada otran arkadaslar hangı doktorlara gıdıyrsunuz onerılerınız neler?

mehabalar hepinize.inşallah hekes iyidir?bikaç gün giremedim...ben hala beklemedeyim.cumayı bekliyorum ve günler geçmiyo sanki.çok geginim:18:endişe ve korkudan anksiyete rahatsızlığım tekrar başladı.sinirlerim alt üst.cuma gelsede şu kürtajı atlatsam

bu arada aranızda yenileri gördüm.hayırlı olur inşallah.Rabbim umutlarınızı boşa çıkarmasın

canım geçmiş olsun. gerilme sıkılma. herşey olacağına varıyor. hem birşey kalmadı. hakkında hayırlısı olsun.

nasılsınız bakalım..bebişimle biz de çok iyiyz ama hep uyku istiyoruz.hep bi halsizlik kırgınlık var üzerimizde yataktan kalkmak istemiyoruz..böle olan var mı acaba..bu halim ne zaman düzelirrrr (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…