arkadaşlar doktorunuz size beslenme listesini kaçıncı ayda verdi yada verdi mi ?
arkadaşlar doktorunuz size beslenme listesini kaçıncı ayda verdi yada verdi mi ?
Ben gecen hafta sağlık ocağına gittim orda verdiler bi beslenme tablosu yani ne yemelisin ne yememelisin falan yazıyodu.bi de kan verdim testler yapildi.bu arada bursa da oturan benim canim.haftaya kendi doktorumda kontrolum var bakalim neler dice
hamilelikten canım merak etme. duymuştum saçların döküleceğini ilk aylarda. düzelicek merak etme.
slmmm kızlar, nasılsınız :)biz geldikkk
henüz öyle bir liste vermedi haftaya pazartesi doktora gideceğim 2li test için eğer verirse bilgilendiririm sizleri :)
ilk gittiğimde doktorum vermişti. günlük değil ama geneldi. dengeli beslenmek ile ilgili bilgiler vardı.
hoşgeldinizzz. iyiyiz biz şükür. midemde biraz şişkinlik var yemekten sonra. hafifte bulantım. biraz üşütmüşüm galiba sinüzlerimde ağrıyor. eve gidip bir duş almak isterdim şimdi
bana hiçbirşey vermedi şimdilik gerek yokmuş efedndimm
Canım ikili teste kaçıncı haftalarda gidiliyor?? Bir de kalp atışını gördükten sonra bu ikili teste kadar hiç doktora gittin mi kontrole? Ben en son 21 martta gittim 6 haftalıkken, başka gitmedim..
Canım ikili teste kaçıncı haftalarda gidiliyor?? Bir de kalp atışını gördükten sonra bu ikili teste kadar hiç doktora gittin mi kontrole? Ben en son 21 martta gittim 6 haftalıkken, başka gitmedim..
cok rahatsız ediyo beni ya zaten saclarım ince telli iice kel oldum :) inşaallah durur cnm ya
sm kızlaarrr nbr ben bugun cık ıyıyım nedense hıcbı sorunum yok sabah kekler kurabıyeler yapacak kadar ıyıydım mutfaktan cıkmadım hıçç bıde ruyamda erkek bebek gordum ınş. erkek olurrr saglıklaa
Canım bana da verilmedi hiçbir şey ama verseler de uyabilir miydim bilmiyorum ki. Çalışırken çok zor oluyor. Bak saat kaç oldu canım hiçbir şey istemiyor dışardaki yemeklerden. Ev yemeği tarzı bir yer de yok... Aah ahh bebişime hiç iyi bakamıyorum
23 martta kalp atışımızı duyduğumuzda, sağlık ocağına bildirmeye gittik. ozaman hemşire bana yeme-içme listesi verdi genel olarak. örneğin 3 bardak yoğurt veya süt yazıyor. bende 2sini süt birini yoğurt olarak tüketmeye çalışıyorum. ceviz ye diyordu bide bol bol.
bu ay doktora gittiğimde soracağım yine.
sağlık ocağından tetanoz aşısı için arayan oldumu sizi kızlar? tecrübeliler deyin bize bakemmm, ne zaman yapılıyor bu aşı?:44:
sm kızlaarrr nbr ben bugun cık ıyıyım nedense hıcbı sorunum yok sabah kekler kurabıyeler yapacak kadar ıyıydım mutfaktan cıkmadım hıçç bıde ruyamda erkek bebek gordum ınş. erkek olurrr saglıklaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?