2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar bugün tahliler için Devlet Hastanesi'ne gittim (Normalde özel'e gidiyorum fakat doktorum tahlillerini devlette yaptır daha güvenli ve ücretsiz dedi) Kan alma işlemi kabusa dönüştü ....
Normalde damar yolum zaten çok zor bulunuyor. Ama bu sefer hemşirenin deneyimli olmasına rağmen 2 kolum ayrıca el üstüm delindi.. Şuan tüm damarlarımı hissediyorum ağrıdan ve damarı bulmasına rağmen kan gelmedi damardan. Bu seferki böylelikle bitti, ama ya diğerleri ?

Anne olmak zevkli bişeymiş gerçekten. Ama bir o kadarda zor

kızlar iki üç gün önce rüyamda evde halım katlnamış duruoyr bi açıyorum bir sürü çeyrek altın tam atın gördüm...sanırım bilezik görmek erkek bebeğe cumhuriyet altını kıza işaretti değil mi???

11.-14. haftalar arasında 2'li test yapılıyor canım. bende 7+4de 23 martta duyduk kalp atışını. onun üstüne bi daha gitmedim. 24 nisanda gidicem inşallahh

Allahım güzel haberlerle çıkmamızı nasip etsin inşallah. Benim de ikili testime çok kalmamış ama bebeğimi yine görmek istiyorum öncekilerden hiçbir şey anlamadım nedense :44:

hayır canım.tam tersi. ceyrek tam gibi olursa erkek,
bilezik saat kız evlattır....

kızımda saat takmıştım nazar boncuklu...

cetvelimde bebiş ters dönmüş görünüyor :) büyüyorlar mı ne :)

canım benim 7+4 gititğimde ibr hafta gerideydi 7 mm di 9+1 de bir gün önde çıktı 20 mm olmuş...hepimizin bebişleri sağlıcakla büyüyor inş...ama tabiki moralllerimiz çok önemli ne kadar sağlıklı huzurlu olursak bebişlerimz o kadar sakin ve huzurlu olurlar...

benim ikili testimde 4 mayıs falan nasipse ama şimdi 4lü çıkmış acaba onumu yaptırsak.... daha kapsamlıymış diyorlar.
ilk gebeliğimde 2 li test yaptırmamıştım.3lü yapmışlardı. devlet hastaneleri 3lü yapıyor, 2li testi de yapıyorlarmı acaba bilen var mı????

Selam kızlar 2 gündür yoktum ş.dışındaydım nasılsınız?
Nasıl gidiyorrrr?

Bende çarş.günü dr a gideceğim kısmetse bakalım artık testler,tahliller zamanı...Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

Ben de rüyamda bebek gördüm, ama bir sürü bebek. sağlık ocağı gibi bir yermiş kocaman düz bir yatağın üzerine bebeklerin hepsini yatırmışlar çoğunda pembe kıyafet var ama ben bir tanesine yöneliyorum yatakta en kenarda duruyor, ağlıyor sürekli sırtını sıvazlıyorum susuyor. ama kız mı erkek mi bilemiyorum çünkü üstü pembe altı mavi bir kıyafet giydirmişler. Benim bebiş hemen göstermeyecek mi nedir cinsiyetini

saçlar ilk ayda çok dökülmez. dökülsede size verilecek kan ve vitamin haplarıyla saçlar daha parlak ve gür olacak.sorun doğum sonrası. doğumdan sonra ilk 6 ay çok dökülüyor....

ama hamilelikten önce bu kadr böle bişi yoktu nie böle oldu anlamadım awuc awuc geliyo inş kötü bşi yoktur :S

selam kızlar. benim dr benden bir sürü test istedi.. ama ssk'lı fiyatı 750 tl tuttu ben de özelde yaptırmadım, bu sabah sağlık ocağına gittim kan vermeye. size bilgi olsun diye yazıyorum. istenen testler:
KREATİNİN
ALT(SGPT)
AST(SGOT)
GLUKOZ(AKŞ)
TAM KAN SAYIMI
TAM İDRAR TAHLİLİ (TIT)
TSH
SERBEST T4
ANTİ HIV I/II Ab
CMV IgG Ab
CMV IgM Ab

ÜRE
RUBELLA IgG Ab
RUBELLA IgM Ab

VDRL
HBs Ag.
Anti HCV
TOXOPLASMA IgG Ab
TOXOPLASMA IgM Ab
Kültür, İdrar

kırmızı olanları sağlık ocağı yapmıyormuş, özelde de çok pahalı tutuyor ben de devletten randevu aldım ama internette bu testlerin çok pahalı olduğu çoğu kişinin yaptırmadığı fln yazıyordu devlete gitsem yaparlar mı ki yoksa lükse mi girer boşuna gitmek istemiyorum eğer yapmıyorlarsa.. fikirlerinize ihtiyacım var

:120:kızlar mşdem bulanıyor ne yesem off :120::120::120::120::120:

bahçede böcek gördüm midem iyice bulandı sanki ağzımda o böceklerrr ıyyyyy :120::120:

Son düzenleme:
ama hamilelikten önce bu kadr böle bişi yoktu nie böle oldu anlamadım awuc awuc geliyo inş kötü bşi yoktur :S

Canım bulantı kusman var mı? İster istemez bu dönemlerde pek iyi beslenemiyoruz, bir de hormonal değişiklikler, mevsim değişimi aslında hepsi etkiler saçlarımızın sağlığını. Her gün yumurta yemeye çalış. Bir de moralini yüksek tut eminim düzelecektir.

arkadaşım devletin bazıları yapmıyo eğitim araştırma hastaneleri yapıyo birtek bende geçen hafta şişli de yaptırdım.bunlar önemli test virüs testi yaptırmanı tavsiye ederim.

20. haftada oluyormuş canım bana öle dediler sağlık ocağından

tamam canım sağol bilgi için

Rüyada bilezik görmek; hayırlı işlere ve erkek çocuğa yorumlanır. kaynak: 'rüyada Bilezik görmek' ne demektir tabiri 3598 ? | Bilezik...

hayır aksine bulantım kusmam yok .cok sık midem kaznıo ama içime fil kacmıs gibi :) yyumurtayıda pek sewmıom ama hergün olmasada 2 günde bi falan yemeye calısıyorum ay ne bileyim cok kötü etkilio beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…