tatlım 5 haftalıktı gittim küçüktü kalp atışları yoktu, 7+2de gittim kalp atışını duyduk. ondan sonra 1 ay sonrasına gün verdi doktor. 11. haftayı bitirmiş 12ye başlamış olamış olacağım doktora gittiğimde 11-14. hafta arası ikili test oluyor tatlım.
11.-14. haftalar arasında 2'li test yapılıyor canım. bende 7+4de 23 martta duyduk kalp atışını. onun üstüne bi daha gitmedim. 24 nisanda gidicem inşallahh
Allahım güzel haberlerle çıkmamızı nasip etsin inşallah. Benim de ikili testime çok kalmamış ama bebeğimi yine görmek istiyorum öncekilerden hiçbir şey anlamadım nedense :44:
kızlar iki üç gün önce rüyamda evde halım katlnamış duruoyr bi açıyorum bir sürü çeyrek altın tam atın gördüm...sanırım bilezik görmek erkek bebeğe cumhuriyet altını kıza işaretti değil mi???
cetvelimde bebiş ters dönmüş görünüyor :) büyüyorlar mı ne :)
hayır canım.tam tersi. ceyrek tam gibi olursa erkek,
bilezik saat kız evlattır....
kızımda saat takmıştım nazar boncuklu...
saçlar ilk ayda çok dökülmez. dökülsede size verilecek kan ve vitamin haplarıyla saçlar daha parlak ve gür olacak.sorun doğum sonrası. doğumdan sonra ilk 6 ay çok dökülüyor....
ama hamilelikten önce bu kadr böle bişi yoktu nie böle oldu anlamadım awuc awuc geliyo inş kötü bşi yoktur :S
selam kızlar. benim dr benden bir sürü test istedi.. ama ssk'lı fiyatı 750 tl tuttu ben de özelde yaptırmadım, bu sabah sağlık ocağına gittim kan vermeye. size bilgi olsun diye yazıyorum. istenen testler:
KREATİNİN
ALT(SGPT)
AST(SGOT)
GLUKOZ(AKŞ)
TAM KAN SAYIMI
TAM İDRAR TAHLİLİ (TIT)
TSH
SERBEST T4
ANTİ HIV I/II Ab
CMV IgG Ab
CMV IgM Ab
ÜRE
RUBELLA IgG Ab
RUBELLA IgM Ab
VDRL
HBs Ag.
Anti HCV
TOXOPLASMA IgG Ab
TOXOPLASMA IgM Ab
Kültür, İdrar
kırmızı olanları sağlık ocağı yapmıyormuş, özelde de çok pahalı tutuyor ben de devletten randevu aldım ama internette bu testlerin çok pahalı olduğu çoğu kişinin yaptırmadığı fln yazıyordu devlete gitsem yaparlar mı ki yoksa lükse mi girer boşuna gitmek istemiyorum eğer yapmıyorlarsa.. fikirlerinize ihtiyacım var
20. haftada oluyormuş canım bana öle dediler sağlık ocağından
kızlar iki üç gün önce rüyamda evde halım katlnamış duruoyr bi açıyorum bir sürü çeyrek altın tam atın gördüm...sanırım bilezik görmek erkek bebeğe cumhuriyet altını kıza işaretti değil mi???
Canım bulantı kusman var mı? İster istemez bu dönemlerde pek iyi beslenemiyoruz, bir de hormonal değişiklikler, mevsim değişimi aslında hepsi etkiler saçlarımızın sağlığını. Her gün yumurta yemeye çalış. Bir de moralini yüksek tut eminim düzelecektir.
ewet olabilir ben kız istiyorum ama erkemiş gibi bir his var içimde
:120:kızlar mşdem bulanıyor ne yesem off :120::120::120::120::120:
bahçede böcek gördüm midem iyice bulandı sanki ağzımda o böceklerrr ıyyyyy :120::120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?