2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım yaptır önemli bunlar. ben özel muayenehaneye gidiyorum doktorum gazide prof, testlerini devlet hastanesine yönlendiriyor orda yapıyorlar. gazi eğitim ve araştırma hastanesi bu arada diğerlerinde var mı bilemiyorum.

dur ben yorumlayım
ya % 50 kız olacak yada % 50 erkek
nası tahmin amaaaaa

allah gönlündekini versin hayırlısıyla sağlıkla inşşş

eee benim doktorum bu tahlillerin hepsini istemedi benden..
sadece bağzılarını istedi..

6+1 iken gittiğimde benimde 4 gün felan geriden geliyordu 1 ay sonra gel dedi bu haftasonu gideceğim, inş. senin ki gbi yetişmiştir :)
:120:kızlar mşdem bulanıyor ne yesem off :120::120::120::120::120:

bahçede böcek gördüm midem iyice bulandı sanki ağzımda o böceklerrr ıyyyyy :120::120:

:) tatlım bu gün 10+3 üm ve bir süre sonra ilk defa bu sabah safran sarısını çıkarmadan kahvaltı yaptım hafif bulanıyor, inş. azalacak inanıyorumm

dr benden istedi özel hastanede ben hepsini yaptırdım 550 tl tutmuştu özel sağlık sigortam sayesinde 110 tl ödedim bu bile fazla geldi baştan, bazı arkadaşlarım tüm bunlara gerek olmadığını söylüyor ama pinpiriklilik iştee yaptırdım ben.

:120:kızlar mşdem bulanıyor ne yesem off :120::120::120::120::120:

bahçede böcek gördüm midem iyice bulandı sanki ağzımda o böceklerrr ıyyyyy :120::120:

mide bulantısına bu tussuz leblebi warya o cok iyiymiş mideyi bastırıomus sabah ac karnına bi bi awuc yesenize belki görürsnz faydasını

Canım yaaa benim de derdim bulantı off.. Şu saat oldu bişi yiyemedim...

ay canlarım yaaa çok fenayım yemek yiyesimm yok ezine peynirine bayılan ben görmeye tahammül edemiyorumm sanki sabun göruyorum karsımdaa o dereceee

inşAllah bebeğimiz sağlıklı olsunda bunlarada dayanırız napalım Allah yardımcımız olsun

teyzoşlar cumartesi doktor amcaya gdicez biz mercimeğimin kalp atışşlarını duyarız inşAllah dua edin olur muuu

Ben sabah yaptırdım. Banada doktorum git devletten yaptır dedi ama, bazı testleri bazı devlet hastaneleri yapmıyormuş. Kadın doğum hastanesine gitmen lazım.. Ve doktorumun dediğine göre bu testler önemli..

sende mi c.tesi kalp atıslarını dymaya gidicen.bende o gün doktordaım inşaallah duyarsın pıtpıtlarını bibişininn bende sabırsızlıkla bekliom

mide bulantısına bu tussuz leblebi warya o cok iyiymiş mideyi bastırıomus sabah ac karnına bi bi awuc yesenize belki görürsnz faydasını

tuzlu çubuk kraker iyi dediler ama bende etkisini göstermiyor maalesef

kızlar beni sağlık ocagından aradılar gebeliğiniz var mı kayıt yaptırın diye nerden ögrenmişler acaba ya kadın emin konusuyordu sizi böyle arayan var mı ki :44:

Ben sabah yaptırdım. Banada doktorum git devletten yaptır dedi ama, bazı testleri bazı devlet hastaneleri yapmıyormuş. Kadın doğum hastanesine gitmen lazım.. Ve doktorumun dediğine göre bu testler önemli..
anım ben kadın doğum devlet hastanesine gittim yaptırdım devlette yaptırabiliyorsan bence özele o kadar para verme daha doğuma kadar çok masrafımız olacak çünkü...

tarçıncım nasılsın ? doktor kontrolüne gidecektin naptın?

tatlım selam yeni gördüm msgını, iş yerindeyim yoğunca çalışıorum arada okuyorum haftasonu yazılanları.

benim 4 te randevum az kaldı. inşallah güzel haberler alırım dua edin, bugün 7+1 bakalım. heyecanlı ve gerginim biraz... 5-6 gündür bulantı yaşıyorum, halsizim, uykum var sürekli ve sürekli yatar pozisyonda olmak istiyorum daha iyi geliyor. doktora söylicem bakalım. dönünce haberleri yazarım...

gittiğin hastanelerden oraya bilgi geliyor canım

KIZLAR MUTLAKA YAPTIRICAM ZATEN BEN BU TESTLERİ DE DEVLETTEKİLERİ BİLİYOSUNUZ YAPAR MI YAPMAZ MI EMİN OLAMADIM DİREK ÖZELE Mİ GİTSEM YOKSA DEVLETE Mİ KARAR VEREMEDİM AMA HERHALDE ÖZELE GİDİCEM NAPIYIM

alpella sen nerde oturuyorsun canım .ist dayım ben sağlık ocağının yaptığı testler
LYM
WBC
NEUT
MONO
EOS
BASO
NEUT%
LYM%
MONO%,
EOS%
BASO%
HGB
RBC
HCT
MCV
MCH
MCHC
RDW
PLT
MPV
PCT
PDW
Vit B12
HDL KOLESTROL
KOLESTROL
LDL KOLESTR. HESAP.
TRİGLİSERİD
AST
GLUKOZ
SERBEST T4
TSH
KREATİN
ÜRİK ASİT
ALBUMİN
KALSİYUM
MAGNEZYUM
POTASYUM
SODYUM
CRP TÜRBİDİMETRİK
VDRL
HBsAg
Anti HCV
anti HIV

HEPSİNBİ YAPTILAR. DEĞERLERİN HEPSİ ÇOK İYİ ÇIKTIII. ÇARŞ KAN VERDİM CUMA ÇIKTI SONUÇLAR

Son düzenleme:

canım senn SAT kac ? sanırsam doum tarihimiz aynı

evet canım arıyorlar ablamı da aramışlardı gidip yaptırdı

Allahım güzel haberlerle çıkmamızı nasip etsin inşallah. Benim de ikili testime çok kalmamış ama bebeğimi yine görmek istiyorum öncekilerden hiçbir şey anlamadım nedense :44:

Valla benimki biraz hiperaktif sanırım. Bu Forumda okuduğum kadarıyla kimse 5+6'da kalp atışı görmemiş, ben doktora dedim ultrasonda bak kalbi atıyor diye :) sonra dinledik :) Doktorda şaşırdı. Hatta şöyle bişey oldu (belki benim kuruntum) dün elimi kulağın altına koyup uzanmıştım tam uyuyacaktım ki, Kendi kalp atışımla birlikte sanırım bebeğinde kalp atışlarını duymaya başladım. Böyle bir 15-20 dak. dinledim, benim kalbimin 5 katı hızlı bir atış :) deneyin belki benim kuruntum değildir ve belki sizde duyabilirsiniz :) müthiş bişey :)

Aranızda folic asit kullanmayan var mı?Benim dr um bana vermedi,kendisi de gayet iyi bir dr dur gerek görmüyorum demişti..Bol yeşil sebze,meyve ve fındık,fıstık cevizden bolca alabilirsin demişti,hala da ısrarlı...

evet canım arıyorlar ablamı da aramışlardı gidip yaptırdı

canım senn SAT kac ? sanırsam doum tarihimiz aynı

SAT 23 subattı canım evet doğumdaşız senleee

anladım tatlım kadın kan testi yaptırdınız mı diye sordu bende hayır dedim herhalde alpellanın yazdıgı testleri yapıcaklar bende carsamba gideyim kayıt olayım bari hemde kan veririm cumartesi doktora gidicektim medilcal e onlarda isticekti birde benım doktor ssk ya bakmıyor o zman baya pahalı oluruduu

sağlık ocagı ucretsiz mi yapıyordu :44:

dr benden istedi özel hastanede ben hepsini yaptırdım 550 tl tutmuştu özel sağlık sigortam sayesinde 110 tl ödedim bu bile fazla geldi baştan, bazı arkadaşlarım tüm bunlara gerek olmadığını söylüyor ama pinpiriklilik iştee yaptırdım ben.[/QUOTE]

hiç de öyle dşünme bizim bir arkadaşın başına geldi bu testleri hiç yapmamışlar ve bebek 3,5 aylık olduğunda yapıyorlar, annede virüs var ve bebeğin kalbini etkileyebilecek bir virüs. başta yapılsaydı değer yükselmeden önlemi alınırdı. üniversite hastaneleri yaptıktan sonra bence herkes yaptırsın. bu konuyla ilgili konunun ortalarında ben anlatmıştım bu testlerin gerekliliğini okuyun isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…