selam kızlar. benim dr benden bir sürü test istedi.. ama ssk'lı fiyatı 750 tl tuttu ben de özelde yaptırmadım, bu sabah sağlık ocağına gittim kan vermeye. size bilgi olsun diye yazıyorum. istenen testler:
KREATİNİN
ALT(SGPT)
AST(SGOT)
GLUKOZ(AKŞ)
TAM KAN SAYIMI
TAM İDRAR TAHLİLİ (TIT)
TSH
SERBEST T4
ANTİ HIV I/II Ab
CMV IgG Ab
CMV IgM Ab
ÜRE
RUBELLA IgG Ab
RUBELLA IgM Ab
VDRL
HBs Ag.
Anti HCV
TOXOPLASMA IgG Ab
TOXOPLASMA IgM Ab
Kültür, İdrar
kırmızı olanları sağlık ocağı yapmıyormuş, özelde de çok pahalı tutuyor ben de devletten randevu aldım ama internette bu testlerin çok pahalı olduğu çoğu kişinin yaptırmadığı fln yazıyordu devlete gitsem yaparlar mı ki yoksa lükse mi girer boşuna gitmek istemiyorum eğer yapmıyorlarsa.. fikirlerinize ihtiyacım var
Ben de rüyamda bebek gördüm, ama bir sürü bebek. sağlık ocağı gibi bir yermiş kocaman düz bir yatağın üzerine bebeklerin hepsini yatırmışlar çoğunda pembe kıyafet var ama ben bir tanesine yöneliyorum yatakta en kenarda duruyor, ağlıyor sürekli sırtını sıvazlıyorum susuyor. ama kız mı erkek mi bilemiyorum çünkü üstü pembe altı mavi bir kıyafet giydirmişler. Benim bebiş hemen göstermeyecek mi nedir cinsiyetini
selam kızlar. benim dr benden bir sürü test istedi.. ama ssk'lı fiyatı 750 tl tuttu ben de özelde yaptırmadım, bu sabah sağlık ocağına gittim kan vermeye. size bilgi olsun diye yazıyorum. istenen testler:
KREATİNİN
ALT(SGPT)
AST(SGOT)
GLUKOZ(AKŞ)
TAM KAN SAYIMI
TAM İDRAR TAHLİLİ (TIT)
TSH
SERBEST T4
ANTİ HIV I/II Ab
CMV IgG Ab
CMV IgM Ab
ÜRE
RUBELLA IgG Ab
RUBELLA IgM Ab
VDRL
HBs Ag.
Anti HCV
TOXOPLASMA IgG Ab
TOXOPLASMA IgM Ab
Kültür, İdrar
kırmızı olanları sağlık ocağı yapmıyormuş, özelde de çok pahalı tutuyor ben de devletten randevu aldım ama internette bu testlerin çok pahalı olduğu çoğu kişinin yaptırmadığı fln yazıyordu devlete gitsem yaparlar mı ki yoksa lükse mi girer boşuna gitmek istemiyorum eğer yapmıyorlarsa.. fikirlerinize ihtiyacım var
canım benim 7+4 gititğimde ibr hafta gerideydi 7 mm di 9+1 de bir gün önde çıktı 20 mm olmuş...hepimizin bebişleri sağlıcakla büyüyor inş...ama tabiki moralllerimiz çok önemli ne kadar sağlıklı huzurlu olursak bebişlerimz o kadar sakin ve huzurlu olurlar...
:120:kızlar mşdem bulanıyor ne yesem off :120::120::120::120::120:
bahçede böcek gördüm midem iyice bulandı sanki ağzımda o böceklerrr ıyyyyy :120::120:
KREATİNİN
ALT(SGPT)
AST(SGOT)
GLUKOZ(AKŞ)
TAM KAN SAYIMI
TAM İDRAR TAHLİLİ (TIT)
TSH
SERBEST T4
ANTİ HIV I/II Ab
CMV IgG Ab
CMV IgM Ab
ÜRE
RUBELLA IgG Ab
RUBELLA IgM Ab
VDRL
HBs Ag.
Anti HCV
TOXOPLASMA IgG Ab
TOXOPLASMA IgM Ab
Kültür, İdrar
:120:kızlar mşdem bulanıyor ne yesem off :120::120::120::120::120:
bahçede böcek gördüm midem iyice bulandı sanki ağzımda o böceklerrr ıyyyyy :120::120:
Canım yaaa benim de derdim bulantı off.. Şu saat oldu bişi yiyemedim...
6+1 iken gittiğimde benimde 4 gün felan geriden geliyordu 1 ay sonra gel dedi bu haftasonu gideceğim, inş. senin ki gbi yetişmiştir :)
:) tatlım bu gün 10+3 üm ve bir süre sonra ilk defa bu sabah safran sarısını çıkarmadan kahvaltı yaptım hafif bulanıyor, inş. azalacak inanıyorumm
dr benden istedi özel hastanede ben hepsini yaptırdım 550 tl tutmuştu özel sağlık sigortam sayesinde 110 tl ödedim bu bile fazla geldi baştan, bazı arkadaşlarım tüm bunlara gerek olmadığını söylüyor ama pinpiriklilik iştee yaptırdım ben.
KREATİNİN
ALT(SGPT)
AST(SGOT)
GLUKOZ(AKŞ)
TAM KAN SAYIMI
TAM İDRAR TAHLİLİ (TIT)
TSH
SERBEST T4
ANTİ HIV I/II Ab
CMV IgG Ab
CMV IgM Ab
ÜRE
RUBELLA IgG Ab
RUBELLA IgM Ab
VDRL
HBs Ag.
Anti HCV
TOXOPLASMA IgG Ab
TOXOPLASMA IgM Ab
Kültür, İdrar
evet haklısın o konuda çok şanslıyız, bu arada 10 tlye çok uygun almışsın:) aldığımız yerleri paylaşalım da hepimiz yararlanalım :) ben sosyete pazarına da baktım güzel elbiseler vardı, hamilelikte kullanılabilecek modeller ve 20-25 tl idi. ama kumaşları naylonumsuydu yazın yakar diye düşünmedim. mahgoda bir kaç penye model var ona da karnım biraz büyüdüğünde bakarım dedim :)
kız lcw dan almıştım şimdi de normal elbiseler 29-39 arası büyük beden alır giyerim ama var şimdilik onlardan ama hamile reyonu çok itici geldi bana
ay canlarım yaaa çok fenayım yemek yiyesimm yok ezine peynirine bayılan ben görmeye tahammül edemiyorumm sanki sabun göruyorum karsımdaa o dereceee
inşAllah bebeğimiz sağlıklı olsunda bunlarada dayanırız napalım Allah yardımcımız olsun
teyzoşlar cumartesi doktor amcaya gdicez biz mercimeğimin kalp atışşlarını duyarız inşAllah dua edin olur muuu
mide bulantısına bu tussuz leblebi warya o cok iyiymiş mideyi bastırıomus sabah ac karnına bi bi awuc yesenize belki görürsnz faydasını
KREATİNİN
ALT(SGPT)
AST(SGOT)
GLUKOZ(AKŞ)
TAM KAN SAYIMI
TAM İDRAR TAHLİLİ (TIT)
TSH
SERBEST T4
ANTİ HIV I/II Ab
CMV IgG Ab
CMV IgM Ab
ÜRE
RUBELLA IgG Ab
RUBELLA IgM Ab
VDRL
HBs Ag.
Anti HCV
TOXOPLASMA IgG Ab
TOXOPLASMA IgM Ab
Kültür, İdrar
anım ben kadın doğum devlet hastanesine gittim yaptırdım devlette yaptırabiliyorsan bence özele o kadar para verme daha doğuma kadar çok masrafımız olacak çünkü...Ben sabah yaptırdım. Banada doktorum git devletten yaptır dedi ama, bazı testleri bazı devlet hastaneleri yapmıyormuş. Kadın doğum hastanesine gitmen lazım.. Ve doktorumun dediğine göre bu testler önemli..
tarçıncım nasılsın ? doktor kontrolüne gidecektin naptın?
tuzlu çubuk kraker iyi dediler ama bende etkisini göstermiyor maalesef
kızlar beni sağlık ocagından aradılar gebeliğiniz var mı kayıt yaptırın diye nerden ögrenmişler acaba ya kadın emin konusuyordu sizi böyle arayan var mı ki :44:
kızlar beni sağlık ocagından aradılar gebeliğiniz var mı kayıt yaptırın diye nerden ögrenmişler acaba ya kadın emin konusuyordu sizi böyle arayan var mı ki :44:
Allahım güzel haberlerle çıkmamızı nasip etsin inşallah. Benim de ikili testime çok kalmamış ama bebeğimi yine görmek istiyorum öncekilerden hiçbir şey anlamadım nedense :44:
evet canım arıyorlar ablamı da aramışlardı gidip yaptırdı
canım senn SAT kac ? sanırsam doum tarihimiz aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?