bulantıdan forum yazılarını okuyamaz oldum, 10. 11. haftalık olanlar bulantı durumu nasıl? biraz hafifledi mi? burcuxx senın cok bulanıyordu canım yanlıs hatırlamıyorsam hafıfledı mı hıc, agzımın tadı cok kotu o bulandırıyor mıdemı, sureklı bir iç baygınlıgı var su hiç içemiyorum bu yüzden de tansiyonum çok düşük 8e 5 geliyor
gazozda kafein olup olmadığını bilmiyorum ama içinde alkol olduğu kanıtlanmıştı geçen sene...
aynen ben.. sanki ben yazmışım bu yorumu :) napsam olmuyor biraz haşlanmış patates iyi geliyor sadece.. ve benim 24 saat var bu bulantı..
kızlar hani bi arkadaşımız organik boyayla ilgili bişeyler yazmıştı ben osayfayı arıyorum ama acaba o kaçıncı sayfaydı hatırlayanınız varmı?
o yazıyı bulmam lazım..
asitli şeylerde yasak tatlım :) gazsosda kafain yok ama asit var
bulantıdan forum yazılarını okuyamaz oldum, 10. 11. haftalık olanlar bulantı durumu nasıl? biraz hafifledi mi? burcuxx senın cok bulanıyordu canım yanlıs hatırlamıyorsam hafıfledı mı hıc, agzımın tadı cok kotu o bulandırıyor mıdemı, sureklı bir iç baygınlıgı var su hiç içemiyorum bu yüzden de tansiyonum çok düşük 8e 5 geliyor
aynen ben.. sanki ben yazmışım bu yorumu :) napsam olmuyor biraz haşlanmış patates iyi geliyor sadece.. ve benim 24 saat var bu bulantı..
ben yazmıştım eğer saç boyalarını falan soruyorsan canım sana tekrar atıyorum yazıyı.ayşenur yazıcıya mail attım bire bir kendisinin cevabıdır:
''Allah hayırlı güzel sorunsuz doğumlar versin..
Güzel bebişinizi kucağınıza gülümsemeyle alacağınız günü görelim inşallah.
Hamilelikte organik kozmetikler dışında bir şey kullanmayın.
Kan dolaşımına karışan kimyasallar ,her ne kadar “daha ne olduğu tespit eliememiş” filan deseler de iyi değil.
Siz organik ürünler alın.Ötesini boş verin.Doğal hayat kadar sağlıklı hiçbir şey kalmadı ..Ne gıdalarımız ne sabunlar,ne giydiklerimizin boyası,insanoğlu çok paragöz.
Sağlık umuru değil,satsın para kazansın diye bakıyor.
Hamilelikte dikkat etmeniz gereken şeyler:
1- Lütfen sabun kullanmayın. İçeriğinde sabun olmayan duş jelleri,şampuanlarla yıkanın
Forever Young Bitkisel ampuan - Du Sabunu - Sa Bakm Kremi |"vazgeemeyeceksiniz..."
Organik Kozmetik Sepeti
Saru
LilaKutu - rareblossom Normal Saçlar için -250 ml.
Bu adreslerde çok iyi organik,ne size ne bebeğinize hiçbir zararı olmayan temizlik malzemesi duş jelleri,şampuanlar vs satılır.
2- Saçınızı boyamak isteyen kuaförünüze “hayır” deyin. Kana karışan amonyak,peroksit,oksijen gibi kimyasal açıcılar size iyi değil. Organik boya derlerse de kanmayın.Tek organik boya “kına”dir. Şu makaleme ne olur göz atın.
LilaKutu - SAÇ BOYAM GERÇEKTEN ORGANİK Mİ?
3- Yüzünüzü organik temizleyicilerle silin.Günlük temizliğinizde sabunlu şeyler kullanmayın.Çünkü hamileliğin ilk 5 ayı hormonal büyük değişim yaşayan vücudunuzda yağ salgıları artacaktır. Deriyi sabunla kazırsanız yağ salgısı da ha da artacak ve sivilceler kızarıklıklar başlayacaktır.
LilaKutu - rareblossom Yüz Temizleme Köpüğü-Lavanta & Nane 125 ml.
Bioderma Sensibio H2O 250 ml. - EczaOnline
4- Lekeler için tek yapacağınız korumaktır. Hidrokinin gibi açıcılar kullanmayın.Şu an hamilesiniz ve açmak değil,daha koyulmasını önlemek zorundayız. Bunun için
Sebamed’ın 30 spf
Decleor’un 30 spf
Organicumsun’ın 30-50 spf güneş nemlendiricilerinden birini seçin.
Nemlendirici olarak da Rare Blossom’un nemlendiricilerinden birini seçin.
5- Çatlak önleyici yağ demek ,derinin genişlerken ytırtılmadan esneyebileceği özelliklere sahip kozmetik demektir. Yırtılırsa (çatlak) yapacak bir şey yoktur.Kim ne derse desin kanmayın.
Geceleri bu yağı:
LilaKutu - Durance Aromatoloji Masaj Yağı Sıkılaştırıcı - 250 ml.
Gündüzleri bunu kullanın:
Mustela
Basenlere, karına ve göğüslere sürmeyi de unutmayın.Onlar da çatlar…J
Lierac da çok iyi bir kremdir.Ancak deriniz kuru ve yağsız bir deri ise, yaşınız 30 üzeri ise jel yeterli yağı sağlamıyor.İlla ki lanolin,kakao yağı,susam gibi maddelerle destek de gerekiyor.
O sebeple siz bilirsiniz…Seçim sizindir.
Kullanmak istediğiniz ürünün adını “arama “bölümüne bu adreste yazın: Cosmetics ingredients search , çıkan sayfada içeriğinde kırmızı ile işaretli bir madde görürseniz kullanmayın…
Sevgilerle''
eskiden folic asit var mıydı da korkma bişey olmaz bende plansız gebelik olduğundan öğrendikten sonra içtim Allah isterse herşey olur nasıl olsa ama eşeği sağlam kazığa bağlamak adına içiyoruz. ama dr un test sonuçların neticesinde güçlü görmüştür elbet seni... ne öyle delik melik Allah korusun zaten herbirimiz her geçen gün garip kabuslarla uyanıyoruz. beyin lop larımıza yeni felaket senaryoları yüklemiyelim
lavınya bılgıelr ıcın tskler
kızlar benım ıs yerımde henuz bılmıyolar hamılelıgımı gecen cuma guvenlıkcı kız sordu abla sen sacını neden boyamıyosun dıye bay auzadı beyazlarda var onları gördü bende vakıt bulamadım felan dedım gectım
kınayı ciddi ciddi düşünüyorum ben ama sonra alısmasından korkuyorum yaa alısınca yakmazsan bas agrısı yapıyormus annem fılan oyel dıyodu :26: ne dersınız
canım benim. folik asit almayan bir sürü hamile var. en basiti kırsalda yaşayan anne adayları. Allah onların yardımcısı olsun. Doktoru doğumda görüyorlar. öyle bir kaide olsa; belirli bölgelerde hasta bebek doğumunda patlama olur. çok şükür halimize.
Ben Amerika da yasiyorum.Burdaki doktorlar hemen hamilelik vitamini veriyorlar ve dokuz ay sart kosuyorlar.Bende 7+1 hamileyim sukurler olsun Rabbime.Burada benim bir arkadasim ilk hamileliginde icti cok kilo aldim dedi ikincide icmedi.Guzel beslendi.1 ay once nurtopu gibi saglikli bebegini kucagina aldi.Hic endiselenme.Ohh mis gibi findigi ,yesilli bol tuket.Allahin izniyle bisey olmaz.Ben iciyorum cunku yogun calisyorum istahsizim malesef.Allah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin hepimize.
bende sadece patrona söyledim baska kımseye demedim sen neden kimseye söylemıyorsun canım
kalp atıslarını duyarsam herkese söylucem nasipse tabi
eğer lafınız banaysa , ilacın önemli olduğunu bahsettim, başıma gelen bi olayıda anlattım ki hani bilmeyen olursa kulağında küpe olsun diye, yoksa milleti korkutmak gibi bi derdim yok.arkadaşın biri sormuş bende kendi yaşadıklarımı fikrimi söyledim, çok rahatsız oluyorsanız o zaman bu tür konulara girmezsiniz.burası bi paylaşım alanıysa herşey konuşuluyor burda iyisiyle kötüsüyle.siz sadece iyi şeyler görmek duymak bilmek istiyorum derseniz o zaman konuları kendiniz eleyeceksiniz, yada girmeyeceksiniz.
sırf moraliniz bozuluyor diye ben yorum yapamayacakmıyım.
lavınya bılgıelr ıcın tskler
kızlar benım ıs yerımde henuz bılmıyolar hamılelıgımı gecen cuma guvenlıkcı kız sordu abla sen sacını neden boyamıyosun dıye bay auzadı beyazlarda var onları gördü bende vakıt bulamadım felan dedım gectım
kınayı ciddi ciddi düşünüyorum ben ama sonra alısmasından korkuyorum yaa alısınca yakmazsan bas agrısı yapıyormus annem fılan oyel dıyodu :26: ne dersınız
Ben hiç kimseye kişisel bir tavır almadım nilin morali bozuldu bende herşeyin Allahtan geldiğini ama yinede tedbirli olmayı söyledim ayrıca neden üstüne alındın anlamadım bir kaç olumsuz msj fln vardı ve benim gibi çabuk endişelenen insanlara onu kullanmadan da sağlıklı olunabileceği telkininde bulundum bu kadar agresifliği hiç üstüme kondurmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?