ben kakao yağı, badem yağı ve kayısı yağı kullanıyordumm hamilelikte önce birde bebe yağı kilo alıp vermekten yinede çatladı göbeğimin yanları
engel olamadım bir tane mustela var lireac diye bitane var sanrım lireactı çatlağı baya önluyorms
evet canım yaa bi gece sürdümm...aslında rahatsız edici bi kokuda değil...çikolata gibi kokuyorrarada onu da kullancam...zeytinyağını hergün sürüyorum şimdilik..
buarada tüylenme konusunda benimde şikayetim var...tüylenmem arttı.normalde sarışın ve açık tenli olduğum için tüylerim belli bile olmazdı, sanki rengi bile koyulaştı...ağda yaptırıyorum ben komple vucuda...45günde bir yapılan ağda bana yetiyordu eskiden ama şimdi bir aya düştü
diğer topiklerde göbek resimleri adı altında konu açmışlar.kasım annelerinin neden yokkkk :26:
ay ay yapılması gereken testleri biliyormuusnuz ben bilmiyorumda doktorumda sadece haftaya gelin test ypalım ama ne testti çok bilgi vermiyor gıcık oluyorum
ay ay yapılması gereken testleri biliyormuusnuz ben bilmiyorumda doktorumda sadece haftaya gelin test ypalım ama ne testti çok bilgi vermiyor gıcık oluyorum
canım sen bir çizelge yapsana. ne kadarlıksın unutuyorum ben. daha önce yaptırmadıysan tam idrar, kan tahlilidir. doktorun bilgi vermiyorsa sen sor canım.
Bende duştan duşa yani 2 gün arayla dalin bebe yağı sürüyorum,bakalım nolcek..Bu arada yarın dr umuza gidiyoruz bakalım neler isteyecek...
çatlak olayı bence tamamen bünye ile ilgili. içerden oluşuyor. bizde derinin altından görüyoruz. ben krem almayı düşünüyorum ama belkide almam bilmiyorum. içimden bir ses çatlağımın olmayacağını söylüyor :))
çatlak olayı bence tamamen bünye ile ilgili. içerden oluşuyor. bizde derinin altından görüyoruz. ben krem almayı düşünüyorum ama belkide almam bilmiyorum. içimden bir ses çatlağımın olmayacağını söylüyor :))
Annemde de anneannemde de teyzelerimde de çatlak yok off bence krem çokaz bir yüzdeyle kurtarır bizi genetik bence olay ama yinede sürmekte yarzr var az da olsa kar kardır
canım senin ilk hamilelik mi ikinciyse ilkinde olusmadıysa olusmama ihtimali yuksek
Annemde de anneannemde de teyzelerimde de çatlak yok off bence krem çokaz bir yüzdeyle kurtarır bizi genetik bence olay ama yinede sürmekte yarzr var az da olsa kar kardır
biz sürelim de ne olur ne olmaz sonra oluşur bizde sürmemiş oluruz, sürdük ama yine de çatladı deriz pişmanlığımız olmaz. sürmezsek keşke sürseydim belki olmayacaktı deriz. bu kremlerin çok faydasını gören var ikis doğum yapan bir arkadaşım kullandı hiç çatlağı yok davul gibi karnı vardı :)
biz sürelim de ne olur ne olmaz sonra oluşur bizde sürmemiş oluruz, sürdük ama yine de çatladı deriz pişmanlığımız olmaz. sürmezsek keşke sürseydim belki olmayacaktı deriz. bu kremlerin çok faydasını gören var ikis doğum yapan bir arkadaşım kullandı hiç çatlağı yok davul gibi karnı vardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?