2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bende lieracı çok duydum çok övdüler ama ayşenur yzıcıya danıştığımda mustelanın organik ve içeriğin daha güzel olduğunu, lieracın çok yağlı ciltler için olduğunu söyledi. mustela kuru ciltte bile etkilymiş ve hakkaten içeriğini kontrol ettim kozmetik içerikler sitesinden, mustelada hiç zararlı madde yok, bilgin olsun :)

ben sarışınım canım, yüzümdekiler çoğaldı benim vücutta da göbek kısmı, diğer yerler eskisi gibi devam ediyor. bakalım zamanla neler olacak

kızlar yüz üstü yatmak şu an zararlı mı ki ya ben yatıyorummm :26:

ay ay yapılması gereken testleri biliyormuusnuz ben bilmiyorumda doktorumda sadece haftaya gelin test ypalım ama ne testti çok bilgi vermiyor gıcık oluyorum

netten baktım ilk 3 ay istediğiniz gibi yatın sonra sola doğru yan yatın yazıyor

ay ay yapılması gereken testleri biliyormuusnuz ben bilmiyorumda doktorumda sadece haftaya gelin test ypalım ama ne testti çok bilgi vermiyor gıcık oluyorum

Kaçıncı haftadasin bilmiyorum ama eğer ilk testinde tam kan tam idrar ve hormon testi isteyecektir. Eğer 3 ayın dolduysa 2li tarama testi isteyecek. Begin özürlü olup olmadığını arastiriyolar onda riskli bi sonuç çıkarsa bi üst test yapılıyor çıkmazsa yapılmıyor

Bende duştan duşa yani 2 gün arayla dalin bebe yağı sürüyorum,bakalım nolcek..Bu arada yarın dr umuza gidiyoruz bakalım neler isteyecek...

Son düzenleme:

canım sen bir çizelge yapsana. ne kadarlıksın unutuyorum ben. daha önce yaptırmadıysan tam idrar, kan tahlilidir. doktorun bilgi vermiyorsa sen sor canım.

Bende duştan duşa yani 2 gün arayla dalin bebe yağı sürüyorum,bakalım nolcek..Bu arada yarın dr umuza gidiyoruz bakalım neler isteyecek...

çatlak olayı bence tamamen bünye ile ilgili. içerden oluşuyor. bizde derinin altından görüyoruz. ben krem almayı düşünüyorum ama belkide almam bilmiyorum. içimden bir ses çatlağımın olmayacağını söylüyor :))

canım senin ilk hamilelik mi ikinciyse ilkinde olusmadıysa olusmama ihtimali yuksek

Annemde de anneannemde de teyzelerimde de çatlak yok off bence krem çokaz bir yüzdeyle kurtarır bizi genetik bence olay ama yinede sürmekte yarzr var az da olsa kar kardır

Olabilir aslında,belki de genetiktir benim annemde olmamış,ablamda olmadı,teyzelerimde olmamış,ne bileyim,benim de yıllardır sıkı ve sert bir derim vardır,inşallah olmaz diye düşünüyorum...

Annemde de anneannemde de teyzelerimde de çatlak yok off bence krem çokaz bir yüzdeyle kurtarır bizi genetik bence olay ama yinede sürmekte yarzr var az da olsa kar kardır

biz sürelim de ne olur ne olmaz sonra oluşur bizde sürmemiş oluruz, sürdük ama yine de çatladı deriz pişmanlığımız olmaz. sürmezsek keşke sürseydim belki olmayacaktı deriz. bu kremlerin çok faydasını gören var ikis doğum yapan bir arkadaşım kullandı hiç çatlağı yok davul gibi karnı vardı :)

bugün iş arkadaşımın ikizi oldu eşim keşke bizimde olsaydıda bir kerede biterdi dedi ben de ona dedimki ikinciyi de mi istiyorsun? o da aman yok yok dedi güldü ben yırttım arkadaşlar allah sağlık versinde ama benim eşimin psikolojisi durmadan bana bişey olacak diye bir korkuyla yaşıyor bana çaktırmasa da onun etkisi de var

canım senin ilk hamilelik mi ikinciyse ilkinde olusmadıysa olusmama ihtimali yuksek

ilk hamileliğim. aslında kuru bir cildim var. çok kilo almayı düşünmüyorum. ayrıca manken değilim sanatçı değilim. görünmeyen bölgelerimdeki kusurlar beni çok rahatsız etmez. yüzümde olan birşey olsaydı tedirgin olurdumda şimdi hiç takmıyorum. birde cildim çok açık tenli o yüzden anlaşılacağını da sanmıyorum

annem de yok ve benim tenim bedenim ona çok benziyor. biraz genetiğime güveniyorum. birde vücuduma zamanında çok yağ krem sürdüm çok paralar harcasım bir faydasını görmedim. o yüzden çok inanmıyorum dış etkenlere.

Ewet haklısın . Şimdi hangi kremi sürelim kafam karıştı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…