tatlım şimdi sadece gaz göbeğimiz var bence 15-16. haftaları bekleyelim :)
bende bendee bendeee...uyudum biraz öncee iş yerinde bi odada çaktırmadan...ama dondum dondum..kuzeye bakan bi oda...bide uyuyanın üzerine kar yağar derler yaa ne kadar doğru bi lafmış...evde olsam sıcacık oturma odamda kanepede üzerimde battaniye eşim gelene kadar mışıl mışıl uyusam, eşim gelince beni öpse uyandırsaaa...çok mu şey istiyorum yaaaaaaaauykum var benim ya şu yağmurlu havalar içimi bayıyor benim
yaa bizim göbişlerin resimleri konusu yine kaynadı. kızlar lütfen bana cevap verin. göbeğiniz mi çıkmadı yoksa resim mi koymak istemiyorsunuz?
ayın 20 sinde ikili testim var seninki ne zaman?
16sında muayenem var canım doktor 2-3 gün içinde ister testi de. muayeneye gazinin bir profunun özel muayenehanesine gidiyorum, testlerimi gazide yaptırıyorum. bakalım hangi gün olur haber veririm :)
benimde 21.nisanda çatlıyacam meraktan geçmiyor ama zaman
geçer geçer acele etme :) yavaş yavaş yaşayalım tadını çıkaralım kuzum, nasılsa gelecek o gün :):)
maaş konusunda ipler benim elimdeeee
eşim bana verir. muhasebeyi ben yaparım.
tabi faturaları aidatı alışverişi falanda ben takip ederim
kendisi herşeyi bana bırakmış durumda :44: o sadece yeteri kadar harçlığını alır.
bence para kadınlarda toplanınca , harcamalar daha dikkatli yapılıyor. kenara daha çok para koyuluyor.
ay sorma ya çok merak ediyorum hatta geçen dayanamayıp randevu aldım perşembe günü için sonra saçmalama ne diyecem gidip doktora die iptal ettim amacım sadece bebeğimi görmek
ben doğru bulmuyorum canım çünkü o zaman erkek sorumluluk almıyor ve rahata alışıyor benim herşeyden ödemelerden haberim vardır ama ödemeleri eşim yapar ve bana gösterir paramız onda birikir bu şekilde daha iyi oluyor bu benim düşüncem
etrafımda çok yaşadım bu tür olayları Allah koruusn sorumsuz erkekten
evet kesinlikle doğru canım. hatta annem der ki erkeği tek başına alış verişe de gönderin ki neyin fiyatı ne bilsin. sonra bilmez söylenir der. şimdi eskisi gibi değil berbaer gidiyon ama ben sırf öğrensin diye yolluyorum tek :)
çatlak ya :) o bir ara bende de oldu büyüyor mu, napıyor eve ultrason mu alsak falan diye eşimin başının etini yedim sonra geçti senin de öyle olur :) acele etme annesi sakin :)
bende bendee bendeee...uyudum biraz öncee iş yerinde bi odada çaktırmadan...ama dondum dondum..kuzeye bakan bi oda...bide uyuyanın üzerine kar yağar derler yaa ne kadar doğru bi lafmış...evde olsam sıcacık oturma odamda kanepede üzerimde battaniye eşim gelene kadar mışıl mışıl uyusam, eşim gelince beni öpse uyandırsaaa...çok mu şey istiyorum yaaaaaaaa
yaa aslında benim göbüş çıplak gözle bakınca iyice belli oluyor..ama fotoda sanki çıkmaz gibime geliyor...yinede deneyeyim bu akşam bakalım....buarada burcu ben geçen gün sana görümcemede yaparım göbekte pıt pıt atma olup olmadığını dedim ama uygun ortam olmadı canım bakmak için:44:
sen ne zaman gidiyorsan doktora? ben 21'inde gitmeyi düşünüyorum...24ünde gidicektim ama 23ü zaten tatil hemen tatil dönüşü iş yerinden izin almak istemiyorum...o yüzden haftasonu gidicem..hem buda benim işime geliyor..3 gün erken kar kardırr
mide bulantıların nasıl canım? her an oluyormu ? yoksa sadece sabahlarımı?:44:
ben elevite geçtim. folik asiti bıraktım..elevit bulantı yapabilir demişti doktorum ama çok şükür yapmadı...sen kullanıyormusun elevit yada başka birşey?
evet evet tam anlamıyla eve ultrason alalım istiyorum ben onunla bağlı yaşıyım herşeyi göriyim istiyorum yada hareketleri hissetsek daha rahat edicem
evet evet tam anlamıyla eve ultrason alalım istiyorum ben onunla bağlı yaşıyım herşeyi göriyim istiyorum yada hareketleri hissetsek daha rahat edicem
onu bende istiyorum hareketlerini hissedeyim ki sağlıklı olduğunu bileyim diyorum :)
ciddimisin cnım sen yaafiyatı ne kadarmış araştırmışsındır sen
canım senin hamilelik çizelgesini okudumda İsveçdeki doğumlardan bahsetmişşş acaba orda mı doğum yapsakkk
türkiyede attığın her adım parayla daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?