2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
uykum var benim ya şu yağmurlu havalar içimi bayıyor benim
bende bendee bendeee...uyudum biraz öncee iş yerinde bi odada çaktırmadan...ama dondum dondum..kuzeye bakan bi oda...bide uyuyanın üzerine kar yağar derler yaa ne kadar doğru bi lafmış...evde olsam sıcacık oturma odamda kanepede üzerimde battaniye eşim gelene kadar mışıl mışıl uyusam, eşim gelince beni öpse uyandırsaaa...çok mu şey istiyorum yaaaaaaaa

yaa bizim göbişlerin resimleri konusu yine kaynadı. kızlar lütfen bana cevap verin. göbeğiniz mi çıkmadı yoksa resim mi koymak istemiyorsunuz?

yaa aslında benim göbüş çıplak gözle bakınca iyice belli oluyor..ama fotoda sanki çıkmaz gibime geliyor...yinede deneyeyim bu akşam bakalım....buarada burcu ben geçen gün sana görümcemede yaparım göbekte pıt pıt atma olup olmadığını dedim ama uygun ortam olmadı canım bakmak için:44:

sen ne zaman gidiyorsan doktora? ben 21'inde gitmeyi düşünüyorum...24ünde gidicektim ama 23ü zaten tatil hemen tatil dönüşü iş yerinden izin almak istemiyorum...o yüzden haftasonu gidicem..hem buda benim işime geliyor..3 gün erken kar kardırr
mide bulantıların nasıl canım? her an oluyormu ? yoksa sadece sabahlarımı?:44:
ben elevite geçtim. folik asiti bıraktım..elevit bulantı yapabilir demişti doktorum ama çok şükür yapmadı...sen kullanıyormusun elevit yada başka birşey?

maaş konusunda ipler benim elimdeeee
eşim bana verir. muhasebeyi ben yaparım.
tabi faturaları aidatı alışverişi falanda ben takip ederim
kendisi herşeyi bana bırakmış durumda :44: o sadece yeteri kadar harçlığını alır.
bence para kadınlarda toplanınca , harcamalar daha dikkatli yapılıyor. kenara daha çok para koyuluyor.

16sında muayenem var canım doktor 2-3 gün içinde ister testi de. muayeneye gazinin bir profunun özel muayenehanesine gidiyorum, testlerimi gazide yaptırıyorum. bakalım hangi gün olur haber veririm :)

benimde 21.nisanda çatlıyacam meraktan geçmiyor ama zaman

geçer geçer acele etme :) yavaş yavaş yaşayalım tadını çıkaralım kuzum, nasılsa gelecek o gün :):)

ay sorma ya çok merak ediyorum hatta geçen dayanamayıp randevu aldım perşembe günü için sonra saçmalama ne diyecem gidip doktora die iptal ettim amacım sadece bebeğimi görmek

ben doğru bulmuyorum canım çünkü o zaman erkek sorumluluk almıyor ve rahata alışıyor benim herşeyden ödemelerden haberim vardır ama ödemeleri eşim yapar ve bana gösterir paramız onda birikir bu şekilde daha iyi oluyor bu benim düşüncem

etrafımda çok yaşadım bu tür olayları Allah koruusn sorumsuz erkekten

ay sorma ya çok merak ediyorum hatta geçen dayanamayıp randevu aldım perşembe günü için sonra saçmalama ne diyecem gidip doktora die iptal ettim amacım sadece bebeğimi görmek

çatlak ya :) o bir ara bende de oldu büyüyor mu, napıyor eve ultrason mu alsak falan diye eşimin başının etini yedim sonra geçti senin de öyle olur :) acele etme annesi sakin :)

evet kesinlikle doğru canım. hatta annem der ki erkeği tek başına alış verişe de gönderin ki neyin fiyatı ne bilsin. sonra bilmez söylenir der. şimdi eskisi gibi değil berbaer gidiyon ama ben sırf öğrensin diye yolluyorum tek :)

bende canım özellikle şu hamilelikle gönderiyorum tek başına sonradan laf söz etmesinlerde aman aman

çatlak ya :) o bir ara bende de oldu büyüyor mu, napıyor eve ultrason mu alsak falan diye eşimin başının etini yedim sonra geçti senin de öyle olur :) acele etme annesi sakin :)

evet evet tam anlamıyla eve ultrason alalım istiyorum ben onunla bağlı yaşıyım herşeyi göriyim istiyorum yada hareketleri hissetsek daha rahat edicem

cevaplar için teşekkür ederim. göbişler konusunda anlaştık o zaman. iyice belirsin koyalım fotoları. valla benim belim sadece 2 cm genişledi, hiç belli olmuyor. yoksa çoktan koymuştum

canım seninle günlerimiz aynı. hatta hatırlarsan ikimizde 24 nisanda gidecektik doktora. benim doktorum takvimde günleri tek tek saydı. 24 nisanda gel dedi. özellikle o günü seçtiği için ben o gün gidicem. sen 3 gün önceye almışsın heralde bişi farketmez. çünkü ikili test 11-14 haftalarda diyorlar.

sonracığıma doktorum folik asit başka ilaç yok dedi. 3 ay kesinlikle vermiyor. genç bir doktor ama içim ona ısındı, güvendim ve kendimi teslim ediyorum. yemediğimi biliyor 12. haftadan sonra vitamin vercem dedi. yediklerime göre karar verecekmiş. iyi yersen vermem dedi. inşallah iştahım açılırda vitaminlere gerek kalmaz.

evet görümcene bakacaktın. olsun canım önemli değil. ben o kıpırtıyı bebeğim olarak kabullendim. çünkü gördükçe rahatlıyorum. doktora gitmeye çok var. kendimi sakinleştirmek için akşamları açıyorum bakıyorum. üşütcem bu gidişle :)

bulantım ara ara tavan yapıyor. genelde akşamları. yemekte neredeyse çıkaracaktım. Allahtan fark eden olmadı. çok utandım. bişi yiyemedim. açım şimdide. yanıma getirdiklerimi canım yemek istemiyor.

evet evet tam anlamıyla eve ultrason alalım istiyorum ben onunla bağlı yaşıyım herşeyi göriyim istiyorum yada hareketleri hissetsek daha rahat edicem

belli bir dönemden sonra şu drların dinlediği şey var ya Stetoskop ile dinleniyormuş sanırım 12. haftadan sonra ama çok emin değilim hafta konusunda

canım senin hamilelik çizelgesini okudumda İsveçdeki doğumlardan bahsetmişşş acaba orda mı doğum yapsakkk

türkiyede attığın her adım parayla daa

aynı şeyi bende aklımdan geçirdim yemin ederim :) türkiyede de aslında öyle yasa da var ama yasa da ki açıklık tabipler birliğinin buna engel olmasına yetiyor. yasal olarak ücretsiziz ama, bu kategoriye giremiyoruz. şimdiden düşünüyorum doğum parasının vs altından nasıl kalkarız diye :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…