kuzum yaaa seninlee aş ermelerimiz bile çok benziyor...geçen gün eşimle eve geliyoruz...bi zeytin şirketinin arabası durdu yanımızda, üzerinde yeşil zeytinn resmi yapıştırmışlar reklam olarak..ama zeytinlerr nasıl canlı gibi,,,yeşil yeşil...eve giderken yeşil zeytin aldık... kahvaltı gibi yaptık akşam yemeğimizi....aynen bende leblebi gibi attım ağzıma...sabah kalvatıısında bi tabak karışırık peynir yiyorum..kaşar- beyaaz peynir...ekici diye bi markanın beyaz peynirinee bayılıyorum özellikle...
yumurtayı tam pişmiş yemek gerekiyor diye biliyorum canımm...
benim yumurtayla aram hiç iyi değil teyzoşş yaaaçok üzülüyorum yiyemiyorum diye..haftada 2 kez yiyorum sadece o da haftasonları anneme gidiyorum, o zorluyor..yada pazar günü eşim bol domates biberli menemen yapıyorr ancak öyleee
dün geceden beri ağzımda fazla fazla tükürük biriiyordu. midemi de kaldırıyordu. netten araştırdım bakın ne diyorlar
benim gibi ağzında tükürüğü çoğalan var mı?
iştahımı kapatıyor hiçbirşey yiyesim yok.
Aynen hayatım yaa,ne güzel biz galiba seninle aynı cinsten veletler doğuracağızAynı şeylere aşerdiğimize göre..Bizde bazen akşam yemeğimizi kahvaltı gibi yapıyoruz ama o da acaip ekmek yediriyor insana yaa..eşim bi de kızartır mutlaka tereyağ falan filan(ay neyse fazla bahsetmeyeyim)
eşim de ezine peyniri alır genelde ama ben bu sıralar bim de "aknaz"diye tam yağlı bi beyaz peynir var ona bayılıyorum yaaa,nasıl yiyorum anlatamam.2-3 haftada biten peynir kutusu 3-4 günde bitiyor artık
günde 1 tane yumurta yemeye çalış canım yaaa.gerçi bende 2 günde 1e düşürdüm yaa..
Bu arada yarın dr a gidiyorum,dua et bana tamam mı şekerim...
dualarım seninlee canımmyarın ne için gidiyorsun doktora? doktormu çağırdı? güzel haberlerle gel, bebeğini gör hasret giderrr inşallahhhh
eşim yazık köy yumurtası falan aldı, sırf severek yiyeyim diyee ama bende iş yok...yarın sabahtan itibaren yarım saat daha erken kalkıp yumurta yiycem inşalahh teyzesiine güzel iştee peynir tüketimi gayet iyi hepimiz için..yarasın bal olsun kuzunaaa
yarın doktordan döner dönmez yaz bizee canımmgüzel haberlerle bekliyoruzzz...öpüyorummm
Allahım kolaylık versin bende de aynı dertten var canım. Yutmaya çalışıyorum ama sonrasında da mide bulantımı tetikliyor hooop lavaboya zor yetişiyorumöğür öğür çıkardıklarım safra ya da tükürükten ibaret... Az kaldı ama ilk trimestrımızın bitmesine kolayca atlatalım inşallah.
inşallah canım. ben yanıma poşet koydum artık. kendimi bugün çok kötü hissediyorum yaa....:18:
Normal canım benim de hemen hemen senin şu an bulunduğun haftada iyice ağırlaşmıştı. Şimdi 10.haftamdayım ve geçen son 3 haftama göre biraz daha iyiyim. Bu arada mide bulantısı çekmenin aslında iyi olduğunu okumuştum bir bakıma vücut bulantı ve kusmalarla kendini ve bebeği korumaya alıyormuş.
Firsatin varsa yat hemen benim uyku ilk sirada artik ev isi falan sonra
Aynen hayatım yaa,ne güzel biz galiba seninle aynı cinsten veletler doğuracağızAynı şeylere aşerdiğimize göre..Bizde bazen akşam yemeğimizi kahvaltı gibi yapıyoruz ama o da acaip ekmek yediriyor insana yaa..eşim bi de kızartır mutlaka tereyağ falan filan(ay neyse fazla bahsetmeyeyim)
eşim de ezine peyniri alır genelde ama ben bu sıralar bim de "aknaz"diye tam yağlı bi beyaz peynir var ona bayılıyorum yaaa,nasıl yiyorum anlatamam.2-3 haftada biten peynir kutusu 3-4 günde bitiyor artık
günde 1 tane yumurta yemeye çalış canım yaaa.gerçi bende 2 günde 1e düşürdüm yaa..
Bu arada yarın dr a gidiyorum,dua et bana tamam mı şekerim...
canım bu kadr yorma kendini. ilk 3 ay çok hassas dönem. misafirlerin gelmeseler olmaz mı yaa.. hamilesin madem geldiler sana biraz destek olsunlar. kısmeti vasa taş da taşısan gelir bebek ama olsun ne gerek var üzülüp yorulmaya. ultrasona istedğin sıklıkta gir ben 2 haftada 4 kere girdim :) zararı yok.nasılsınız ben bebeğimiyine görmek istiyorum ultrasondan onun iyi olduğunu duymak istiyorum sizde anlarsınızki pek bişey hissetmeyince insan panikliyor hep aklım onda ilk 3 aylık hamilelikte ne sıklıkta ultrasona girilmeli acaba? aslında gidemem de çalışıyorum ben çok mide bulantısı yaşayan biriyim çok belirtilerim var aslında ama sinir oluyorum artık sürekli yatılı misafirim geliyor hafta içi okul hafta sonu misafir deliricem daha şimdi oturdum kıçımın üstüne belim kıçım ağrıyor içim bulandı bi tuhaf yıpranacak iş hepside indir kaldır eğil kalk çamaşır as topla bilirsiniz işte ev işi sonra kızıyyorum kendime otur boşver diye oda olmuyor yapmadan misafire ayıp olmasın diye kendimi yıpraattım iyice bugün midem bulanmadı çok güzel ama şimdidde korkuyorum çok yoruldum dünden beri kasıklarım ağrıyor hemen yorulunca bişey olurdiye ödüm kopuyor amaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn işte doluyum kızlar gurbette anne babadan uzak anne olmaya çalışıyorum zor zooooorrrrrr...
Selam güzel kasım anneleri dün doktora gittik. doktor bizi gayet iyi buldu :) bende ısrarla bebegimin fotografını istedim kocaman olmuş teyzeleriii :)
nasılsınız ben bebeğimiyine görmek istiyorum ultrasondan onun iyi olduğunu duymak istiyorum sizde anlarsınızki pek bişey hissetmeyince insan panikliyor hep aklım onda ilk 3 aylık hamilelikte ne sıklıkta ultrasona girilmeli acaba? aslında gidemem de çalışıyorum ben çok mide bulantısı yaşayan biriyim çok belirtilerim var aslında ama sinir oluyorum artık sürekli yatılı misafirim geliyor hafta içi okul hafta sonu misafir deliricem daha şimdi oturdum kıçımın üstüne belim kıçım ağrıyor içim bulandı bi tuhaf yıpranacak iş hepside indir kaldır eğil kalk çamaşır as topla bilirsiniz işte ev işi sonra kızıyyorum kendime otur boşver diye oda olmuyor yapmadan misafire ayıp olmasın diye kendimi yıpraattım iyice bugün midem bulanmadı çok güzel ama şimdidde korkuyorum çok yoruldum dünden beri kasıklarım ağrıyor hemen yorulunca bişey olurdiye ödüm kopuyor amaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn işte doluyum kızlar gurbette anne babadan uzak anne olmaya çalışıyorum zor zooooorrrrrr...
amin inşaallah cümlemize nasip etsin. :):):) Artık ozaman okul maceralarımızı yazarız :):):):)
hee amma olur haa, benim 5 aldı,benimki ceza almış. okuldan kaçmış :) yaramazlk yapmış ne maceralar yazarız. geleceğin çocukları çok daha afacan zaten :)
birşeyler yedikten 2 saat sonra çıkaran var mı kızlar? az önce çıkardım ve yemek borumu taş gibi hissediyorum
masallah kızlar ya bende ne peynir ne yumurta sadece yeşil zeytin zaten siyah zeytin evimizde bulundrmuyozz eşimde bende yiyemiyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?