2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Aynen hayatım yaa,ne güzel biz galiba seninle aynı cinsten veletler doğuracağızAynı şeylere aşerdiğimize göre..Bizde bazen akşam yemeğimizi kahvaltı gibi yapıyoruz ama o da acaip ekmek yediriyor insana yaa..eşim bi de kızartır mutlaka tereyağ falan filan(ay neyse fazla bahsetmeyeyim)
eşim de ezine peyniri alır genelde ama ben bu sıralar bim de "aknaz"diye tam yağlı bi beyaz peynir var ona bayılıyorum yaaa,nasıl yiyorum anlatamam.2-3 haftada biten peynir kutusu 3-4 günde bitiyor artık

günde 1 tane yumurta yemeye çalış canım yaaa.gerçi bende 2 günde 1e düşürdüm yaa..

Bu arada yarın dr a gidiyorum,dua et bana tamam mı şekerim...

Allahım kolaylık versin bende de aynı dertten var canım. Yutmaya çalışıyorum ama sonrasında da mide bulantımı tetikliyor hooop lavaboya zor yetişiyorum öğür öğür çıkardıklarım safra ya da tükürükten ibaret... Az kaldı ama ilk trimestrımızın bitmesine kolayca atlatalım inşallah.

dualarım seninlee canımm yarın ne için gidiyorsun doktora? doktormu çağırdı? güzel haberlerle gel, bebeğini gör hasret giderrr inşallahhhh

eşim yazık köy yumurtası falan aldı, sırf severek yiyeyim diyee ama bende iş yok...yarın sabahtan itibaren yarım saat daha erken kalkıp yumurta yiycem inşalahh teyzesii ne güzel iştee peynir tüketimi gayet iyi hepimiz için..yarasın bal olsun kuzunaaa

yarın doktordan döner dönmez yaz bizee canımm güzel haberlerle bekliyoruzzz...öpüyorummm

Sağol canım benim,en son gittiğimde 3 hafta sonra gel demişti,3 hafta doldu gidip bi görelim bakalım bebişi naapar ne eder :)))
artık herhalde test zamanı yaklaşıyo malum testler,ay inşallah herşey düzgün gider yaaa...

Zaten eşim almış bu sefer randevuyu saat 4 te gideceğiz kısmetse...bende öpüyorumm...

Yumurtanı ye yarın

inşallah canım. ben yanıma poşet koydum artık. kendimi bugün çok kötü hissediyorum yaa....:18:

inşallah canım. ben yanıma poşet koydum artık. kendimi bugün çok kötü hissediyorum yaa....:18:

Normal canım benim de hemen hemen senin şu an bulunduğun haftada iyice ağırlaşmıştı. Şimdi 10.haftamdayım ve geçen son 3 haftama göre biraz daha iyiyim. Bu arada mide bulantısı çekmenin aslında iyi olduğunu okumuştum bir bakıma vücut bulantı ve kusmalarla kendini ve bebeği korumaya alıyormuş.

inşallah öyledir canım. pek fazla kusma yok sadece bulantı ve halsizlik işte

masallah kızlar ya bende ne peynir ne yumurta sadece yeşil zeytin zaten siyah zeytin evimizde bulundrmuyozz eşimde bende yiyemiyoruzz

nasılsınız ben bebeğimiyine görmek istiyorum ultrasondan onun iyi olduğunu duymak istiyorum sizde anlarsınızki pek bişey hissetmeyince insan panikliyor hep aklım onda ilk 3 aylık hamilelikte ne sıklıkta ultrasona girilmeli acaba? aslında gidemem de çalışıyorum ben çok mide bulantısı yaşayan biriyim çok belirtilerim var aslında ama sinir oluyorum artık sürekli yatılı misafirim geliyor hafta içi okul hafta sonu misafir deliricem daha şimdi oturdum kıçımın üstüne belim kıçım ağrıyor içim bulandı bi tuhaf yıpranacak iş hepside indir kaldır eğil kalk çamaşır as topla bilirsiniz işte ev işi sonra kızıyyorum kendime otur boşver diye oda olmuyor yapmadan misafire ayıp olmasın diye kendimi yıpraattım iyice bugün midem bulanmadı çok güzel ama şimdidde korkuyorum çok yoruldum dünden beri kasıklarım ağrıyor hemen yorulunca bişey olurdiye ödüm kopuyor amaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn işte doluyum kızlar gurbette anne babadan uzak anne olmaya çalışıyorum zor zooooorrrrrr...

Selam güzel kasım anneleri dün doktora gittik. doktor bizi gayet iyi buldu :) bende ısrarla bebegimin fotografını istedim kocaman olmuş teyzeleriii :)

yanımda olsalar böyle mi olurdu? yan gelir yatardım annem elimi değddirmez bişeye canım benim o ama eller kadir kıymet bilmiyor annem eşim çok anlayışlı buna rağmen ben çok yıpranıyorum nede olsa erkeğin işiyle kaddının ki farklı oluyor.siz kaç kez gittiniz ne sıklıkta gittiniz dr.a:26:

canım bu kadr yorma kendini. ilk 3 ay çok hassas dönem. misafirlerin gelmeseler olmaz mı yaa.. hamilesin madem geldiler sana biraz destek olsunlar. kısmeti vasa taş da taşısan gelir bebek ama olsun ne gerek var üzülüp yorulmaya. ultrasona istedğin sıklıkta gir ben 2 haftada 4 kere girdim :) zararı yok.
Selam güzel kasım anneleri dün doktora gittik. doktor bizi gayet iyi buldu :) bende ısrarla bebegimin fotografını istedim kocaman olmuş teyzeleriii :)

oy oyyyy çok sevindim çoook Allah yüzünü gösterip okullara göndermeyi de nasip etsin.

amin inşaallah cümlemize nasip etsin. :):):) Artık ozaman okul maceralarımızı yazarız :):):):)

canım seni çookk iyi anlıyorumm bende gurbetteyimm ailemden kimse yok burda malesef kendini fazla yorma canımm dikkat et bebişini üzme

amin inşaallah cümlemize nasip etsin. :):):) Artık ozaman okul maceralarımızı yazarız :):):):)

hee amma olur haa, benim 5 aldı,benimki ceza almış. okuldan kaçmış :) yaramazlk yapmış ne maceralar yazarız. geleceğin çocukları çok daha afacan zaten :)

birşeyler yedikten 2 saat sonra çıkaran var mı kızlar? az önce çıkardım ve yemek borumu taş gibi hissediyorum

bende oluyorum canım öylee

inan yutkunurken canım yanıyor

tuzlu kraker evde çörek otlu kalmış bir tek o da içime sinmedi ama bir kaç tane yedim. malum çörek otu hamilelikte kullanılmaması gerekiyor. düşüklere yol açabilirmiş. doğuma yakın haftalarda yenilirse doğumu kolaylaştırırmış.

masallah kızlar ya bende ne peynir ne yumurta sadece yeşil zeytin zaten siyah zeytin evimizde bulundrmuyozz eşimde bende yiyemiyoruzz

Miden bulantın fazla yoksa,baharatı falan seviyorsan yumurta öyle daha güzel gidiyor.Artık bende 2 günde bir yumurta yiyebiliyorum.İstanbul'da yaşıyorum ama sağolsunlar köy yumurtaları getirtiyorlar artık bana,daha bi lezzetli..

Yeşil zeytin bende çok yiyorum yaa bi zararı var mıdır acaba...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…