2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Allah yardımcımız olsun canım yaaa evet benim doktorum SSk lı hasta bakmayı bırakmış bennde bu haftadan sonra mecburen başka doktora yönelicem...

Ya aklıma takıldı bu 2'li test'i illa hastanedemi yapıyorlar yoksa onuda sağlık ocağında halledebiliyormuyuz ? Bilgisi olan varmı ?

Ya aklıma takıldı bu 2'li test'i illa hastanedemi yapıyorlar yoksa onuda sağlık ocağında halledebiliyormuyuz ? Bilgisi olan varmı ?

hastanede yapılıyor diye biliyorum tatlım 11-14. haftalar arası

ekım annelerınde ben acmıstım göbüş topıgını ıstersenız buraya da acarım henuz göbüşler kucuk dıye canım zamanı gelıp konusulunca otomatıkman bı sekılde acılıyo butun topıkler ekım annelerınde de bıkac arkadasın 2 lı teste gore cınsıyetlerı tuttu am aben daha yaptırmadım belkıde yaptırmıycam :26:

Son düzenleme:

2'li testin hcg değeri normal B HCGlere göre değişiyor mu

sen bi topiğimizi aç o zaman . zamanla dolar. bende eklemek isterimde makina falan yok.

ben bugün bağcılar araştırmayı aradım.2li testi sordum.bebek pozisyonu uygunsa yapıyoruz dedi....

bebek pozisyonumu :S

bilmediğim ne kadar çok şey var yahu ! 2'li test kan alımı ile olmuyor mu ? pozisyonla ne alakası varmış ki ?

Sen bağcılar devlet'e yakınmısın ? Annemler de o hastaneye yakın güngören tarafındalar :)

canım ense kalınlığınıda ölçüyorlar. kan testi sonucu ve ense kalınlığı beraber bir formülasyonla risk hesaplanıyor. Allah yardımcımız olsun.

bende çıkayım artık. karnım nasıl aç nasıl aç. ahhh birde iştahım olsa. akşam canım ne çekerse onu yicem. umarım zararlı bişi çekmez. kendinize dikkat edin. kasıklarınızı üşütmeyin. byee

canım ense kalınlığınıda ölçüyorlar. kan testi sonucu ve ense kalınlığı beraber bir formülasyonla risk hesaplanıyor. Allah yardımcımız olsun.

allahım allahım :S
kan vermek benim için tam bir işkence, Damarlar ince, içerde, kan gelmiyor vs. vs. Önümüzdeki ayda mor kollarla gezicem desene :)

sorumsuz değil. biz alışverişe beraber çıkarız, fatura ödemelerini ona veririm.l.ona alışveriş yap desem hiç dikkat etmeden yapar, çürükmüş kartmış hiç bilmez.alır hepsinden, çoğu çöpe gider. mecbur beraber gidiyoruz.bu sorumsuzluk değil bence.dikkatsizdir benim eşim o konularda.hadi beraber gidelim ne gerekirse alalım der. benim anlayışıma göre sorumsuz adam evle alakası olmayan , ilgilenmeyen kişidir.buda benim düşüncem.

çok yakın değilim.ama 3lü testimi orda yaptırmıştım. arkadaşlarda oraya gittiler memnun kalmışlar. 2liye oraya gitmeyi düşünüyorum .özellerde yapıyormuş 170 den 35 lere kadar değişiyormuş fiyatlar

ya ben çamlıca erdem hastanesine gidiyorum. Doğum fiyatları ve doktor çok iyi memnunum ama hastanenin labaratuarı çok astronomik rakamlarda... Benden en basit tahlil için bile 160 tl para istediler, oldu görüşürüz dedim artık test zamanları araştırıcaz ne yapalım :)

Kızlar az önce midem kazındı eşimi bekleyemezdim daha var gelmesine..Söylemesi ayıptır bi kahvaltı tabağı hazırladım kendime,ayriyetten yumurta haşladım tam pişmişle kayısı kıvamı arasındaydı,herhangi bi sakıncası yoktur değil mi..?Merak ettim açıkçası..İlla ki çok çok pişmiş şart mı?

Eskiden su kaynar kaynamaz alırdım su gibi rafadan yumurtayı özledim valla...

Bi de yeşil zeytini abarttım biraz leblebi gibi gitti yaaaaZaten nerdeyse günde 1 kalıp peynir yiyorumçok canım çekiyo ama napiim..

aslında bizimkide 24 nisanda gelirsiniz dedi de ben sabırsız anniş kendiliğimden 3 gün önceye aldımm kendimce bahanede uydurdumm bu duruma...bide benim eşimi ikna etmem gerekiyor çünkü, çok acele ediyorum. doktorun dediği tarihten önce gitmek istiyorum diye kızıyor bana 21 nisanda 11+5 olucaz Allah izin verirse, ama bu sata göre tabiki...bizim bebeiş 7+4de gittiğimizde 1 hafta geri çıkmıltı 6+4 tü..eğer halen bu şekildeyse haftamız.10+5 olucaz demektir...ve muhtemelen 2'li test yapılmaz diye düşünüyorum:44:

ahh canım yaa hayırlısıyla bi geçseydi...bebeğin nasılsa besleniyordur annesi, ama sana halsizlikk yapar bu kadar aç kalmak..Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...

kızlar ben 2 gün gelemicem kendinize ve bebişlerinize cici bakın öpüldünüzzz

özlüycezz seni teyzoşş...güle güleee

kuzum yaaa seninlee aş ermelerimiz bile çok benziyor...geçen gün eşimle eve geliyoruz...bi zeytin şirketinin arabası durdu yanımızda, üzerinde yeşil zeytinn resmi yapıştırmışlar reklam olarak..ama zeytinlerr nasıl canlı gibi,,,yeşil yeşil...eve giderken yeşil zeytin aldık... kahvaltı gibi yaptık akşam yemeğimizi....aynen bende leblebi gibi attım ağzıma... sabah kalvatıısında bi tabak karışırık peynir yiyorum..kaşar- beyaaz peynir...ekici diye bi markanın beyaz peynirinee bayılıyorum özellikle...
yumurtayı tam pişmiş yemek gerekiyor diye biliyorum canımm...
benim yumurtayla aram hiç iyi değil teyzoşş yaaa çok üzülüyorum yiyemiyorum diye..haftada 2 kez yiyorum sadece o da haftasonları anneme gidiyorum, o zorluyor..yada pazar günü eşim bol domates biberli menemen yapıyorr ancak öyleee

dün geceden beri ağzımda fazla fazla tükürük biriiyordu. midemi de kaldırıyordu. netten araştırdım bakın ne diyorlar

benim gibi ağzında tükürüğü çoğalan var mı?
iştahımı kapatıyor hiçbirşey yiyesim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…