2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlarr ben bugün doktora kontrole gittimm kan tahlillerimde bi problem çıkmadı sata göre 7+1 ken ultrasonda 6+3 çıktııı kalp atışını bana dinletmedi ama kalp atışı varmı dediğimde var dedi rahat olabilirim dimii

Hayirli olsun bebisin:) tabii ki rahat olmalisin canim, gebelik sıkıntıya gelmez :) bi sonraki kontrolde duyarsin allahin izniyle

slm kızlar, canım bazı doktorların usg cihazı arızalı olabiliyor ve ses çıkmıyor bu yüzden dinetmemiş olabilir mi? yengem 20 gün sonra doğum yapıcak ve daha hiç kalp atışını duymadı cihaz bozuk olduğundan dolayı rahat olmalısın bence

teşekkür ederim canımm gerçi doktorumda bişi demedi içimi rahatlatmaya çalışıyorummm hamilelik kaygıları bunlar herhaldee

Aynen oyle :) ben ilk muayeneme 21 martta gittim bu hafta ici tekrar gidicem. Bu gune kadr annemdeydim ama aklim hep bebekteydi. Muayene icin de eve donmem gerekiyordu. Ama dun kardesimle disaridayken zynep kamilin onunden geciyorduk ki acile gidelim dedim. Sahtekarlik yaparak sancim var akintim var vs dedim. Nobetci dr bunlar gebelik takibinde bakilir gibi seyler soyledi. Ben cok zor durumdaymisim gibi davrandim evim uzak doktorum uzak falan dedim. Doktor benden kurtulamayacagini anlayinca gel bebegini gör de git dedi :))) yattim hemen, bak bebek burda kalbi de atiyo (hamdolsun) rahat ol dedi :) kayit bile actirmadi sagolsun, oyle ciktim geldim:)

iyi fikirmiş çok güldüm ya , iyi fikir ama ben yapamam ki çünkü bulunduğum yerde devlet hastanelerinde ultrason 1er tane var onlarda üç ay sonra randevu veriyolar şanssızım yani :)

günaydın kızlar nasılsınızz dün gece yemeği fazla kaçırınca bütün gece mide ağrısı ile uyuyamadım bakalım şimdi kahvaltı yapıcam umarım iyi gelir

BEBEK TUVALETTE DOĞUP DELİĞE DÜŞMÜŞ

Başkent Pekin’de halka açık alaturka tuvalette doğum yapan kadının bebeği yanlışlıkla sifonun çekilmesiyle su borusuna kaçtı. İsmi açıklanmayan kadının eşine haber verimesiyle bölgeye gelen kurtarma ekipleri tuvaleti kırarak boruda kalan bebeği canlı olarak kurtarmayı başardı. Ekipler yeni doğan bebeği bulmak için 15 dakika uğraştı. Hastaneye kaldırılan bebeğin durumunun kritik olduğu açıklandı. Çin’de yine benzer bir olay 2006 yılında 19 yaşındaki bir kadın tarafından yaşanmıştı. Kadının bebeği de canlı olarak kurtarılmıştı.

herkese merhaba...

çok sık ultrason iyi değil derler.yurt dışındada herhalde doğum süresince 4 kez giriliyormuş ultrasona. ben 9 haftamı doldurcam 2 kere ultrasona girdim canım. dr 1 ay sonra yine çağırdı.2 mayısta 2 li yaptıracağım.o zaman gireceğim ultrasona...

kalp atışını dr banada dinletmedi.ama gördük kalbinin attığını.kalp atışını dinletmek bebeğe zara veriyor demişti dr ilk 12 hafta dinletmeyi uygun görmüyorum dedi.ondan dinletmemiştir.

sanırım biraz ağır geçiriyorsun. geçmiş olsun.
genelde çubuk kraker derler ama , cips, ekmek arası kaşar peynirle veya beyaz peynirli tostta açık çayda iyi geliyor bu mide bulanmasına. yastığını yüksek tutmanda , yüsüstü yatmanda bulantını hafifletir.simit gibi susamlı yiyeceklerden , baharatlardan uzak durmanı tavsiye ederim... geçmiş olsun...

Off tüyler ürpertici bir şey bu canım yaa. Biz bebeğimize bir şey olmasın diye her şeyden sakınıyoruz. Bu insanlar gidip tuvalette doğum yapıyor ve her ne hikmetse anlamıyor. Bence yanlışlıkla olacak şeyler değil bunlar,çocuğun doğduğunu hissetmiyor mu? Bir de yanlışlıkla sifonu çekmiş..

canım günaydın...sen yinede fazla yormamaya çalış kendini...yatılı misafirmi gelirmişş yaaa hamilee kadının evinee? hemde daha 3 ayın içindeyiz ve riskli dönemdeyizz armudun sapı, üzümün çöpü deyip çokda kafaya takma tabiki canım ama çok eğilip kalkma, bırak çamarşırları eşin assın. bende yaptırıyorum eşime. çamaşır sepetine doldurup getirmek bile istemiyorum balkona...

tatlım ben 11.haftanın içindeyim. 3 kez girdim ultrasona...şöyleki...ilk gittiğimde günüm 1 gün gecikmişti. kan tahlili yapıldı...ben isteyince ' eee hadi gelde bakalım' dedi. 2.de kesemizi gördük (çok şükür) 3.de kalp atışını duyduk ve gördük (elhamdülillah)diğer kontrolmüz 21 nisanda 11+5 olucaz kısmetse... o zamanda 2'li test yapılacak.

Selam güzel kasım anneleri dün doktora gittik. doktor bizi gayet iyi buldu :) bende ısrarla bebegimin fotografını istedim kocaman olmuş teyzeleriii :)

yesin teyzeleri o bıdığıı gözün aydın canım...iyidirr kuzunn iyidirr maşallahhh

kız Allah senin canını almasınn emii? güldürdüün beniii tiyatrocu annişşş ve bebeği ultrasondaaa bebeğini gördünn rahatladınn, maşallahh maşallahhh
günaydın kızlar nasılsınızz dün gece yemeği fazla kaçırınca bütün gece mide ağrısı ile uyuyamadım bakalım şimdi kahvaltı yapıcam umarım iyi gelir

afiyet olsun canımm...çok ağır şeyler yemeseydin yinedee annesii...yazıkk sana ve kuzunaa....ılık süt falan içsen belki iyi gelirr midene...günaydıınn buarada canım

bende her sabah bi tane köy yumurtası yiyorum...
ama ben sütü kestim 1 haftadır içmiyorum.biraz ara vermem lazım.. yoğurt ayran peybnir tüketiyorum onun yerine...

kızlar geçen arkadaşa gittim balık yapmıştı .oda kızarınca bayağ kokar.genelde hamileler tiksinir.gebelik boyunca yiyemezler.ben kızımda 1 lokma yiyememiştim.ama dr haftada 1 yemen lazım dedi.ben yiyemem diye başka yemeklerde yapmışlar. balığı yerken ağzımla nefes alarak yedim. hani böyle burnumla nefes alıp yesem ya çıkarırdım, yada bidaha yiyemezdim. okadar işe yaradı ki.balık kokusunu pek almadan öle bazen çiğnemeden yuttum gitti.yemek yaptığınızda o kokuya direk girince ağzınızla nefes alın.koku burnunuza birden gelince ister istemez tiksinebilir, mideniz bulanabilir.tavuktanda tiksinmiştim.dün aynı metodla yedim....yumurtadada aynı yöntemi kullanıyorum....yemek yapınca kapağını açınca o buhara maruz kalmayın... sizde deneyin.işe yarıyıor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…