kızlarr ben bugün doktora kontrole gittimm kan tahlillerimde bi problem çıkmadı sata göre 7+1 ken ultrasonda 6+3 çıktııı kalp atışını bana dinletmedi ama kalp atışı varmı dediğimde var dedi rahat olabilirim dimii
Hayirli olsun bebisin:) tabii ki rahat olmalisin canim, gebelik sıkıntıya gelmez :) bi sonraki kontrolde duyarsin allahin izniyle
kızlarr ben bugün doktora kontrole gittimm kan tahlillerimde bi problem çıkmadı sata göre 7+1 ken ultrasonda 6+3 çıktııı kalp atışını bana dinletmedi ama kalp atışı varmı dediğimde var dedi rahat olabilirim dimii
teşekkür ederim canımm gerçi doktorumda bişi demedi içimi rahatlatmaya çalışıyorummm hamilelik kaygıları bunlar herhaldee
Aynen oyle :) ben ilk muayeneme 21 martta gittim bu hafta ici tekrar gidicem. Bu gune kadr annemdeydim ama aklim hep bebekteydi. Muayene icin de eve donmem gerekiyordu. Ama dun kardesimle disaridayken zynep kamilin onunden geciyorduk ki acile gidelim dedim. Sahtekarlik yaparak sancim var akintim var vs dedim. Nobetci dr bunlar gebelik takibinde bakilir gibi seyler soyledi. Ben cok zor durumdaymisim gibi davrandim evim uzak doktorum uzak falan dedim. Doktor benden kurtulamayacagini anlayinca gel bebegini gör de git dedi :))) yattim hemen, bak bebek burda kalbi de atiyo (hamdolsun) rahat ol dedi :) kayit bile actirmadi sagolsun, oyle ciktim geldim:)
iyi fikirmişçok güldüm ya , iyi fikir ama ben yapamam ki çünkü bulunduğum yerde devlet hastanelerinde ultrason 1er tane var onlarda üç ay sonra randevu veriyolar şanssızım yani :)
Aksam 5-6 gibi poliklinikler kapandiktan sonra gitsen acilde ultrason yokmudur? Vardir bence ya. Bi dene :))
eşimin arkadaşı var devlet hastanesinde çalışan yarın ona bi sordururum zaten öyle bi şansımız varsa o kayıtsız sokar bizi inşallah vardır
yanımda olsalar böyle mi olurdu? yan gelir yatardım annem elimi değddirmez bişeye canım benim o ama eller kadir kıymet bilmiyor annemeşim çok anlayışlı buna rağmen ben çok yıpranıyorum nede olsa erkeğin işiyle kaddının ki farklı oluyor.siz kaç kez gittiniz ne sıklıkta gittiniz dr.a:26:
hee amma olur haa, benim 5 aldı,benimki ceza almış. okuldan kaçmış :) yaramazlk yapmış ne maceralar yazarız. geleceğin çocukları çok daha afacan zaten :)
birşeyler yedikten 2 saat sonra çıkaran var mı kızlar? az önce çıkardım ve yemek borumu taş gibi hissediyorum
BEBEK TUVALETTE DOĞUP DELİĞE DÜŞMÜŞ
Başkent Pekinde halka açık alaturka tuvalette doğum yapan kadının bebeği yanlışlıkla sifonun çekilmesiyle su borusuna kaçtı. İsmi açıklanmayan kadının eşine haber verimesiyle bölgeye gelen kurtarma ekipleri tuvaleti kırarak boruda kalan bebeği canlı olarak kurtarmayı başardı. Ekipler yeni doğan bebeği bulmak için 15 dakika uğraştı. Hastaneye kaldırılan bebeğin durumunun kritik olduğu açıklandı. Çinde yine benzer bir olay 2006 yılında 19 yaşındaki bir kadın tarafından yaşanmıştı. Kadının bebeği de canlı olarak kurtarılmıştı.
nasılsınız ben bebeğimiyine görmek istiyorum ultrasondan onun iyi olduğunu duymak istiyorum sizde anlarsınızki pek bişey hissetmeyince insan panikliyor hep aklım onda ilk 3 aylık hamilelikte ne sıklıkta ultrasona girilmeli acaba? aslında gidemem de çalışıyorum ben çok mide bulantısı yaşayan biriyim çok belirtilerim var aslında ama sinir oluyorum artık sürekli yatılı misafirim geliyor hafta içi okul hafta sonu misafir deliricem daha şimdi oturdum kıçımın üstüne belim kıçım ağrıyor içim bulandı bi tuhaf yıpranacak iş hepside indir kaldır eğil kalk çamaşır as topla bilirsiniz işte ev işi sonra kızıyyorum kendime otur boşver diye oda olmuyor yapmadan misafire ayıp olmasın diye kendimi yıpraattım iyice bugün midem bulanmadı çok güzel ama şimdidde korkuyorum çok yoruldum dünden beri kasıklarım ağrıyor hemen yorulunca bişey olurdiye ödüm kopuyor amaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn işte doluyum kızlar gurbette anne babadan uzak anne olmaya çalışıyorum zor zooooorrrrrr...
yanımda olsalar böyle mi olurdu? yan gelir yatardım annem elimi değddirmez bişeye canım benim o ama eller kadir kıymet bilmiyor annemeşim çok anlayışlı buna rağmen ben çok yıpranıyorum nede olsa erkeğin işiyle kaddının ki farklı oluyor.siz kaç kez gittiniz ne sıklıkta gittiniz dr.a:26:
Selam güzel kasım anneleri dün doktora gittik. doktor bizi gayet iyi buldu :) bende ısrarla bebegimin fotografını istedim kocaman olmuş teyzeleriii :)
kız Allah senin canını almasınn emii? güldürdüün beniiiAynen oyle :) ben ilk muayeneme 21 martta gittim bu hafta ici tekrar gidicem. Bu gune kadr annemdeydim ama aklim hep bebekteydi. Muayene icin de eve donmem gerekiyordu. Ama dun kardesimle disaridayken zynep kamilin onunden geciyorduk ki acile gidelim dedim. Sahtekarlik yaparak sancim var akintim var vs dedim. Nobetci dr bunlar gebelik takibinde bakilir gibi seyler soyledi. Ben cok zor durumdaymisim gibi davrandim evim uzak doktorum uzak falan dedim. Doktor benden kurtulamayacagini anlayinca gel bebegini gör de git dedi :))) yattim hemen, bak bebek burda kalbi de atiyo (hamdolsun) rahat ol dedi :) kayit bile actirmadi sagolsun, oyle ciktim geldim:)
günaydın kızlar nasılsınızz dün gece yemeği fazla kaçırınca bütün gece mide ağrısı ile uyuyamadım bakalım şimdi kahvaltı yapıcam umarım iyi gelir
Miden bulantın fazla yoksa,baharatı falan seviyorsan yumurta öyle daha güzel gidiyor.Artık bende 2 günde bir yumurta yiyebiliyorum.İstanbul'da yaşıyorum ama sağolsunlar köy yumurtaları getirtiyorlar artık bana,daha bi lezzetli..
Yeşil zeytin bende çok yiyorum yaa bi zararı var mıdır acaba...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?