2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yazık yaa çok üzücü Allah yardımcıları olsun. nasip belki de....

Canım kokusunu almadan yiyebilmek çok iyi ama görmek bile kaldırıyor içimi.Balıkla sorunum olmasın diye eşim temizliyor, pişiriyor, öyle yiyebiliyorum ya da haftada bir en azından ton balığı yiyorum.
Bir de tatlı yiyebileniniz var mı kızlar? Ben tam bir tatlı delisiyken şimdi tahammül bile edemiyorum. Nerde tuzlu ekşi, orda ben...

önerin için teşekkür ederim. gece 1e doğru ekmek arası yedim boğazım baştan çok acıdı ama bir kaç lokmadan sonra iyi geldi.
epey zamandır çift yastıkla yatıyorum daha rahat ediyorum. midem normalde de hassastır o yüzden baharatla aram yok.

balık konusunda sizlere 1 tavsiyem var levrek gebelikte en çok önerilenler arasında bunu fırın poşetinde içine patates soğan koyarak yapın hem lezzetli besleyici oluyor hemde koku sarmıyor etrafı.

bu aralar hiç rahat uyuyamıyorum.

bende ekşi, tuzlu ve acılı yiyorum bazen çok çok canım isterse belki. o da yoğurt içine bal karıştırıyorum öyle yiyorum. zaten normalde de ekşi, acı nerde ben orda

bir de şöyle bişey var millet ne rahat doğum yapıyor da hissetmiyorlar

bende ekşi, tuzlu ve acılı yiyorum bazen çok çok canım isterse belki. o da yoğurt içine bal karıştırıyorum öyle yiyorum. zaten normalde de ekşi, acı nerde ben orda

He he Özellikle çiğ köfteye ve turşuya aşeriyorum, sanki böyle yersem bulantımı bastırıp beni rahatlatacakmış gibi geliyor. Dün çok kötü bir şey yaptım, çok mücadele verdim ama dayanamayıp cips yedim, gariptir ki bulantıma çok iyi geldi. Bebişim beni affet ne olur

Günaydın kızlar, sabah kahvaltıdan sonra istifra ettim. çok hırpalandım karnım ağırdı. çok bitkin haldeyim, moralim bozuk. bir an önce akşam olsun istiyorum. inşallah sizler iyisiniz.

Kıyamam canım yaa Ama geçicek hepsi. Bebişlerimizi hele bi kucağımıza alalım, ondan sonra başlayacak asıl uykusuz ve yorgun geceler

arada olur o kadar kasma napalım bünye istiyor bunu :) her gün yemiyorsun ya :) afiyet olsun:)

Canim bana ozelden yazmissin cok sevindim ama yazdigim cevabi gonderemedim:44:Yuz msj olmam lazimmis pefffffDilek ve onerilerin icin tesekkur ederim ilk adetim agrili olur simdi korkuom :18:Kismet bole ilk adetten sonra calismaya mum durusu yumurta hesabina devam size yetismem lazim kizlarrrr:13:

Günaydın kızlar, sabah kahvaltıdan sonra istifra ettim. çok hırpalandım karnım ağırdı. çok bitkin haldeyim, moralim bozuk. bir an önce akşam olsun istiyorum. inşallah sizler iyisiniz.

kıyamam canım ya Allahım yardımcın olsun inşallah çok çabuk geçer bulantıların ve sıkıntıların

canımmmm benimmm şu cevabına nasıl sevindim anlatamam. inşallah en yakın zamanda çok güzel haberler alıcaz senden. bir çok kişi yaşıyor bunu.
ben 2011 temmuz annelerindeydim. şimdi onların bebekleri 9 aylık oldu doğalı :) orada arkadaslarımın sevinçlerine arada girdim okudum ortak oldum. hiç umudumu kaybetmedim.
eminim Rabbim hayırlısıyla seninde yüzünü güldürecek :)

Canım bozma moralini, ben alıştım gibi artık çünkü her gün bulantı ve kusma bir parçam oldu sanki. Sabah kalkar kalkmaz bulantıyla kalkıyorum zaten sonrasında boş boş istifra ediyorum kolaylaşsın tahriş etmesin diye bir bardak su içiyorum. Sonra hazırlanıyorum evden çıkıyorum işe gidene kadar yine bulantı. Bir kaç beyaz leblebi atıyorum sonra kahvaltımı ediyorum öğleden sonraya kadar ağır bir parfüm ya da sigara kokusu duymazsam idare ediyor beni. Bir de akşam eve gelince var o kadar. Ben de bitkin düştüm senin gibi canım, hatta kilo da verdim ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.Sonuçta geçecek ve biz de dünyanın en güzel ödülünü alacağız. Daha bunun doğumu var asıl ben ondan korkuyorum ne yapıcam diye

poly sen öğretmen misin? ya da ev hanımı? zamanım bol olsaydı bende pazar alışverişlerini kendim yapmayı yeğlerdim, hiçbirşey sizin seçtiğiniz sebze meyveler gibi olmuyor ama bende full time çalışan bir bayan olunca pazar külfetini başıdnan beri eşim yüklendi, hiç de sesimi çıkarmadım, seçtiği meyve sebzeler zaman zaman istediğim gibi olmasada her seferinde bak canım şöyle almalısın gibi cümlelerle doğruya doğru ilerliyoruz haftadan haftaya :)) öğrencek yavaş yavaş.. hiç sorumluluğu üzerime alamam şahsi kanaatim.

inşallah öyledir canım. pek fazla kusma yok sadece bulantı ve halsizlik işte

kalp atışını dr banada dinletmedi.ama gördük kalbinin attığını.kalp atışını dinletmek bebeğe zara veriyor demişti dr ilk 12 hafta dinletmeyi uygun görmüyorum dedi.ondan dinletmemiştir.

arkadaşlar şuana kadar 5+5 te ve 7+1 de doktora gittim ultrasona girdim, sürekli ultrasona girmenin bende zararlı olabileceğini düşünüyorum.

gittiğim muayenelerin ilkinde keseyi, 2. sinde bebenin kalp atışlarını gördük, kalp atışlarını duymak istediğimde doktor 3 ay mümkün değil çünkü ölçümde duymada kullanılan bu cihaz bebeğin kalbine zarar veriyor dedi, 3 ay sorna dinleteceğim dedi. sorun etmedim görmek de yeterli oldu benim için.

mide bulantılarının yanmalarının iştahsızlığın normal olduğunu 3 ay süreceğini ifade etti doktorum. hatta bulantın olmadığında gelebilirsin bana dedi :)) bulantınız olduğu sürece herşey yolunda demek dedi.

benimde bulantım var halsizim ama dün gece güzel uyudum 1 haftadır ilk defa. dün ekmek yemiştim sanırım mide acı suyunu emdi beni rahatlattı, şöyl çıtır ekmeklerden alın ve yiyin, bana asitli şeyler iyi gelmiyor...

aynen ya. şimdi biraz büyüyünce bebek dr lar tatlı bişey ye öle ultrasona gel diolar. nst de kalp atışları için.sende mecbur çikolata şeker yiyorsun.tatlı yedikçe bebiş bi canlanıyor bi hareket ediyor ki sorma.şimdi onu düşünyorum.nası yiyecem tatlı bişeylerde nst ye girecem.o kadar nefret ettim tatlıdan.(ki bir gün yemeden edemezdim)

günaydın kızlar:
umarım herkes iyidir..
bende akşam çorba yedim ardından balık yiyodumki hop soluğu lavaboda aldım..
ve sonra bütün gece miydem yandı ofya bu miyde yanması çok kötü gerçekten..
ya kızlar bide bişey diyecem benimdaha gittiğim doktoruma gitmeme çok var ama ben bebişi çok merak ediyorum..
şimdi doktoruma gidip söylesem bakmıyacak biliyorum okonularda tepkisi belli..

bende diyorum sırf merakımdan başka bi doktora gidip bebeğimi görsemmi acaba nedersiniz?

inşallah hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :) bu arada kontrole mi gidiyorsun, başka bir şey mi var ?

Canım pazar gününden beri bebişin olduğu sağ tarafımda acayip batma, kasılma ve hafif şişlik gibi bir şey var. Dün biraz da iş yerinde moralim bozuldu, sancılarım arttı, akşam da koyu renkli akıntı gibi leke gibi bişi gelmiş. Bakalım onu sormaya gidicem, inşallah bir sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…