BEBEK TUVALETTE DOĞUP DELİĞE DÜŞMÜŞ
Başkent Pekin’de halka açık alaturka tuvalette doğum yapan kadının bebeği yanlışlıkla sifonun çekilmesiyle su borusuna kaçtı. İsmi açıklanmayan kadının eşine haber verimesiyle bölgeye gelen kurtarma ekipleri tuvaleti kırarak boruda kalan bebeği canlı olarak kurtarmayı başardı. Ekipler yeni doğan bebeği bulmak için 15 dakika uğraştı. Hastaneye kaldırılan bebeğin durumunun kritik olduğu açıklandı. Çin’de yine benzer bir olay 2006 yılında 19 yaşındaki bir kadın tarafından yaşanmıştı. Kadının bebeği de canlı olarak kurtarılmıştı.
bende her sabah bi tane köy yumurtası yiyorum...
ama ben sütü kestim 1 haftadır içmiyorum.biraz ara vermem lazım.. yoğurt ayran peybnir tüketiyorum onun yerine...
kızlar geçen arkadaşa gittim balık yapmıştı .oda kızarınca bayağ kokar.genelde hamileler tiksinir.gebelik boyunca yiyemezler.ben kızımda 1 lokma yiyememiştim.ama dr haftada 1 yemen lazım dedi.ben yiyemem diye başka yemeklerde yapmışlar. balığı yerken ağzımla nefes alarak yedim. hani böyle burnumla nefes alıp yesem ya çıkarırdım, yada bidaha yiyemezdim. okadar işe yaradı ki.balık kokusunu pek almadan öle bazen çiğnemeden yuttum gitti.yemek yaptığınızda o kokuya direk girince ağzınızla nefes alın.koku burnunuza birden gelince ister istemez tiksinebilir, mideniz bulanabilir.tavuktanda tiksinmiştim.dün aynı metodla yedim....yumurtadada aynı yöntemi kullanıyorum....yemek yapınca kapağını açınca o buhara maruz kalmayın... sizde deneyin.işe yarıyıor.
sanırım biraz ağır geçiriyorsun. geçmiş olsun.
genelde çubuk kraker derler ama , cips, ekmek arası kaşar peynirle veya beyaz peynirli tostta açık çayda iyi geliyor bu mide bulanmasına. yastığını yüksek tutmanda , yüsüstü yatmanda bulantını hafifletir.simit gibi susamlı yiyeceklerden , baharatlardan uzak durmanı tavsiye ederim... geçmiş olsun...
Canım kokusunu almadan yiyebilmek çok iyi ama görmek bile kaldırıyor içimi.Balıkla sorunum olmasın diye eşim temizliyor, pişiriyor, öyle yiyebiliyorum ya da haftada bir en azından ton balığı yiyorum.
Bir de tatlı yiyebileniniz var mı kızlar? Ben tam bir tatlı delisiyken şimdi tahammül bile edemiyorum. Nerde tuzlu ekşi, orda ben...
günaydın annecikler :) güzel ve sağlıklı bir gün olsun inşallah :)
Off tüyler ürpertici bir şey bu canım yaa. Biz bebeğimize bir şey olmasın diye her şeyden sakınıyoruz. Bu insanlar gidip tuvalette doğum yapıyor ve her ne hikmetse anlamıyor. Bence yanlışlıkla olacak şeyler değil bunlar,çocuğun doğduğunu hissetmiyor mu? Bir de yanlışlıkla sifonu çekmiş..
bende ekşi, tuzlu ve acılı yiyorum bazen çok çok canım isterse belki. o da yoğurt içine bal karıştırıyorum öyle yiyorum. zaten normalde de ekşi, acı nerde ben orda
önerin için teşekkür ederim. gece 1e doğru ekmek arası yedim boğazım baştan çok acıdı ama bir kaç lokmadan sonra iyi geldi.
epey zamandır çift yastıkla yatıyorum daha rahat ediyorum. midem normalde de hassastır o yüzden baharatla aram yok.
balık konusunda sizlere 1 tavsiyem var levrek gebelikte en çok önerilenler arasında bunu fırın poşetinde içine patates soğan koyarak yapın hem lezzetli besleyici oluyor hemde koku sarmıyor etrafı.
bu aralar hiç rahat uyuyamıyorum.
He heÖzellikle çiğ köfteye ve turşuya aşeriyorum, sanki böyle yersem bulantımı bastırıp beni rahatlatacakmış gibi geliyor. Dün çok kötü bir şey yaptım, çok mücadele verdim ama dayanamayıp cips yedim, gariptir ki bulantıma çok iyi geldi. Bebişim beni affet ne olur
Günaydınn:) Aminn, hepimiz için inşallah canım,
Bana da dua edin olur mu kızlar doktora gidicem bugün hayırlı haberlerle döneyim.. :18:
önerin için teşekkür ederim. gece 1e doğru ekmek arası yedim boğazım baştan çok acıdı ama bir kaç lokmadan sonra iyi geldi.
epey zamandır çift yastıkla yatıyorum daha rahat ediyorum. midem normalde de hassastır o yüzden baharatla aram yok.
balık konusunda sizlere 1 tavsiyem var levrek gebelikte en çok önerilenler arasında bunu fırın poşetinde içine patates soğan koyarak yapın hem lezzetli besleyici oluyor hemde koku sarmıyor etrafı.
bu aralar hiç rahat uyuyamıyorum.
Günaydın kızlar, sabah kahvaltıdan sonra istifra ettim. çok hırpalandım karnım ağırdı. çok bitkin haldeyim, moralim bozuk. bir an önce akşam olsun istiyorum. inşallah sizler iyisiniz.
Canim bana ozelden yazmissin cok sevindim ama yazdigim cevabi gonderemedim:44:Yuz msj olmam lazimmis pefffffDilek ve onerilerin icin tesekkur ederim ilk adetim agrili olur simdi korkuom :18:Kismet bole ilk adetten sonra calismaya mum durusu yumurta hesabina devam size yetismem lazim kizlarrrr:13:
Günaydın kızlar, sabah kahvaltıdan sonra istifra ettim. çok hırpalandım karnım ağırdı. çok bitkin haldeyim, moralim bozuk. bir an önce akşam olsun istiyorum. inşallah sizler iyisiniz.
maaş konusunda ipler benim elimdeeee
eşim bana verir. muhasebeyi ben yaparım.
tabi faturaları aidatı alışverişi falanda ben takip ederim
kendisi herşeyi bana bırakmış durumda :44: o sadece yeteri kadar harçlığını alır.
bence para kadınlarda toplanınca , harcamalar daha dikkatli yapılıyor. kenara daha çok para koyuluyor.
Normal canım benim de hemen hemen senin şu an bulunduğun haftada iyice ağırlaşmıştı. Şimdi 10.haftamdayım ve geçen son 3 haftama göre biraz daha iyiyim. Bu arada mide bulantısı çekmenin aslında iyi olduğunu okumuştum bir bakıma vücut bulantı ve kusmalarla kendini ve bebeği korumaya alıyormuş.
inşallah öyledir canım. pek fazla kusma yok sadece bulantı ve halsizlik işte
herkese merhaba...
çok sık ultrason iyi değil derler.yurt dışındada herhalde doğum süresince 4 kez giriliyormuş ultrasona. ben 9 haftamı doldurcam 2 kere ultrasona girdim canım. dr 1 ay sonra yine çağırdı.2 mayısta 2 li yaptıracağım.o zaman gireceğim ultrasona...
kalp atışını dr banada dinletmedi.ama gördük kalbinin attığını.kalp atışını dinletmek bebeğe zara veriyor demişti dr ilk 12 hafta dinletmeyi uygun görmüyorum dedi.ondan dinletmemiştir.
Canım kokusunu almadan yiyebilmek çok iyi ama görmek bile kaldırıyor içimi.Balıkla sorunum olmasın diye eşim temizliyor, pişiriyor, öyle yiyebiliyorum ya da haftada bir en azından ton balığı yiyorum.
Bir de tatlı yiyebileniniz var mı kızlar? Ben tam bir tatlı delisiyken şimdi tahammül bile edemiyorum. Nerde tuzlu ekşi, orda ben...
inşallah hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :) bu arada kontrole mi gidiyorsun, başka bir şey mi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?