Canım pazar gününden beri bebişin olduğu sağ tarafımda acayip batma, kasılma ve hafif şişlik gibi bir şey var. Dün biraz da iş yerinde moralim bozuldu, sancılarım arttı, akşam da koyu renkli akıntı gibi leke gibi bişi gelmiş. Bakalım onu sormaya gidicem, inşallah bir sorun yoktur.
poly sen öğretmen misin? ya da ev hanımı? zamanım bol olsaydı bende pazar alışverişlerini kendim yapmayı yeğlerdim, hiçbirşey sizin seçtiğiniz sebze meyveler gibi olmuyor ama bende full time çalışan bir bayan olunca pazar külfetini başıdnan beri eşim yüklendi, hiç de sesimi çıkarmadım, seçtiği meyve sebzeler zaman zaman istediğim gibi olmasada her seferinde bak canım şöyle almalısın gibi cümlelerle doğruya doğru ilerliyoruz haftadan haftaya :)) öğrencek yavaş yavaş.. hiç sorumluluğu üzerime alamam şahsi kanaatim.
arkadaşlar şuana kadar 5+5 te ve 7+1 de doktora gittim ultrasona girdim, sürekli ultrasona girmenin bende zararlı olabileceğini düşünüyorum.
gittiğim muayenelerin ilkinde keseyi, 2. sinde bebenin kalp atışlarını gördük, kalp atışlarını duymak istediğimde doktor 3 ay mümkün değil çünkü ölçümde duymada kullanılan bu cihaz bebeğin kalbine zarar veriyor dedi, 3 ay sorna dinleteceğim dedi. sorun etmedim görmek de yeterli oldu benim için.
mide bulantılarının yanmalarının iştahsızlığın normal olduğunu 3 ay süreceğini ifade etti doktorum. hatta bulantın olmadığında gelebilirsin bana dedi :)) bulantınız olduğu sürece herşey yolunda demek dedi.
benimde bulantım var halsizim ama dün gece güzel uyudum 1 haftadır ilk defa. dün ekmek yemiştim sanırım mide acı suyunu emdi beni rahatlattı, şöyl çıtır ekmeklerden alın ve yiyin, bana asitli şeyler iyi gelmiyor...
canımmmm benimmm şu cevabına nasıl sevindim anlatamam.inşallah en yakın zamanda çok güzel haberler alıcaz senden. bir çok kişi yaşıyor bunu.
ben 2011 temmuz annelerindeydim. şimdi onların bebekleri 9 aylık oldu doğalı :) orada arkadaslarımın sevinçlerine arada girdim okudum ortak oldum. hiç umudumu kaybetmedim.
eminim Rabbim hayırlısıyla seninde yüzünü güldürecek :)
kızlar slmm, biz hasta olduk bebeşimle
boğazımız şişti, burunlarımız tıkandı, halsizlik v.s. dün rapor verdi doktor dinlendim evde, birde serum taktılar sıvı takviyesi ve vitamin
bu gün biraz daha iyiyiz bu arada bebeşimide gördüm moral oldu, ay kollarıı bacakları kafası çok tatlıydı çok büyümüşş dün gitmiştim bizim cetvelle aynı gidiyoruz günü günü 6+4 tü.
boyuda 36,79 mm olmuşş, yavrum suyun içinde döndü teyzeleriisanırım canlanmış artıkk :)
boğazımız şişti, burunlarımız tıkandı, halsizlik v.s. dün rapor verdi doktor dinlendim evde, birde serum taktılar sıvı takviyesi ve vitamin
bu gün biraz daha iyiyiz bu arada bebeşimide gördüm moral oldu, ay kollarıı bacakları kafası çok tatlıydı çok büyümüşş dün gitmiştim bizim cetvelle aynı gidiyoruz günü günü 6+4 tü.
boyuda 36,79 mm olmuşş, yavrum suyun içinde döndü teyzeleriisanırım canlanmış artıkk :)
Günaydınn:) Aminn, hepimiz için inşallah canım,
Bana da dua edin olur mu kızlar doktora gidicem bugün hayırlı haberlerle döneyim.. :18:
Canım kokusunu almadan yiyebilmek çok iyi ama görmek bile kaldırıyor içimi.Balıkla sorunum olmasın diye eşim temizliyor, pişiriyor, öyle yiyebiliyorum ya da haftada bir en azından ton balığı yiyorum.
Bir de tatlı yiyebileniniz var mı kızlar? Ben tam bir tatlı delisiyken şimdi tahammül bile edemiyorum. Nerde tuzlu ekşi, orda ben...
kızlarr ben bugün doktora kontrole gittimm kan tahlillerimde bi problem çıkmadı sata göre 7+1 ken ultrasonda 6+3 çıktııı kalp atışını bana dinletmedi ama kalp atışı varmı dediğimde var dedi rahat olabilirim dimii
Selam güzel kasım anneleri dün doktora gittik. doktor bizi gayet iyi buldu :) bende ısrarla bebegimin fotografını istedim kocaman olmuş teyzeleriii :)
yanımda olsalar böyle mi olurdu? yan gelir yatardım annem elimi değddirmez bişeye canım benim o ama eller kadir kıymet bilmiyor annemeşim çok anlayışlı buna rağmen ben çok yıpranıyorum nede olsa erkeğin işiyle kaddının ki farklı oluyor.siz kaç kez gittiniz ne sıklıkta gittiniz dr.a:26:
hee amma olur haa, benim 5 aldı,benimki ceza almış. okuldan kaçmış :) yaramazlk yapmış ne maceralar yazarız. geleceğin çocukları çok daha afacan zaten :)
birşeyler yedikten 2 saat sonra çıkaran var mı kızlar? az önce çıkardım ve yemek borumu taş gibi hissediyorum
dün geceden beri ağzımda fazla fazla tükürük biriiyordu. midemi de kaldırıyordu. netten araştırdım bakın ne diyorlar
benim gibi ağzında tükürüğü çoğalan var mı?
iştahımı kapatıyor hiçbirşey yiyesim yok.
Canım bozma moralini, ben alıştım gibi artık çünkü her gün bulantı ve kusma bir parçam oldu sanki. Sabah kalkar kalkmaz bulantıyla kalkıyorum zaten sonrasında boş boş istifra ediyorum kolaylaşsın tahriş etmesin diye bir bardak su içiyorum. Sonra hazırlanıyorum evden çıkıyorum işe gidene kadar yine bulantı. Bir kaç beyaz leblebi atıyorum sonra kahvaltımı ediyorum öğleden sonraya kadar ağır bir parfüm ya da sigara kokusu duymazsam idare ediyor beni. Bir de akşam eve gelince var o kadar. Ben de bitkin düştüm senin gibi canım, hatta kilo da verdim ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.Sonuçta geçecek ve biz de dünyanın en güzel ödülünü alacağız. Daha bunun doğumu var asıl ben ondan korkuyorum ne yapıcam diye
ben memurum canım .eşimle aynı yerde çalışıyoruz.aynı saatte çıkıyoruz.aynı arabayla geliyoruz. masalarımız arası bir duvar var sadece, yemeğe aynı zamanda çıkıyoruz.akşam aynı anda arabamıza binip eve geliyoruz. hafta sonlarıda hep yanyana. yani böyle bi hayat. bazen bayramlarda eşim memleketine gidiyor.ben rahatsızsam gidemiyorum. 5-6 gün ayrılık zor ama tatlı geliyor...nede olsa sürekli yanyana ,çoğu kişi ''ay insan bıkar'' desede ben alıştım.oda çok alıştı.yani mecbur heryerde yapışık ikiz gibiyizzzz.alışveriş vs beraberiz o yüzden. akşama işten bahsedecek konu kalmıyor.esra nın eşi şehir dışında o ayrı, benimki yanıbaşımda o ayrı.... herkesin hikayesi farklı... benim eşim evde beceriksizdir.geçenlerde kahvaltıyı bigünde sen hazırla dedim.mutfaktan sesler geliyo . çaydanlık falan. ay ben yatakta bi mutlu oldum sormayın.neler hazırlıo falan die.sonra kaldırdı. bi mutfağa gittim almış 3-5 poğaça-börek o kadar. o sesler de çay demlemiş onun sesiymiş.beceriksizzzzzz....
kızlarr ben bugün doktora kontrole gittimm kan tahlillerimde bi problem çıkmadı sata göre 7+1 ken ultrasonda 6+3 çıktııı kalp atışını bana dinletmedi ama kalp atışı varmı dediğimde var dedi rahat olabilirim dimii
Canım pazar gününden beri bebişin olduğu sağ tarafımda acayip batma, kasılma ve hafif şişlik gibi bir şey var. Dün biraz da iş yerinde moralim bozuldu, sancılarım arttı, akşam da koyu renkli akıntı gibi leke gibi bişi gelmiş. Bakalım onu sormaya gidicem, inşallah bir sorun yoktur.
bizde aynı, aynı şirkette çalışıyoruz memuruz, aynı saatte çıkıyoruz yemekte birlikteyiz,akşamları aynı araba ile dönüyoruz. haftasonları da 2 gün ikimize tatil, böyle olması büyük avantajj canım
ben memurum canım .eşimle aynı yerde çalışıyoruz.aynı saatte çıkıyoruz.aynı arabayla geliyoruz. masalarımız arası bir duvar var sadece, yemeğe aynı zamanda çıkıyoruz.akşam aynı anda arabamıza binip eve geliyoruz. hafta sonlarıda hep yanyana. yani böyle bi hayat. bazen bayramlarda eşim memleketine gidiyor.ben rahatsızsam gidemiyorum. 5-6 gün ayrılık zor ama tatlı geliyor...nede olsa sürekli yanyana ,çoğu kişi ''ay insan bıkar'' desede ben alıştım.oda çok alıştı.yani mecbur heryerde yapışık ikiz gibiyizzzz.alışveriş vs beraberiz o yüzden. akşama işten bahsedecek konu kalmıyor.esra nın eşi şehir dışında o ayrı, benimki yanıbaşımda o ayrı.... herkesin hikayesi farklı... benim eşim evde beceriksizdir.geçenlerde kahvaltıyı bigünde sen hazırla dedim.mutfaktan sesler geliyo . çaydanlık falan. ay ben yatakta bi mutlu oldum sormayın.neler hazırlıo falan die.sonra kaldırdı. bi mutfağa gittim almış 3-5 poğaça-börek o kadar. o sesler de çay demlemiş onun sesiymiş.beceriksizzzzzz....
çok moralim bozuk arkadaşlar iki gündür kahverengi lekem var dr ilaç vermedi görümcemde hamile onda da olmuş ona danıştım progesteron kullan bi sakıncası yok dedi dün gece nöbetçi ecz alıp kullandım iyi gelirmi kullanan bilgisi olan varsa cvp yazsın lütfen
canım herkesin farklı meziyetleri oluyor, kimisi de a dan z ye kahvaltı hazırlar yemek konusunda 10 numaradır ama anlayışsızın tekidir ya da ne bilim kıskançtır boğar ya da sinir küpüdür evde deliriyordur ya da yalancıdır. anlayış, sahiplenme, dürüstlük, sorumluluk sahibi olma en önemlisi bence, bunlar olsun da yemek kısmı eksik kalsın boşverişleri değiştirsenize öyle bi imkanınız yok mu?
benim eşim mutfağı sever ama ben de hijyen kısmında emin olamıyorum, örneğin salata mı yapacak, gidiyorum kıvırcıkları marulu her ne ise bi güzel yıkarım sirkeli suda bekletirim sonra al canım yap derim :))) çünkü bilirim ki o bi sudan geçirip kesmeye başlar ama bunlar toprakta yetişen şeyler daha iyi yıkanmalı.
ewt çok haklısın.seninki iyiymiş canım bak salata yapıyor enazından.benimki yıkar iki domates elma gibi yer... :) al sana salata... ama çok iyidir.allah razı olsun...
bu arada tarçın 10 ne anlama geliyor. balıkesirlimisin.
:)) benim ki baya baya yemekte yapar ama şu aralar ben yemek yapamıyorum malum, yemek sorumluluğunu üzerine attım her gün yemek yapıor hey heyleri üzerinde bi de benden her gün taze yemek istiodu al sana taze yemek yap da görelim dedim :))) çok acımasızımDD durun yauuuu azıcık keyfini çıkariym hakettim bunu di miiiii :))
yok ben istanbulluyum istanbulda yaşıyorum sende istanbuldasın sanırım
canım ılk zamanda cok yükske olan degerımız artık baya düşüyormus 2 lı test zamanında fark o yanı2'li testin hcg değeri normal B HCGlere göre değişiyor mu
sen bi topiğimizi aç o zaman . zamanla dolar. bende eklemek isterimde makina falan yok.
valla maşşallh... böle devam etseler bari...
ben istanbuldayım. balıkesir erdekte yazlımız var.tatilde yazın oraya gidiyorum.o yüzden sordum.balıkesirlimisin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?