2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar slmm, biz hasta olduk bebeşimle
boğazımız şişti, burunlarımız tıkandı, halsizlik v.s. dün rapor verdi doktor dinlendim evde, birde serum taktılar sıvı takviyesi ve vitamin
bu gün biraz daha iyiyiz bu arada bebeşimide gördüm moral oldu, ay kollarıı bacakları kafası çok tatlıydı çok büyümüşş dün gitmiştim bizim cetvelle aynı gidiyoruz günü günü 6+4 tü.
boyuda 36,79 mm olmuşş, yavrum suyun içinde döndü teyzelerii sanırım canlanmış artıkk :)

gününüz aydın göbüşünüz mutlu olsun bugün de :))

bu yapılan ilk testlerde çıkan sonuçlarda cinsiyet belirlemede herhangi bir veri var mı?? 7. haftalarda yapılan testlerden bahsediyorum...

çok geçmiş olsun tatlım inaşşalh ciddi bir şey yoktur bize de haber ver lütfen. kötü bir şey olmayacak inşallah, içini ferah tut sana dua ediyoruz :)

ben memurum canım .eşimle aynı yerde çalışıyoruz.aynı saatte çıkıyoruz.aynı arabayla geliyoruz. masalarımız arası bir duvar var sadece, yemeğe aynı zamanda çıkıyoruz.akşam aynı anda arabamıza binip eve geliyoruz. hafta sonlarıda hep yanyana. yani böyle bi hayat. bazen bayramlarda eşim memleketine gidiyor.ben rahatsızsam gidemiyorum. 5-6 gün ayrılık zor ama tatlı geliyor...nede olsa sürekli yanyana ,çoğu kişi ''ay insan bıkar'' desede ben alıştım.oda çok alıştı.yani mecbur heryerde yapışık ikiz gibiyizzzz.alışveriş vs beraberiz o yüzden. akşama işten bahsedecek konu kalmıyor.esra nın eşi şehir dışında o ayrı, benimki yanıbaşımda o ayrı.... herkesin hikayesi farklı... benim eşim evde beceriksizdir.geçenlerde kahvaltıyı bigünde sen hazırla dedim.mutfaktan sesler geliyo . çaydanlık falan. ay ben yatakta bi mutlu oldum sormayın.neler hazırlıo falan die.sonra kaldırdı. bi mutfağa gittim almış 3-5 poğaça-börek o kadar. o sesler de çay demlemiş onun sesiymiş.beceriksizzzzzz....

Ah canim inanin bakiyorum okuyorum sevinclerinize belki inanmazsiniz dua ediyor masallah diliyorum ayni donem hamile arkadasim var onada bisi olcak die korkuorum insan bunu yasayinca kimse yasamasin istiyorAma atlattim ben simdi okuyorum hep arada bisiler ogreniorum bidahaki hamileligimde hemwn gecikince gitmicem diorum kimseyede solemicem kalp atisina kadar bir keseye baglanmisti yuregim, bu kadar yipratma dediler kendini ama elimde degildi o benim elimde kalan fotograftaki kucuk kara deligim..yine huzunlendirdum kendimi neyse ne diodum henen doktora gitmim diorum bide alttan muayene ettiler beni kimi zararli dio kimi diil bilmiorum herkese selamlarrrrHa bu arada dun bi bira ictim ikide sigara nirmade icmem ama ortam oldu dur dedim bi efkar dagutim iyi geldi saglikli yasama devam simdi

Maşallah canım Allah nazarlardan korusun
Bu arada çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize. bolca C vitamini alıp, ıhlamur çayı iç ki annesi çabucak düzelesiniz.

dün mü gittin canım doktora? 10+4'te yani?
maşallah boyunuzz epey uzamış bizde 11+5de gidicezz çok merak ediyorum yavrumuu:18:
sizeee çok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine ve kuzunaa

Günaydınn:) Aminn, hepimiz için inşallah canım,

Bana da dua edin olur mu kızlar doktora gidicem bugün hayırlı haberlerle döneyim.. :18:

canım hayırlı haberlerle gel inşallah.

en sevdiğim tatlılar midemi bulandırıyor. benim canım ekşide istemiyor.

rahat ol canım ne güzel. inşallah hep sorunsuz geçer.

Selam güzel kasım anneleri dün doktora gittik. doktor bizi gayet iyi buldu :) bende ısrarla bebegimin fotografını istedim kocaman olmuş teyzeleriii :)

maşallah diyelim. dahada büyüsün inşallah.

henüz 2 kere gittim. bide 12+1 de gidicem. ben artık kendimi dizginleyebiliyorum. sık gitmicem doktora.

ben yemek yer yemez çıkarıyorum. o yüzden yemek borumda bir sıkıntı olmuyor.

bir arkadaşım 9 ay yaşamış. elinde bardak tükürüp duruyormuş, yuttuğu anda çıkarıyormuş. inşallah senin hemen geçer.

sağol canım ama moralimi bozarım çünkü yemek yemek benim için işkence. ne yesem kar diye düşünüyorum çünkü yiyemiyorum. yine kilo vermişim sinirim tepemde.
benimde ne hikmetse anlamadım korkmadığım tek şey doğum. o anı düşünüyorum hep, heyecanlanıyorum.

bizde aynı, aynı şirkette çalışıyoruz memuruz, aynı saatte çıkıyoruz yemekte birlikteyiz,akşamları aynı araba ile dönüyoruz. haftasonları da 2 gün ikimize tatil, böyle olması büyük avantajj canım

çok moralim bozuk arkadaşlar iki gündür kahverengi lekem var dr ilaç vermedi görümcemde hamile onda da olmuş ona danıştım progesteron kullan bi sakıncası yok dedi dün gece nöbetçi ecz alıp kullandım iyi gelirmi kullanan bilgisi olan varsa cvp yazsın lütfen

canım geçmiş olsun. ay ne güzel hareketinide görmüşsün. boyuda güzel. maşallah canım.

geçmiş olsun. inşallah sorun yoktur. lekelenme değilde kanama biliyorsun tehlike. bende merak ettim şimdi. hayırlı haberlerle gel inş.

aynen katılıyorum.ama herşeyide biliyoruz ya.işte neler olup bitiyor
arada merak olsa daha iyi olurdu diyorum bazen... ama sonra yok yok böyle çok iyiyiz diyorum...

bu arada senin ikili test zamanında çok yaklaşmış.ilk sensin galiba ikiliye girecek olan..bendede bi heyecan başladı. nerde yaptırmayı düşünüyorsun

canım herkesin farklı meziyetleri oluyor, kimisi de a dan z ye kahvaltı hazırlar yemek konusunda 10 numaradır ama anlayışsızın tekidir ya da ne bilim kıskançtır boğar ya da sinir küpüdür evde deliriyordur ya da yalancıdır. anlayış, sahiplenme, dürüstlük, sorumluluk sahibi olma en önemlisi bence, bunlar olsun da yemek kısmı eksik kalsın boşver işleri değiştirsenize öyle bi imkanınız yok mu?
benim eşim mutfağı sever ama ben de hijyen kısmında emin olamıyorum, örneğin salata mı yapacak, gidiyorum kıvırcıkları marulu her ne ise bi güzel yıkarım sirkeli suda bekletirim sonra al canım yap derim :))) çünkü bilirim ki o bi sudan geçirip kesmeye başlar ama bunlar toprakta yetişen şeyler daha iyi yıkanmalı.

genelde kahverengi akıntılarda hemen progesteron veriyorlar.ilaç neden vermedi anlamış değilim. vardır herhalde bir bildiği. ama genelde lekelenenlere veriliyor.başka bir dr a gidip danış istersen, bu durum ihmale gelmez.bolca uzan , dinlen, uzanma ayakta durma, uzun sattlerce oturma ve uzun yolculuklara çıkma mümkün oldukça.maydanoz naneden uzak durmaya çalış.ve başka bir dr a git.geçmiş olsun

ewt çok haklısın.seninki iyiymiş canım bak salata yapıyor enazından.benimki yıkar iki domates elma gibi yer... :) al sana salata... ama çok iyidir.allah razı olsun...
bu arada tarçın 10 ne anlama geliyor. balıkesirlimisin.

:)) benim ki baya baya yemekte yapar ama şu aralar ben yemek yapamıyorum malum, yemek sorumluluğunu üzerine attım her gün yemek yapıor hey heyleri üzerinde bi de benden her gün taze yemek istiodu al sana taze yemek yap da görelim dedim :))) çok acımasızım DD durun yauuuu azıcık keyfini çıkariym hakettim bunu di miiiii :))

yok ben istanbulluyum istanbulda yaşıyorum sende istanbuldasın sanırım

valla maşşallh... böle devam etseler bari...
ben istanbuldayım. balıkesir erdekte yazlımız var.tatilde yazın oraya gidiyorum.o yüzden sordum.balıkesirlimisin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…