ne güzel tarif ettin midem huysuz ve mutsuz diye aynen benimde öyle ama 3 gündür kokudan pek bulanmıyordum derken boğazım şişti şimdi o bulandırıyor off offkizlar kizlar kizlarnaber napiyosunuz eksi yiyenlere o kadar ozeniyorumki tursu nun t sini duydugum anda ogggg gelio :) erik cok severim onu bile eskisi gibi zevk alarak yiyemiyorum varsa yoksa cikolata kokluyum ben messt oluyorum nutella onumde lup lup:)))) haftalar bi turlu gecmio pofffff artik cinsiyet ogrenmek istiyorum:) sizler napiosunuz bakalim nasi geciyo hamilelikleriniz bnm midem cok cok bulanmio ama midem hep bi huysuz mutsuz gozlerimide mandalla tutuorum resmen o kdr halsizim:)
tatlım zaten ultrasonun kalitesine bağlı çok iyi bir ultrasonsa bu haftalar görülebiliyor ve söyledikleri gibi bebek uygun pozisyondaysa :)
ne güzel tarif ettin midem huysuz ve mutsuz diye aynen benimde öyle ama 3 gündür kokudan pek bulanmıyordum derken boğazım şişti şimdi o bulandırıyor off off
ama sanki iyileşiyor gibi geliyor.. azalıcak bulantılarr
yaaaa 4 boyutlu ile bakmıştı kaç boyutlu olcak bakk şimdii bana daha çok boyutlu ultrason arattırcan hee :)çatlıyorum zatııı
a-a çanakkalede mi bende çanakkaledeyim kız beklerim :)
:)) dalyandayız bilir misin bakiym :))
bilmem mi
kızlar ikimiz almışsınız, kiminiz vermişsiniz, bende de mide bulantısı olduğu için alamdım, mide bulantısı olmayanlar almış anlaşılan, ay kız mı erkek mi belli olsa hemencik bişiler alıcam yaa çatlıyorum çok tatlı şeyler var limangoda
yarım kg verdimmmm
hadi yaa
Kızlar mide bulantısından sürünüyorumbulantısı olan arkadaşlar sizler bulantınız için neler yapıyorsunuz doktorum ilaç verdi ama bana pek bi faydası olmuyor
ben o ilaçları kullanmıyorum, valla annemde yemek yiyorum, kokulu yerlere gitmiyorum sadece önlem alıyorsun, çubuk kraker nohut y,yorum
canım allah kolaylık versin.
Merhaba arkadaşlar bende bu cuma günü 2 li test için gideceğim umarım erken degildir , sekreter randevu verdi. 11+ 1 olacağız. Sizin ikili test ne zaman?
ben dün doktora gittim yani 10+4 iken, bana 2 hafta sonra tekrar gel dedi testler için canım :) bebişimin 2 kolunun hareketini gördüm, karnımda döndü hatta ama hiç hissetmiyorum karnımda
11+5de 21 nisanda canım...aslında 12+1 de gitmem lazım doktorun verdiği tarihe göre ama ben haftasonu gitcem...11+5de inşallah sorun olmaz:)Merhaba arkadaşlar bende bu cuma günü 2 li test için gideceğim umarım erken degildir , sekreter randevu verdi. 11+ 1 olacağız. Sizin ikili test ne zaman?
ben dün doktora gittim yani 10+4 iken, bana 2 hafta sonra tekrar gel dedi testler için canım :) bebişimin 2 kolunun hareketini gördüm, karnımda döndü hatta ama hiç hissetmiyorum karnımda
4 boyutlu da kesin görünmesi gerekir bebek uygunsa:) 3 boyutlularında çeşitleri var canım ben onları kastettim. :)
ne güzel tarif ettin midem huysuz ve mutsuz diye aynen benimde öyle ama 3 gündür kokudan pek bulanmıyordum derken boğazım şişti şimdi o bulandırıyor off off
ama sanki iyileşiyor gibi geliyor.. azalıcak bulantılarr
yaaaa 4 boyutlu ile bakmıştı kaç boyutlu olcak bakk şimdii bana daha çok boyutlu ultrason arattırcan hee :)çatlıyorum zatııı
Merhaba arkadaşlar bende bu cuma günü 2 li test için gideceğim umarım erken degildir , sekreter randevu verdi. 11+ 1 olacağız. Sizin ikili test ne zaman?
11+5de 21 nisanda canım...aslında 12+1 de gitmem lazım doktorun verdiği tarihe göre ama ben haftasonu gitcem...11+5de inşallah sorun olmaz:)
amandaa amannn sevsinler onun hareketini..bende hemen görmek istiyorum kuzumuu yaaaaaaaaaaa
Selam kızlar bende birazdan dr a gideceğim bakalım ne alemde velet :))
Hareketli olması için arkadaşımın dr u çikolata ye gel demiş,bebeği daha hareketli görürüz demiş.Beni de arayıp söyledi çikolata ye mutlaka diye..
Bakalım biraz yedim,hareketli mi değil mi göreceğiz..
hayırlı haberlerle gel kuzum, ben bir lokma bile yememiştim hareket etti :)) inş. görürsün yavrucuğunu ay çok heyecanlı oluyor, gelince mutlaka yazzz
Kızlar mide bulantısından sürünüyorumbulantısı olan arkadaşlar sizler bulantınız için neler yapıyorsunuz doktorum ilaç verdi ama bana pek bi faydası olmuyor
11+5de 21 nisanda canım...aslında 12+1 de gitmem lazım doktorun verdiği tarihe göre ama ben haftasonu gitcem...11+5de inşallah sorun olmaz:)
amandaa amannn sevsinler onun hareketini..bende hemen görmek istiyorum kuzumuu yaaaaaaaaaaa
belkide emin olmadan sölemek istemedi bilmiyorumkine çok minik anca göbek bağı görünüyordu, altında başka çıkıntı görmedim.
canım erkekse bile o çıkıntı çok miniktir henüz seçilemiyordur. biraz daha sabır. bide ben sormayacağım doktora cinsiyetini. çünkü bişi der sonra aaa yanılmışım der benim sinirlerim hayallerim alt üst olur. kesinse söyle yoksa sus dicem
bir arkadaşa kız dediler hep % 80, herşeyi pembe yaptılar.bi doğdu erkek. hastaneyede tabi pembe kıyafet getirmişlerdi.pembeleri giydirmişler erkek bebeğe
tabi başta anne baba şok yaşadı.çünkü kendilerini ona göre hazırlamışlardı.bende onun için temkinli gitmiştim.beyaz takımlar almıştım yenidoğan.
genelde erkelerde yanılma pek olmuyorda , kız derlerse sonradan ufak bi yanılma olabiliyor bazen...
ben memurum canım .eşimle aynı yerde çalışıyoruz.aynı saatte çıkıyoruz.aynı arabayla geliyoruz. masalarımız arası bir duvar var sadece, yemeğe aynı zamanda çıkıyoruz.akşam aynı anda arabamıza binip eve geliyoruz. hafta sonlarıda hep yanyana. yani böyle bi hayat. bazen bayramlarda eşim memleketine gidiyor.ben rahatsızsam gidemiyorum. 5-6 gün ayrılık zor ama tatlı geliyor...nede olsa sürekli yanyana ,çoğu kişi ''ay insan bıkar'' desede ben alıştım.oda çok alıştı.yani mecbur heryerde yapışık ikiz gibiyizzzz.alışveriş vs beraberiz o yüzden. akşama işten bahsedecek konu kalmıyor.esra nın eşi şehir dışında o ayrı, benimki yanıbaşımda o ayrı.... herkesin hikayesi farklı... benim eşim evde beceriksizdir.geçenlerde kahvaltıyı bigünde sen hazırla dedim.mutfaktan sesler geliyo . çaydanlık falan. ay ben yatakta bi mutlu oldum sormayın.neler hazırlıo falan die.sonra kaldırdı. bi mutfağa gittim almış 3-5 poğaça-börek o kadar. o sesler de çay demlemiş onun sesiymiş.beceriksizzzzzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?