2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ne güzel tarif ettin midem huysuz ve mutsuz diye aynen benimde öyle ama 3 gündür kokudan pek bulanmıyordum derken boğazım şişti şimdi o bulandırıyor off off
ama sanki iyileşiyor gibi geliyor.. azalıcak bulantılarr

tatlım zaten ultrasonun kalitesine bağlı çok iyi bir ultrasonsa bu haftalar görülebiliyor ve söyledikleri gibi bebek uygun pozisyondaysa :)

yaaaa 4 boyutlu ile bakmıştı kaç boyutlu olcak bakk şimdii bana daha çok boyutlu ultrason arattırcan hee :) çatlıyorum zatııı

Merhaba arkadaşlar bende bu cuma günü 2 li test için gideceğim umarım erken degildir , sekreter randevu verdi. 11+ 1 olacağız. Sizin ikili test ne zaman?

4 boyutlu da kesin görünmesi gerekir bebek uygunsa:) 3 boyutlularında çeşitleri var canım ben onları kastettim. :)

Bende 1 kg almışım.. 58.5 kilodan 59.4'e yükselmişim. Mide bulantım yok onun için herhalde yükseldim :)

Merhaba arkadaşlar bende bu cuma günü 2 li test için gideceğim umarım erken degildir , sekreter randevu verdi. 11+ 1 olacağız. Sizin ikili test ne zaman?
11+5de 21 nisanda canım...aslında 12+1 de gitmem lazım doktorun verdiği tarihe göre ama ben haftasonu gitcem...11+5de inşallah sorun olmaz:)
ben dün doktora gittim yani 10+4 iken, bana 2 hafta sonra tekrar gel dedi testler için canım :) bebişimin 2 kolunun hareketini gördüm, karnımda döndü hatta ama hiç hissetmiyorum karnımda

amandaa amannn sevsinler onun hareketini..bende hemen görmek istiyorum kuzumuu yaaaaaaaaaaa

4 boyutlu da kesin görünmesi gerekir bebek uygunsa:) 3 boyutlularında çeşitleri var canım ben onları kastettim. :)

Selam kızlar bende birazdan dr a gideceğim bakalım ne alemde velet :))

Hareketli olması için arkadaşımın dr u çikolata ye gel demiş,bebeği daha hareketli görürüz demiş.Beni de arayıp söyledi çikolata ye mutlaka diye..

Bakalım biraz yedim,hareketli mi değil mi göreceğiz..

hareketli mi olcak ne :) senin randevun ne zaman sende gitsen görürsün artık aramızda 1 gün var :)

hayırlı haberlerle gel kuzum, ben bir lokma bile yememiştim hareket etti :)) inş. görürsün yavrucuğunu ay çok heyecanlı oluyor, gelince mutlaka yazzz

Kızlar mide bulantısından sürünüyorum bulantısı olan arkadaşlar sizler bulantınız için neler yapıyorsunuz doktorum ilaç verdi ama bana pek bi faydası olmuyor

valla canım çekiyorum ben. ilaçta içmiyorum. yemek muhabbetinden kaçıyorum. kokusu beni deli ediyor. genelde aç geziyorum. çiğ meyve sebze iyi geliyor bana.

ben 12+1 de gidicem. erken değildir heralde. erkense doktorun uyarır seni diye düşünüyorum.

görürsün arkadaşım az kaldı. bende ne kadar büyüdüğünü merak ediyorum.

belkide emin olmadan sölemek istemedi bilmiyorumkine çok minik anca göbek bağı görünüyordu, altında başka çıkıntı görmedim.

canım erkekse bile o çıkıntı çok miniktir henüz seçilemiyordur. biraz daha sabır. bide ben sormayacağım doktora cinsiyetini. çünkü bişi der sonra aaa yanılmışım der benim sinirlerim hayallerim alt üst olur. kesinse söyle yoksa sus dicem

bir arkadaşa kız dediler hep % 80, herşeyi pembe yaptılar.bi doğdu erkek. hastaneyede tabi pembe kıyafet getirmişlerdi.pembeleri giydirmişler erkek bebeğe
tabi başta anne baba şok yaşadı.çünkü kendilerini ona göre hazırlamışlardı.bende onun için temkinli gitmiştim.beyaz takımlar almıştım yenidoğan.
genelde erkelerde yanılma pek olmuyorda , kız derlerse sonradan ufak bi yanılma olabiliyor bazen...

çıkıntı sapmıdır diyorsun yok ama 4 boyutluda gösterdiya bağ biraz kalın ve bana bağlı sapı hür ve minik olurdu diye düşünüyorum :) ama yinede belli olmaz gıııı nasipp

pazartesi de ben gideceğim canım 11+4'de ama özel muayenehane benimki, doktorum gazide testleri oraya yönlendiriyor. pazartesiyi takiben salı, çarşamba ya da perşembe yaptır der heralde haber veririm sizlere:) 2'li test 11-14. haftalar arası yapılıyor zaten erken değil canım :)

ayyy deme kız dediler erkek mi oldu , pembiş mi giydiler oğlan dadasına kız bir tane beyaz götürmek lazım o zaman ay birde böyle olursa, erkekmişte nasıl hiç belli olmamış pipisi küçüktü demekki, bizim arkadaş 7 aylık kız 4 aylık bir pipi görüntüsü yakalamışlar görmen lazım dimdikk herkese gösteriyor

çok şeker yaa, en azından uğraşmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…