alla alla bana doktorum sölemişti neyse :)
zayıflamanın zararı yokta 12. haftadan sonra çok vitamin almamız lazım. yani iyi beslenmemiz gerekiyor.
hımmm o zaman kız istiyorsun. Sağlıklı hayırlı bir evladın olsun. dediğin gibi önemli değil cinsiyet. ama demin kayınvalidem aradı. bir kız bebek elbisesi görmüş, çok güzelmiş. gittim geldim baktım almak istedim belli olsun artık cinsiyeti dedi.benden çok merak ediyor vallahi.
3. ayımızı bitiriyoruzzzz. inşallah hep beraber 9. ayımızıda bitiririz.
canım benimde 10+2 , 5 kasım doğum tarihi olarak görünüyor. senin sat ın kaç?
burda da 3 kasım çıkıyor http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
ama doktora gittiğimde doktorum gününle aynı gidiyorsun dedi 27 ocak sat artık ne zman doğurursak
yaaa hayırlısıylaa kucağımıza alalımda...1 önce 1 gün sonraa ne farkeder..biz en azından satımızı falan biliyoruz..benim arkadaşım sabah akşam doğuracak şimdi...satını tam bilemiyor...hatırladığı sata göre bebek 42. haftasında..ultrasonda 39. haftasında daha doğmadı tabiki...doktor demişki bi kaç güne sancın gelmezse suni sancıyla almam lazım yoksa bebek anne karnında kendi kakasını yiyormuş...sonra küvezde kalması gerekiyormuş...:18:
burda da 3 kasım çıkıyor http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
ama doktora gittiğimde doktorum gününle aynı gidiyorsun dedi 27 ocak sat artık ne zman doğurursak
yaa benim sat 27 ocakk ne zaman doğurucam
tabii canım zaten tam gününde gelmez o, sat belli cnm, hadi yaaa ay oda zor, inş. yemez kakasını
bu takvime göre 1 gün fazla çıkıyor.
kızım ya o tarih 40 hafta dolduktan sonraki tarih. sende biliyorsun 36. haftadan sonra her an doğurabiliriz hatta 40. haftayıda geçebiliriz. bu işler belli olmaz. doğurmuş annelerin topiklerine bak kimseninki tutmuyor.
yaa benim sat 27 ocakk ne zaman doğurucam
benim doktor geç almak istiyor demekkitabi canım erken gelmesin de yavrumuz bir arkadaşım erken doğurdu, küvezde durdu bebek minnacık, hep üstüne titriyorlar, bakması çok zor
akıntısı gelen var mı arkadaşlar? günde 1 ya da daha fazla??
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay kızlar alın sıze cetvel bakın bakalım kacıncı aydasınız
doktor bu akıntı için bir vajinal krem verdi 1 hafta boyunca vajinaya her gün sıkıyorsun akşam yatarken, henüz kullanmaya başlamadım kullansam mı kullanmasam mı karar veremedim
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
doktor bu akıntı için bir vajinal krem verdi 1 hafta boyunca vajinaya her gün sıkıyorsun akşam yatarken, henüz kullanmaya başlamadım kullansam mı kullanmasam mı karar veremedim
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
27 ocak a 1 kasım göster miyor mu ya
tatlım valla akınıtının bizi rahatsız eden bir yanı yok. 3 haftadır mide ağrısından kıvranıyorum mecbur kaldım ilaç almaya vicdanım rahat değil, bu kadar basit şeyler için bence kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?