2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
zekai tahir burak polikilinikten aldım randavu çok kolay oldu 182 sayesinde orası sakinmiş gidenler de öyle diyor

Kızlar ben forumda en son kendi yadığım yazıyı görebiliyorum daha ötesine gitmiyor.çok sinir bozucu ne yapmam gerekiyor örneğin ben şuanda 720. sayfada en son kendi yazmış olduğum mesajları görebiliyorum forum takipte konunun ilerlediğini görüyorum ama içine giremiyorum göstermiyor.

Toplu alıntı yapamayı bilmiyorum, özür dilerim. Cevap veren tüm güzel annelerede teşekkür ederiz. Benim içim rahat etmedi erken olur diye düşünerek, tekrar aradım haftaya cumaya aldım randevuyu . 12+1 olcaz. Umarım herşey yolunda gider. biz de geçen hafta cuma günü 10+1 de bebğimizi gördük. Sportif kuzum çok hareketliydi. Sonraki gidişimde çikolata yiyeceğim, daha hareketli oluyormuş. Belki cinsiyeti de öğrenirim ikili taramada, çok heyecanlanlandım şimdiden. Cinsiyet tahmini olan var mı bilmem ama güzel fala bakan bir tanıdığımız, erkek dedi bizimkine hayırlısı..

benim göbeğim çıkmadı henüz şişliklerimde gitti yarım kg da verdim :) daha henüz giremedim mod anlicanız:) karnınız hangi haftada çıkmaya başladı? ya da hangi haftada başlıyormuş?..... gerçi erken çıkmaması iyi hareket kabiliyetin daha fazla oluyor, yatarken zorlanmıosun

Valla benim son 1 haftadır bir çıkıntım var dışardan çok farkedilmiyor ama akşamları , görülebilir oluyor. Valla yoğun bir iim var genelde gece 12 gibi yatıyorum ve uykuya geçişim baygınlık misali , göbeğimden haberim olmuyor desem yeridir.:)

ayy canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.

çıkıntı sapmıdır diyorsun yok ama 4 boyutluda gösterdiya bağ biraz kalın ve bana bağlı sapı hür ve minik olurdu diye düşünüyorum :) ama yinede belli olmaz gıııı nasipp

kız öldürdün beni gülmekten. göbek bağındır güzelim o senin. daha 3 cm lik bebek o kadar şeyi mi olurmuş. sen erkek istiyon heralde. Allah gönlüne göre versin ne diyim.

sayfayı kapat tekrar dene istersen.

ya kızlar benim karnım günden güne dahad eriyo mnken gibin oldun dio eşim kg verdim 60 kgdan 56 kg ya düştüm

ayy hadi kuzumm güzel haberlerle gel..çok heyecanlıı yaaaaaaa...gel 21 nisann gel

hareketli mi olcak ne :) senin randevun ne zaman sende gitsen görürsün artık aramızda 1 gün var :)

21 nisanda bacım yaa...görürüm artık inşallahh

inşallahh canım yaa cidden merak ediyorum bebeğimi...ne haldedir nicediirrr ayy evet bende tedirgin oluyorum yanlış cinsiyet tahmininden, insan kendini ayarlar ona göree ya ne de olssaainşallahhh şakkk diye gösterir bizimm yaramazlarr cinsiyetlerinii

benim çıktı canım yaa...2 kiloya yakın kiloda aldım...12.haftadan sonra iyice çıkar diye düşünüyorum...kız şurda ne kaldı 3 ayın bitmesineeee

yaaa ne guzel ben gobuslu biriyim ztn hic anlamiorm ciktimi cikmadimi esim cikti dio bana da sanki sertlesti gibi gelio karnim azck:)

gül kız iyi bebişin için :) yok ben %49 erkekse %51 kız istiyorum farketmez ama ilk bebişim

3,aymı bitiyo 2.ci aymı bitiyo ya ben bu hesaplamaları çözemedim :|

10 gün kalmıs 3 ay dolacak ozman değil mi ? hadi bakalm hayırlısıııııııı , ay inş. göstersinler hemen ama dediğin gibi doktorta bişi söleyip umutlandırmasın tam görünce eminse sölesinn ay heyecan yaptım söylediği anı düşündümde

ya kızlar benim karnım günden güne dahad eriyo mnken gibin oldun dio eşim kg verdim 60 kgdan 56 kg ya düştüm

zayıflamanın zararı yokta 12. haftadan sonra çok vitamin almamız lazım. yani iyi beslenmemiz gerekiyor.

gül kız iyi bebişin için :) yok ben %49 erkekse %51 kız istiyorum farketmez ama ilk bebişim

hımmm o zaman kız istiyorsun. Sağlıklı hayırlı bir evladın olsun. dediğin gibi önemli değil cinsiyet. ama demin kayınvalidem aradı. bir kız bebek elbisesi görmüş, çok güzelmiş. gittim geldim baktım almak istedim belli olsun artık cinsiyeti dedi. benden çok merak ediyor vallahi.

3,aymı bitiyo 2.ci aymı bitiyo ya ben bu hesaplamaları çözemedim :|

3. ayımızı bitiriyoruzzzz. inşallah hep beraber 9. ayımızıda bitiririz.

tatlım senin muhtemel doğum 5 kasımsa, benim 4 kasım 10+5 teyim senin de 10+4 olman gerekmiyormu? senin cetvelde 10+2 yazıyor ?

canım benimde 10+2 , 5 kasım doğum tarihi olarak görünüyor. senin sat ın kaç?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…