benim göbeğim çıkmadı henüz şişliklerimde gitti yarım kg da verdim :) daha henüz giremedim mod anlicanız:) karnınız hangi haftada çıkmaya başladı? ya da hangi haftada başlıyormuş?..... gerçi erken çıkmaması iyi hareket kabiliyetin daha fazla oluyor, yatarken zorlanmıosun
Selam kızlar bende birazdan dr a gideceğim bakalım ne alemde velet :))
Hareketli olması için arkadaşımın dr u çikolata ye gel demiş,bebeği daha hareketli görürüz demiş.Beni de arayıp söyledi çikolata ye mutlaka diye..
Bakalım biraz yedim,hareketli mi değil mi göreceğiz..
çıkıntı sapmıdırdiyorsun yok ama 4 boyutluda gösterdiya bağ biraz kalın ve bana bağlı sapı hür ve minik olurdu diye düşünüyorum :) ama yinede belli olmaz gıııı nasipp
ayyy deme kız dediler erkek mi oldu, pembiş mi giydiler oğlan dadasına kız bir tane beyaz götürmek lazım o zaman ay birde böyle olursa, erkekmişte nasıl hiç belli olmamış pipisi küçüktü demekki, bizim arkadaş 7 aylık kız 4 aylık bir pipi görüntüsü yakalamışlar görmen lazım dimdikk herkese gösteriyor
Kızlar ben forumda en son kendi yadığım yazıyı görebiliyorum daha ötesine gitmiyor.çok sinir bozucu ne yapmam gerekiyor örneğin ben şuanda 720. sayfada en son kendi yazmış olduğum mesajları görebiliyorum forum takipte konunun ilerlediğini görüyorum ama içine giremiyorum göstermiyor.
Selam kızlar bende birazdan dr a gideceğim bakalım ne alemde velet :))
Hareketli olması için arkadaşımın dr u çikolata ye gel demiş,bebeği daha hareketli görürüz demiş.Beni de arayıp söyledi çikolata ye mutlaka diye..
Bakalım biraz yedim,hareketli mi değil mi göreceğiz..
hareketli mi olcak ne :) senin randevun ne zaman sende gitsen görürsün artık aramızda 1 gün var :)
görürsün arkadaşım az kaldı. bende ne kadar büyüdüğünü merak ediyorum.
canım erkekse bile o çıkıntı çok miniktir henüz seçilemiyordur. biraz daha sabır. bide ben sormayacağım doktora cinsiyetini. çünkü bişi der sonra aaa yanılmışım der benim sinirlerim hayallerim alt üst olur. kesinse söyle yoksa sus dicem
benim göbeğim çıkmadı henüz şişliklerimde gitti yarım kg da verdim :) daha henüz giremedim mod anlicanız:) karnınız hangi haftada çıkmaya başladı? ya da hangi haftada başlıyormuş?..... gerçi erken çıkmaması iyi hareket kabiliyetin daha fazla oluyor, yatarken zorlanmıosun
Valla benim son 1 haftadır bir çıkıntım var dışardan çok farkedilmiyor ama akşamları , görülebilir oluyor. Valla yoğun bir iim var genelde gece 12 gibi yatıyorum ve uykuya geçişim baygınlık misali , göbeğimden haberim olmuyor desem yeridir.:)
ayy canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.
kız öldürdün beni gülmekten. göbek bağındır güzelim o senin. daha 3 cm lik bebek o kadar şeyi mi olurmuş. sen erkek istiyon heralde. Allah gönlüne göre versin ne diyim.
.
ayy hadi kuzumm güzel haberlerle gel..çok heyecanlıı yaaaaaaa...gel 21 nisann gel
21 nisanda bacım yaa...görürüm artık inşallahh
inşallahh canım yaa cidden merak ediyorum bebeğimi...ne haldedir nicediirrrayy evet bende tedirgin oluyorum yanlış cinsiyet tahmininden, insan kendini ayarlar ona göree ya ne de olssaa inşallahhh şakkk diye gösterir bizimm yaramazlarr cinsiyetlerinii
benim çıktı canım yaa...2 kiloya yakın kiloda aldım...12.haftadan sonra iyice çıkar diye düşünüyorum...kız şurda ne kaldı 3 ayın bitmesineeee
ayy hadi kuzumm güzel haberlerle gel..çok heyecanlıı yaaaaaaa...gel 21 nisann gel
21 nisanda bacım yaa...görürüm artık inşallahh
inşallahh canım yaa cidden merak ediyorum bebeğimi...ne haldedir nicediirrrayy evet bende tedirgin oluyorum yanlış cinsiyet tahmininden, insan kendini ayarlar ona göree ya ne de olssaa inşallahhh şakkk diye gösterir bizimm yaramazlarr cinsiyetlerinii
benim çıktı canım yaa...2 kiloya yakın kiloda aldım...12.haftadan sonra iyice çıkar diye düşünüyorum...kız şurda ne kaldı 3 ayın bitmesineeee
3,aymı bitiyo 2.ci aymı bitiyo ya ben bu hesaplamaları çözemedim :|
8 haftalıkken 2 ay bitmiş oluyor canım....12 hafta bitince de 3 ay bitmiş oluyor... süperr yaa...
tatlım senin muhtemel doğum 5 kasımsa, benim 4 kasım 10+5 teyim senin de 10+4 olman gerekmiyormu? senin cetvelde 10+2 yazıyor ?
evet canım bende ona dikkat ettimde. sat 30 ocaktı. 10+2 çıkıyorum ben hesaplayıcılarda...beklenen doğum tarihi de 5 kasım çıkıyor..senin sat kaç?:44:
tatlım senin muhtemel doğum 5 kasımsa, benim 4 kasım 10+5 teyim senin de 10+4 olman gerekmiyormu? senin cetvelde 10+2 yazıyor ?
27 ocak benim sat ozaman, senin 30 ise 7 kasım olmaz mı beklenen doğum ? :44:
ya kızlar benim karnım günden güne dahad eriyo mnken gibin oldun dio eşimkg verdim 60 kgdan 56 kg ya düştüm
gül kız iyi bebişin için :) yok ben %49 erkekse %51 kız istiyorum farketmez ama ilk bebişim
3,aymı bitiyo 2.ci aymı bitiyo ya ben bu hesaplamaları çözemedim :|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?