2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

vajinal akıntı kokulu olduğunda sıkıntılıdır, hamilelikte akıntı normaldir bildiğim kadarıyla. doktroun söylediyse kullan o zaman tatlım ben normal diye bildiğim için bööyle söylüyorum. bende de var 1-2 kez oluyor gün içinde. temizliğine dikkat et ve hep diyorum arada sirkeli suyla yıkayın o bölgeyi.

27 ocak a 1 kasım göster miyor mu ya

canım biz senle aynıyız 27 ocakk sat, yani 10+5 iz. :)

bende vardı biraz her gün değiştiriyordum çamaşırımı? doktora söledim çok akıntım var dedim oda ilaç vermiyeyim dedi, çok akıntın varsa bir şişe suya 1 yemek karşığı sirke koy onunla yıka dedi onuda yapmadım açıkçası, sonra kendiliğinden azaldııı

aaa bak sende yazmışsın benim doktorda dedi bunu.

sağol yaa öyle bi problemim var ki son adetimi de normal tarihimde oldum ama ondan önce meğer ben gebeymişim dr seninki 26/27 ocak gibi dedi geçen cuma boyu 3,13 cm idi zaten benim bebiş kasımı beklemez gibi geliyor ama neyse sağlıklı olsun da

sağol yaa öyle bi problemim var ki son adetimi de normal tarihimde oldum ama ondan önce meğer ben gebeymişim dr seninki 26/27 ocak gibi dedi geçen cuma boyu 3,13 cm idi zaten benim bebiş kasımı beklemez gibi geliyor ama neyse sağlıklı olsun da
az önce bir arkadaşımla görüştüm kendi 30 haftadan doğurmuştu doğumda bişey yok hamilelik daha zor dedi kendi 38 kiloydu 44 kg doğum yapmıştı 1 ay hastanede yatmıştı bebek de kendi de iyi

bende uzman biyoloğum tatlım bakterileri ve floral dengeyi biliyorum. kaşıntı, mantar hissettiğinizde de bunu yapın diyorum. hatta bazen geceleri yoğurt koyup yatın o da çok rahatlatır aklınızda olsun :)

a-aa bilmiyordum ne güzel bak aramızda böyle bir biyolog annenin bulunması, fikirlerini her daim bekliyorum tatlım

a-aa bilmiyordum ne güzel bak aramızda böyle bir biyolog annenin bulunması, fikirlerini her daim bekliyorum tatlım

paylaşıyorum canım bunu bir çok arkadaşa söyledim burada, organik ürünlerden bahsettim. hatta ayşenur yazıcıya mail yazdım kullanabileceğimiz kozmetiklerden, güneş kremlerine, saç boyalarına,nemlendiricilere, duş jeli ve şampuanlar ve en önemlisi de çatlak kremlerine kadar organik tüm ürünleri söyledi paylaştım maili de. inceleyebilirsin :)

bende uzman biyoloğum tatlım bakterileri ve floral dengeyi biliyorum. kaşıntı, mantar hissettiğinizde de bunu yapın diyorum. hatta bazen geceleri yoğurt koyup yatın o da çok rahatlatır aklınızda olsun :)

gebelikte olmadı ama antibiotik kullanımından kaşıntı olmuştu iş yerinde yemekhaneden peçeteyi sirke ile ıslatıp wc de silmiştim o acının ardından dayanılmaz mutluluğu yaşadım. bizimkiler de hep sirkeli suyu önerirler kaşıntı olduğunda ama ben saf sirke kullanmıştım:)

yok tatlım tahriş eder o bölge çok hassastır ılık ılıktan biraz daha sıcakta olabilir 1 bardak suya 1 kaşık koy 1-2 dakka beklesin hemen onunla yıka anında rahatlar :)

bende kullanma yanlısı değilim, kullanmayayım bakalım. sirkeli suyu da ihmal etmezsem denerim ama ederim gibi gibi.

ranitab canım 3 kez yemeklerden yarım saat önce dediler ama 2 kez aldım. dün başladım canım, sende de mi var?

yok canım kullandığım bişi yok sadece geçen akşam bulantım çok oldu medpamid aldım 1 defa, inşallah senin de ağrın geçer de kullanmayı bırakırsın.

akıntısı gelen var mı arkadaşlar? günde 1 ya da daha fazla??

canım benim günde 1 kez kireç gibi oluyor akıntım...siyah çamaşır giydiğimde daha çok belli oluyor tabi...:44:

kızlar hepinizee ve bebeklerinize iyi akşamlar...ben çıkıyorum...anneme gidicem bu akşam yemeğe oraya davetliyiz...bugün oflala poflaya bi oldum vallahi içim şiştii yaa gün geçmedii sanki...kızlar ya bide benim nefesim daralıyor sık sık...telefonla falan konuşurken kesiliyorum sanki...hani ilerleyen aylarda olsa anlıycamda şimdi neden olurkii yaa doktora sorcam gitiiğimde:44:

görüşürzzzzzzzzzzz

yok canım kullandığım bişi yok sadece geçen akşam bulantım çok oldu medpamid aldım 1 defa, inşallah senin de ağrın geçer de kullanmayı bırakırsın.[/QUOTE]

7-8 yıl boyunca lise ve üniversite döneminde midemden o kadar çektim ki kaç kez acillik oldum. gastrit, lser ve en son şiddetli reflü yaşadım. yıllarca midem beni mahvetti. 2-3 yıldır çok rahattım bu sorunlar bitmişti sadece stres durumunda hemen midem etkilenir. hamilelikte bulantı yaşamadım ağrı yaşamaya başladım önceleri haftada 2 gün falan oluyordu ama 3 haftadır artık dayanılmaz durumda. acıkıyorum yemek yiyorum şişiyor, şimeyle bulanıyor, sonra şiddetli bir ağrıyla kavruluyor beni tüketti canım dayanamadım. aile hekimimde eltim zaten onunla çok araştırdık en zarasızı buydu bakalım nolacak

teyzelerrrrrrrrrr , bakın beniim kuzuma maşallahhh diyin :)

kollarımız bacaklarmızz kafamız çok daha net görünüyordu ama doktorumuz yakalayamamış, 4 boyutlusunuda göstermişti ama çıktısını vermedi

Son düzenleme:

ayyy çok güzel görünüyor :)) Yüzü oluşmuş çok narinde sanki uyuyor gibi, umarım benimde 2'li test zamanımda böyle net çıkar. Ama çok güzel bebeğin maşallah (ikonu koymayı bilmiyorum:) nazar boncuğu koydum sayarsın :) ) allah nazardan korusun. 12. haftaya gelelim bende eklicem :)

sağol teyzesi ayy çok mutlu oldum, biz ona bakarken ultrasonda hareket bile etti, iki kolunu kaldırmıştı :) sağol canm , bekliyoruz tatlım senin bebişinide 12 ayda daha da belirginleşir burda daha 10+5 kuşum benim :) tekrar çok tşekkür ederiz teyzesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…