26 ocak 1 kasım çizelgede de aynı, doktor hesabı da aynı. benim 26 ocak, doğum 1 kasım :)
tatlım valla akınıtının bizi rahatsız eden bir yanı yok. 3 haftadır mide ağrısından kıvranıyorum mecbur kaldım ilaç almaya vicdanım rahat değil, bu kadar basit şeyler için bence kullanma
ama canım bu akıntı zamanla bakteri üretirse düşüğe sebep oluyormuş... her gün 1 tüp 7 gün boyunca vajinaya sıkıyorsun.... sende de var vajinal akıntı anladığım kadarıyla. herkeste var mı yoksa vajinal akıntısı olmayanlar var mı??
dn mü kullanmaya başladın? günde kaç kere alıyorsun? hangi ilaç?
27 ocak a 1 kasım göster miyor mu ya
ama canım bu akıntı zamanla bakteri üretirse düşüğe sebep oluyormuş... her gün 1 tüp 7 gün boyunca vajinaya sıkıyorsun.... sende de var vajinal akıntı anladığım kadarıyla. herkeste var mı yoksa vajinal akıntısı olmayanlar var mı??
vajinal akıntı kokulu olduğunda sıkıntılıdır, hamilelikte akıntı normaldir bildiğim kadarıyla. doktroun söylediyse kullan o zaman tatlım ben normal diye bildiğim için bööyle söylüyorum. bende de var 1-2 kez oluyor gün içinde. temizliğine dikkat et ve hep diyorum arada sirkeli suyla yıkayın o bölgeyi.
aaa bak sende yazmışsın benim doktorda dedi bunu.
canım biz senle aynıyız 27 ocakk sat, yani 10+5 iz. :)
bende vardı biraz her gün değiştiriyordum çamaşırımı? doktora söledim çok akıntım var dedim oda ilaç vermiyeyim dedi, çok akıntın varsa bir şişe suya 1 yemek karşığı sirke koy onunla yıka dedi onuda yapmadım açıkçası, sonra kendiliğinden azaldııı
canım biz senle aynıyız 27 ocakk sat, yani 10+5 iz. :)
bende vardı biraz her gün değiştiriyordum çamaşırımı? doktora söledim çok akıntım var dedim oda ilaç vermiyeyim dedi, çok akıntın varsa bir şişe suya 1 yemek karşığı sirke koy onunla yıka dedi onuda yapmadım açıkçası, sonra kendiliğinden azaldııı
bende uzman biyoloğum tatlım bakterileri ve floral dengeyi biliyorum. kaşıntı, mantar hissettiğinizde de bunu yapın diyorum. hatta bazen geceleri yoğurt koyup yatın o da çok rahatlatır aklınızda olsun :)
a-aa bilmiyordum ne güzel bak aramızda böyle bir biyolog annenin bulunması, fikirlerini her daim bekliyorum tatlım
bende uzman biyoloğum tatlım bakterileri ve floral dengeyi biliyorum. kaşıntı, mantar hissettiğinizde de bunu yapın diyorum. hatta bazen geceleri yoğurt koyup yatın o da çok rahatlatır aklınızda olsun :)
gebelikte olmadı ama antibiotik kullanımından kaşıntı olmuştu iş yerinde yemekhaneden peçeteyi sirke ile ıslatıp wc de silmiştim o acının ardından dayanılmaz mutluluğu yaşadım. bizimkiler de hep sirkeli suyu önerirler kaşıntı olduğunda ama ben saf sirke kullanmıştım:)
vajinal akıntı kokulu olduğunda sıkıntılıdır, hamilelikte akıntı normaldir bildiğim kadarıyla. doktroun söylediyse kullan o zaman tatlım ben normal diye bildiğim için bööyle söylüyorum. bende de var 1-2 kez oluyor gün içinde. temizliğine dikkat et ve hep diyorum arada sirkeli suyla yıkayın o bölgeyi.
ranitab canım 3 kez yemeklerden yarım saat önce dediler ama 2 kez aldım. dün başladım canım, sende de mi var?
akıntısı gelen var mı arkadaşlar? günde 1 ya da daha fazla??
teyzelerrrrrrrrrr , bakın beniim kuzuma maşallahhh diyin :)
Eki Görüntüle 387877
kollarımız bacaklarmızz kafamız çok daha net görünüyordu ama doktorumuz yakalayamamış, 4 boyutlusunuda göstermişti ama çıktısını vermedi
teyzelerrrrrrrrrr , bakın beniim kuzuma maşallahhh diyin :)
Eki Görüntüle 387877
kollarımız bacaklarmızz kafamız çok daha net görünüyordu ama doktorumuz yakalayamamış, 4 boyutlusunuda göstermişti ama çıktısını vermedi
ayyy çok güzel görünüyor :)) Yüzü oluşmuş çok narinde sanki uyuyor gibi, umarım benimde 2'li test zamanımda böyle net çıkar. Ama çok güzel bebeğin maşallah (ikonu koymayı bilmiyorum:) nazar boncuğu koydum sayarsın :) ) allah nazardan korusun. 12. haftaya gelelim bende eklicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?