teyzelerrrrrrrrrr , bakın beniim kuzuma maşallahhh diyin :)
Eki Görüntüle 387877
kollarımız bacaklarmızz kafamız çok daha net görünüyordu ama doktorumuz yakalayamamış, 4 boyutlusunuda göstermişti ama çıktısını vermedi
maşallah maşallah :) annesi boyu kilosu kaç?
Eki Görüntüle 387877
kollarımız bacaklarmızz kafamız çok daha net görünüyordu ama doktorumuz yakalayamamış, 4 boyutlusunuda göstermişti ama çıktısını vermedi
o diğer görüntünün altıdna yazıyor bu belirgin diye bunu attım, boyu 36,79 mm
aaa bu arada doktor muhtemel doğumu değiştirmiş sanırım edd 02.22.2012 yazıyorrrbende değiştireyim bari burdan
9 gr teyzesiii
tabiki maşallah benimkinin de ayakları çekikti seninki herşeyi belliydi
oyy oyyy maşallah.
ilk kollu bacaklı bebek resmimiz geldi. ay çok güzel bebek ya. insan inanamıyor 3 cm mi bu şimdi? herşeyi var. Allahım kötülüklerden nazarlardan korusun. tü tü tü.
bir önceki gittiğinde na kadardı tatlım, ne kadar büyümüş? senle aynıyız ya bende çok merak ediyorum :)
bir önceki gittiğinde na kadardı tatlım, ne kadar büyümüş? senle aynıyız ya bende çok merak ediyorum :)
Yasemini beklerken ben ckendimden örnek vereyim hemen hemen üçümüzde aynıyız 6 nisanda gittiğimde 3,13 cm idi 19 martta ise 7mm idi
Yasemini beklerken ben ckendimden örnek vereyim hemen hemen üçümüzde aynıyız 6 nisanda gittiğimde 3,13 cm idi 19 martta ise 7mm idi
çok hızlı büyümüş ya :) gerçi 5+1 de benim 0,24 cm di, 7+2 de 1,16 cm di hızlılar keratalar
bir öncekinde 7+1 di tatlım şuan hatırlamıyorum ne kadar dı ya, çok küçüktü aradan neredeyse 3 haftadan fazla geçti baya büyümüş o ultrasonda böyle görünmüyordu kol bacak kfa pek belli değildi ve 4 gün geriden geliyordu.
maşallah inşallah hep böyle sağlıklı devam eder, hepimizin yavruları sağlıklı olsunlar :)
Eki Görüntüle 387877
Eki Görüntüle 387877
slm hanımlar nasılsınız ben dün sabahtan beri yeni gelebildim eşim akşam antalya yolcusu o yüzden alasmaladık gezmelerindeydik
yaa masallah subhanallah cnm ya cok guzel gozukuyorcanim vajinal ultrasonmu abdominal ulturasonmu
maşallah maşallah maşallah bu fıstığa şükür ne güzel bi duygu di mi? Allahım ne güzel şeyler yaşatıyor bizlere çok şükür Allah tamamına erdirmeyi sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah canım benim gözün aydın 2'li test yapıldımı? eğer yapıldıysa nasıl yapılıyor?
maşallah o kadar büüyüdümü bizimde bebişlerimiz maşallah subannallah yeğenimize ilk resimlerimizden oldu bu nedense erkek diyesim geldi hayırlısı canım benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah darısı bizim başıımıza gelsin 21 nisan gelsiin artık çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?