Eki Görüntüle 387966
Selam teyzoşlarr
Dr dan geldik,şimdilik herşey güzel görünüyor 2 hafta sonra ikili test ve ense kalınlığı için çağırdı.Tam yanıltmak istemem ama kıza yatkın görünüyor sanki dedi,2'li testten sonra biraz daha emin oluruz dedi..
Herşey normal görünüyor,böyle devam eder zaten dedi bakalımmmm...:))))
ohh çok iyi keşke tarayıcıyla taratsaydın da net görseydik
mrb arkadaslar bende sekızıncı haftamdayım ama hıc belırtım yok bazen endıselenıyorum kalbı falan durdu dıe benım gıbı belırtısızz olan varmı
Valla ne bileyim canım yaa elime fotoğraf mak.geçti hemen aceleyle öyle çekiverdim..:))
Bu arada ikili test fiyatına da 145 tl dedi..ayın 24'ü gibi de onu halledeceğiz inşallah herşey yolunda gider yaaaa...
selam bebişini görmüşsün ne mutlu sana
benimle aynısın cnm benide doktorum bu ayın sonlarına doğru çağırdı bende 24 nisanda gitmeyi düşünüyorum testler için
fiyat baya yüksekmiş özelemi gidiyosun sigortasızmı 145 tl bende yaptırıcamda ondan merak ettim
Hiç öyle düşünme canım belirtiden kastın,bulantı falansa o bende de yok çok acıkırsam var..Göğüs hassasiyetin ne durumda peki?Beyaz akıntılar falan var mı?
kızlar ben dr bugün sormayı unuttum beyaz akıntı bende fazlasıyla sizdede oluyormu neden kaynaklanıyor bundan sonra dr gitmeden önce soracaklarımı liste yapıcam heyecandan herşeyi unutuyorum
hayat ve niltt bebişleri görmüşsünüz maşallah Allah tamamına erdirisin inşallah
bende gittim bugün kontroleee
benim kuzum ayaklarını havaya dikmiş yatıyor çok komikti. 3,5 cm olmuş çok şükür dr herşeyin çok ii olduğunu söyledi kalp atışlarımız çok iii Allahıma binlerce kere şükürler olsun veee %90 erkek dedi 15 gün sonra 2li test için gittiğimde kesin söylerim dedi içim kıpır kıpır çok mutluyum
chiglet tarihlerimiz aynı. kuzularımız ya. ben cumartesi gittim elinikolunu oynatıyodu. bu arada cinsiyet için erken değil mi ki? benim doktor bişey demedi
canım ya inanır mısın benimde fazla soracaktım doktora. dediğin gibi heyecandan sormayı unuttum. hastaneden çıkmak üzereydik ki aklıma geldi. hemen koştum yukarı hasta girmeden hemen girdim, sordum. normal dedi hamilelik boyunca da fazla olur buakıntın dedi. yeter ki kokulu ve yeşil olmasın. yoksa gayet normal dedi
ben 14.haftada belli oluyo diye biliyodum ama
Eki Görüntüle 387966
Selam teyzoşlarr
Dr dan geldik,şimdilik herşey güzel görünüyor 2 hafta sonra ikili test ve ense kalınlığı için çağırdı.Tam yanıltmak istemem ama kıza yatkın görünüyor sanki dedi,2'li testten sonra biraz daha emin oluruz dedi..
Herşey normal görünüyor,böyle devam eder zaten dedi bakalımmmm...:))))
slm hanımlar nasılsınız ben dün sabahtan beri yeni gelebildim eşim akşam antalya yolcusu o yüzden alasmaladık gezmelerindeydik
hayat ve niltt bebişleri görmüşsünüz maşallah Allah tamamına erdirisin inşallah
bende gittim bugün kontroleee
benim kuzum ayaklarını havaya dikmiş yatıyor çok komikti. 3,5 cm olmuş çok şükür dr herşeyin çok ii olduğunu söyledi kalp atışlarımız çok iii Allahıma binlerce kere şükürler olsun veee %90 erkek dedi 15 gün sonra 2li test için gittiğimde kesin söylerim dedi içim kıpır kıpır çok mutluyum
iyi akşamlar kızlar..nasılsınızzz???ya aklıma bişey takıldı daha önce planlı sezeryan olmadığım için bilemiyorum..bizim sat tarihini dr lar söylüyo ama bu tarih normal doğuma göre dimi..yani sezeryan tarihi daha erken oluyo..ozaman sat daha erken..
iyi akşamlar kızlar..nasılsınızzz???ya aklıma bişey takıldı daha önce planlı sezeryan olmadığım için bilemiyorum..bizim sat tarihini dr lar söylüyo ama bu tarih normal doğuma göre dimi..yani sezeryan tarihi daha erken oluyo..ozaman sat daha erken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?