2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet çörek otu zararlıymış doğumdan sonrada süt yaparmışş

bu arada dr 4 boyutlu baktı belki ondan dolayı söylemiştir çünkü ben sormadım kendi direk söyledi

bende merak ettim canım ama yeşil zeytin faydalı ya bi zararı yok korkma .valla ben bu ara hiç yumurta yemiyorum hatta 2 günder kahvaltı bile yapmadımm eşim duymasınn :)

canımm kaç haftalı oldun sen belli oldu bende gittiğimde 11 haftalık olucaz inş. belli olur mu acaba .bu arada allah bagıslasın canım rabbim sag salim kucagına almayı da nasip etsin

masallah kuzucuğaa yesin teyzeleri onuu rabbim saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin

maşallah bebişlere rabbim sağlıklı bir sekilde doğmalarını nasip etsin inşşşş

Allah kavuştursun canım şimdiden rabbim göz açıp kapama kadar kısa gibi hissettirsin en kısa süre içinde kavuşştursun sizi inşallah sen nasılsın meleğin nasıl
allah razı olsun canım az önce yolcu ettik eşimi kızların iki gözü iki çeşme
ben üzgünüm bebiş de sıkıntılı sanırım benim üzüntüm ona yansıdı ağrıdan ölüyorum

bu arada dr 4 boyutlu baktı belki ondan dolayı söylemiştir çünkü ben sormadım kendi direk söyledi

merhaba herşeyin yolunda olması çok güzel hepimizi cinsiyet merakı sardı .. mümkünse sende ultrason görüntüsünü koyabilir misin nasıl bi görüntüye yorum yaptığını merak ettim doktorun..

kızlar bebeğimizin burcu bakalım ne olacak. bu arada bende akrep burcuyum
Akrep Burcu Bebeği: 24 Ekim-22 Kasım

Akrep burcu

En sevdiği cümle: "söyleyemem, gizli"

İyi yönleri: kararlı, güçlü, duygusal

Olumsuz yönleri: ketum, kıskanç, inatçı

Akrep burcu gizemli bir burçtur. Etkileyici ve derinden gelen anlamlı bakışlarıyla üzerinizde bir sihir etkisi yaratır. Daha ilk doğduğu günden itibaren gurur ve kararlıklık davranışlarına damgasını vurur. Sakin ve sessiz görüntüsünün altında gizli bir güç ve başkaldırma dürtüsü olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Akrep burcu çocukları çok içten ve açık sözlü aynı zamanda özgürlüklerine ve mahremiyetlerine düşkün çocuklardır. Düşünceleri, aynen en sevdikleri oyuncakları gibi hiçkimsenin bulamayacağı biryerlerde gizlenmiştir. Sakın sezgileri çok güçlü olan bu çocuktan bazı şeyleri gizlemeye kalkmayın. Akrep burcunun altıncı hissi çok gelişmiştir ve diğerlerinin içinden geçen ya da gizli tutmaya çalıştıkları şeyleri sezmeye karşı olağanüstü bir yetenekleri vardır. Ondan hiçkimse hiçbirşey saklayamaz. Akrep burcu bebeği sizi şaşırtmayı sever ve bunu sık sık yapar. Burçlar arasında akrep, duygularının yoğunluğu nedeniyle en kıskanç ve en saldırgan olan burçtur. Tartışmayı gerçekten sever ve uzlaşma ona uzak olan bir konudur.

Akrep burcu spor yapmaya ve ev dışı aktivitelere oldukça düşkündür ve bu da içindeki saldırganlığa dönüşecek olan fazladan enerjiyi boşaltması açısından önemlidir.

Yay Burcu Bebeği: 23 Kasım-21 Aralık

Yay burcu
En sevdiği cümle: "seni anlıyorum"

İyi yönleri: iyimser, sevecen, içten, samimi

Olumsuz yönleri: yerinde duramaz, sabırsız, duyarsız, güvenilmez, ne yapacağı belli olmayan
Yay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.

Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir.

işte böyleee bakalım bizim meleklerimiz hangi burçtan gelicek

Bende 55,5 la kaldım,inşallah 10-12 kg dan fazla almayız yaa..dr um da dedi her ay 1 kg alman yeterli diye..:18:

canım dr bana ilk gittim 22 kasım dedi simdi 20 gibi oluyo haftasına göre tam sınırdayım yani akrep mii yoksa yay mı pşcl bakalmm acıkcası yay olsun istiyorum ben de 24 kasım dogumluyum ve yayım. kendi dogum günümde dogurup kendime en güzel hediyeyi vermek istiyorum:))))

ayy diger kızları da işaretlemiştim cvp vermeyi unuttum nilt canım inş en az kiloyla tamamlarızz.kardelen cim geç oldu ama gunaydın ve ıyı geceler:))

kızlarr dün gittim dr a herşey yolunda 8+4 deymişiimm. yarın ben de paylaşmaya calşcam görüntüyü. bakalım erkege mı benzetceksınız kıza mı? gercı bız daha miniminnakcıgızzzz

yaaa yazdıklarınızı okuyum derken bu saatlere kalıyorum ve sohbete katılamıyorum günlerdirrr yarın daha aktif olcam inşş öpüldünüzz kızlar.....

Sanirim ayni seyi yasamisiz tatlim. Ben 1 kez regl oldum ve hemen hamile kaldim. Ben de senin gibi kararlar aldim. Kimseye bahsetmedim. Erkenden doktora gidip icime surekli bisey sokulmasina musade etmedim (ilk hamileligimde en az 6 defa alttan bakildi bana) . Gunum gecer gecmez gitmedim yani 3 martta regl olmam gerekiyordu gunum gecti ama ben 21 martta gittim doktora. İyi de yaptim. Keseyi gormedigim icin dertli dertli beklemedim. Yoksaydim, şimarmasin dedim:) 21 martta gittigimde ayaklari yere basan bi bebek vardi karsimda:) ben riskli de olsam (5,5 cm kist var) o pit pitlarla ben burdayim anne dedi ve bana umut verdi. Sen de boyle olacaksin. Aldigin kararlari uygula. Anne duasi onemli derler ya bize, sen de surekli dua et yavrucuguna. Tez zamanda saglikla gelecek allahin izniyle, bak gor Esra demisti dersin :))

merhabalar bende kasım annesi olucam inşallah Allah nasip ederse benide listeye eklermisiniz
tahmini doğum tarihi 21 kasım 2012
yaşım 29
kilom 61
istanbulda yaşıyorum

Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah iyi geceler tatlı sohbetlerde görüşmek üzere....

Teşekkür ederim,sana da maaşallah sende görmüşsün..Bende ayaklarını gördüm yaa..ay bizler ilerleyen tarihlerde çok heyecanlanıcaz kızlar yaa.

Bana da kız gibi görünüyor ama poposu dönük dedi..Aynen 15 gün sonra daha net söylerim 2'li testten sonra dedi..Bugün bende çok mutluyum.Dua edelim de şu testlerimiz temiz çıksın...

günaydın anneler ve bebişler:13:
herkese bol iştahlı ve sağlıklı bir gün diliyorum zira ben hep böyleyim:26:
niltt ve hayatbanagüzel arkadaşların bebişlerine kocaman bir maşşallahh
cinsiyet tahminleri yavaştan gelmeye başlamış:)benim kızda da dr. 13. haftda erkek demişti 16. haftada kız olduğu kesinleşti o yüzden erken tahminler yanıltıcı olabiliyor takılmayın henüz erken..en az 5 hafta sonra garanti tahminler gelir inşallah

sezeryan tarihi belirleme olayı dr.dan dr. da değişiyor..benim dr. 38. haftada almıştı..bebek kanala yerleşmeden alalım demişti..ama yengemin dr. da son güne kadar 40 hfatsı dolana kadar bekletti doğal süreci bozmayalım erkenden dedi..senin dr. ne karar verirse o zamanki duruma göre değişiklik gösterebilir..

dünyanın en değerleri varlıkları güzel anneler hepinize günaydınnnnnnnnnnn

ya hep ufak diye et parçası gibi hayal ettim durdum. şimdi böyle bebek gibi bebek görünce insan bir tuhaf oluyor. valla ağlıcam şimdi.

bence yeni bir boyuta geçiyoruz arkadaşlar. fasülye felan bitti artık.

evet canım ya oraya giderken birde ben hastaydım ya, birşeyi hayal ederek gitmedim, tabiki hep aklımdaydı doktorun verdiği günün dolmasını bekliyordum, bebişimi böyle görmek resmen bana morel verdiii ilaç gibi düzeldim

annem bakk kardeşi görüyormusunnn benm kuzum senin kuzuyu öpüyor teyzesi , tatlım burda 11+1 yazıyor ? senin cetvelde farklı yazıyor boyuda 4 cm olmuşş maşallahhhh ne kadar tatlıııııı büyümüşş annesi buuu aa demek kız dedi hadi bakalım inşallahh? benim ki erken tahmin olur dedimşti hayırlısı sağlık olsunlrda

amin canım darısı başınıza, kusmalar hep var ama 3-4 kilo vermişsin dikkat et kendine

çok teşekkürler tatlım aminnn hepimizin, ay seninkide büyümüşş koysana ultrason resmini görelim miniğimizi ? a sanada mı tahmin yaptı hadi bakalım hayırlısıı :) , benim ki yapmadı kıskandım heee benim doktor biraz şey dediği dedik sanırım yanılmak istmiyor emin olunca söylüycekmiş

masallah kuzucuğaa yesin teyzeleri onuu rabbim saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin

öpüyoruz senii teyzesiiii aminnn canım inş.

aminn canım inş.. hepimizin ki sağlıkla gelsinn , ama yapma öyle üzme kendimi bebişinde üzülür tabii, allah kavuştursun bir tanem

hoşgeldinnnn aramıza, bizim süper kasım annelerine biri daha eklendi daha süper olduuu

çok teşekkürler canım evet erken tahminler yanıltıcı hemen kaptırmayalım kendimiizi üzülmemek için sana katılıyorumm

Günaydın güzel anneler, güzel bebişler. bugün moralim iyi. kahvaltıyı evde yapmayarak bulantıma çözüm buldum. pastaneden hafif bişiler aldım. arada bir böyle yapıcam.
dün bebişlerinizi gördüm ya ben çok mutlu oldum. akşam eşimede gösterdim kızlar bebişlerinizi. ne kadar büyümüşler, bizimkinide mi böyle görcez diye sordu sevindi. :)

evet mantıklı 4 boyutlu cihazda gayet net görünüyor. anlamıştır ordan cinsiyetini.

canım ya sen böyle yazınca kendi çocukluğum geldi aklıma. benim babamda şehir dışında çalışırdı. bir gider 3 ay sonra gelirdi. her gidişinde uğurlarken su dökeriz ya. bir kere artık dayanamayıp üzerine dökmüştüm. gelip kıyafetini değiştirmek zorunda kalmıştı. bende sevinmiştirm biraz daha yanımda kaldı diye.

yaaa yazdıklarınızı okuyum derken bu saatlere kalıyorum ve sohbete katılamıyorum günlerdirrr yarın daha aktif olcam inşş öpüldünüzz kızlar.....

bekliyoruz canım. ihmal etme bizi. gel dedikodu yapalım

hoşgeldin canım. inşallah kazasız belasız bebeğine kavuşursun. ne güzel hala kalabalıklaşıyoruz. yeni anneler tanıyoruz.

amin canım. testlerimiz inşallah iyi çıkar. stres olmayalım. sen yüzümüzü güldür yarabbim.

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn tatlı bacılarrrrr, hatunlar, annişler....

maşallahh kuzunaaa gözün aydın canımm maşallahh sübhanallah iyice belli yüzü yaa

uzun boylu olcak seninn kuzu maşallahhhh
ne kadar erken bi tahminn...maşallahh kuzuuu yaaa maşallahhh gözün aydınn canımm
wayyy bi erken cinsiyet tahmini daha...süperr yaaa...Allah gönlüne göre versin canım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallahhh
bende merak ettim canım ama yeşil zeytin faydalı ya bi zararı yok korkma .valla ben bu ara hiç yumurta yemiyorum hatta 2 günder kahvaltı bile yapmadımm eşim duymasınn :)

benden bi tane de burdaaa varmışşş:18: bende yumurta yemeyenlerdenim..her akşam söz veriyorum kendime...sabah kalkıcam ve yumurta yiycem diye ama olmuyorr

hoşgeldinizzz annesii ve tatlı bebeğiii

ayy canım hadi gözün aydın, bir kızın vardı bide oğlun olursa sağlıkla inş eşitledin. iki duyguyuda tadarsın... bacakları havadaysa %90 doğrudur dr un dediği. hadi hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…