inan yutkunurken canım yanıyor
tuzlu kraker evde çörek otlu kalmış bir tek o da içime sinmedi ama bir kaç tane yedim. malum çörek otu hamilelikte kullanılmaması gerekiyor. düşüklere yol açabilirmiş. doğuma yakın haftalarda yenilirse doğumu kolaylaştırırmış.
Miden bulantın fazla yoksa,baharatı falan seviyorsan yumurta öyle daha güzel gidiyor.Artık bende 2 günde bir yumurta yiyebiliyorum.İstanbul'da yaşıyorum ama sağolsunlar köy yumurtaları getirtiyorlar artık bana,daha bi lezzetli..
Yeşil zeytin bende çok yiyorum yaa bi zararı var mıdır acaba...?
hayat ve niltt bebişleri görmüşsünüz maşallah Allah tamamına erdirisin inşallah
bende gittim bugün kontroleee
benim kuzum ayaklarını havaya dikmiş yatıyor çok komikti. 3,5 cm olmuş çok şükür dr herşeyin çok ii olduğunu söyledi kalp atışlarımız çok iii Allahıma binlerce kere şükürler olsun veee %90 erkek dedi 15 gün sonra 2li test için gittiğimde kesin söylerim dedi içim kıpır kıpır çok mutluyum
teyzelerrrrrrrrrr , bakın beniim kuzuma maşallahhh diyin :)
Eki Görüntüle 387877
kollarımız bacaklarmızz kafamız çok daha net görünüyordu ama doktorumuz yakalayamamış, 4 boyutlusunuda göstermişti ama çıktısını vermedi
maşallah bebişlere rabbim sağlıklı bir sekilde doğmalarını nasip etsin inşşşşteyzelerrrrrrrrrr , bakın beniim kuzuma maşallahhh diyin :)
Eki Görüntüle 387877
kollarımız bacaklarmızz kafamız çok daha net görünüyordu ama doktorumuz yakalayamamış, 4 boyutlusunuda göstermişti ama çıktısını vermedi
Eki Görüntüle 387966
Selam teyzoşlarr
Dr dan geldik,şimdilik herşey güzel görünüyor 2 hafta sonra ikili test ve ense kalınlığı için çağırdı.Tam yanıltmak istemem ama kıza yatkın görünüyor sanki dedi,2'li testten sonra biraz daha emin oluruz dedi..
Herşey normal görünüyor,böyle devam eder zaten dedi bakalımmmm...:))))
allah razı olsun canım az önce yolcu ettik eşimi kızların iki gözü iki çeşmeAllah kavuştursun canım şimdiden rabbim göz açıp kapama kadar kısa gibi hissettirsin en kısa süre içinde kavuşştursun sizi inşallah sen nasılsın meleğin nasıl
bu arada dr 4 boyutlu baktı belki ondan dolayı söylemiştir çünkü ben sormadım kendi direk söyledi
Bende 55,5 la kaldım,inşallah 10-12 kg dan fazla almayız yaa..dr um da dedi her ay 1 kg alman yeterli diye..:18:
günaydınnn arkadaşlar yağmurlu ve rüzgarlı bi güne merhaba dedik.. kış geri geldi sanki:)
Bulemsu canım benide ekleyebilirmisin yaş:28 kilo:53 yer:balıkesir ilk bebiş sat:13 şubat tahmini doğum tarihi:20/11/2012
yarışmacı arkadaşlara başarılar:))
kızlar bebeğimizin burcu bakalım ne olacak. bu arada bende akrep burcuyum
Akrep Burcu Bebeği: 24 Ekim-22 Kasım
Akrep burcu
En sevdiği cümle: "söyleyemem, gizli"
İyi yönleri: kararlı, güçlü, duygusal
Olumsuz yönleri: ketum, kıskanç, inatçı
Akrep burcu gizemli bir burçtur. Etkileyici ve derinden gelen anlamlı bakışlarıyla üzerinizde bir sihir etkisi yaratır. Daha ilk doğduğu günden itibaren gurur ve kararlıklık davranışlarına damgasını vurur. Sakin ve sessiz görüntüsünün altında gizli bir güç ve başkaldırma dürtüsü olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Akrep burcu çocukları çok içten ve açık sözlü aynı zamanda özgürlüklerine ve mahremiyetlerine düşkün çocuklardır. Düşünceleri, aynen en sevdikleri oyuncakları gibi hiçkimsenin bulamayacağı biryerlerde gizlenmiştir. Sakın sezgileri çok güçlü olan bu çocuktan bazı şeyleri gizlemeye kalkmayın. Akrep burcunun altıncı hissi çok gelişmiştir ve diğerlerinin içinden geçen ya da gizli tutmaya çalıştıkları şeyleri sezmeye karşı olağanüstü bir yetenekleri vardır. Ondan hiçkimse hiçbirşey saklayamaz. Akrep burcu bebeği sizi şaşırtmayı sever ve bunu sık sık yapar. Burçlar arasında akrep, duygularının yoğunluğu nedeniyle en kıskanç ve en saldırgan olan burçtur. Tartışmayı gerçekten sever ve uzlaşma ona uzak olan bir konudur.
Akrep burcu spor yapmaya ve ev dışı aktivitelere oldukça düşkündür ve bu da içindeki saldırganlığa dönüşecek olan fazladan enerjiyi boşaltması açısından önemlidir.
Yay Burcu Bebeği: 23 Kasım-21 Aralık
Yay burcu
En sevdiği cümle: "seni anlıyorum"
İyi yönleri: iyimser, sevecen, içten, samimi
Olumsuz yönleri: yerinde duramaz, sabırsız, duyarsız, güvenilmez, ne yapacağı belli olmayan
Yay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.
Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir.
işte böyleee bakalım bizim meleklerimiz hangi burçtan gelicek
Ah canim inanin bakiyorum okuyorum sevinclerinize belki inanmazsiniz dua ediyor masallah diliyorum ayni donem hamile arkadasim var onada bisi olcak die korkuorum insan bunu yasayinca kimse yasamasin istiyorAma atlattim ben simdi okuyorum hep arada bisiler ogreniorum bidahaki hamileligimde hemwn gecikince gitmicem diorum kimseyede solemicem kalp atisina kadar bir keseye baglanmisti yuregim, bu kadar yipratma dediler kendini ama elimde degildi o benim elimde kalan fotograftaki kucuk kara deligim..yine huzunlendirdum kendimi neyse ne diodum henen doktora gitmim diorum bide alttan muayene ettiler beni kimi zararli dio kimi diil bilmiorum herkese selamlarrrr Ha bu arada dun bi bira ictim ikide sigara nirmade icmem ama ortam oldu dur dedim bi efkar dagutim iyi geldi saglikli yasama devam simdi
benim kuzum ayaklarını havaya dikmiş yatıyor çok komikti. 3,5 cm olmuş çok şükür dr herşeyin çok ii olduğunu söyledi kalp atışlarımız çok iii Allahıma binlerce kere şükürler olsun veee %90 erkek dedi 15 gün sonra 2li test için gittiğimde kesin söylerim dedi içim kıpır kıpır çok mutluyum
iyi akşamlar kızlar..nasılsınızzz???ya aklıma bişey takıldı daha önce planlı sezeryan olmadığım için bilemiyorum..bizim sat tarihini dr lar söylüyo ama bu tarih normal doğuma göre dimi..yani sezeryan tarihi daha erken oluyo..ozaman sat daha erken..
ya hep ufak diye et parçası gibi hayal ettim durdum. şimdi böyle bebek gibi bebek görünce insan bir tuhaf oluyor. valla ağlıcam şimdi.
bence yeni bir boyuta geçiyoruz arkadaşlar. fasülye felan bitti artık.
Eki Görüntüle 387966
Selam teyzoşlarr
Dr dan geldik,şimdilik herşey güzel görünüyor 2 hafta sonra ikili test ve ense kalınlığı için çağırdı.Tam yanıltmak istemem ama kıza yatkın görünüyor sanki dedi,2'li testten sonra biraz daha emin oluruz dedi..
selam kızlar.. bebeklerini gören arkadaşlarım çok sevindim Allah tamamına erdirsin maşallah onlara.. benim test sonuçlarım çıktı toxoplasma, rubella, cmv fln hepsine bağışıklığım varmış çok şükür o konuda bir sıkıntı yok da idrarda yüksek oranda keton çıktı sanırım hastane yolları gözüktü bana çünkü vucudum beslenemediği için yağ yakmaya başlamış ve vitamin depoları kırılmaya başlamış zaten sürekli kusuyorum yerine yemek ve su da alamıyorum 3-4kg verdim daha şimdiden bakalım hayırlısı
ayrıca bende sürekli kasık ağrısı ve sarı akıntı oluyor riskli bir durum var mı acaba randevum ctesi dr.a sorcam da size danışayım dedim
masallah kuzucuğaa yesin teyzeleri onuu rabbim saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin
maşallah bebişlere rabbim sağlıklı bir sekilde doğmalarını nasip etsin inşşşş
allah razı olsun canım az önce yolcu ettik eşimi kızların iki gözü iki çeşme
ben üzgünüm bebiş de sıkıntılı sanırım benim üzüntüm ona yansıdı ağrıdan ölüyorum
merhabalar bende kasım annesi olucam inşallah Allah nasip ederse benide listeye eklermisiniz
tahmini doğum tarihi 21 kasım 2012
yaşım 29
kilom 61
istanbulda yaşıyorum
Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah iyi geceler tatlı sohbetlerde görüşmek üzere....
günaydın anneler ve bebişler:13:
herkese bol iştahlı ve sağlıklı bir gün diliyorumzira ben hep böyleyim:26:
niltt ve hayatbanagüzel arkadaşların bebişlerine kocaman bir maşşallahh
cinsiyet tahminleri yavaştan gelmeye başlamış:)benim kızda da dr. 13. haftda erkek demişti 16. haftada kız olduğu kesinleştio yüzden erken tahminler yanıltıcı olabiliyor takılmayın henüz erken..en az 5 hafta sonra garanti tahminler gelir inşallah
sezeryan tarihi belirleme olayı dr.dan dr. da değişiyor..benim dr. 38. haftada almıştı..bebek kanala yerleşmeden alalım demişti..ama yengemin dr. da son güne kadar 40 hfatsı dolana kadar bekletti doğal süreci bozmayalım erkenden dedi..senin dr. ne karar verirse o zamanki duruma göre değişiklik gösterebilir..
bu arada dr 4 boyutlu baktı belki ondan dolayı söylemiştir çünkü ben sormadım kendi direk söyledi
maşallah bebişlere rabbim sağlıklı bir sekilde doğmalarını nasip etsin inşşşş
allah razı olsun canım az önce yolcu ettik eşimi kızların iki gözü iki çeşme
ben üzgünüm bebiş de sıkıntılı sanırım benim üzüntüm ona yansıdı ağrıdan ölüyorum
yaaa yazdıklarınızı okuyum derken bu saatlere kalıyorum ve sohbete katılamıyorum günlerdirrryarın daha aktif olcam inşş öpüldünüzz kızlar.....
merhabalar bende kasım annesi olucam inşallah Allah nasip ederse benide listeye eklermisiniz
yaşım 29
kilom 61
istanbulda yaşıyorum
Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah iyi geceler tatlı sohbetlerde görüşmek üzere....
Teşekkür ederim,sana da maaşallah sende görmüşsün..Bende ayaklarını gördüm yaa..ay bizler ilerleyen tarihlerde çok heyecanlanıcaz kızlar yaa.
Bana da kız gibi görünüyor ama poposu dönük dedi..Aynen 15 gün sonra daha net söylerim 2'li testten sonra dedi..Bugün bende çok mutluyum.Dua edelim de şu testlerimiz temiz çıksın...
teyzelerrrrrrrrrr , bakın beniim kuzuma maşallahhh diyin :)
Eki Görüntüle 387877
uzun boylu olcak seninn kuzu maşallahhhho diğer görüntünün altıdna yazıyor bu belirgin diye bunu attım, boyu 36,79 mm
aaa bu arada doktor muhtemel doğumu değiştirmiş sanırım edd 02.11.2012 yazıyorrrbende değiştireyim bari burdan
9 gr teyzesiii
ne kadar erken bi tahminn...maşallahh kuzuuu yaaa maşallahhhEki Görüntüle 387966
Selam teyzoşlarr
wayyy bi erken cinsiyet tahmini daha...süperr yaaa...Allah gönlüne göre versin canımhayat ve niltt bebişleri görmüşsünüz maşallah Allah tamamına erdirisin inşallah
bende merak ettim canım ama yeşil zeytin faydalı ya bi zararı yok korkma .valla ben bu ara hiç yumurta yemiyorum hatta 2 günder kahvaltı bile yapmadımm eşim duymasınn :)
yaşım 29
kilom 61
istanbulda yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?