2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay maşallah
burnu şu anda bile ne kadarda belli değilmi... gittikçe büyüyorlar....allah kucağımıza almayıda nasip etsin...

Günaydın kızlarr :)) Nasılsınız bakalımm?? İnşallah bugün de hepimiz için sağlıklı, mutlu, bebişlerimizle dolu bir gün olsun. Dün ben de doktora gittim bebeğimi gördümm Görmeniz lazımdı o kadar hareketli mi olur bi bebiş? Bir sağa dönüyor, bir sola,, ayaklar bir yandan oynarken eller bir yandan oynuyor, doktorumuz bile güldü bizimkinin hallerine hi hi
Hareketlerinden net bi resim bile çekemedi doktor Kalp atışını da duyduk Doktordan çıktık eşime takılıyorum, senin gibi ankara misket oynuyor bebiş diye, o da tabi anne ankaralı baba eskişehirli olunca normaldir diyor. Güle güle bir hal olduk
Tabi bebişi görünce kötü olan her şey unutuluyor birden, ama iki kilo vermişim ayrıca idrar tahlili yaptırdı doktor,iltihap varmış, aseton pozitif çıkmış ve kum, ayrıca bir şey daha görülmüş neydi hatırlamıyorum.. Yeterli beslenemediğim ve su içemediğimden oluyormuş. Şimdilik ilaç vermedi doktor su içmeye zorla kendini dedi. Zaten zorluyorum ama içtiğim kalmıyor ki direk çıkıyor. Ne yapacağımı bilemedim. Kasığımdaki sancı da bundan kaynaklanıyormuş

Bu arada çok net olmasa da ben de fotoğrafı yüklemek istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum. Bana söyleyebilirseniz çook sevinirimm

canım senin adına çok sevindim. maşallah bebeğine. hareket ediyor diyorsunuz ya daha bir heyecanlanıyorum. çünkü hep kıpırdamadan gördük aklım hayalim almıyor hareket edebileceğini. sıkıntıların geçer inşallah, kafana takılacak şeyler değil. bol su içmekle çözülür ama dediğin gibi içmek çok zor. bende zorlanıyorum ama napalım herşey onlar için.

resim yüklemek için cevap yazarken yukarıda çerçeve içinde bir ağaç resmi var. insert image yazıyor. ona tıkla dosyadan seçe bas. bilgisayarından resmi bul. tamam de yüklersin.

canım öncelikle gözün aydın...mesaj kısmın altında 'EKLENTİ ekle ' diye bi yer var..ordan ekliyorsun fotoyu...

eklenti ekle- dosya ekle (sağ üstte)- dosyları seç (altta)- resim bilgisayarında nerde kayıtlıysa onu seç- upload files- ve bitir

umarım anlatabilmişimdir.

eklede görelim kuzunuu

Eklentiler

• $120330722832.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 34
günaydın herkese.inşallah herkes iyidir.epeydir giremedim baya gelişmeler olmuş.bebeişler görülmüş,resimler yüklenmiş maşallah.rabbim kucağınıza alacağınız günleride göstersin.benim için yarın son gün.son kontrol.boş gebelik demişti dr.eğer yaında göremezse ki benim hiç umudum yok 8 haftalık bebek görülmedi,9 haftalıkta görülmez,kürtaj olucam.bu geçen 1 hafta ömrümden gitti.beklemek kadar yıpratıcı bişey yok.yarın 10:30 da randevum.dua edin çok stresliyim:18:

ay canım benim göreceksiniz tabi kii en yakın zamanda
günaydınnnnnnnnnnnnnnn tatlı bacılarrrrr, hatunlar, annişler....

maşallahh kuzunaaa gözün aydın canımm maşallahh sübhanallah iyice belli yüzü yaa

uzun boylu olcak seninn kuzu maşallahhhh

sağol tatlım benim, evet banada öyle geliyor bende 1,72 felanım, ailede uzun, erkek kardeşim var 1,80 küsür. bakalım uzun olur inş. teyzesii

ay maşallah
burnu şu anda bile ne kadarda belli değilmi... gittikçe büyüyorlar....allah kucağımıza almayıda nasip etsin...

dimi göz çukurları, çenesi, burnu, alnı yavrumun besbelli ikide bir bakıyorum özlüyorum fotosunu bile amin cümlemize nasip etsin inş.

ay yavrum yerim onun hareketini bennn , canım dikkat et kendine tez zamanda düzel inş.

kızlar maşallah negüzel görmüşsünüz bebeklerinizi allahım sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin..
bende bugün kendi doktoruma değil ama başka bi doktora gidicem çünkü çok merak ediyorum benim doktorum 1 ay sonra çağrımştı ve daha gitmeme 16 günvar dayanamıyacam..

Maşallah Maaşaallah ne güzel başlamışız böle güne kasım anneleri olarak bende bugün kahvaltı yapmadım burada birşeyler yedim ama hala açım sanırım artık iştahım açılıo hem korkuyorum hem seviniyorum resimlerinizi gördükçe doktor günümü daha bi iple çeker oldum..
bu arada iyi olmanıza çok sevindim artık öyle bir duruma geldikki siz iyi olduğunuzda bende iyi oluyorum siz kötüyseniz bende kötü oluyorm o yüzden herkes iyi olsun hep dua ediyorum...

canım yinede Allahtan umut kesilmez...yarın Allah izin verirse güzel haberlerle de gelebilirsin:26: Rabbim ol dedi oldu...eğer bu dünyada rızkı varsa...Rabbim kal der minik efulinde kalır seninle...eğer kalamazsa da annesi sen sakın umutlarını yitirme, Yaradan sana en hayırlı zamanda yeniden nasip etsin diye can-ı yürekten duacın oluruz kardeşim...:26:
Allah yar ve yardımcın olsun...yarın güzel haberlerle gelebilmen dileğiyle...
:26:

teşekkür ederim Allah razı olsun cnm

ayyy canım ya maşallahhh sizeee ne kadar da belli herşeyi yerim ben o kuzuyu:))) süper ya gün geçtikçe nasıl da hızla büyüyorlar... sağlıkla doğduğu güneri de görürüz inş..

size de kocamannn bi maşallah tatlım....Ya ne kadar heyecanlı kuzular büyüdükçe heyacan katbi kat artıyo..İnşş herşey böyle yolunda gider de sağlıkla alırsın bebeişini kucağına :))

hay maşalahh demek ayaklar yukarıda haa :)) harika bişey yaaa bende görmek istiyorum bende....SEnde sağlıkla alırsın inşş kuzunu canım...

yaaa kıskandım valla şimdi heee:)) maşallah canım hareketli bi kuzucuk olacak desene .. herşeyin yolunda olmasıı süperrr annesi ama su içmeye dikkatt...

bu arada günaydınnnn süper annelerr ve hareketli kuzucuklarr.. valla bende bi an önce büyüsün günler geçsin istiyorumm göreyim diyee siizn kuzucuklar gibi ...Umarım hepimizin günü güzel geçsinn, bulantısız ağrısızz...

Çook teşekkürler kızlar iyi ki varsınıız Akşama eve gider gitmez deniycemm. Gerçi niltt ve hayat' ın bebişleri kadar net değil ama olsun

merhaba canım. sık sık aklıma geliyorsun, girmedin ne zamandır meraklandım. haklısın kimbilir ne kadar zor geçirdin günlerini. yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah. çektiğin sıkıntılara değer umarım. eğer bebeğin yoksada inşallah acı çekmeden bir çırpıda geçer gider anlamazsın bile ne olduğunu. bizde kadınız canım ne hissettiğini anlamamak mümkün değil. dualarım seninle.

ne güzel dertlerimizle dertleniyor, sevinçlerimizle mutlu oluyoruz. inşallah hep seviniriz.

ay canım benim üzülme ya herşey Allahtan, stres yapma böyle hayırlı haberlerle gel

günaydın canımm dularımız seninle senin ve bebeğin için en hayırlsı inş.. Sen içini ferah tut,umudunu kaybetme..Rabbim hepimizin hakkında en hayırlsıını versin.

efulm dualarımız seninle canım rabbim ikiniz içinde hayırlısını versin inşallaah.

tatlım üzülme veren Allah alan Allah, herşey Allahtan, stres yapma iyi haberlerle gel :26:

en yakın zmanda görürsün inş. tatlım, evet birbirimize pozitif enerji veriyoruz

hepinizden Rabbim razı olsun.ben hep size dua edicem.o güzel anı kasım ayında sizlerle paylaşamicam belki ama kucağınıza aldığınız o mutlu günler çabucak gelsin inşallah.Sıkıntı vermesin rabbim hiçbirinize...

Kuzumm sen yüreğini ferah tut, Allah'ın izniyle güzel haberlerini alırsın bebeğinin inşallah. Dualarımız seninle tatlım, sen iyi ol yeter ki...

canım senin ve bebeğinin hakkında ne hayırlısıysa o olsun inşallah. Rabbim sağlık versin bir an önce. dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…