2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Herşeye ragmen hayırlı, sevinçli haberlerle gelirsin inşallah.. Dualarım seninle üzme kendini

evet Bitanem sizlerle sevgimizi paylaşıyoruz bu bana ne kadr iyi geliyor anlatamam iyiki varsınız kızlar hepimizinkinin sevincini burda yaşıyacağız inşallahh rabbime, çok tatlılar sizde gidince koyun tamam mı ? unutmayın çatlarız kuzumla yok biz kardeşlerimizi görmezsek

((((( tatlım bir git gel sen böyle şeyler düşünme, sağlığını düşünmen lazım

Canımm üzme kendini ne olur bunlar tatlı ayrılıklar eminim her şey daha güzel olacak bundan sonra. Hem sen güçlü ol ki 3 kuzun senden güç alsın değil mi??

günaydın kızlar...hayat bebişin ne güzel büyümüş maş.... canım benim ...Allaha emanet yavrucuklarımız

bebeşini gören arkadaşlar nitt,milona,hayatbanagüzel harika görünüyor minikleirniz maşallah,ay okadar heyecanlandımki bir an evvel doktora gitek istiyorum bizimkilerde öyle oynuyormudur acaba içeride
gülden59 canıom benimde 16 günüm var yoksa aynı tarihtemi gidicez benimki 28 kasım

günaydın kızlar oyyyyyyyy bebişlerin tatlılına abowww bende kıskandım şimdi bendemi görsem kızlar hayat bana güzel bence seninki erkek unutma bunu nilt seninkide kıza benzioo nie derseniz erkek çabuk şekillenirmiş kız toplu olurmuş :

günaydın kızlar...hayat bebişin ne güzel büyümüş maş.... canım benim ...Allaha emanet yavrucuklarımız

büyümüş teyzesii baksanaa hepsi büyümüştür artık her hafta büyüyorlar, sağol cnm yaaa büyücekler kucağımıza alcaz inş.

sağol tatlım, oynuyordur tabii 10-11 haftalık olsun gör bak :)

günaydın herkeslere anneler iyi anladığım kadarıyla inş bebişler de iyidir
ben sabah karsı rüya hatta bir kabus gördüm etkisindeyim hala
kanamam geliyor ama öyle böyle değil hemen dr gitmem lazım diyorum ama eşime ulaşamıyorum
sıçrayarak uayndım yataktan
hala tesirindeyim kendimi kontrol edip duruyorum

aminn canım inş.. hepimizin ki sağlıkla gelsinn , ama yapma öyle üzme kendimi bebişinde üzülür tabii, allah kavuştursun bir tanem
üzülme olacak şimdi yardan ayrıyız yarla birleşince de anadan ayrılacağım rabbim hayırlısını versin belki de bebişim daha güzel bir ortama doğacak ne de olsa onun kısmeti geliyor artık

su falan dökmedim canım allahıma emanet ettim
küçük kıızm geçen ağladığın da ağlama iyi olmaz bela gelir demiştim
büyüğün aklın da kalmış ağlamak kendi geliyor ne olur bela gelmesin anne diyor

rabbim gönlünün muradını versin sıkıntını senden alsın inşşş

Canımm üzme kendini ne olur bunlar tatlı ayrılıklar eminim her şey daha güzel olacak bundan sonra. Hem sen güçlü ol ki 3 kuzun senden güç alsın değil mi??
teşekkür ederim canım

ben 13 . haftada gideceğim inş sıkıntım yok şükür biraz daha beklemek ve nasip olursa cinsiyeti öğrenip babamıza süpriz yapmak istiyorum

Canımmm ben de akrep burcuyum 24 ekim bebeğim de hayırlısıyla benimle aynı burçtan olacak

sat tarihin canım ?
ve bebiş kaçıncı

Son düzenleme:
bulemsu mrb cnm..benzer bi rüyayı bnde gördüm..çok korktum..uyandığımda elim ayağım buz gibiydi..ama rüya olduğunu anlayınca nasıl sevindim..çok kafaya takıyoruz galiba rüyalarımıza giriyo bu meseleler:)

[TABLE="width: 850"]
[TR]
[TD="width: 268"].bakın buda akrep çocuğu burcunun özellikleri
[TABLE="width: 850"]
[TR]
[TD]Akrep burcunda doğan çocuklar son derece neşeli, hareketli, enerjik, canayakın tipler olurlar.Zeki oldukları için de her şeyi çabucak kavrayıp öğrenirler. Ayrıca cesur ve gözüpektirler. Eğitimleri kolay olur, çünkü az çabayla çok yol kat edebilirler, bu nedenle de derslerinde daima başarılı olurlar.
Olumsuz özellikleri de vardır tabii. Mesela gizli işler çevirmeye, yaptıklarını ailelerinden, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından gizlemeye bayılırlar.
Bir şeyi çok isteyip alamasalar hile yapabilirler örneğin.
Dolayısıyla anne babanın duyarlı ve dikkatli olması şarttır. Eğer çocuk ailesine hislerini daha kolay açıklayabileceğini hissedecek kadar güvenirse gizli kapaklı işlere de kalkışmaz
ayrıcaa

AKREP BURCU ÇOCUĞU (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep burcu çocukları çok hırslı kavgacı ve mücadeleyi seven çocuklardır.cidirler.Sürekli kazanma arzusu olduğundan hayatı bir savaş alanına benzer. Uzlaşmayı sevmeyen akrep çocukları her zaman kazanmak arzusundadırlar. Çabuk sinirlenirler fakat sevdikleri insanlara ve yakınlarına karşı sıkıca bağlıdırlar. Sevmedikler ve istemedikleri kişilere tavır koyarlar, sert ve ters davranırlar. Yaşantılarında ve iş hayatlarında genellikle başarılı olurlar.

Çok küçük yaşlarından itibaren kuvvetli ve gelişmiş bir iradeye sahip olurlar, zaman zaman kendisinden istenen şeylere kararlılıkla karşı çıkarlar ve isteklerinin arkasında sonuna kadar dururlar. Kararlı tutumlarını pozitif yönde kullanmaları açısından yön göstermek faydalı olacaktır. Zengin hayal gücüne sahiptirler ve yaratıcı çocuklardır. Lider olmayı ve bu rolü üstlenmeyi severler.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[TD="width: 9"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 832, colspan: 3"]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yok canım kafaya takmadım valla suan baska seylerle dolu kafam
fakat hamilelik dömnemi boyunca beni hep korkuturlar buda onlardan biriydi işte

yay burcu olacak bebişler için sunu söyleyim büyük kızım yay burcu ve çok kolay bir bebebkli dönemi geçirdik hiç üzmedi beni ancak özgürlüğüne çok düşkündür ve hayat onun eksesi etrafında dönüyor zanneder canı ne zaman neyi isterse onu yapar ve boğusuyoruz bu huyu yüzünden
evladı yay burcu olacakların dikkatine özgür bir bebebğiniz olacak haberiniz olsun

çocuğumun 2 burçtan olmasını istemiyordum. biri kova diğeri akrepti ( kısmet işte. çünkü bende yönetmeyi seven bir burca mensubum. eşimlede aynı burcum. 3. bir lider karakter bizi zorlar :)) en geç kasım başı doğumum görünüyor, belki teraziye denk gelir. hayırlısı hangisiyse o olsun.

selam kızlar bulantılar nasıl gidiyor?:120::120::120::120:

bazen iyi bazen kötü ama hep var bulantım.

kızlar bebişimiz akrep ben oğlak uyumumuz güzelmiş yaa :) sevdim.

ANNE: OĞLAK
Akrep bir çocuk, Oğlak bir anneye sahipse, aile iletişimleri oldukça rahat ve tutarlı olacaktır. Her ikisi de aile içi ilişkilere ve sevgiye önem verir. Çekingenlik ve başkalarına olan güvensizlikleri bu anne-çocuğu dış dünyaya kapalı bir aile yaşantısına çekebilir.
Aile içinde çok iyi anlaştıklarından diğer insanlarla olan iletişimlerinin gelişmesi zaman alabilir. Akrep, zaman zaman Oğlak’ı çok duygusuz bulabileceği gibi, onun sayesinde kendi duygularını kontrol etmeyi de öğrenebilir.

Öldüren sıcaklar geri dönüyor. Meteoroloji uzmanları 2003'te Avrupa'da 35 bin kişinin ölümüne neden olan aşırı sıcakların bu yaz da beklendiğini söyledi.
kızlar yandık mı dersiniz şişko göbüşlerimizle oflaya puflaya gezeceğiz galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…