hepinizden Rabbim razı olsun.ben hep size dua edicem.o güzel anı kasım ayında sizlerle paylaşamicam belki ama kucağınıza aldığınız o mutlu günler çabucak gelsin inşallah.Sıkıntı vermesin rabbim hiçbirinize...
ayyy canım ya maşallahhh sizeee ne kadar da belli herşeyi yerim ben o kuzuyu:))) süper ya gün geçtikçe nasıl da hızla büyüyorlar... sağlıkla doğduğu güneri de görürüz inş..
size de kocamannn bi maşallah tatlım....Ya ne kadar heyecanlı kuzular büyüdükçe heyacan katbi kat artıyo..İnşş herşey böyle yolunda gider de sağlıkla alırsın bebeişini kucağına :))
hay maşalahh demek ayaklar yukarıda haa :)) harika bişey yaaa bende görmek istiyorum bende....SEnde sağlıkla alırsın inşş kuzunu canım...
yaaa kıskandım valla şimdi heee:)) maşallah canım hareketli bi kuzucuk olacak desene .. herşeyin yolunda olmasıı süperrr annesi ama su içmeye dikkatt...
bu arada günaydınnnn süper annelerr ve hareketli kuzucuklarr.. valla bende bi an önce büyüsün günler geçsin istiyorumm göreyim diyee siizn kuzucuklar gibi ...Umarım hepimizin günü güzel geçsinn, bulantısız ağrısızz...
hepinizden Rabbim razı olsun.ben hep size dua edicem.o güzel anı kasım ayında sizlerle paylaşamicam belki ama kucağınıza aldığınız o mutlu günler çabucak gelsin inşallah.Sıkıntı vermesin rabbim hiçbirinize...
maşallah bebişlere rabbim sağlıklı bir sekilde doğmalarını nasip etsin inşşşş
allah razı olsun canım az önce yolcu ettik eşimi kızların iki gözü iki çeşme
ben üzgünüm bebiş de sıkıntılı sanırım benim üzüntüm ona yansıdı ağrıdan ölüyorum
teyzelerrrrrrrrrr , bakın beniim kuzuma maşallahhh diyin :)
Eki Görüntüle 387877
kollarımız bacaklarmızz kafamız çok daha net görünüyordu ama doktorumuz yakalayamamış, 4 boyutlusunuda göstermişti ama çıktısını vermedi
günaydın kızlar...hayat bebişin ne güzel büyümüş maş....canım benim ...Allaha emanet yavrucuklarımız
bebeşini gören arkadaşlar nitt,milona,hayatbanagüzel harika görünüyor minikleirniz maşallah,ay okadar heyecanlandımki bir an evvel doktora gitek istiyorum bizimkilerde öyle oynuyormudur acaba içeride
gülden59 canıom benimde 16 günüm var yoksa aynı tarihtemi gidicez benimki 28 kasım
üzülme olacak şimdi yardan ayrıyız yarla birleşince de anadan ayrılacağımaminn canım inş.. hepimizin ki sağlıkla gelsinn, ama yapma öyle üzme kendimi bebişinde üzülür tabii, allah kavuştursun bir tanem
su falan dökmedim canım allahıma emanet ettimcanım ya sen böyle yazınca kendi çocukluğum geldi aklıma. benim babamda şehir dışında çalışırdı. bir gider 3 ay sonra gelirdi. her gidişinde uğurlarken su dökeriz ya. bir kere artık dayanamayıp üzerine dökmüştüm. gelip kıyafetini değiştirmek zorunda kalmıştı. bende sevinmiştirm biraz daha yanımda kaldı diye.
.
rabbim gönlünün muradını versin sıkıntını senden alsın inşşşgünaydın herkese.inşallah herkes iyidir.epeydir giremedim baya gelişmeler olmuş.bebeişler görülmüş,resimler yüklenmiş maşallah.rabbim kucağınıza alacağınız günleride göstersin.benim için yarın son gün.son kontrol.boş gebelik demişti dr.eğer yaında göremezse ki benim hiç umudum yok 8 haftalık bebek görülmedi,9 haftalıkta görülmez,kürtaj olucam.bu geçen 1 hafta ömrümden gitti.beklemek kadar yıpratıcı bişey yok.yarın 10:30 da randevum.dua edin çok stresliyim:18:
teşekkür ederim canımCanımm üzme kendini ne olur bunlar tatlı ayrılıklar eminim her şey daha güzel olacak bundan sonra. Hem sen güçlü ol ki 3 kuzun senden güç alsın değil mi??
kızlar bebeğimizin burcu bakalım ne olacak. bu arada bende akrep burcuyum
Akrep Burcu Bebeği: 24 Ekim-22 Kasım
Akrep burcu
En sevdiği cümle: "söyleyemem, gizli"
İyi yönleri: kararlı, güçlü, duygusal
Olumsuz yönleri: ketum, kıskanç, inatçı
Akrep burcu gizemli bir burçtur. Etkileyici ve derinden gelen anlamlı bakışlarıyla üzerinizde bir sihir etkisi yaratır. Daha ilk doğduğu günden itibaren gurur ve kararlıklık davranışlarına damgasını vurur. Sakin ve sessiz görüntüsünün altında gizli bir güç ve başkaldırma dürtüsü olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Akrep burcu çocukları çok içten ve açık sözlü aynı zamanda özgürlüklerine ve mahremiyetlerine düşkün çocuklardır. Düşünceleri, aynen en sevdikleri oyuncakları gibi hiçkimsenin bulamayacağı biryerlerde gizlenmiştir. Sakın sezgileri çok güçlü olan bu çocuktan bazı şeyleri gizlemeye kalkmayın. Akrep burcunun altıncı hissi çok gelişmiştir ve diğerlerinin içinden geçen ya da gizli tutmaya çalıştıkları şeyleri sezmeye karşı olağanüstü bir yetenekleri vardır. Ondan hiçkimse hiçbirşey saklayamaz. Akrep burcu bebeği sizi şaşırtmayı sever ve bunu sık sık yapar. Burçlar arasında akrep, duygularının yoğunluğu nedeniyle en kıskanç ve en saldırgan olan burçtur. Tartışmayı gerçekten sever ve uzlaşma ona uzak olan bir konudur.
Akrep burcu spor yapmaya ve ev dışı aktivitelere oldukça düşkündür ve bu da içindeki saldırganlığa dönüşecek olan fazladan enerjiyi boşaltması açısından önemlidir.
Yay Burcu Bebeği: 23 Kasım-21 Aralık
Yay burcu
En sevdiği cümle: "seni anlıyorum"
İyi yönleri: iyimser, sevecen, içten, samimi
Olumsuz yönleri: yerinde duramaz, sabırsız, duyarsız, güvenilmez, ne yapacağı belli olmayan
Yay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.
Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir.
işte böyleee bakalım bizim meleklerimiz hangi burçtan gelicek
sat tarihin canım ?merhabalar bende kasım annesi olucam inşallah Allah nasip ederse benide listeye eklermisiniz
tahmini doğum tarihi 21 kasım 2012
yaşım 29
kilom 61
istanbulda yaşıyorum
Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah iyi geceler tatlı sohbetlerde görüşmek üzere....
yok canım kafaya takmadım valla suan baska seylerle dolu kafambulemsu mrb cnm..benzer bi rüyayı bnde gördüm..çok korktum..uyandığımda elim ayağım buz gibiydi..ama rüya olduğunu anlayınca nasıl sevindim..çok kafaya takıyoruz galiba rüyalarımıza giriyo bu meseleler:)
selam kızlar bulantılar nasıl gidiyor?:120::120::120::120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?