2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Tek sıkıntım var bu konuyla ilgili, ben balık burcu olmama rağmen akreplerle şimdiye kadar anlaşamadım. Ne yaparım bilmiyorum :)

bugün işim yok boşluktan bebek odası mobilyalarına ve bebek odası halılarına baktım, ne süper şeyler var ya valla alasım geldi hepsini :)

aa bak bu süper canımm bende oğlak burcuyum.. bebişte akrep olacak nasipse.. aslında en korktuğum,tehlikeli burrçtur ama o benim yavrum yaaa anlaşırız inş..sevindim:))

ay deme kız, yandık öle bişi olursa hamlilelğimiz zor geçer inş. çok sıcak olmaz..denizden çıkmam artık

bugün işim yok boşluktan bebek odası mobilyalarına ve bebek odası halılarına baktım, ne süper şeyler var ya valla alasım geldi hepsini :)

ne kadr tatlılar dimi, ilk bebişimiz birde insan heves ediyor valla

haklısın bende ara sıra bakıyorum ama bebek odası yapmıcam. bir park yatak birde dolap alıcam. bebeğim büyüsün o zaman kendi karar versin istiyorum.

bide lavinya sana bişi sorcam. dün kendime sirkeli su haırladım. iki kere yıkadım fazla geldi galiba. her akşam işten eve gelince yıkamayı düşnüyorum. bide biraz fazla hazırlamışım. cam bir surahiye koydum. belki birkaç gün bekleyecek. beklemesinde bir sakınca var mı? yoksa günlük mü hazırlayayım?

bende oğlak dogumluyum ne kadar oglak varmış burda kuzu gibi olurlar oglaklar :

senin burcun ne burcuxxx? ben kovayım

aa bak bu süper canımm bende oğlak burcuyum.. bebişte akrep olacak nasipse.. aslında en korktuğum,tehlikeli burrçtur ama o benim yavrum yaaa anlaşırız inş..sevindim:))

aa aynıyız, ay ben akrep burcu iki kız çocuğu tanıyorum bebişliklerinden beri çatır çatır konuşuyorlar laf sölüyorlar, çokkk bilmişler ama bir okadr tatlı oluyorlar çetin çevizleri çeverim ben

tatlım senin burcun kova ise bebişle uyumun

ANNE: KOVA
Akrep bir çocuk, Kova bir anneye sahipse, farklı hayat anlayışları ve stilleri olan iki karakterin oluşturduğu bir aile ilişkisinden söz edebiliriz. Konuşmak için ortak konu bulmaları biraz zaman alsa da sonunda birbirlerini anlamayı başarabilirler.
Kova’nın sıra dışı idealist bir dünya anlayışı vardır. Akrep ise duygusal anlamda çok yoğun bir iç dünyaya sahiptir. Anne-çocuk sahip oldukları farklı perspektifleri anlamak için çaba sarf etmelidir. Akrep, annesinin kendisine fazla zaman ayırmamasından, dışarıda fazla zaman geçirmesinden yakınabilir. Kova da çocuğunun duygusal fırtınalarını anlamak da zorluk çekebilir.

ne kadr tatlılar dimi, ilk bebişimiz birde insan heves ediyor valla[/QUOTE]

hem de nasıl ya :)

tatlım ben evde kendime bir bardak ayırdım
içine 1 çorba kaşığı kadar sirke koyuyorum gerisini ılık su ile dolduruyorum rahatsız hissettikçe her gün uygula ya da sabah akşam yap, ama bir şeyin yoksa önlem olsun diye kullanıyorsan haftada 2 kez yap tatlım ben öyle yapıyorum.

bende oglak burcuyum canım akrep burcu hakkında tereddutlerım vardı bunu okuyunca rahatladım bıraz :)

yok bekletme cnm taze taze olsun, amaç faydalı bakterileri çoğaltmak ölürler bir anlamı kalmaz:)

canım ben o kova annesine uymuyorum yükselenim yengeç olduğu için daha bir sahiplenici anne sevgisiyle boğan anneyim ben

canım ben o kova annesine uymuyorum yükselenim yengeç olduğu için daha bir sahiplenici anne sevgisiyle boğan anneyim ben

birde yengeçe bakalım, o yengeç annenin uyumu güzel burdan yengeç annelere sesleniyorum :)

ANNE: YENGEÇ
Akrep bir çocuk, Yengeç bir anneye sahipse, anne-çocuktan ziyade sanki iki kardeşin oluşturduğu bir aile yapısı karşımızdaymış gibi düşünebiliriz. Hem düşünce tarzı olarak hem de fiziksel bakımdan anne-çocuk birbirine çok benzer.
Duygusal açıdan derinliğe sahip bu iki burç oldukça yakındır birbirine, ve birlikte vakit geçirmekten çok büyük zevk alırlar. Bununla birlikte ikisi de çok hassas olduğundan, eğer iki taraftan biri dikkat etmezse kırıcı tartışmalara ve üzüntüye yol açılabilir. Ama iki taraf da birbirinin zayıf noktalarını tamamlar niteliktedir.

evet ya bende okudum aynı haberide gözüm korktu vallahi...kayserinin sıcağıda feci kuru oluyor yazları..denizimizde yok...yemliha barajı var acaba oraya mı atsam kendimi?

bende oğlakımm bendeee bendeeee

Son düzenleme:

allaaaa pot kırdık iyi mi :26: ben aslanım canım ya. kovalarla geçinemiyorum hemde öyle böyle değil. hep kavga ederim onlarla. hatta toplum içinde hemen anlarım kova burcu bu kesin derim ve çıkar. ama senden iyi elektrik aldım ben, belki yükselenin dengeleyen bir burçtur. tamamen özelliklerini taşıyor musun?

yok bekletme cnm taze taze olsun, amaç faydalı bakterileri çoğaltmak ölürler bir anlamı kalmaz:)

anladım canım. akşam onu dökeyim. ben test raporumu inceledimde 10-12 epitel bakteri görülmüştür yazıyor. ondan huylandım biraz. ama her akşamda sık olabilir. olmadı haftada 2 yaparım bende.

evet ya bende okudum aynı haberide gözüm korktu vallahi...kayserinin sıcağıda feci kuru oluyor yazları..denizimizde yok...yemliha barajı var acaba oraya mı atsam kendimi?

bir oğlak daha oğlak burcu oğlak burcuyla da iyi anlaşır kızlar
ayy güldür beniiii baraj maraj artık ne bulursakk

inanmıyorum ya. valla içimden yükselenin yengeç mi diyecektim :)))) çünkü benimde yükselenim yengeç ve aslanın bazı sevimsiz özelliklerini törpülüyor. çok sevindim canım ya :))

banada bir el atar mısın arkadaşım. aslanım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…