[TABLE="width: 850"]
[TR]
[TD="width: 268"].bakın buda akrep çocuğu burcunun özellikleri
[TABLE="width: 850"]
[TR]
[TD]Akrep burcunda doğan çocuklar son derece neşeli, hareketli, enerjik, canayakın tipler olurlar.Zeki oldukları için de her şeyi çabucak kavrayıp öğrenirler. Ayrıca cesur ve gözüpektirler. Eğitimleri kolay olur, çünkü az çabayla çok yol kat edebilirler, bu nedenle de derslerinde daima başarılı olurlar.
Olumsuz özellikleri de vardır tabii. Mesela gizli işler çevirmeye, yaptıklarını ailelerinden, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından gizlemeye bayılırlar.
Bir şeyi çok isteyip alamasalar hile yapabilirler örneğin.
Dolayısıyla anne babanın duyarlı ve dikkatli olması şarttır. Eğer çocuk ailesine hislerini daha kolay açıklayabileceğini hissedecek kadar güvenirse gizli kapaklı işlere de kalkışmaz
ayrıcaa
AKREP BURCU ÇOCUĞU (23 Ekim - 21 Kasım)
Akrep burcu çocukları çok hırslı kavgacı ve mücadeleyi seven çocuklardır.cidirler.Sürekli kazanma arzusu olduğundan hayatı bir savaş alanına benzer. Uzlaşmayı sevmeyen akrep çocukları her zaman kazanmak arzusundadırlar. Çabuk sinirlenirler fakat sevdikleri insanlara ve yakınlarına karşı sıkıca bağlıdırlar. Sevmedikler ve istemedikleri kişilere tavır koyarlar, sert ve ters davranırlar. Yaşantılarında ve iş hayatlarında genellikle başarılı olurlar.
Çok küçük yaşlarından itibaren kuvvetli ve gelişmiş bir iradeye sahip olurlar, zaman zaman kendisinden istenen şeylere kararlılıkla karşı çıkarlar ve isteklerinin arkasında sonuna kadar dururlar. Kararlı tutumlarını pozitif yönde kullanmaları açısından yön göstermek faydalı olacaktır. Zengin hayal gücüne sahiptirler ve yaratıcı çocuklardır. Lider olmayı ve bu rolü üstlenmeyi severler.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 9"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 832, colspan: 3"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bnde yengecim..su grubu oldugumuzdan anlaşırız inş.:) sende balıkmışsın cnm olsun güzel olur..duygusalız zaten tamamlarız bakalım:))Bızde babamız akrep ben balık artık 2 akreple ugrasıp dururum ıyıdır akrep :)
kızlar bebişimiz akrep ben oğlak uyumumuz güzelmiş yaa :) sevdim.
ANNE: OĞLAK
Akrep bir çocuk, Oğlak bir anneye sahipse, aile iletişimleri oldukça rahat ve tutarlı olacaktır. Her ikisi de aile içi ilişkilere ve sevgiye önem verir. Çekingenlik ve başkalarına olan güvensizlikleri bu anne-çocuğu dış dünyaya kapalı bir aile yaşantısına çekebilir.
Aile içinde çok iyi anlaştıklarından diğer insanlarla olan iletişimlerinin gelişmesi zaman alabilir. Akrep, zaman zaman Oğlak’ı çok duygusuz bulabileceği gibi, onun sayesinde kendi duygularını kontrol etmeyi de öğrenebilir.
Öldüren sıcaklar geri dönüyor. Meteoroloji uzmanları 2003'te Avrupa'da 35 bin kişinin ölümüne neden olan aşırı sıcakların bu yaz da beklendiğini söyledi.
kızlar yandık mı dersiniz şişko göbüşlerimizle oflaya puflaya gezeceğiz galiba...
bugün işim yok boşluktan bebek odası mobilyalarına ve bebek odası halılarına baktım, ne süper şeyler var ya valla alasım geldi hepsini :)
bugün işim yok boşluktan bebek odası mobilyalarına ve bebek odası halılarına baktım, ne süper şeyler var ya valla alasım geldi hepsini :)
senin burcun ne burcuxxx? ben kovayımçocuğumun 2 burçtan olmasını istemiyordum. biri kova diğeri akrepti( kısmet işte. çünkü bende yönetmeyi seven bir burca mensubum. eşimlede aynı burcum. 3. bir lider karakter bizi zorlar :)) en geç kasım başı doğumum görünüyor, belki teraziye denk gelir. hayırlısı hangisiyse o olsun.
bazen iyi bazen kötü ama hep var bulantım.
aa bak bu süper canımm bende oğlak burcuyum.. bebişte akrep olacak nasipse.. aslında en korktuğum,tehlikeli burrçtur ama o benim yavrum yaaa anlaşırız inş..sevindim:))
senin burcun ne burcuxxx? ben kovayım
haklısın bende ara sıra bakıyorum ama bebek odası yapmıcam. bir park yatak birde dolap alıcam. bebeğim büyüsün o zaman kendi karar versin istiyorum.
bide lavinya sana bişi sorcam. dün kendime sirkeli su haırladım. iki kere yıkadım fazla geldi galiba. her akşam işten eve gelince yıkamayı düşnüyorum. bide biraz fazla hazırlamışım. cam bir surahiye koydum. belki birkaç gün bekleyecek. beklemesinde bir sakınca var mı? yoksa günlük mü hazırlayayım?
Akrep bir çocuk, Oğlak bir anneye sahipse, aile iletişimleri oldukça rahat ve tutarlı olacaktır. Her ikisi de aile içi ilişkilere ve sevgiye önem verir. Çekingenlik ve başkalarına olan güvensizlikleri bu anne-çocuğu dış dünyaya kapalı bir aile yaşantısına çekebilir.
Aile içinde çok iyi anlaştıklarından diğer insanlarla olan iletişimlerinin gelişmesi zaman alabilir. Akrep, zaman zaman Oğlak’ı çok duygusuz bulabileceği gibi, onun sayesinde kendi duygularını kontrol etmeyi de öğrenebilir.
haklısın bende ara sıra bakıyorum ama bebek odası yapmıcam. bir park yatak birde dolap alıcam. bebeğim büyüsün o zaman kendi karar versin istiyorum.
bide lavinya sana bişi sorcam. dün kendime sirkeli su haırladım. iki kere yıkadım fazla geldi galiba. her akşam işten eve gelince yıkamayı düşnüyorum. bide biraz fazla hazırlamışım. cam bir surahiye koydum. belki birkaç gün bekleyecek. beklemesinde bir sakınca var mı? yoksa günlük mü hazırlayayım?
bende oglak burcuyum canım akrep burcu hakkında tereddutlerım vardı bunu okuyunca rahatladım bıraz :)
canım ben o kova annesine uymuyorum yükselenim yengeç olduğu için daha bir sahiplenici anne sevgisiyle boğan anneyim ben
evet ya bende okudum aynı haberide gözüm korktu vallahi...kayserinin sıcağıda feci kuru oluyor yazları..denizimizde yok...yemliha barajı var acaba oraya mı atsam kendimi?Öldüren sıcaklar geri dönüyor. Meteoroloji uzmanları 2003'te Avrupa'da 35 bin kişinin ölümüne neden olan aşırı sıcakların bu yaz da beklendiğini söyledi.
kızlar yandık mı dersiniz şişko göbüşlerimizle oflaya puflaya gezeceğiz galiba...
senin burcun ne burcuxxx? ben kovayım
yok bekletme cnm taze taze olsun, amaç faydalı bakterileri çoğaltmak ölürler bir anlamı kalmaz:)
evet ya bende okudum aynı haberide gözüm korktu vallahi...kayserinin sıcağıda feci kuru oluyor yazları..denizimizde yok...yemliha barajı var acaba oraya mı atsam kendimi?
canım ben o kova annesine uymuyorum yükselenim yengeç olduğu için daha bir sahiplenici anne sevgisiyle boğan anneyim ben
birde yengeçe bakalım, o yengeç annenin uyumu güzel burdan yengeç annelere sesleniyorum :)
ANNE: YENGEÇ
Akrep bir çocuk, Yengeç bir anneye sahipse, anne-çocuktan ziyade sanki iki kardeşin oluşturduğu bir aile yapısı karşımızdaymış gibi düşünebiliriz. Hem düşünce tarzı olarak hem de fiziksel bakımdan anne-çocuk birbirine çok benzer.
Duygusal açıdan derinliğe sahip bu iki burç oldukça yakındır birbirine, ve birlikte vakit geçirmekten çok büyük zevk alırlar. Bununla birlikte ikisi de çok hassas olduğundan, eğer iki taraftan biri dikkat etmezse kırıcı tartışmalara ve üzüntüye yol açılabilir. Ama iki taraf da birbirinin zayıf noktalarını tamamlar niteliktedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?