birde yengeçe bakalım, o yengeç annenin uyumu güzel burdan yengeç annelere sesleniyorum :)
ANNE: YENGEÇ
Akrep bir çocuk, Yengeç bir anneye sahipse, anne-çocuktan ziyade sanki iki kardeşin oluşturduğu bir aile yapısı karşımızdaymış gibi düşünebiliriz. Hem düşünce tarzı olarak hem de fiziksel bakımdan anne-çocuk birbirine çok benzer.
Duygusal açıdan derinliğe sahip bu iki burç oldukça yakındır birbirine, ve birlikte vakit geçirmekten çok büyük zevk alırlar. Bununla birlikte ikisi de çok hassas olduğundan, eğer iki taraftan biri dikkat etmezse kırıcı tartışmalara ve üzüntüye yol açılabilir. Ama iki taraf da birbirinin zayıf noktalarını tamamlar niteliktedir.
yok bekletme cnm taze taze olsun, amaç faydalı bakterileri çoğaltmak ölürler bir anlamı kalmaz:)
allaaaa pot kırdık iyi mi :26: ben aslanım canım ya. kovalarla geçinemiyorum hemde öyle böyle değil. hep kavga ederim onlarla. hatta toplum içinde hemen anlarım kova burcu bu kesin derim ve çıkar. ama senden iyi elektrik aldım ben, belki yükselenin dengeleyen bir burçtur. tamamen özelliklerini taşıyor musun?
bu ne için kızlar?
akıntım oluyor arada bir. bakteri üremesin diye arada bir sirkeli suyla yıkayayım dedim.
tatlım buda seninnanne: Aslan
akrep bir çocuk, aslan bir anneye sahipse, enerjisi oldukça yoğun bir anne-çocuk ilişkisinden söz edebiliriz. Bu iki burç birbirinin neye ihtiyacı olduğunu gayet iyi bilir çünkü ikisi de övgü ve saygı bekler.
Birbirine çok düşkün olan bu aile bireyleri, aynı zamanda büyük karşılıklı beklentilere sahiptir. Aslan ön planda ve ilgi odağı olmayı sever, akrep çocuk da annesine duymaktan memnun olacağı şeyler söyler. Ama aslanın zaman zaman çocuğunun sınırını fazla zorlaması söz konusu olabilir.
bir el atsan da anne balık olursa sonuç ne olur onuda yayınlasan.. Ben bulamıyorum bu bilgileri :))
tatlım buda seninn, ve baysal içinANNE: ASLAN
Akrep bir çocuk, Aslan bir anneye sahipse, enerjisi oldukça yoğun bir anne-çocuk ilişkisinden söz edebiliriz. Bu iki burç birbirinin neye ihtiyacı olduğunu gayet iyi bilir çünkü ikisi de övgü ve saygı bekler.
Birbirine çok düşkün olan bu aile bireyleri, aynı zamanda büyük karşılıklı beklentilere sahiptir. Aslan ön planda ve ilgi odağı olmayı sever, Akrep çocuk da annesine duymaktan memnun olacağı şeyler söyler. Ama Aslan’ın zaman zaman çocuğunun sınırını fazla zorlaması söz konusu olabilir.
bu ne için kızlar?
ee ben biliyorum huyumu. çocuğu yönlendirmekten boğacam desenize. evde adamı delirttim sıra çocukta.
ama birbirimizi anlayacağımıza sevindim. gerçi kızlar akrep burcu arkadaşlarım bana çok kazık attılar sağolsunlar ama birini sevdimi çok bağlanıyorlar biliyorum. e bizlerde anneleri olacaz bize çok bağlanacaklar ne güzel. :))
inanmıyorum ya. valla içimden yükselenin yengeç mi diyecektim :)))) çünkü benimde yükselenim yengeç ve aslanın bazı sevimsiz özelliklerini törpülüyor. çok sevindim canım ya :))
o bende sürekli var iyimi geliyor
tatlım buda seninn, ve baysal içinANNE: ASLAN
Akrep bir çocuk, Aslan bir anneye sahipse, enerjisi oldukça yoğun bir anne-çocuk ilişkisinden söz edebiliriz. Bu iki burç birbirinin neye ihtiyacı olduğunu gayet iyi bilir çünkü ikisi de övgü ve saygı bekler.
Birbirine çok düşkün olan bu aile bireyleri, aynı zamanda büyük karşılıklı beklentilere sahiptir. Aslan ön planda ve ilgi odağı olmayı sever, Akrep çocuk da annesine duymaktan memnun olacağı şeyler söyler. Ama Aslan’ın zaman zaman çocuğunun sınırını fazla zorlaması söz konusu olabilir.
boşa elektirik almamışsın demek ki
tabikiiii atarımsizinkide güzelmişş
ANNE: BALIK
Akrep bir çocuk, Balık bir anneye sahipse, son derece uyumlu bir aile ilişkisi kurulur ikisi arasında. Aynı elementin burçları olduğundan birbirlerini çok iyi anlayabilirler, iki arkadaş gibi geçinebilirler.
Anne-çocuğun iletişimi çok derin duygusal ve sezgisel bir düzlemde gerçekleşir bu iki burcun kurduğu ailede. Balıkın çocuğuna sunduğu şefkat ve fedakârlık, Akrepin çok hoşuna gider. İkisinin de içe dönük anları olduğundan karşılıklı olarak bu özel anlara saygı duyarlar. Ama Akrepin duygusal patlamaları zaman zaman Balıkı incitebilir.
ehehe burcunun da dediği gibi snırlarını zorlamayız umarım bebişlerimizinneyse çok sağol hayatcım
allaaaa pot kırdık iyi mi :26: ben aslanım canım ya. kovalarla geçinemiyorum hemde öyle böyle değil. hep kavga ederim onlarla. hatta toplum içinde hemen anlarım kova burcu bu kesin derim ve çıkar. ama senden iyi elektrik aldım ben, belki yükselenin dengeleyen bir burçtur. tamamen özelliklerini taşıyor musun?
anladım canım. akşam onu dökeyim. ben test raporumu inceledimde 10-12 epitel bakteri görülmüştür yazıyor. ondan huylandım biraz. ama her akşamda sık olabilir. olmadı haftada 2 yaparım bende.
hımm .. İyiymiş :) Eşim hep der zaten sen dilinle değil ya gözlerinle yada mimiklerinle konuşuyorsun diye, bebeişte öyle olursa, adam vucud dili uzmanı olur artık ehe ehe ehe :)))
adamını delirtmeyen kadın mı var ki burcuxxxee ben biliyorum huyumu. çocuğu yönlendirmekten boğacam desenize. evde adamı delirttim sıra çocukta.
ama birbirimizi anlayacağımıza sevindim. gerçi kızlar akrep burcu arkadaşlarım bana çok kazık attılar sağolsunlar ama birini sevdimi çok bağlanıyorlar biliyorum. e bizlerde anneleri olacaz bize çok bağlanacaklar ne güzel. :))
çok sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?