2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

peki anne aslan olursaaa??????

anladım canım. akşam onu dökeyim. ben test raporumu inceledimde 10-12 epitel bakteri görülmüştür yazıyor. ondan huylandım biraz. ama her akşamda sık olabilir. olmadı haftada 2 yaparım bende.[/QUOTE]

öyle yap canım, çok riskli bir şey değil zaten şu an. bol bol da su iç ve asla ama asla idrarını tutma. her tuvalette de taaretlen canım :)

tatlım buda seninn, ve baysal için ANNE: ASLAN
Akrep bir çocuk, Aslan bir anneye sahipse, enerjisi oldukça yoğun bir anne-çocuk ilişkisinden söz edebiliriz. Bu iki burç birbirinin neye ihtiyacı olduğunu gayet iyi bilir çünkü ikisi de övgü ve saygı bekler.
Birbirine çok düşkün olan bu aile bireyleri, aynı zamanda büyük karşılıklı beklentilere sahiptir. Aslan ön planda ve ilgi odağı olmayı sever, Akrep çocuk da annesine duymaktan memnun olacağı şeyler söyler. Ama Aslan’ın zaman zaman çocuğunun sınırını fazla zorlaması söz konusu olabilir.

Son düzenleme:

bir el atsan da anne balık olursa sonuç ne olur onuda yayınlasan.. Ben bulamıyorum bu bilgileri :))

bir el atsan da anne balık olursa sonuç ne olur onuda yayınlasan.. Ben bulamıyorum bu bilgileri :))

tabikiiii atarım sizinkide güzelmişş

ANNE: BALIK
Akrep bir çocuk, Balık bir anneye sahipse, son derece uyumlu bir aile ilişkisi kurulur ikisi arasında. Aynı elementin burçları olduğundan birbirlerini çok iyi anlayabilirler, iki arkadaş gibi geçinebilirler.
Anne-çocuğun iletişimi çok derin duygusal ve sezgisel bir düzlemde gerçekleşir bu iki burcun kurduğu ailede. Balık’ın çocuğuna sunduğu şefkat ve fedakârlık, Akrep’in çok hoşuna gider. İkisinin de içe dönük anları olduğundan karşılıklı olarak bu özel anlara saygı duyarlar. Ama Akrep’in duygusal patlamaları zaman zaman Balık’ı incitebilir.

ee ben biliyorum huyumu. çocuğu yönlendirmekten boğacam desenize. evde adamı delirttim sıra çocukta.

ama birbirimizi anlayacağımıza sevindim. gerçi kızlar akrep burcu arkadaşlarım bana çok kazık attılar sağolsunlar ama birini sevdimi çok bağlanıyorlar biliyorum. e bizlerde anneleri olacaz bize çok bağlanacaklar ne güzel. :))

çok sağol canım.

Son düzenleme:
bu ne için kızlar?

tatlım vajina bölgende kaşıntı yanma hissedersen ılık sirkeli suyla yıkamak faydalı oluyor, hamilelik döneminde de hassasız bu konuda onun için yapmamız gerekiyor. haftada 2 kez sende yapabilirsin :) (1 çorba kaşığı sirkeyi,1 bardak ılık suya koy 1-2 dakka beklet ver onunla yıka. bu kadar )

kız allah senii güldürdün beniii insanın huyunu bilmeside güzel ama burcu

Son düzenleme:
inanmıyorum ya. valla içimden yükselenin yengeç mi diyecektim :)))) çünkü benimde yükselenim yengeç ve aslanın bazı sevimsiz özelliklerini törpülüyor. çok sevindim canım ya :))

boşa elektirik almamışsın demek ki

ehehe burcunun da dediği gibi snırlarını zorlamayız umarım bebişlerimizin neyse çok sağol hayatcım

hımm .. İyiymiş :) Eşim hep der zaten sen dilinle değil ya gözlerinle yada mimiklerinle konuşuyorsun diye, bebeişte öyle olursa, adam vucud dili uzmanı olur artık ehe ehe ehe :)))

ahanda bende kovayımmmm

hımm .. İyiymiş :) Eşim hep der zaten sen dilinle değil ya gözlerinle yada mimiklerinle konuşuyorsun diye, bebeişte öyle olursa, adam vucud dili uzmanı olur artık ehe ehe ehe :)))

vücut dili uzmanı iyimiş , kızlar bu günki enerjinize doyamıyorumm ekrandan ayıramıyorum gözlerimii süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
adamını delirtmeyen kadın mı var ki burcuxxx
eşim terazi ben kova uyum süper ama ben gene onu delirtiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…