balık burcunun gözlerinde anlam olurmuş adam haklıhımm .. İyiymiş :) Eşim hep der zaten sen dilinle değil ya gözlerinle yada mimiklerinle konuşuyorsun diye, bebeişte öyle olursa, adam vucud dili uzmanı olur artık ehe ehe ehe :)))
aa aynıyız, ay ben akrep burcu iki kız çocuğu tanıyorum bebişliklerinden beri çatır çatır konuşuyorlar laf sölüyorlar, çokkk bilmişler ama bir okadr tatlı oluyorlarçetin çevizleri çeverim ben
vücut dili uzmanı iyimiş , kızlar bu günki enerjinize doyamıyorumm ekrandan ayıramıyorum gözlerimii süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ahanda bende kovayımmmm
adamını delirtmeyen kadın mı var ki burcuxxx
eşim terazi ben kova uyum süper ama ben gene onu delirtiyorum
hayatttt bana da başak yay ve başak akrep olarak bakar mısın fıstıkkk
kuzu ve benim kocaabowwww. ben en iyisi kaçayım.
terazi erkeğini de delirtebiliyorsan valla bravo. onlar kuzu gibi olur yahu.
bende oğlak ba da yengeç oğlak yengeç dönencesi
güle dikeni batmaz bizim sıpalar da ne kadar yaramaz olursa aman bir o kadar da sevimli diyecez bizşahsi fikrim :26::26::26::26:ne kadar akrep çocuğu gördüysem çok yaramaz ,sinirli ve hiperaktiftiii :18::18::18:
belkide yükseleni yengeçtir ondan bahsetmiştirtatlım nasıl yengeç bizim bebeler akrep olmuyor ? sen oğlaksan bebiş akrep değl mi anlamadım :26:
kızlar çok ultrasona girmek zararlı olurmu acabaa doktor 1 ay sonra çagırdı ama ben dayanamicam iki hafta olduu gitsemmi ???
valla annem kaş göz yapınca ben anlardım çocukken hatamı, kızıma yapıyorum.noldu, nie göz kırpıyosun annecimm diooo.... :26::26::26:
ben vucut dilimi kullanamıyorum herhalde
şahsi fikrim :26::26::26::26:ne kadar akrep çocuğu gördüysem çok yaramaz ,sinirli ve hiperaktiftiii :18::18::18:
abowwww. ben en iyisi kaçayım.
terazi erkeğini de delirtebiliyorsan valla bravo. onlar kuzu gibi olur yahu.
tatlım buda seninn, ve baysal içinANNE: ASLAN
Akrep bir çocuk, Aslan bir anneye sahipse, enerjisi oldukça yoğun bir anne-çocuk ilişkisinden söz edebiliriz. Bu iki burç birbirinin neye ihtiyacı olduğunu gayet iyi bilir çünkü ikisi de övgü ve saygı bekler.
Birbirine çok düşkün olan bu aile bireyleri, aynı zamanda büyük karşılıklı beklentilere sahiptir. Aslan ön planda ve ilgi odağı olmayı sever, Akrep çocuk da annesine duymaktan memnun olacağı şeyler söyler. Ama Aslan’ın zaman zaman çocuğunun sınırını fazla zorlaması söz konusu olabilir.
kızlar çok ultrasona girmek zararlı olurmu acabaa doktor 1 ay sonra çagırdı ama ben dayanamicam iki hafta olduu gitsemmi ???
belkide yükseleni yengeçtir ondan bahsetmiştir
bende istiyorum bu burç yorumlarından:) anne ikizler, baba koç :) bebiş akrep muhtemelen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?