2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hımm .. İyiymiş :) Eşim hep der zaten sen dilinle değil ya gözlerinle yada mimiklerinle konuşuyorsun diye, bebeişte öyle olursa, adam vucud dili uzmanı olur artık ehe ehe ehe :)))
balık burcunun gözlerinde anlam olurmuş adam haklı
küçük kıızm yengeç yükseleni balık gözlerinin anlamı öyle güzel ki baktı mı sinir minir kalmıyor

vücut dili uzmanı iyimiş , kızlar bu günki enerjinize doyamıyorumm ekrandan ayıramıyorum gözlerimii süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

valla annem kaş göz yapınca ben anlardım çocukken hatamı, kızıma yapıyorum.noldu, nie göz kırpıyosun annecimm diooo.... :26::26::26:
ben vucut dilimi kullanamıyorum herhalde

kızlar çok ultrasona girmek zararlı olurmu acabaa doktor 1 ay sonra çagırdı ama ben dayanamicam iki hafta olduu gitsemmi ???

şahsi fikrim :26::26::26::26:ne kadar akrep çocuğu gördüysem çok yaramaz ,sinirli ve hiperaktiftiii :18::18::18:

biz anneden çekinirdik anacımmm
şimdi ki sıpalar başlarına buyruk yaşıyorlar anlıyor da anlamak istemiyorlar

hayatttt bana da başak yay ve başak akrep olarak bakar mısın fıstıkkk

tabiki tatlım siz çocukla birbirinize çok bağlı olacakmışsınızz , yayıda bulayım

ANNE: BAŞAK

Akrep bir çocuk, Başak bir anneye sahipse, Zodyak kuşağındaki konumları birbirine uzak olan iki burcun genel olarak görülen uyumunun hüküm sürdüğü bir anne-çocuk ilişkisinden bahsedebiliriz. Bu konumlanma anne-çocuğu birbirine derinden bağlar.
Bu aile ilişkisi, fedakârlık üzerine kuruludur. İki burcun da birbiri için yapmayacağı şey yoktur. Aile ilişkilerini pek dışarıya açmayan bir anne-çocuk ilişkisi söz konusudur. Dolayısıyla birlikte geçirdikleri zaman çok değerli ve özeldir. Birbirlerini çok iyi tamamlar ve çok iyi anlaşırlar.

abowwww. ben en iyisi kaçayım.

terazi erkeğini de delirtebiliyorsan valla bravo. onlar kuzu gibi olur yahu.
kuzu ve benim koca iki deli birbirini güdermiş ya o hesabız biz
eşimin doğum tarihini bile ben tesadüf öğrendim kafa kağıdıyla aynı değil doğum saatinide benim kaynana bilmiyor ilk çocuk bir de yükseleniyle kıyaslıyacam adamı ama nerdee

kızlar çok ultrasona girmek zararlı olurmu acabaa doktor 1 ay sonra çagırdı ama ben dayanamicam iki hafta olduu gitsemmi ???

bana doktorum 3 haftada bir gireceksin fazlası zararlı dedi. İstemiyorum fazla ultrason'a girmeni dedi.. Ama bu benim doktorumun dediği, bazılarıda hamilelik boyunca 300 ultrason görüntüsü'nun radyasyonu 1 doopleer'in ki ile eşit diyorlar. Bilemiyorum tabi. :26:

valla annem kaş göz yapınca ben anlardım çocukken hatamı, kızıma yapıyorum.noldu, nie göz kırpıyosun annecimm diooo.... :26::26::26:
ben vucut dilimi kullanamıyorum herhalde

hehe

şahsi fikrim :26::26::26::26:ne kadar akrep çocuğu gördüysem çok yaramaz ,sinirli ve hiperaktiftiii :18::18::18:

evet hiperaktifler biraz, ama öyle çokta değil, endişe etme yola getirirsin sen onu ıııııı dersinn kaş göz olayını öğren annenden
abowwww. ben en iyisi kaçayım.

terazi erkeğini de delirtebiliyorsan valla bravo. onlar kuzu gibi olur yahu.

benim kocişte terazi sakin ama bazen deliriyorr

bende istiyorum bu burç yorumlarından:) anne ikizler, baba koç :) bebiş akrep muhtemelen :)

yani şekerim bir sıkıntın yoksa dayanmaya çalış ama varsa kafanda bir şüphe git. 1 kere fazla girmişsin o kadar zararı olmaz heralde.

günaydın anneler... ne güzel sohbetiniz valla oku oku bitiremedim. sürekli bilgisayar başında olmadıgım için ben cok sık giremiyorum ama takipteyim.

hiç koç burcu anne yok mu acaba göremedim de. bu arada resimleri paylaşan arkadaşlara maşaallah diyorum. ben de paylaşmak isterdim ama bi sonrakini paylaşacağım henüz fasülye gibi gözüküyor bebeğim. bu arada pazar gününden beri midem bulanmıyor. dün ilk defa balık pişirdim ve yedim ve yavaş yavaş midem süt, yumurta gibi şeyleride kabul etmeye başladı.

bende istiyorum bu burç yorumlarından:) anne ikizler, baba koç :) bebiş akrep muhtemelen :)

hemen sanada geliyorrr tatlımm bak bakalım

ANNE: İKİZLER
Akrep bir çocuk, İkizler bir anneye sahipse ortaya gerçekten güçlü bir aile ortaya çıkar. Hem annenin hem de çocuğun beklentileri oldukça yüksektir. Bununla birlikte amaçlara ulaşma aşaması biraz sancılı olabilir.
Akrep, İkizler’e göre daha sabit odaklıdır. İkizler ise koşullara daha rahat uyum sağlayabilir. Hayata daha rahat bir yaklaşımı olan İkizler, Akrep’in kaygılarına zaman zaman gülebilir. Akrep ise ailesine çok düşkündür ve sevdiklerini her ortamda korumaya yönelir. Birlikte geçirdikleri zamanda bu iki burç birbirinden çok şey öğrenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…