hemen sanada geliyorrr tatlımmbak bakalım
ANNE: İKİZLER
Akrep bir çocuk, İkizler bir anneye sahipse ortaya gerçekten güçlü bir aile ortaya çıkar. Hem annenin hem de çocuğun beklentileri oldukça yüksektir. Bununla birlikte amaçlara ulaşma aşaması biraz sancılı olabilir.
Akrep, İkizler’e göre daha sabit odaklıdır. İkizler ise koşullara daha rahat uyum sağlayabilir. Hayata daha rahat bir yaklaşımı olan İkizler, Akrep’in kaygılarına zaman zaman gülebilir. Akrep ise ailesine çok düşkündür ve sevdiklerini her ortamda korumaya yönelir. Birlikte geçirdikleri zamanda bu iki burç birbirinden çok şey öğrenebilir.
tabiki tatlımsiz çocukla birbirinize çok bağlı olacakmışsınızz , yayıda bulayım
ANNE: BAŞAK
Akrep bir çocuk, Başak bir anneye sahipse, Zodyak kuşağındaki konumları birbirine uzak olan iki burcun genel olarak görülen uyumunun hüküm sürdüğü bir anne-çocuk ilişkisinden bahsedebiliriz. Bu konumlanma anne-çocuğu birbirine derinden bağlar.
Bu aile ilişkisi, fedakârlık üzerine kuruludur. İki burcun da birbiri için yapmayacağı şey yoktur. Aile ilişkilerini pek dışarıya açmayan bir anne-çocuk ilişkisi söz konusudur. Dolayısıyla birlikte geçirdikleri zaman çok değerli ve özeldir. Birbirlerini çok iyi tamamlar ve çok iyi anlaşırlar.
günaydın anneler... ne güzel sohbetiniz valla oku oku bitiremedim. sürekli bilgisayar başında olmadıgım için ben cok sık giremiyorum ama takipteyim.
hiç koç burcu anne yok mu acaba göremedim de. bu arada resimleri paylaşan arkadaşlara maşaallah diyorum.ben de paylaşmak isterdim ama bi sonrakini paylaşacağım henüz fasülye gibi gözüküyor bebeğim. bu arada pazar gününden beri midem bulanmıyor. dün ilk defa balık pişirdim ve yedim ve yavaş yavaş midem süt, yumurta gibi şeyleride kabul etmeye başladı.
yayı sabırsızlıkla bekliyorum bebek yay görünüyor canımmm aksi bir hal olmazsa inşallah :)
günaydın anneler... ne güzel sohbetiniz valla oku oku bitiremedim. sürekli bilgisayar başında olmadıgım için ben cok sık giremiyorum ama takipteyim.
hiç koç burcu anne yok mu acaba göremedim de. bu arada resimleri paylaşan arkadaşlara maşaallah diyorum.ben de paylaşmak isterdim ama bi sonrakini paylaşacağım henüz fasülye gibi gözüküyor bebeğim. bu arada pazar gününden beri midem bulanmıyor. dün ilk defa balık pişirdim ve yedim ve yavaş yavaş midem süt, yumurta gibi şeyleride kabul etmeye başladı.
tatlım nasıl yengeç bizim bebeler akrep olmuyor ? sen oğlaksan bebiş akrep değl mi anlamadım :26:
merhaba canım ben anne koçum
Yok canım eşim yengeç bunu dememdeki sebep çocuklar ya annenin ya da babanın grubuna tabi olurlarmış akrepte yengeç de su grubu bende babamın grubundayım annemle de kardeşim aynı grupta
ne güzel senin adına sevindim. bir ara bende düzeldim gibi oldu tekrar başladı. inşallah seninki tamamen geçer.
dün akşam eşim iştahlı iştahlı yemek yiyordu. bende yanında tabaktaki yemeği evirip çeviriyorum tabiki, bişi olsada yemekten kurtulsam modudayım :) ona dedim ki ya bana anlatsana nasıl böyle hevesli yemek yeniyordu, yerken ne hissediyorsun. yazık ya adam şaşırdı ben ciddi ciddi açıklama beklerken o bön bön yüzüme baktı yesene ya ne güzel yemek dedi.gerçekten acayip bir duyguymuş bu.
afiyet olsun şeker bal olsun canımteyzoşlarrr biz yemeğimizi yiyip geliyoruz birazdan...kuzum sizin kuzuları öpüyormuşş...arkadaşlarına selam söylüyormuşşşsizii sevuyuruzzz
hemen ona da bakalım :)
ANNE: BAŞAK
Yay bir çocuk, Başak bir anneye sahipse, farklı karakterde olsalar bile rahat bir aile iletişimi meydana getirirler. Yay keşfetmeyi ve yeni şeyler deneyimlemeyi sever. Başaksa Yay’ın kendisine getirdiği bu yenilikleri detaylı olarak incelemeyi tercih eder.
Anne-çocuk birlikte çok şey öğrenebilir. Konuşacak birçok şey bulabilirler. Başak detaylarla daha çok ilgilenirken, Yay genel olana odaklıdır. Hayata olan bu farklı yaklaşımlarına alışmaları zaman alabilir. Ama sonunda Başak’ın pratik yaklaşımı, Yay’ın yenilikçi yaklaşımıyla uyum sağlayabilir.
biz çocuklara ne zaman müzik dinleteceğiz neyseki klasiği severim ama 2 saat durmadan dinleyemem ne dinletmek gerekiyo başka
merhabaişimiz zor gibi gözüküyor sanki. koç burcu da yazılan gibi mücadeleci bi burç gerçekten.
biyerde bi bilgi buldum orada da diyor ki ''koç burcu ile akrep cocugu arasında ki anlayış orta düzeydeymiş. cocuk annenin ilgisizliğinden sıkılabilirmiş.'' ama ben halt etmiş onu yazan diyorum.
bu arada canım sen hangi şehirdesin ben izmir deyim. yeni mi geldin ilk görüyorum.
inanmıyorum ya. valla içimden yükselenin yengeç mi diyecektim :)))) çünkü benimde yükselenim yengeç ve aslanın bazı sevimsiz özelliklerini törpülüyor. çok sevindim canım ya :))
banada bir el atar mısın arkadaşım. aslanım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?