2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayyy çok güzelmiş teşekkür ederiz tatlım :)

yayı sabırsızlıkla bekliyorum bebek yay görünüyor canımmm aksi bir hal olmazsa inşallah :)

işte bu da seninn

ANNE: KOÇ
Akrep bir çocuk, Koç bir anneye sahipse, iki aile üyesinin sürekli rekabet içinde olduğu ama birbirine çok yakın kaldığı bir ilişki ortaya çıkar. İkisinin söz konusu rekabet içinde bir uyum yakalaması muhtemeldir.
Anne-çocuk birbirine çok benzer hem fiziksel olarak hem de tavırları bakımından. İkisi de gücü sever. Rekabeti bırakıp birlikte çalışmayı başarabilirlerse başaramayacakları şey yoktur. Akrep çocuk, Koç annesine göre daha odaklı ve kararlı hareket ederken, Koç yapılacak iş bakımından daha atiktir ve ilk adımı atar.

yayı sabırsızlıkla bekliyorum bebek yay görünüyor canımmm aksi bir hal olmazsa inşallah :)

hemen ona da bakalım :)

ANNE: BAŞAK
Yay bir çocuk, Başak bir anneye sahipse, farklı karakterde olsalar bile rahat bir aile iletişimi meydana getirirler. Yay keşfetmeyi ve yeni şeyler deneyimlemeyi sever. Başaksa Yay’ın kendisine getirdiği bu yenilikleri detaylı olarak incelemeyi tercih eder.
Anne-çocuk birlikte çok şey öğrenebilir. Konuşacak birçok şey bulabilirler. Başak detaylarla daha çok ilgilenirken, Yay genel olana odaklıdır. Hayata olan bu farklı yaklaşımlarına alışmaları zaman alabilir. Ama sonunda Başak’ın pratik yaklaşımı, Yay’ın yenilikçi yaklaşımıyla uyum sağlayabilir.

merhaba canım ben anne koçum

ne güzel senin adına sevindim. bir ara bende düzeldim gibi oldu tekrar başladı. inşallah seninki tamamen geçer.

dün akşam eşim iştahlı iştahlı yemek yiyordu. bende yanında tabaktaki yemeği evirip çeviriyorum tabiki, bişi olsada yemekten kurtulsam modudayım :) ona dedim ki ya bana anlatsana nasıl böyle hevesli yemek yeniyordu, yerken ne hissediyorsun. yazık ya adam şaşırdı ben ciddi ciddi açıklama beklerken o bön bön yüzüme baktı yesene ya ne güzel yemek dedi. gerçekten acayip bir duyguymuş bu.

tatlım nasıl yengeç bizim bebeler akrep olmuyor ? sen oğlaksan bebiş akrep değl mi anlamadım :26:

Yok canım eşim yengeç bunu dememdeki sebep çocuklar ya annenin ya da babanın grubuna tabi olurlarmış akrepte yengeç de su grubu bende babamın grubundayım annemle de kardeşim aynı grupta

al benden de o kadar karsında kaşıklar inip kalkıyor ama o kasıkların hareketinden bile midem bulanıyor
eşime dün dedim sen git hep kahvaltı yapacak çocuklar diye

teyzoşlarrr biz yemeğimizi yiyip geliyoruz birazdan...kuzum sizin kuzuları öpüyormuşş...arkadaşlarına selam söylüyormuşşşsizii sevuyuruzzz

merhaba canım ben anne koçum

merhaba işimiz zor gibi gözüküyor sanki. koç burcu da yazılan gibi mücadeleci bi burç gerçekten.

biyerde bi bilgi buldum orada da diyor ki ''koç burcu ile akrep cocugu arasında ki anlayış orta düzeydeymiş. cocuk annenin ilgisizliğinden sıkılabilirmiş.'' ama ben halt etmiş onu yazan diyorum.

bu arada canım sen hangi şehirdesin ben izmir deyim. yeni mi geldin ilk görüyorum.

Yok canım eşim yengeç bunu dememdeki sebep çocuklar ya annenin ya da babanın grubuna tabi olurlarmış akrepte yengeç de su grubu bende babamın grubundayım annemle de kardeşim aynı grupta

hııı şimdi anladım babaların ki yok onu bilmiyorum tatlım, ama senin oğlak bebiş akrepse var :)

ANNE: OĞLAK
Akrep bir çocuk, Oğlak bir anneye sahipse, aile iletişimleri oldukça rahat ve tutarlı olacaktır. Her ikisi de aile içi ilişkilere ve sevgiye önem verir. Çekingenlik ve başkalarına olan güvensizlikleri bu anne-çocuğu dış dünyaya kapalı bir aile yaşantısına çekebilir.
Aile içinde çok iyi anlaştıklarından diğer insanlarla olan iletişimlerinin gelişmesi zaman alabilir. Akrep, zaman zaman Oğlak’ı çok duygusuz bulabileceği gibi, onun sayesinde kendi duygularını kontrol etmeyi de öğrenebilir.

güldürdün beni valla. doğru diyorsun. o mis gibi yemek kokan dükkanların önünden bile geçerken insanın nefsi bişey cekmiyor. ben bazen diyorum ki mide bulantısı olmasa ama keşke hep böyle olsa yani şimdiki gibi olmasada olur modunda olsak nefsimiz istemese fazla yemek.

napıyosun bu arada nasıl gidiyor? doktor ziyareti ne zaman?

ay ben ne yiyecem bişey istemiyorum ama midem kazınıyo gibi vdjeteryanda y. Mercimek diyette tavuk normalde köfte hiç biri gel beni ye demiyor

iyi iyi süper her 2 burçla da iletişimim süper olacak yavrum canım bitanemmm kuzummm annemmm seviorum seni zamanında gel yavrum inşallahhh )

benim kociş terazi damarına basmadığın sürece gayet sakin ve anlayışlı amaaa bi kaç cümle yeter fırtına estirmeye sakin görünüşün altından vahşi biri çıkabiliyor :))

biz çocuklara ne zaman müzik dinleteceğiz neyseki klasiği severim ama 2 saat durmadan dinleyemem ne dinletmek gerekiyo başka

biz çocuklara ne zaman müzik dinleteceğiz neyseki klasiği severim ama 2 saat durmadan dinleyemem ne dinletmek gerekiyo başka

bol bol dua okuyalım bence müziğn haricinde sesli okuyalım onlarda faydalansın inşallah

İşimiz zor mu bilmiyorum ama sonuçta bu zamanı Allah nasib etti vardır bi bildiği
her burç yorumcusu kafasına göre değerlendirme yapabilir.. bence gönül bağımız sağlam olduktan sonra çokta güzel anlaşırız yavrularımızla.. yeterki hayırla sağlıkla doğdukları günü bi görelim. zaten ilk gün belli eder kendini o

ben yeni değilim ama pc her zaman bana düşmüyor o sebepten çok katılamıyorum. gelincede geçmişi okumakla zaman geçiyor. şöyle rahatla keyifle bi katılamadım aranıza
bu arada istanbuldayım ben

Enemm benim eşim aslan ben akrep çocuk akrep he he Artık kocacığı otoritemiz altına alırız ikili koalisyonla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…