2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben 13 . haftada gideceğim inş sıkıntım yok şükür biraz daha beklemek ve nasip olursa cinsiyeti öğrenip babamıza süpriz yapmak istiyorum

ben bebegimi kaybettim.kahverengi lekelrim oldu 3gün progestan kullandım ama fayda etmedi.dün öğlen dr gittim kalp atışı yok dedi inanmadım başka 3 dr gittim nasıl olur dedim pazartesi dr um dinletti bize dedim olur böyle durumlar sabah kalp atışı vardır akşama durur dedi.sanırım doğsa sakat olurmuş kromozom genetik bozukluktan kaynaklanan bişeymiş.biraz toparlanayım gereken araştırma ve tahlillerimi yapacağız eşimle.allah hepinizin bebeğini korusun sağlıkla alın kucağınıza inanın çok zor bi durum fasulyemi kaybettim.

.

hadi ya çoook üzüldüm Allah herşeyin sağlıklısını hayırlısını versin kısa sürede gönlüne göre olur inşallah

iştahsızım ooooofffffffff ben bulantısız sorunsuz geçiririm diye düşünüyordum meğer hayaller ne güzelmiş :))

Allah bu güzel sıkıntıalrımızın ardından muradımıza kavuştursun inşallahhh Aminnnnnnnnn

geçmiş olsun canım üzme tatlı canını evet bunu duymuştum sakat olduğu için rahime tutunamayan bebekler oluyormuş
rabbim en kısa zaman da kucağını doldursun inş
bundada vardır bir hayır tahlillerin sonucun da daha sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşş

ben de aynıyım cok sık giremiyorum zaten sürekli pc başında değilim. burç konusunda sana katılıyorum. burçları aynı olan insanlarında sonucta karakterli farklı farklı. bi anne çocugundan cok kimi sevebilir kim eilgi gösterebilir ki.

sık sık giremesekte görüşürüz yine yeni gelişmeler oldukca bişeyler öğrendikce canım.

geçmiş olsun Allah üzüntünün yerini en ksıa zamanda sevinçle doldursun, herşeyde bir hayır vardır

ben burçlara inanıyorum kişilikleri konuusn da yönlendirdiğine
2 kızım var ikisinide ben büyüttüm sevgim sonsuz ama yengeç burcu olan daha bir evcimen söz dinleyen yay ise daha özgür kız
ama günlük burç falına falan inanmam fakat bu burçların kişiliği farklı bişey bence

Canım benim yaa üzme kendini olur mu, bak hayırlısı böyleymiş demek ki. Allah her şeyin en iyisini en hayırlısını versin her zaman. Dualarımız seninle tatlım benim kendini toplar toplamaz inşallah yeniden bir fasulyen olacak ve inşallah o sımsıkı tutunacak sana..

inanmıyorum sen 3. bebeğine mi hamilesin ne güzel yaa ben de hep kalabalık aile istemişimdir ama bi tanesini anca yapabildik Allah öyle nasip etti inşallah sağsağlim doğar da kucağımıza alırız kuzularımızı. e sen şimdi erkek istiyorsundur en azından gönlünden geçen öyledir herhalde. burçlara göre insanlarda belli karakteristik özellikler oluyor katılıyorum ama cocugun ayın hangi evresinde doğduguna göre değişiyor mesela benim iki arkadaşımda terazi burcu biri başında biri sonunda doğmuş biri çok pasaklı, tembel, kafasına estiği gibi takılan, geç algılayan ben merkezli biri yapmayı en sevdiği şey oturup kahve sigara eşliğinde sohbet etmek. diğeri temiz, bakımlı, başkalarını düşünen, fedakar ve espirili bıcır bıcır, doğa yürüyüşlerinden ve biçok aktiviteden hoşlanan biri ama ikisinin tek ortak özelliği özgür ruhlu olmaları ve dışa dönük olmaları. o yüzden cokta takılmamak lazım diye de düşünüyorum. umarım akrep burçlarının hepisinde bulunan ortak özellikler güzel şeylerdir.

belim ile kalçam arasında sol üst kalçamda bi kaç gündür bi acı varolan var mııı yükten değildir herhalde o daha minnacıkkk

canım ya okurken inanamadım. artık birbirimize o kadar alıştık ki , istiyoruz sonuna kadar hep beraber olalım. her şeyde bir hayır vardır demekten başka bir çaremiz yok. dedikleri gibiyse sonuçları zaten çok daha zor olacakmış. yaşadığın çok acı , düşünmesi bile kalbimizi yorarken, sen bu tecrübeyi yaşadın. dileğim acın çabuk hafiflesin, en uygun zamanda sağlıklı bir bebeği Allah sana göndersin.

çok üzüldüm, lütfen güçlü ol. bende aynı durumu yaşamıştım.zor toparlanıyorsun.ama daha güçlü oluyorsun... aklına getirmemeye çalış, başka şeylerle meşgul ol
çok üzüldüm

öğle yemeğinden önce maalesef istifra ettim. biraz rahatladım böylece yemek yiyebildim.

al benden de o kadar karsında kaşıklar inip kalkıyor ama o kasıkların hareketinden bile midem bulanıyor
eşime dün dedim sen git hep kahvaltı yapacak çocuklar diye

kıyamazsın bebişlerine :)

evet bu iştahsızlık ramazanda yada diyetten olsa ya dimi? canım ben bulantıdan şikayetçiğim hala. dün sabah bir çıkardım tüm gün karnım ağırdı. çok zor geçti günüm. ben 24 nisanda 2 li teste gidicem. heralde doktor vitamin yazacak. 12. haftadan sonra yemezsen ilaç vercem demişti.

biz çocuklara ne zaman müzik dinleteceğiz neyseki klasiği severim ama 2 saat durmadan dinleyemem ne dinletmek gerekiyo başka

biz eşimle o konuyu konuştuk. klasik müzik yerine normal yaşantımızda dinlediğimiz müzikleri dinleticez.

belim ile kalçam arasında sol üst kalçamda bi kaç gündür bi acı varolan var mııı yükten değildir herhalde o daha minnacıkkk

canım galiba aynı acıyı çekiyoruz. sanırım kalça kemiklerim, çatım ağrıyor. sanki açılıyorlar. banada erken geldiği için söyleme gereği duymadım. 1 haftadır çekiyorum.

slow şarkı dinletmem walla içine kapanık fln olur mazallah

canım benim ben de seni sorcaktım tam, rabbim ikiniz için de en hayırlısını versin, yaşamadan bilemeyiz zorlugunu, ama bu bi son demek degil. her şerde vardır bir hayır. sonucu mutlaka yaz. Allah ım yardımcın olsun....
rica ederim kızlarrrr, hep böyle gülün emiiiiii

başka isteyen varsa o burçlarıda kopyalayım buraya?
canımcımm yaa bi de anne yay bebek yay veya akrep bakarsan bi iyi olur ki :)
bol bol dua okuyalım bence müziğn haricinde sesli okuyalım onlarda faydalansın inşallah
katılıyorum canım. kur an dinletmek bebeğin zekasının gelişmesinde cok cok önemli. bence bunu ihmal etmeyelim...

canım benim inan çok üzüldüm. tam buraya yazcaktımki, artık hepinize cok alıştım, aramızdan ayrılan bi daha olmasın inşallah die. sonra yazdıgını okudum. ama Allah inancımız sonsuz. mutlaka ki vardır bunda da bir hayır. sağlık herşeyden önemli. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda güzel Allah ım.

hayatbanaguzel ve nilt bebeklerinize kocaman maaşaallahh canlarım. en az bugunki kadar sağlıkla gelişsinler hepimizin bebişleri inşallah...

Hayırlısı buymuş demekki Çok üzüldüm gerçekten, allah en kısa zamanda kucağını doldursun tatlım, yorma ve sıkma kendini. Şuan önemli olan sensin.

vallaa heee ben normalde pis boğazımdır yani şaşıyorum şu sıralar kendime. canım üzülme bence geçecek ben inanıyorum geçeceğine. ben de öyleydim hafta sonu sınava gireceğim dedim ya okulda durakta sonrasında gittiğimiz alışveriş merkezinde hep kustum pazar günü ama o günden beri bulantı yok sadece gaz var. daha hiç kilo almadım hatta verdim. şimdi sen kendine göre iyi hissettiğin saatleri şöyle bi kontrol et mesela gece yatarken uyumadan önce bi ceviz bi hurma filan ye öyle yat. bişey yedikten sonra üstüne fazla sıvı alma ki miden daha cok bulanmasın. canım ya bi de ben gaviscon şurup kullanıyorum katagorisi A hiç zararı yok bebeğe. doktorun verdiği diğer ilaçlar C sınıfı oldugu için kullanmadım işede yaramadı zaten. ama gaviscon gaz ilacı olamsına rağmen çok iyi geldi. sağlık ocagndaki doktorada sordum dün iç bişey olmaz dedi. 6 şişe yazdı hatta. miden deki asiti bastırınca kusmanı engeller dedi. doktoruna sorup kullansana işe yararsa şayet hiç değilse tek bir öğün sonrası iç ki azıcıkta olsa miden de bişeyler kalsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…