eşime benzettim henüz ilk çocuğumuz ama evlenirkn felan illa çocuk diye tutturmadıı, teraziler böyle demekkibir terazi olan bizim babamız aynen bu şekildedir
Terazi burcu baba 24 Eylül-22 Ekim
Sakin ve adaletli bir babadır. Çocuklarınız da babalarının çekiciliğine kapılacaklar, tartışmalarından nefret edeceklerdir. Terazi erkeği dört gözle çocuğu olmasını beklemez. Ama çocukları olduktan sonra çocuklarına deli gibi düşkün bir baba olacaktır. Ama bu sevgi hiçbir zaman eşine duyduğu aşkın yerini almayacaktır. Teraziler için önce eş sonra çocuklar gelir.
dört gözle beklemediçocukları gerçekten deilk kızım da doğum mu yapacaksın şimdi dedi ikinci kızımda hayırlı olsun dedi ama bunda hakkını yemeyeyim sevindiğini gösterdi
kızlarda hamileyken bu kadar korumacı bir eş değildi
Ama bu sevgi hiçbir zaman eşine duyduğu aşkın yerini almayacaktır. Teraziler için önce eş sonra çocuklar gelir.
buda doğru ben ayrıyımdır hatta kızarım benle ilgilendiğin gibi ilgilensene kızlarla diye bana sen olmazsan onlar olmazdı önceliğim hep sensin der
aranızdan ayrılıyorum istemeden hepinize ve bebişlerinize sağlıklı günler diliyorum.umarım aranazdan başka ayrılan anneler olmaz çok kötü allah beterinden saklasın.kendimi iyi hissettiğim heran sizlere yazarım.HOŞÇAKALIN KASIM ANNELERİ SİZLERLE DAHA ÇOK ZAMAN GEÇİRMEK İSTERDİM AMA ÇOK KISA SÜRDÜ DUALARINIZI ESİRGEMEYİN.
kızlarr eskileri okumaktan size yazamıyorum moralim bozuluyo yaaaa aama bebişlerini gören anneler rabbim nazarlardan saklaın çoook tatlılar ben nedense çok duygulandım yaaa
İyi ki bir terazi ile evliyim. :))
benim kocişte terazi, aynen sakindir ama herkes yavaş yavaş der ama kızgınlığıda çok kızgındır, birden parlar, yavaş atın tekmesi hızlı olur derler hesabı :)
slow şarkı dinletmem walla içine kapanık fln olur mazallah
vallaa heee ben normalde pis boğazımdır yani şaşıyorum şu sıralar kendime. canım üzülme bence geçecek ben inanıyorum geçeceğine. ben de öyleydim hafta sonu sınava gireceğim dedim ya okulda durakta sonrasında gittiğimiz alışveriş merkezinde hep kustum pazar günü ama o günden beri bulantı yok sadece gaz var. daha hiç kilo almadım hatta verdim. şimdi sen kendine göre iyi hissettiğin saatleri şöyle bi kontrol et mesela gece yatarken uyumadan önce bi ceviz bi hurma filan ye öyle yat. bişey yedikten sonra üstüne fazla sıvı alma ki miden daha cok bulanmasın. canım ya bi de ben gaviscon şurup kullanıyorum katagorisi A hiç zararı yok bebeğe. doktorun verdiği diğer ilaçlar C sınıfı oldugu için kullanmadım işede yaramadı zaten. ama gaviscon gaz ilacı olamsına rağmen çok iyi geldi. sağlık ocagndaki doktorada sordum dün iç bişey olmaz dedi. 6 şişe yazdı hatta. miden deki asiti bastırınca kusmanı engeller dedi. doktoruna sorup kullansana işe yararsa şayet hiç değilse tek bir öğün sonrası iç ki azıcıkta olsa miden de bişeyler kalsın.
evet canım 3 .bebek ve hayırlısıyla erkek istiyoruz ama eksik dua etmeyelim hayırlısı olsun inş
ikinci hamilelikte kız istedim iki kız birbirini arkalar aralarında yas farkıda az rabbim gönlüme göre verdi
şimdi ise erkek istiyorum içime öyle doğuyor ama bakalım hayırlısı
benim bebiş acyip seyriyor eşime diyorum inanmıyor gülüyor gösteriyorum elini koy hisset diyorum seviniyor kız kardeşim fırlama bir çocuk gelecek abla diyor
canım bizim ailede kova burcu çokluğu var abim ben 2 yeğenim annem ve babam kova burcu
benzer yönlerimiz olsada hepimiz bir bireyiz sonuçta
ay burcu yükseleni hepsi bir arada değişiyor insan
abim bencil kova ben ise yükselen yengeç burcu ve ay burcu koç burcunun verdiği ruhla insanlık için yaşayan kova çevremdekiler mutlu olsun ben bundan mutlu olurum derim ben
canım o ağrı hamilelikten kaynaklanıyor kemikler esneme yapıyorlar benimde var kengi deriz konyada biz o ağrıya
ama 9 ay bu bel kalça ağrısını çekeceğiz malesefff
son zamanlarda ayağımız çekecek aksak yürüyeceğiz hatta
ben akrep olsun ıstıyorum zaten babasıyla ıyı anlasıyoruz yavrumlada ıyı olur ıns. Htta babasıyla aynı gun dogsun :) hedıye nıyetınebnde yengecim..su grubu oldugumuzdan anlaşırız inş.:) sende balıkmışsın cnm olsun güzel olur..duygusalız zaten tamamlarız bakalım:))
işlerini çabuk bitir burcuxxx sohbet edelim accık ben 2 gün yoktum ya dilim şişti benimamanınnnnnnnn işlerimde çok yoğun ama yazmadan edemiyorum :)
nadir bir kovasın. düşüncelerin çok güzel. ,:))))
bir terazi olan bizim babamız aynen bu şekildedir
Terazi burcu baba 24 Eylül-22 Ekim
Sakin ve adaletli bir babadır. Çocuklarınız da babalarının çekiciliğine kapılacaklar, tartışmalarından nefret edeceklerdir. Terazi erkeği dört gözle çocuğu olmasını beklemez. Ama çocukları olduktan sonra çocuklarına deli gibi düşkün bir baba olacaktır. Ama bu sevgi hiçbir zaman eşine duyduğu aşkın yerini almayacaktır. Teraziler için önce eş sonra çocuklar gelir.
dört gözle beklemediçocukları gerçekten deilk kızım da doğum mu yapacaksın şimdi dedi ikinci kızımda hayırlı olsun dedi ama bunda hakkını yemeyeyim sevindiğini gösterdi
kızlarda hamileyken bu kadar korumacı bir eş değildi
Ama bu sevgi hiçbir zaman eşine duyduğu aşkın yerini almayacaktır. Teraziler için önce eş sonra çocuklar gelir.
buda doğru ben ayrıyımdır hatta kızarım benle ilgilendiğin gibi ilgilensene kızlarla diye bana sen olmazsan onlar olmazdı önceliğim hep sensin der
tabi yardımcı oluruz canımkızlar hafta sonu bi akrabanın çocuklarının sünnet düğünü var. aslında bi kaç haftadır katılmıyorum babamdan dolayı bu tür şeylere. ama bu sefer kayınvaldemler samimi görüştükleri için gidelim dediler kıramadım. şimdi iki tane elbise aldım ve denedim. size fotoları göndersemmm bana yardımcı olur musunuz? cok kararsız kaldım, cunku ikisini de begendmm yaa
kızlar hafta sonu bi akrabanın çocuklarının sünnet düğünü var. aslında bi kaç haftadır katılmıyorum babamdan dolayı bu tür şeylere. ama bu sefer kayınvaldemler samimi görüştükleri için gidelim dediler kıramadım. şimdi iki tane elbise aldım ve denedim. size fotoları göndersemmm bana yardımcı olur musunuz? cok kararsız kaldım, cunku ikisini de begendmm yaa
ben bebegimi kaybettim.kahverengi lekelrim oldu 3gün progestan kullandım ama fayda etmedi.dün öğlen dr gittim kalp atışı yok dedi inanmadım başka 3 dr gittim nasıl olur dedim pazartesi dr um dinletti bize dedim olur böyle durumlar sabah kalp atışı vardır akşama durur dedi.sanırım doğsa sakat olurmuş kromozom genetik bozukluktan kaynaklanan bişeymiş.biraz toparlanayım gereken araştırma ve tahlillerimi yapacağız eşimle.allah hepinizin bebeğini korusun sağlıkla alın kucağınıza inanın çok zor bi durum fasulyemi kaybettim.
Eki Görüntüle 388784 Eki Görüntüle 388783
görüntü çok net değil, ama az çok görebildiğiniz kadar işteee fikirlerinizi alıyım annişlerim...
kızlaaarrr tahmin alıyım cinsiyet konusunda? tabi şimdi işin eglence kısmı, kimse korkmasın kaptırmam kendimi. zaten ikisi de mutlu eder beniii, en önemlisi sağlık...
görüntü çok net değil, ama az çok görebildiğiniz kadar işteee fikirlerinizi alıyım annişlerim...
offff bi portakal suyu içmişim kana kana nasıl da canım istemişşş aş erdim sanırım :))
aranızdan ayrılıyorum istemeden hepinize ve bebişlerinize sağlıklı günler diliyorum.umarım aranazdan başka ayrılan anneler olmaz çok kötü allah beterinden saklasın.kendimi iyi hissettiğim heran sizlere yazarım.HOŞÇAKALIN KASIM ANNELERİ SİZLERLE DAHA ÇOK ZAMAN GEÇİRMEK İSTERDİM AMA ÇOK KISA SÜRDÜ DUALARINIZI ESİRGEMEYİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?