2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

amanda aman maşallah kuzuma büyürmüşşş

eşime benzettim henüz ilk çocuğumuz ama evlenirkn felan illa çocuk diye tutturmadıı, teraziler böyle demekki

dualarımız seninle canım, kendine çok iyi bak.. arada gel ama olur mu

kızlarr eskileri okumaktan size yazamıyorum moralim bozuluyo yaaaa aama bebişlerini gören anneler rabbim nazarlardan saklaın çoook tatlılar ben nedense çok duygulandım yaaa

:) yetş kızım bu günlerde çok hızlıyızz :) sağol cnm seninkinide bekliyoruz

İyi ki bir terazi ile evliyim. :))

aynen iyi ki

benim kocişte terazi, aynen sakindir ama herkes yavaş yavaş der ama kızgınlığıda çok kızgındır, birden parlar, yavaş atın tekmesi hızlı olur derler hesabı :)

offf kesinlikle, sessizden korkcaksın zaten, hiç dışardan göründükleri gibi olmuyorlar, bazen dengesiz bazen sinirli ama bunların yanında çok iyi bi eşler idare etmek gerekiyor işte :))

amanınnnnnnnn işlerimde çok yoğun ama yazmadan edemiyorum :)

slow şarkı dinletmem walla içine kapanık fln olur mazallah

:))))) bencede.

yok ilaç kullanmayacağım. doktor yemesende olur demişti o yüzden içim rahat.

nadir bir kovasın. düşüncelerin çok güzel. ,:))))

canım maşallah çok güzel bebek. işlerimi halledeyim detaylı incelicem :))))))

bnde yengecim..su grubu oldugumuzdan anlaşırız inş.:) sende balıkmışsın cnm olsun güzel olur..duygusalız zaten tamamlarız bakalım:))
ben akrep olsun ıstıyorum zaten babasıyla ıyı anlasıyoruz yavrumlada ıyı olur ıns. Htta babasıyla aynı gun dogsun :) hedıye nıyetıne

kızlar hafta sonu bi akrabanın çocuklarının sünnet düğünü var. aslında bi kaç haftadır katılmıyorum babamdan dolayı bu tür şeylere. ama bu sefer kayınvaldemler samimi görüştükleri için gidelim dediler kıramadım. şimdi iki tane elbise aldım ve denedim. size fotoları göndersemmm bana yardımcı olur musunuz? cok kararsız kaldım, cunku ikisini de begendmm yaa

amanınnnnnnnn işlerimde çok yoğun ama yazmadan edemiyorum :)

nadir bir kovasın. düşüncelerin çok güzel. ,:))))
işlerini çabuk bitir burcuxxx sohbet edelim accık ben 2 gün yoktum ya dilim şişti benim
evet canım nadir kova burcundanım değilse o teraziyi elde tutmanın imkanı yok
zira terazi burcu çapkınlığıylada ünlüdür

:)) ne kadar benziyor tepkiler daha farkında bile değil benimki baba olacağının rüyalar aleminde geziniyor :)) bchg sonuçlarını aldık doktora gösterdik doktor direkt olaya girdi şöyle yapın böyle yapın diye benimki yani hamile di mi diyor doktora gülümseye gülümseye :)) tek tepkisi bu yüzündeki ifadeydi. konuş bebişinle diyorum kulakları çıksın konuşucam dio :)) hele bi doğsun atayım geceleri başına da o zaman ancak inanır :))

tabi yardımcı oluruz canım

koy tabi tatlım bakalım bayılırım zaten bu işlere :)

canım çooook üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın. inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız:26:

kızlaaarrr tahmin alıyım cinsiyet konusunda? tabi şimdi işin eglence kısmı, kimse korkmasın kaptırmam kendimi. zaten ikisi de mutlu eder beniii, en önemlisi sağlık...

Eki Görüntüle 388784 Eki Görüntüle 388783

görüntü çok net değil, ama az çok görebildiğiniz kadar işteee fikirlerinizi alıyım annişlerim...

pembeli olanı çok beğendim ben maşallah çok yakışmış
Bu arada kız diye düşündüm ben

Son düzenleme:
kızlar cok tşkler ilginiz için sağdaki de tek parça birleşik yani biraz spor gibi görünse de jarseden kumaşı. aklımı karıştıran soldaki bi beden büyük s beden yoktu. cok begenerek aldım ama işteee, bak şimdi karıştı kafam :S:S:S:

canımm dualarımız seninle herşeyin hayırlsı izme kendini..Rabbim en kısa zamanda tekrar bu mutluluğu yaşatsın sana..

Eki Görüntüle 388784 Eki Görüntüle 388783

görüntü çok net değil, ama az çok görebildiğiniz kadar işteee fikirlerinizi alıyım annişlerim...

maşllah fıstık gibisin canımmmmm bence tek parça olan elbise daha güzel sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…