2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bburda kıyafet magazalarımız var canım. yıllarca bu işin içinde olmuş. çok iyi anlıyo bu yuzden. ben de bu nimetten bol bol yararlanıyorum:)

bir kadın için velinimet gibi bişi :) ben alışveriş canavarıyım, buralarda mağazalarımız sınırlı sayıda, o yüzden netten almayı daha çok seviyorum

kızlar bişey sorcam toxoplasma bağışıklığım pozitif çıktı daha önceden geçirmişim şu an istediğim şeyi yiyebiliyor muyum

kızlar telefonlar için kulaklık kullanıyosunuz dimi? ablam hamile kaldıgında telefonu şiddetle yasaklamıştı doktor. bilgisayardan bile zararlıymış. ben evde bu ahizeyi kullanıyorum. dısarda biraz abes tabiki kulaklık daha iyi ama evde bununla konusmak cidden çok rahat ve radyasyon yok.. tavsiye ederim. cunku kulaklık benim kulagımı acıtıyo cok kalınca ve tak cıkar hosuma gitmiyo.bu daha kolayıma geliyo açıkcası...

haa bi de telefonumun arkasında radyasyon önleyici çip gibi bişi var ya ondan var işte. o da baya etkiliyomuş inşallah dogruysa. uyurken de ya kapalı ya baska odada bulunduruyorum... bi de tavsiyem evde işiniz bitince wireless i kapatmanız...

çok güzeller canım güle güle kullan

çpk şıklar özellikle pantalona bayıldım. kilo almadım ama şişlik var bende alıcam pantalon.

cok ciciler canım güle güle kullan inşallahh. tam yazlık

çok şık güle güle giy canım yol uzun daha ne kıyafetler alırsın

yaaaaaaaaaaaaa yine özendim ben henüz hiç bişide almadım kendime hamiş kıyafetiii istiyorum ama çok özeniyorum :) güle güle giyy

çok hoş ikiside canımmm dediklerini de uygularsan harika bir kombin oluşur...Güle Güle kullan....

teşekkür ederimm canlarım..ben zaten bu yola ideal kiloma göre 6-7 kilo fazlayla başladığım için hamiş pantolonuna geçişimm hızlı oldu ama varyaaaaaaaaaa nasıl rahat anlatamam daha güzelleri de sizlerin olsun inşallahhh...
ilk fotomu bu kombinle çekincem. göbüşümü göndercemm sizeee teyzoşlar...eşim her hafta fotomu çekmeye başlayacak inşallah...foto merakı var zaten kendisinin bende poz vermeyi severim...ohhh tencere kapak misalii

dr alper mumcu'nun eşi ipek'in fotoğraflarıyla hazırladığı bu güzel şölen gibi hatırası kalsın istiyorum...çok güzel demiii kızlarr yaa

Alp ve Arda Mumcu

ÇOK GÜZEL Bİ ANNE OLMUŞSUN.... MAŞALLLAHHH....
sanırım boyun uzun, ve zayıfsın, kıyafetlerde çok yakışmış....
yandan çekip diğer kasım anneleri topiğine atsan çok güzel olur....

canım pek bi mutlu oldum yaa teşekkür ederimmm... ppek uzun sayılmam orta boyluyum topugun etkisi var tabi:) çekip koyuyum en kısa zamanda göbek topiğine diyosun dimi? :)

Bu topicteki bütün annecikler hepinize kocaman öpücükler,dün kü yorumlarınız için de ayriyetten teşekkür ederim hepinize.Sayfalar o kadar hızla ilerlemiş ki alıntı yapmaya yetişemedim
Dileğim Allah'tan bebeklerimizi sağlıkla,huzurla,mutlulukla kucağımıza alıp,sağlıkla anneli,babalı büyütmek...

Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah..Hepimizin bütün test sonuçlarımızın da terrrrrtemiz çıkması dileğimle..:/1:

aynen canım ben de hamile olduğumu öğrendiğim an kulaklık aldım ama çalışırken normal kulaklık kullanılabiliyor sadece :)

bende bundan aldım bı ton daha koyu mavı benımkıEki Görüntüle 388835

çok güzelmiş güle güle kullan :)

ÇOK GÜZEL Bİ ANNE OLMUŞSUN.... MAŞALLLAHHH....
sanırım boyun uzun, ve zayıfsın, kıyafetlerde çok yakışmış....
yandan çekip diğer kasım anneleri topiğine atsan çok güzel olur....

canım pek bi mutlu oldum yaa teşekkür ederimmm... ppek uzun sayılmam orta boyluyum topugun etkisi var tabi:) çekip koyuyum en kısa zamanda göbek topiğine diyosun dimi? :)

merhaba herşeyin yolunda olması çok güzel hepimizi cinsiyet merakı sardı .. mümkünse sende ultrason görüntüsünü koyabilir misin nasıl bi görüntüye yorum yaptığını merak ettim doktorun..

canım dr görüntü vermedi,hiç istediğim gibi net görüntü yok 15 gün sonra sana çok güzel resim veririm söz dedi o sebeple koyamadım

aminnn

ayy canım hadi gözün aydın, bir kızın vardı bide oğlun olursa sağlıkla inş eşitledin. iki duyguyuda tadarsın... bacakları havadaysa %90 doğrudur dr un dediği. hadi hayırlısı inş.

İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda

canım cicilerin hayırlısı olsun güle güle giy

kızlar bişey sorcam toxoplasma bağışıklığım pozitif çıktı daha önceden geçirmişim şu an istediğim şeyi yiyebiliyor muyum

canım ya ben bişi sölicem.herkeşcikler belki kızacak.ben o testi hiç yaptırmadım
diğer gebeliklerdede yaptırmadım.
ama ben hamile olunca salama acayip dadanıyorum, salamı ekmeğe koyar yerdim. hep öyle .burdakiler evdekiler çok kızardı.ama normalde salam yemeyen ben salam delisi olmuştum.markete gidince hep ona giderdi elim.çok şükür bi sorun olmadı.ama canım çok istiyordu,yiyince rahatlıyordum.doğumdan sonra yemedim hiç...sizde yiyin demiyorum asla, yaptığımda doğru değildi.ama can isteyince yapacak bişi yok. kızımda salamı çok seviyor.kızartıp veriyorum..hamileyken ne yersen çocuğunda aynı oluyor.
mesela ben çalıştığımdan tel elimde her dakika alo derdim.kızımın ilk kelimesi adooooo oldu.genelde dede derler sonra baba sonra anna derler benimki ilk adooo oldu . yani bebekler gerçekten yediğimiz besinlerin tadını alıyor ve bizi duyuyor....

ewt canım resmini koy.bende becerebilirsem koyucam... çok uzun çıkmışsın.maşallah...çok yakışmış

aa tatlım ben görmemişim bunu çok güzel olmuşş, bende şuan çektirmeye karar verdim :) eşim zaten bu işlerden anlar ve sitede yapar, endüstri mühendisi, zaten bir site açmaya karar vermişti bebiş doğunca, bunuda yaparız :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…