bburda kıyafet magazalarımız var canım. yıllarca bu işin içinde olmuş. çok iyi anlıyo bu yuzden. ben de bu nimetten bol bol yararlanıyorum:)
kızlaaarrr tahmin alıyım cinsiyet konusunda? Tabi şimdi işin eglence kısmı, kimse korkmasın kaptırmam kendimi. Zaten ikisi de mutlu eder beniii, en önemlisi sağlık...
bir kadın için velinimet gibi bişi :) ben alışveriş canavarıyım, buralarda mağazalarımız sınırlı sayıda, o yüzden netten almayı daha çok seviyorum
bence erkek
allah gönlüne göre ve sağlıklı versin inş...
kızlar bişey sorcam toxoplasma bağışıklığım pozitif çıktı daha önceden geçirmişim şu an istediğim şeyi yiyebiliyor muyum
canım farklı türde hastalıklar olabileceği için, yememeni tavsiye ederim. çiğ et farklı farklı organizmalar barındırabilir:)
Eki Görüntüle 388784 Eki Görüntüle 388783
görüntü çok net değil, ama az çok görebildiğiniz kadar işteee fikirlerinizi alıyım annişlerim...
çok güzeller canım güle güle kullan
çpk şıklar özellikle pantalona bayıldım. kilo almadım ama şişlik var bende alıcam pantalon.
cok ciciler canım güle güle kullan inşallahh. tam yazlık
çok şık güle güle giy canım yol uzun daha ne kıyafetler alırsın
yaaaaaaaaaaaaa yine özendim ben henüz hiç bişide almadım kendime hamiş kıyafetiii istiyorum ama çok özeniyorum :)güle güle giyy
çok hoş ikiside canımmm dediklerini de uygularsan harika bir kombin oluşur...Güle Güle kullan....
ÇOK GÜZEL Bİ ANNE OLMUŞSUN.... MAŞALLLAHHH....
sanırım boyun uzun, ve zayıfsın, kıyafetlerde çok yakışmış....
yandan çekip diğer kasım anneleri topiğine atsan çok güzel olur....
Eki Görüntüle 388833
kızlar telefonlar için kulaklık kullanıyosunuz dimi? ablam hamile kaldıgında telefonu şiddetle yasaklamıştı doktor. bilgisayardan bile zararlıymış. ben evde bu ahizeyi kullanıyorum. dısarda biraz abes tabiki kulaklık daha iyi ama evde bununla konusmak cidden çok rahat ve radyasyon yok.. tavsiye ederim. cunku kulaklık benim kulagımı acıtıyo cok kalınca ve tak cıkar hosuma gitmiyo.bu daha kolayıma geliyo açıkcası...
bende bundan aldım bı ton daha koyu mavı benımkıEki Görüntüle 388835
ÇOK GÜZEL Bİ ANNE OLMUŞSUN.... MAŞALLLAHHH....
sanırım boyun uzun, ve zayıfsın, kıyafetlerde çok yakışmış....
yandan çekip diğer kasım anneleri topiğine atsan çok güzel olur....
merhaba herşeyin yolunda olması çok güzel hepimizi cinsiyet merakı sardı .. mümkünse sende ultrason görüntüsünü koyabilir misin nasıl bi görüntüye yorum yaptığını merak ettim doktorun..
Teşekkür ederim,sana da maaşallah sende görmüşsün..Bende ayaklarını gördüm yaa..ay bizler ilerleyen tarihlerde çok heyecanlanıcaz kızlar yaa.
içim kıpır kıpır bugünde gidip görmek istiyorum 15 gün nasıl geçicek bilmiyorum
Bana da kız gibi görünüyor ama poposu dönük dedi..Aynen 15 gün sonra daha net söylerim 2'li testten sonra dedi..Bugün bende çok mutluyum.Dua edelim de şu testlerimiz temiz çıksın...
ayy canım hadi gözün aydın, bir kızın vardı bide oğlun olursa sağlıkla inş eşitledin. iki duyguyuda tadarsın... bacakları havadaysa %90 doğrudur dr un dediği. hadi hayırlısı inş.
canlarım bende size aldığım hamiş kıyafetşerini göstermek istiyorum. henüz giymedim çünkü bacak boyum bu kadar uzun olmadığı için pantolunun paçası kesilecek..
diyorum ki içine krem renk uzun kollu badi giysem. başımada bordo yazlık ince şallardan bağlarım diyorum...ne dersiniz?
ben bunları limangodan gebe kampanyasında aldım kızlar...kumaşları kesimi falan çok güzel. gebenin mağazasında fiyatlar 2 katı. bence bu tarz kampanyaları takip edelim ve birbirimize haber verelim. ben tam bir online alışveriş canavarıyım..
Eki Görüntüle 388796 Eki Görüntüle 388797
kızlar bişey sorcam toxoplasma bağışıklığım pozitif çıktı daha önceden geçirmişim şu an istediğim şeyi yiyebiliyor muyum
canım pek bi mutlu oldum yaa teşekkür ederimmm... ppek uzun sayılmam orta boyluyum topugun etkisi var tabi:) çekip koyuyum en kısa zamanda göbek topiğine diyosun dimi? :)
teşekkür ederimm canlarım..ben zaten bu yola ideal kiloma göre 6-7 kilo fazlayla başladığım için hamiş pantolonuna geçişimm hızlı olduama varyaaaaaaaaaa nasıl rahat anlatamam daha güzelleri de sizlerin olsun inşallahhh...
ilk fotomu bu kombinle çekincem. göbüşümü göndercemm sizeee teyzoşlar...eşim her hafta fotomu çekmeye başlayacak inşallah...foto merakı var zaten kendisinin bende poz vermeyi severim...ohhh tencere kapak misalii
dr alper mumcu'nun eşi ipek'in fotoğraflarıyla hazırladığı bu güzel şölen gibi hatırası kalsın istiyorum...çok güzel demiii kızlarr yaa
Alp ve Arda Mumcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?