ama şimdi oldumu kuzum, hani benim portakal suyummm
tatlım çok fıstıksın ikiside yakışmış, ama beyaz daha bir yakışmış sankii
sol bizim solumuz değil mi
pembeli olanı çok beğendim ben maşallah çok yakışmış
Bu arada kız diye düşündüm ben
saol tatlımmm, beyaz gibi çıkmış ama uçuk pembe aslında. galiba ona kayıyorum ben yaaa aslında diğerine karar vermiş gibiydim. bi de akşam eşime gösterim bakıyım o da bu konularda yardımcı olur hep bana saolsun
amanınnnnnnnn işlerimde çok yoğun ama yazmadan edemiyorum :)
şimdi bu bebiş kaç haftalık. ben tam çıkaramıyorum neresi neresi diye.bizde yarın gideceğiz çok heyecanlıyım. acaba ne göreceğiz.
aile hekimlikleri hamileliklerini takip edip şimdiden başlayıp bebek 1.5 yaşına girene kadar tüm aşılarını ve testlerini yapıyorlar.. telefonla çağırıyolar.aklınızda bulunsun..
ben özel dışında aile hekimime de gidiyorum. 8.haftada kan tahlilleri istemişlerdi tahlillerim çok iyi çıktı bakalım yarın doktorumada göstereceğim. yarın 10+3 olmuş olacağım. aktarabilirsem fotograflarımı eklerim.
hamileliğimi 3. haftada öğrendim çok şükür şimdiye kadar hiç bulantım olmadı. sadece çok uyuyorum. hatta dün yemeği yaktım hatta evi bile yakacakmışım şimdi işten geldim. temizlik faslındayım. ev çok kötü yanık kokuyor. ne yapacağım bilmiyorum..
bide arkadaşlar 2'li testini yaptıranlar ne kadar yaptırdılar nerde (özel-devlet) yaptırdılar yazarlarsa bilgi edinmiş oluruz. özellerde pahalı olduğunu söylüyorlar. fiyat karşılaştırması yapalım.
hepinize ve bebeklerinize sevgilerrr..
aa pembemi o oda biraz karanlık kalmış, yaa diğeri güzel, kesinlikle ikiside yakışmışş, ozaman eşinde fikrini söylesin sonra karar verirsin. eşinin bu konularda yardımcı olmasıda iyi bak
canlarım bende size aldığım hamiş kıyafetşerini göstermek istiyorum. henüz giymedim çünkü bacak boyum bu kadar uzun olmadığı için pantolunun paçası kesilecek..
diyorum ki içine krem renk uzun kollu badi giysem. başımada bordo yazlık ince şallardan bağlarım diyorum...ne dersiniz?
ben bunları limangodan gebe kampanyasında aldım kızlar...kumaşları kesimi falan çok güzel. gebenin mağazasında fiyatlar 2 katı. bence bu tarz kampanyaları takip edelim ve birbirimize haber verelim. ben tam bir online alışveriş canavarıyım..
Eki Görüntüle 388796 Eki Görüntüle 388797
saol tatlımmm, beyaz gibi çıkmış ama uçuk pembe aslında. galiba ona kayıyorum ben yaaa aslında diğerine karar vermiş gibiydim. bi de akşam eşime gösterim bakıyım o da bu konularda yardımcı olur hep bana saolsun
cok saol canım, sen de çogunluktan yanasın :)tekparça olan açık renk çok cici göründü bana. size de yakışmış
canlarım bende size aldığım hamiş kıyafetşerini göstermek istiyorum. henüz giymedim çünkü bacak boyum bu kadar uzun olmadığı için pantolunun paçası kesilecek..
diyorum ki içine krem renk uzun kollu badi giysem. başımada bordo yazlık ince şallardan bağlarım diyorum...ne dersiniz?
ben bunları limangodan gebe kampanyasında aldım kızlar...kumaşları kesimi falan çok güzel. gebenin mağazasında fiyatlar 2 katı. bence bu tarz kampanyaları takip edelim ve birbirimize haber verelim. ben tam bir online alışveriş canavarıyım..
çok şık güle güle giy canım yol uzun daha ne kıyafetler alırsıncanlarım bende size aldığım hamiş kıyafetşerini göstermek istiyorum. henüz giymedim çünkü bacak boyum bu kadar uzun olmadığı için pantolunun paçası kesilecek..
pembe mi desem pudra mı desem ten rengi mi desem değişik hoş bi rengi var tarif edemiyorum:) evt canım bu işin içinde oldugundan çok güvenirim fikirlerine. hadi bakalımm hangisini beğencek acaba:)
kızlaaarrr tahmin alıyım cinsiyet konusunda? tabi şimdi işin eglence kısmı, kimse korkmasın kaptırmam kendimi. zaten ikisi de mutlu eder beniii, en önemlisi sağlık...
bu işin içinde derken ne işle meşgul tatlım ?
yaaaaaaaaaaaaa yine özendim ben henüz hiç bişide almadım kendime hamiş kıyafetiii istiyorum ama çok özeniyorum :)güle güle giyy
bence erkek.)dukkanlarda mavılere saldırma genede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?