2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ama şimdi oldumu kuzum, hani benim portakal suyummm

tatlım çok fıstıksın ikiside yakışmış, ama beyaz daha bir yakışmış sankii

saol tatlımmm, beyaz gibi çıkmış ama uçuk pembe aslında. galiba ona kayıyorum ben yaaa aslında diğerine karar vermiş gibiydim. bi de akşam eşime gösterim bakıyım o da bu konularda yardımcı olur hep bana saolsun

aa pembemi o oda biraz karanlık kalmış, yaa diğeri güzel, kesinlikle ikiside yakışmışş, ozaman eşinde fikrini söylesin sonra karar verirsin. eşinin bu konularda yardımcı olmasıda iyi bak

aa pembemi o oda biraz karanlık kalmış, yaa diğeri güzel, kesinlikle ikiside yakışmışş, ozaman eşinde fikrini söylesin sonra karar verirsin. eşinin bu konularda yardımcı olmasıda iyi bak

pembe mi desem pudra mı desem ten rengi mi desem değişik hoş bi rengi var tarif edemiyorum:) evt canım bu işin içinde oldugundan çok güvenirim fikirlerine. hadi bakalımm hangisini beğencek acaba:)

tekparça olan açık renk çok cici göründü bana. size de yakışmış

canlarım bende size aldığım hamiş kıyafetşerini göstermek istiyorum. henüz giymedim çünkü bacak boyum bu kadar uzun olmadığı için pantolunun paçası kesilecek..

diyorum ki içine krem renk uzun kollu badi giysem. başımada bordo yazlık ince şallardan bağlarım diyorum...ne dersiniz?

ben bunları limangodan gebe kampanyasında aldım kızlar...kumaşları kesimi falan çok güzel. gebenin mağazasında fiyatlar 2 katı. bence bu tarz kampanyaları takip edelim ve birbirimize haber verelim. ben tam bir online alışveriş canavarıyım..

çok güzeller canım güle güle kullan

çpk şıklar özellikle pantalona bayıldım. kilo almadım ama şişlik var bende alıcam pantalon.

tekparça olan açık renk çok cici göründü bana. size de yakışmış
cok saol canım, sen de çogunluktan yanasın :)

cok ciciler canım güle güle kullan inşallahh. tam yazlık

çok şık güle güle giy canım yol uzun daha ne kıyafetler alırsın

pembe mi desem pudra mı desem ten rengi mi desem değişik hoş bi rengi var tarif edemiyorum:) evt canım bu işin içinde oldugundan çok güvenirim fikirlerine. hadi bakalımm hangisini beğencek acaba:)

bu işin içinde derken ne işle meşgul tatlım ?

yaaaaaaaaaaaaa yine özendim ben henüz hiç bişide almadım kendime hamiş kıyafetiii istiyorum ama çok özeniyorum :) güle güle giyy

çok hoş ikiside canımmm dediklerini de uygularsan harika bir kombin oluşur...Güle Güle kullan....

bu işin içinde derken ne işle meşgul tatlım ?

yaaaaaaaaaaaaa yine özendim ben henüz hiç bişide almadım kendime hamiş kıyafetiii istiyorum ama çok özeniyorum :) güle güle giyy

bburda kıyafet magazalarımız var canım. yıllarca bu işin içinde olmuş. çok iyi anlıyo bu yuzden. ben de bu nimetten bol bol yararlanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…