bende bundan aldım bı ton daha koyu mavı benımkıEki Görüntüle 388835
aa tatlım ben görmemişim bunu çok güzel olmuşş, bende şuan çektirmeye karar verdim :) eşim zaten bu işlerden anlar ve sitede yapar, endüstri mühendisi, zaten bir site açmaya karar vermişti bebiş doğunca, bunuda yaparız :))))
bir kadın için velinimet gibi bişi :) ben alışveriş canavarıyım, buralarda mağazalarımız sınırlı sayıda, o yüzden netten almayı daha çok seviyorum
Sağol canım,evet aynıyız ne güzel..
Özele gidiyorum ama sgk lı olarak güya,kan ve idrar için de 205 tl vermiştik..Doğum fiyatlarını da sordum normal 1300-sezaryen 2300 dedi aradaki farka bak...
canım ya ben bişi sölicem.herkeşcikler belki kızacak.ben o testi hiç yaptırmadım
diğer gebeliklerdede yaptırmadım.
ama ben hamile olunca salama acayip dadanıyorum, salamı ekmeğe koyar yerdim. hep öyle .burdakiler evdekiler çok kızardı.ama normalde salam yemeyen ben salam delisi olmuştum.markete gidince hep ona giderdi elim.çok şükür bi sorun olmadı.ama canım çok istiyordu,yiyince rahatlıyordum.doğumdan sonra yemedim hiç...sizde yiyin demiyorum asla, yaptığımda doğru değildi.ama can isteyince yapacak bişi yok. kızımda salamı çok seviyor.kızartıp veriyorum..hamileyken ne yersen çocuğunda aynı oluyor.
mesela ben çalıştığımdan tel elimde her dakika alo derdim.kızımın ilk kelimesi adooooo oldu.genelde dede derler sonra baba sonra anna derler benimki ilk adooo oldu . yani bebekler gerçekten yediğimiz besinlerin tadını alıyor ve bizi duyuyor....
ama çok güzel buuuuuuu güle güle giy annesi:)))
demi yaa bende bayılıyorum alper beyin sitesine..hem çok bilgilendirici hemde ikiz oğullarıyla ve eşiyle ilgili çok güzel fotolar paylaşmış
ooo süper hemde böyle şeyler elinden gelen bi eşin varmış..çok şanslısın..yaptır iştee güzel bi site..koy ultrason resimlerini ve kendi resimlerini canım. hatta mümkünse alper beyin yaptığı gibi her hafta aynı saatte aynı yerde çekindiğin fotolara ek olarak...bide ultrasona girdiğin gün bi foto çekin...bi bebeğinin bide senin aynı gün fotonuz olur...ben öyle yapmayı istiyorum kısmet olursaanedersinn?
ay bu çook güzelde ben bunu çözene kadar altıma ederim :) ilkokul birde ben 5,5 yaşındaydım annemlerin yanında gelip giderken okumayı söktüm bir öğretmen arkadaşının yanına beni verdiler sen birinci sınıfsın diye daha kayıt yaptırmadıklarından önlüğümde yoktu o gün kadife kırmızı bir tulum vardı üstümde tuvaletim geldi wc ye gittim ay omuzlarımın ordaki düğmeleri açamıyorum bir sıkıştımki sormayın wc nin içinde üzerimde tulumla bir yaptım bir yaptım rahatladım sonra da wc den çıkamadım kızın birine dedimki bana şu sınıftaki öğretmeni çağırım kızınız wc diyin annem de bilmiyor ya olayı koşa koşa gelmiş öyle görünce hiiç kızmadı ewimiz yakındı biir saat izinle kıyafetimi değitirmişti
çok pahalı canım yaaaa bende özel hastaneye gidiyorum ama sigortayla anlaşmalı ilk kan ve idrar testi için yalnız 50 kuruş verdim senin çok pahalı valla fiyatları görünce şaşırdım bende 24 gidicem ama daha randevu almadım salı günü almayı düşünüyorum randevu için aradığımda sorucam bakalım ikili test fiyatları nekadarmiş
ay bu çook güzelde ben bunu çözene kadar altıma ederim :) ilkokul birde ben 5,5 yaşındaydım annemlerin yanında gelip giderken okumayı söktüm bir öğretmen arkadaşının yanına beni verdiler sen birinci sınıfsın diye daha kayıt yaptırmadıklarından önlüğümde yoktu o gün kadife kırmızı bir tulum vardı üstümde tuvaletim geldi wc ye gittim ay omuzlarımın ordaki düğmeleri açamıyorum bir sıkıştımki sormayın wc nin içinde üzerimde tulumla bir yaptım bir yaptım rahatladım sonra da wc den çıkamadım kızın birine dedimki bana şu sınıftaki öğretmeni çağırım kızınız wc diyin annem de bilmiyor ya olayı koşa koşa gelmiş öyle görünce hiiç kızmadı ewimiz yakındı biir saat izinle kıyafetimi değitirmişti
Canım sen neresin ? yani hangi şehirdesin ?
çok pahalı canım yaaaa bende özel hastaneye gidiyorum ama sigortayla anlaşmalı ilk kan ve idrar testi için yalnız 50 kuruş verdim senin çok pahalı valla fiyatları görünce şaşırdım bende 24 gidicem ama daha randevu almadım salı günü almayı düşünüyorum randevu için aradığımda sorucam bakalım ikili test fiyatları nekadarmiş
işlerini çabuk bitir burcuxxx sohbet edelim accık ben 2 gün yoktum ya dilim şişti benim
evet canım nadir kova burcundanım değilse o teraziyi elde tutmanın imkanı yok
zira terazi burcu çapkınlığıylada ünlüdür
amanınnnnnnnn işlerimde çok yoğun ama yazmadan edemiyorum :)
şimdi bu bebiş kaç haftalık. ben tam çıkaramıyorum neresi neresi diye.bizde yarın gideceğiz çok heyecanlıyım. acaba ne göreceğiz.
aile hekimlikleri hamileliklerini takip edip şimdiden başlayıp bebek 1.5 yaşına girene kadar tüm aşılarını ve testlerini yapıyorlar.. telefonla çağırıyolar.aklınızda bulunsun..
ben özel dışında aile hekimime de gidiyorum. 8.haftada kan tahlilleri istemişlerdi tahlillerim çok iyi çıktı bakalım yarın doktorumada göstereceğim. yarın 10+3 olmuş olacağım. aktarabilirsem fotograflarımı eklerim.
hamileliğimi 3. haftada öğrendim çok şükür şimdiye kadar hiç bulantım olmadı. sadece çok uyuyorum. hatta dün yemeği yaktım hatta evi bile yakacakmışım şimdi işten geldim. temizlik faslındayım. ev çok kötü yanık kokuyor. ne yapacağım bilmiyorum..
bide arkadaşlar 2'li testini yaptıranlar ne kadar yaptırdılar nerde (özel-devlet) yaptırdılar yazarlarsa bilgi edinmiş oluruz. özellerde pahalı olduğunu söylüyorlar. fiyat karşılaştırması yapalım.
hepinize ve bebeklerinize sevgilerrr..
evi havalandır. hava akımı yarat. tüm pencereleri aç. benim özel hastane ücretsiz yapıyor 2 li testi.
canlarım bende size aldığım hamiş kıyafetşerini göstermek istiyorum. henüz giymedim çünkü bacak boyum bu kadar uzun olmadığı için pantolunun paçası kesilecek..
diyorum ki içine krem renk uzun kollu badi giysem. başımada bordo yazlık ince şallardan bağlarım diyorum...ne dersiniz?
ben bunları limangodan gebe kampanyasında aldım kızlar...kumaşları kesimi falan çok güzel. gebenin mağazasında fiyatlar 2 katı. bence bu tarz kampanyaları takip edelim ve birbirimize haber verelim. ben tam bir online alışveriş canavarıyım..
Eki Görüntüle 388796 Eki Görüntüle 388797
çok güzeller. ben alamam netten valla bravo sana. güzel düzgün bir vücudum olsaydı belki. belim basenim kolay kolay oturmaz benim. illa denemem lazım.
bende alıcam bunlardan ama azcık göbek çıksın.
merve senin elbiselerinide gördüm alıntı eklememişim. çok güzel ikiside. canın hangisini isterse giy. çok yakışmışlar.
oyy kıyamam ya, allahtan annen varmış :) aman çocukluk ya ne güzel anlarımız varmış
hoşgeldin canımofff yoruldum yavv
hee geldim hadi dedikodu yapak :)))
evi havalandır. hava akımı yarat. tüm pencereleri aç. benim özel hastane ücretsiz yapıyor 2 li testi.
çok güzeller. ben alamam netten valla bravo sana. güzel düzgün bir vücudum olsaydı belki. belim basenim kolay kolay oturmaz benim. illa denemem lazım.
bende alıcam bunlardan ama azcık göbek çıksın.
merve senin elbiselerinide gördüm alıntı eklememişim. çok güzel ikiside. canın hangisini isterse giy. çok yakışmışlar.
yaaa güzel teyzeler bişey sorucam
benim eşim kolayı çok tüketiyo her akşam kola içiyo bende onu içerken görünce dayanamıyorum iki üç yudum bende içiyorum çok canım çekiyo zararlı olduğunu bildiğim halde eşim kızıyo bana içme diye söyleniyo ama napim canım çok çekiyo sizce iki üç yudum kolanın zararı olurmu doktoruma sormadım bu gidişimde sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?