2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

demi yaa bende bayılıyorum alper beyin sitesine..hem çok bilgilendirici hemde ikiz oğullarıyla ve eşiyle ilgili çok güzel fotolar paylaşmış
ooo süper hemde böyle şeyler elinden gelen bi eşin varmış..çok şanslısın..yaptır iştee güzel bi site..koy ultrason resimlerini ve kendi resimlerini canım. hatta mümkünse alper beyin yaptığı gibi her hafta aynı saatte aynı yerde çekindiğin fotolara ek olarak...bide ultrasona girdiğin gün bi foto çekin...bi bebeğinin bide senin aynı gün fotonuz olur...ben öyle yapmayı istiyorum kısmet olursaa nedersinn?

Bende geçenlerde lcw ye girdim alıp almamak arasında kararsız kaldım,sonra dedim ki kendi kendime,herşeyim normal gitsin,moral bozukluğu yaşamayayım,tüm testler temiz çıksın 3er 5 er alacağım...

Çok şeker kıyafetler var yaaa...

bir kadın için velinimet gibi bişi :) ben alışveriş canavarıyım, buralarda mağazalarımız sınırlı sayıda, o yüzden netten almayı daha çok seviyorum

netteki bedeni tutturamam diye güvenip alamıyorum ben

bende bundan aldım bı ton daha koyu mavı benımkıEki Görüntüle 388835

mihrac çok güzel ben bayılıyorum ama boyum 1,60 alıp almama konusunda çok kararsızım kilo aldığımda yakışacakmı çok tereddütdeyim

Sağol canım,evet aynıyız ne güzel..

Özele gidiyorum ama sgk lı olarak güya,kan ve idrar için de 205 tl vermiştik..Doğum fiyatlarını da sordum normal 1300-sezaryen 2300 dedi aradaki farka bak...

çok pahalı canım yaaaa bende özel hastaneye gidiyorum ama sigortayla anlaşmalı ilk kan ve idrar testi için yalnız 50 kuruş verdim senin çok pahalı valla fiyatları görünce şaşırdım bende 24 gidicem ama daha randevu almadım salı günü almayı düşünüyorum randevu için aradığımda sorucam bakalım ikili test fiyatları nekadarmiş

haklısın canım valla ben de aşırı titiz davranmıyorum hamburger yedim sucuk sosis bazen kola içiyorum gazoz fln canım istiyor napıyım yemesem ben rahatsız olucam o yüzden Allaha emanet gidiyorum.. benim aynı ofiste çalıştığım ark. vardı hamile 9 ay beraberdik bebek hep benim sesimi duyuyordu tabi doğunca kimseye doğru düzgün gitmezken bana gelip gülücük saçıyordu

bende bundan aldım bı ton daha koyu mavı benımkıEki Görüntüle 388835

ay bu çook güzelde ben bunu çözene kadar altıma ederim :) ilkokul birde ben 5,5 yaşındaydım annemlerin yanında gelip giderken okumayı söktüm bir öğretmen arkadaşının yanına beni verdiler sen birinci sınıfsın diye daha kayıt yaptırmadıklarından önlüğümde yoktu o gün kadife kırmızı bir tulum vardı üstümde tuvaletim geldi wc ye gittim ay omuzlarımın ordaki düğmeleri açamıyorum bir sıkıştımki sormayın wc nin içinde üzerimde tulumla bir yaptım bir yaptım rahatladım sonra da wc den çıkamadım kızın birine dedimki bana şu sınıftaki öğretmeni çağırım kızınız wc diyin annem de bilmiyor ya olayı koşa koşa gelmiş öyle görünce hiiç kızmadı ewimiz yakındı biir saat izinle kıyafetimi değitirmişti

ay evet az önce gezindim sitede, çok hoşuma gitti çokta güzel yazmış, evet oda iyi fikir canım benim öylede yapabiliriz.

evet aynen o durum oluyo bı de hamılelerınkınde karın bolgesınde bısuru detay var ıcınde esneyen lastık bıkac tanedaha dugme falan :)çişim gelırse wc de doluysa yandımm:):9

Canım sen neresin ? yani hangi şehirdesin ?

oyy kıyamam ya, allahtan annen varmış :) aman çocukluk ya ne güzel anlarımız varmış

Canım aslında bence de pahalı ama dr um çok iyi ve kapısında kuyruk olunan bi dr o yüzden mecbur hissediyorum kendimi,allah nasip ederse o dr la sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum.Ayrıca İst.da fiyatların geneli böyle..İkili test ise 145 tl dedi..

Sen nerdeydin?

offf yoruldum yavv

hee geldim hadi dedikodu yapak :)))

yaaa güzel teyzeler bişey sorucam
benim eşim kolayı çok tüketiyo her akşam kola içiyo bende onu içerken görünce dayanamıyorum iki üç yudum bende içiyorum çok canım çekiyo zararlı olduğunu bildiğim halde eşim kızıyo bana içme diye söyleniyo ama napim canım çok çekiyo sizce iki üç yudum kolanın zararı olurmu doktoruma sormadım bu gidişimde sorucam

kızlar aklınızdaki bebek isimlerini deyin bakalım bana
annem dün kayınbabanın ismini koy erkek olursa dedi
kız olursada ablaları koyacak bizim

oyy kıyamam ya, allahtan annen varmış :) aman çocukluk ya ne güzel anlarımız varmış

onun için çocuklara alacağımız kıyafetlerde dikkatli olalım. ay az önce bir arkadaşa uğradım bana diyorki burcu sen şişmişin kolların falan ama hamile gibi değil de ödem gibi duruyo dedi ben şimdi buna taktım

hoşgeldin canım

Son düzenleme:

canımm çok içme bence ama 1-2 yudum koladan bişey olmaz Allahın izniyle...eşine söyle bence senin canının çekeceğini bile bile getirmesin eve ama yani yazık sanada, içsen bi dert, içmesen ayrı dert. çokda takma kafayaa bebeğin çok korunaklı bi yerdee annesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…