Canım aslında bence de pahalı ama dr um çok iyi ve kapısında kuyruk olunan bi dr o yüzden mecbur hissediyorum kendimi,allah nasip ederse o dr la sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum.Ayrıca İst.da fiyatların geneli böyle..İkili test ise 145 tl dedi..
Sen nerdeydin?
Canım aslında bence de pahalı ama dr um çok iyi ve kapısında kuyruk olunan bi dr o yüzden mecbur hissediyorum kendimi,allah nasip ederse o dr la sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum.Ayrıca İst.da fiyatların geneli böyle..İkili test ise 145 tl dedi..
Sen nerdeydin?
ben de içiyorum vallayaaa güzel teyzeler bişey sorucam
benim eşim kolayı çok tüketiyo her akşam kola içiyo bende onu içerken görünce dayanamıyorum iki üç yudum bende içiyorum çok canım çekiyo zararlı olduğunu bildiğim halde eşim kızıyo bana içme diye söyleniyo ama napim canım çok çekiyo sizce iki üç yudum kolanın zararı olurmu doktoruma sormadım bu gidişimde sorucam
canımm çok içme bence ama 1-2 yudum koladan bişey olmaz Allahın izniyle...eşine söyle bence senin canının çekeceğini bile bile getirmesin eveama yani yazık sanada, içsen bi dert, içmesen ayrı dert. çokda takma kafayaa bebeğin çok korunaklı bi yerdee annesiii
onun için çocuklara alacağımız kıyafetlerde dikkatli olalım. ay az önce bir arkadaşa uğradım bana diyorki burcu sen şişmişin kolların falan ama hamile gibi değil de ödem gibi duruyo dedi ben şimdi buna taktım
saol tatlım tamam koyuyum ben de bi ara çekiyim de.ewt canım resmini koy.bende becerebilirsem koyucam... çok uzun çıkmışsın.maşallah...çok yakışmış
offf yoruldum yavv
hee geldim hadi dedikodu yapak :)))
hoşgeldin burcuu. tşk ederim birine karar vercez artıkevi havalandır. hava akımı yarat. tüm pencereleri aç. benim özel hastane ücretsiz yapıyor 2 li testi.
çok güzeller. ben alamam netten valla bravo sana. güzel düzgün bir vücudum olsaydı belki. belim basenim kolay kolay oturmaz benim. illa denemem lazım.
bende alıcam bunlardan ama azcık göbek çıksın.
merve senin elbiselerinide gördüm alıntı eklememişim. çok güzel ikiside. canın hangisini isterse giy. çok yakışmışlar.
canım valla ben de dayanamayıp bi iki yudum içiyodum bu aralar pek istemiyo canım ama çok isterse yine içerim gibime geliyo ilk 3 ay oldugundan rahatım belki de. canımın istediği şeyleri aşırıya kaçmamak kaydıyla yiyorum içiyorum.. tadımlık yaniyaaa güzel teyzeler bişey sorucam
benim eşim kolayı çok tüketiyo her akşam kola içiyo bende onu içerken görünce dayanamıyorum iki üç yudum bende içiyorum çok canım çekiyo zararlı olduğunu bildiğim halde eşim kızıyo bana içme diye söyleniyo ama napim canım çok çekiyo sizce iki üç yudum kolanın zararı olurmu doktoruma sormadım bu gidişimde sorucam
kızlar aklınızdaki bebek isimlerini deyin bakalım bana
annem dün kayınbabanın ismini koy erkek olursa dedi
kız olursada ablaları koyacak bizim
valla ben de çok isim bakıyorum erkek olursa eşim,kız olursa ben koyucam galiba. erkekte eşim yunus emre istiyo. ben ahmet taha istiyorum. hem ahmet babacımın adı. kızda da reyyan veya ceyla hoşuma gitti. ama ceyla kur an da geçiyo mu emin değilim. geçmiyosa koymam zaten.
canım ben kocaeli gebzede oturuyorum...
olabilir tatlım sonuçta hamileyiz, benimde ayaklarım şişti mesela bir de fazla tuzlu yiyorsan olabilir, çok takılma bol su iç:)
yaaa güzel teyzeler bişey sorucam
hoşgeldin canım
yaaa güzel teyzeler bişey sorucam
kızlaar zaman geçmiyor uykum var midem kazınıyor gibi garip çözemedim havada güzel ama benim havam bozuk neşelenmek için ne yapmalıyıım :)
geçmiş olsun canım nasıl çarptı elektirikcanım her akşam mı içiyorsun? arada bir iç bari. geçen hafta sonu bende içtim yarım bardak ama daha içmem.
eşinle karar serseniz olmaz mı?
hoşbulduk canım. valla çok yoruldum. bide elektrik çarptı bana yainşallah bişi olmamıştır. eşim 50 volttan aşağı bişi olmaz dedi ama benim karnım çok acıdı. ((
ay hiç bi zararı olmaz
aslında canının istediğiniyemezsen zararı olur.sen devam et.nefsin körelsin. tabi şişeyide kafana dikme amaaaa..
sigara alkol dışında bence diğer gıdaları falan çokta kısmayın.... yarım bardak kola yada 1 dilim salamın zararı ne olabilir....[/QU
valla allaha şükür ne sigara nede alkol eşimde aynısı tek içkimiz kola oda kafeinli olduğu için içmeye çekiniyorum ama dediğin gibi arkadaşım iki yudumla bişey olmaz bencede
al bende o kadar çekirdek çitledim ama o bile sıktı benikızlaar zaman geçmiyor uykum var midem kazınıyor gibi garip çözemedim havada güzel ama benim havam bozuk neşelenmek için ne yapmalıyıım :)
hoşbulduk canım. valla çok yoruldum. bide elektrik çarptı bana yainşallah bişi olmamıştır. eşim 50 volttan aşağı bişi olmaz dedi ama benim karnım çok acıdı. ((
al bende o kadar çekirdek çitledim ama o bile sıktı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?