2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım ben kocaeli gebzede oturuyorum benim doktorumda çok iyi kızımdada ona gitmiştim çok iyi bir doktor başka doktorlarada gittim ama hiç birişni gözüm tutmadı yani ilgilenmiyolar şimdiki doktorum kadar bende yine sonuna kadar ona gidicem inşallah bir sorun çıkmazsa

ben ikili test için zekai tahir burak a gidecem özel çok para o hastane aynı zeynep kamil gibi kadın hastanesi hem 182 ile randavu almak ta çok basit dr nu bile seçiyorsun

ben de içiyorum valla

çok saol canım yaa içimi rahatlattın diken üstündeydim valla dediğin gibi suç eşimde benim yanımda içiyo banda zağten kolayı seviyorum

olabilir tatlım sonuçta hamileyiz, benimde ayaklarım şişti mesela bir de fazla tuzlu yiyorsan olabilir, çok takılma bol su iç:)

ewt canım resmini koy.bende becerebilirsem koyucam... çok uzun çıkmışsın.maşallah...çok yakışmış
saol tatlım tamam koyuyum ben de bi ara çekiyim de.

olabilir tatlım sonuçta hamileyiz, benimde ayaklarım şişti mesela bir de fazla tuzlu yiyorsan olabilir, çok takılma bol su iç:)

tşk o arkadaş dost mu düşman mı anlamadım herkesten az yiyorum walla willa ama herşeyin tadına bakıyorum şireli tatlılar hariç hiç sevmem onu ben tuz da ek bir tuz almıyorum ama vucut su mu tutuyor ne?

canım her akşam mı içiyorsun? arada bir iç bari. geçen hafta sonu bende içtim yarım bardak ama daha içmem.

kızlar aklınızdaki bebek isimlerini deyin bakalım bana
annem dün kayınbabanın ismini koy erkek olursa dedi
kız olursada ablaları koyacak bizim

eşinle karar serseniz olmaz mı?

hoşgeldin canım

hoşbulduk canım. valla çok yoruldum. bide elektrik çarptı bana ya inşallah bişi olmamıştır. eşim 50 volttan aşağı bişi olmaz dedi ama benim karnım çok acıdı. ((

kızlaar zaman geçmiyor uykum var midem kazınıyor gibi garip çözemedim havada güzel ama benim havam bozuk neşelenmek için ne yapmalıyıım :)

ay hiç bi zararı olmaz
aslında canının istediğiniyemezsen zararı olur.sen devam et.nefsin körelsin. tabi şişeyide kafana dikme amaaaa..
sigara alkol dışında bence diğer gıdaları falan çokta kısmayın.... yarım bardak kola yada 1 dilim salamın zararı ne olabilir....

biz daha evlenirken anlaştık eşimle, kız olursa ismini o koyacak, erkek olursa ben :) benim erkek isminde 2 şeçeneğim var biri toprak diğeri deniz bakalım iyi olan kazanacak

şimddiye kadar bulantılarımddan serum bile yedim 3 kilo verddim halsizlik uyku feci problemlerim vardı ama ddr.bana bi ilaç verddi hpı sabahları aç karnına 3 gün alddım ilk iki gün bulantı ddevam etti sonra 3,gün bulantı yok bende ya ben nasıl üzgünüm bişey mi olddu acaba diye hapı bıraktım hemen 2 gündür çok az arada bi öğürtüm oluyor yine eskisi gibi çok çıkarmıyorum göğüslerim hala çok hassas acıyor dolgun akıntım gayet iyi uykum her daim var bunlarla avunuyorum insanoğlu işte bulantılarım varken çok kötüydüm dualar ediyorddum artık iyi geçsin hamileliğim rahatsızlıklarım olmasın diye şimdi biraz rahatladdım sayılır bidakka biddakka o da ne bulantım başladıııııııııııııııııı... kızlar inanın wc dwn gwliyorum inanılmaz ben gerçeken aranıyorum bebeğim için çok endişeleniyorum 12-13 ay bekleddik onu şimdi çok mutluyuz ama benim derdim bitmiyor pek nazlıyım öyle hissediyorum bu günlerimi ben gezip tozarak yan gelip yatarak geçirmek isterken misafir üstüne misafirim geliyor hepte yatılı çok yorgunum yarın ben işten gelmeden belkide evde olacaklar birsürü işim var ama işten gelir gelmez elim buraya gidiyor uykum var ev süpürülecek silinecek bulaşık makinesi boşaltılacak çamaşırlar toplanacak tatlı yapmam lazım et haşlıycam yarın fırınta yemek yapmak için bide kızlar çorba aklıma gelmiyor varmı fikir vermek isteyen :26: ayyyy çenem düştü şimdiye neler yapmıştım ama işte şu kıçımı kaldırabilsem gerisi gelecek ama üfff

geçmiş olsun canım nasıl çarptı elektirik
eşimde elektirik teknisyeni oda aynısını söyler hatta o çarpan küçük volt iyi bile gelir adama der ama benim aklım çıkar
rabbim yasatmasın bir daha
eşim bana bıraktı kızların ikisinin adınıda o koydu bu yüzden söz hakkı benim ben talha istiyorum annem kayınbabanın ismi diyor onlar zaten beklemedeler zeki olur diye
ama çocuğa ad verirken talkına gelmesi önemli bu birinci sart
ikinci olarakta zamane ismide lazım biraz neden benim adım bu dememeli
eşim eski isim olmasın da ne istersen koy diyor bana
babam vefat etti onun adını yaşatmayıda istiyorum ama ölmeden önce abimin oğluna talha ismini vermek istedi abimle yengemde kabul etmediler çok üzülmüştü 20 gün sonrada vefat etmişti bu yüzden talha ismini istiyorum
karma karışığım yanii

Kız olursa "Elif Ilgın"

Erkek olursa "Can Uras"

Bizim isimler evlendiğimiz günden beri belliydi...:))) 3 senelik

oyy oyyy benim kanayan yaram bu konuu:18: erkek olursa dedemizin adı olacak.:44: ben eymen ve buğra isimlerini çok seviyorum erkek bebekte...
geçenlerde kızlara anlatmıştım..bak bide sana anlatayım bulemsu. eşimin babaannesini ziyarate gittik.95 yaşında falan. bebeğin müjdesini verdik çok sevindi
bebek ne yanında duruyor karnında dedi.
kayınpederimde annesinin beklediği cevabı bildiği için sağdaymış anne dedi. güldü:44:
babaanne amannnn oğlan o zaman kesin dedi.

sonra kayınvalideme döndü. ne koyacaklar adını bebenin dedi güya sessizce. kendi kulağı duymuyoryaa bağırıyorr resmen..bende duyuyorum tabiki.
kayınvalidem aynen cevap şu:

tabiki erkek olursa dedesinin adı.kız olursa benim adım

benden tık yok, ufacık bi gülümseme,yaşam belirtisi yok...duvara konuşuyorlar sanki...

ama nedennn yaaaaaaaaaaaaaaaaa? ben neden kendi bebeğime istediğim adı koyamıyorum haksızlık yaaaaaaaaaaaaa

hadi erkek olursa dedesinin adını koymaya razıyım, ilk erkek torun olcak diye kendimi ikna ettim..ama kayınvalidemin adını koymak istemiyorum kız olursa.zaten kaynımın kızının adı yaaaaaaaaaaa

neysee içimi döktüm sanadaa kız...:2:

hoşbulduk canım. valla çok yoruldum. bide elektrik çarptı bana ya inşallah bişi olmamıştır. eşim 50 volttan aşağı bişi olmaz dedi ama benim karnım çok acıdı. ((

amann allah korusunn burcu yaa..Rabbim esirgemiştir bişey olmamıştır kuzucuğunaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…