2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ayy niye müdahale ederler yaaa şu bazı büyükler,bırakmazlar ki tadını çıkarsın çocukları...Resmen zorla soğuturlar üzerlerinden..
Bu arada Eymen ismini bende çok severim tatlım yaaa....

emri vakii yapıldı sana da yani rabbim yardım etsin eşin senle birlik olsun inşşşşş
aklında ki isimler güzelde canım buğra erkek deve demekmiş bilgine
benim kızlar büşra ve esra buğra olsun erkek olursa demiştim arkadaşta anlamına bir bak dedi baya şok olmuştum kayra isminide kuzenimiz koydu oğluna
talha kaldı bana da

ay kız ne diyorsun hay allah geçmiş olsunn nasıl oldu o ?

kızlar bende yoğunlaştımm pek yazamıyorum ama okuyorum merak etmeyin yaseminnnnn takipte

Kız olursa "Elif Ilgın"

Erkek olursa "Can Uras"

Bizim isimler evlendiğimiz günden beri belliydi...:))) 3 senelik

kız olursa mihri leyla : mihri güneş, sevgili, eylül ayı demek leyla çok karanlığın içindeki görünen ışık
erkek olursa tarık buğra : buğra burcu ve ramazan karışımı tarık ise Tarık: Sabah yıldızı -venüs yol gösteren ışık ve bir ayetmiş 86-et-TÂRIK
Beled sûresinden sonra Mekke'de inmiştir, 17 (onyedi) âyettir. Adını, 1. âyette geçen "târık" kelimesinden alır. Târık, geceleyin gelen, şiddetlice vuran, kapı çalan demektir. Sûrede geçen târık ise gece fazla ışık saçan yıldıza denir ki, bu, sabah yıldızıdır. Mecâzî olarak da ünlü kişiye denir. Bir edebî sanat olarak cahiliye devri geceye, o devirde gelen Hz. Peygamber de geceyi aydınlatan ve sabahı müjdeleyen sabah yıldızına benzetilmiş olabilir.
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.

1. Gökyüzüne ve târıka (sabah yıldızına) yemin ederim.Târıkın ne olduğunu nereden bileceksin?
3. (O, karanlığı) delen yıldızdır.
4. Hiç kimse yoktur ki üzerinde bir koruyucu, bir denetleyici bulunmasın.
5. İnsan neden yaratıldığına bir baksın!
6. Atılan bir sudan yaratıldı.
7. (O su) sırt ile göğüs kafesi arasından çıkar.
8. İşte Allah (başlangıçta bu şekilde yarattığı) insanı tekrar yaratmaya da kadirdir.
9. Gizlenenlerin ortaya döküldüğü gün
10. O gün insan için ne bir güç ne de bir yardımcı vardır.
11. Dönüş sahibi olan (yağmur yağdıran) göğe, yemin ederim ki,
12. (Nebat ile) yarılan yere ,
13. Şüphesiz Kur'an, (hak ile bâtılı) ayıran bir sözdür.
14. O, asla bir şaka değildir.
15. Onlar bir tuzak kurarlar,
16. Ben de bir tuzak kurarım.
17. Onun için Kâfirlere mühlet ver, onları biraz kendi hallerine bırak (pek yakında desteğimiz sana gelecek
begendin mi ?

Son düzenleme:

canım takma kafana hepimizde var o.. hem hamileleiğin hem de regl olmuyoruz ya onun verdiği şişkinlikte var bizde...tadını çıkaralım boşver daha ileride kimbilir neler derle bizlere...

Ayyy süpermiş valla,Allahım adlarıyla sağlıkla büyümelerini nasip eder inşallah...

bizimde kız olursa zeynep buğlem (sadece buğlem de olabilir herkeste var zeynep ama çoçukluğumdan beri de istediğim isimdir bakalım artık karar vericem)
erkek olursa yusuf yada talha ikisinin arasında karar vericez:)))

yaa talha-taha bunlarda çok güzel. bence erkek olursa imkanında var nasılsa eşin karışmıyor...koy babacığının adını...hem adamcağız kendi ağzıyla istemiş zamanında...babacığın zaten senin yüreğinde ama bide oğlunda yaşasın...

evet emri vakii yapılıyor canım bana...eşimde bu konuda bendenn yana değil malaseff daha hiç kız ismi mevzusu geçmedi...erkek olursa dedesinin adı+eymen olsun dedim....yokk o zaman babamın adı olmazki dedi yaaa gıcık kocişimm

Ayy niye müdahale ederler yaaa şu bazı büyükler,bırakmazlar ki tadını çıkarsın çocukları...Resmen zorla soğuturlar üzerlerinden..
Bu arada Eymen ismini bende çok severim tatlım yaaa....

demi kuzum yaaa çok güzeelll bencedeee amann napayımm hayırlısı diyorum...şimdi bu konu için kendimi ve bebeğimi üzsem elimden ne gelecekkii

canım takma kafana hepimizde var o.. hem hamileleiğin hem de regl olmuyoruz ya onun verdiği şişkinlikte var bizde...tadını çıkaralım boşver daha ileride kimbilir neler derle bizlere...

teşekkürler arkadaşım bizi bizden iyi anlayan olmaz bölümdeki arkadaşıma dedim hayır normalsin ve bence ço güzelleştin beyaz ten siyah saç elbisenle pamuk prenses gibisin dedi hemde bu arkadaşla samimi değilim ona rağmen bölümdekiler yüzün güzelleşti oğlun olacak diyorlar hadi hayırlısı

babamın adı süleymandı canım ama istediği isim talhaydı
talha bir sahabe adı bilirsin peygamber efendimiz s.a.v uhut harbinde anam babam sana feda olsun ya talha deyip atması için ok vermiştir eline
bu yüzden babam çok severdi bu ismi bende severim
ama bakalım ya nasip
eşim annesinin adını da babannesinin adını koyması için yapılan baskılara hiç bakmadı ve kafasına göre koydu ismi bu yüzden severim huyunu çocuğun geleceğinide düşünmek lazım der

senin eşine gelince tamam olur da erkek olursa bişey diyemiyeceksin anladığım
ama pazarlık yap tamam babanın adı olsun erkek olursa ama kız olursa ben koyacam de
sen şimdiden ince ince işlemeye başla canım

ya bak sinirlendim şimdi. kovala gitsinler ya. bu ne düşüncesizlik hamile kadına yapılır mı ya? yemek yapcan miden bulancak. ben valla dırdır ederim, hiç sabredemem böyle şeylere. acılı bir çorba yap geldiklerine pişman olsunlar.

sorma valla bildiğim halde dokundum. neyse ki statik elektrik. hemen göbeğime baktım pıt pıt oynuyor rahatladım.

talha çok güzel isim bencede. inşallah hayırlısı ile koyarsın.

canım sağol. bizim üretim böyle. makineler statik elektrik üretiyor. dikkat etcem bir daha.

ben senin şu isim işine sinir oluyorum ya. nasıl böyle bir emirvaki olabilir. o ismi ömür boyu taşıyacak. en çok sen ona sesleneceksin. sen onun adına dua edeceksin. diren lütfen istediğin isim olsun. eymen çok güzelmiş.

ay kız ne diyorsun hay allah geçmiş olsunn nasıl oldu o ?

kızlar bende yoğunlaştımm pek yazamıyorum ama okuyorum merak etmeyin yaseminnnnn takipte

sağol canım. geçti gitti valla. parmağım kopacak sandım. çok acıdı her yanımmm

ağlarım ama benim canım gerçekten çekti nasıl tazecik çıktı yoksa taze ayçekirdeğimi ay çok canım istedi amaaa
tamam yok yok ben değilim söyleyen avcunu yala kız bebişin canıda çekmiştir
özür dilerimmmmmm

burcu hamilelik kafa kafaya gidiyor senle şimdi baktım da sen ne zamn gideceksin doktora

canım bu babanın isminin konulması kayseride gelenek midir nedir? Kayınvalidem geçen sene eşime duygu sömürüsü yapıyor oglum abin bizi saymadı isim koyarken sormadı gittiler istedikleri ismi koydular siz bari böyle yapmayınnn

ogluna yaptıramadıgını bize yaptıracak aklıyla bırakın o mutlulugu biz yaşayalım değil mi ben sürekli eşime dedim ki seninkiler anne baba da benimki değil mi olmaz iki tarafından ismi konulmıcak hem isimler eski dedim oda tamam dedi biz koyarız dedi sin,rr ollldummmmmm

bıraksınlarda şu heyecanı eşlerimzle yasayalım değil mi canımmm

isimler düşünülmüş maşallah :) ben hep kız istediğim için hep kız ismi düşündüm ve evlenmemiz bir rüya olduğu için eşimle çok eskiden koyduk adını ''RÜYA'' olsun istiyorum. tabi önüne bir şey eklemek istiyorum buldum ama emin değilim :)

evet kız olursaa cidden kayınvalidemin adını koymak istemem..Allah biliyor kalbimi yaa
canım pardon yanlış anlamışım..babacığına Rabbim gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah...sende hayırlısıyla oğlun olursa talhayı koy inşallah...
'anam babam sana feda olsun ya Talha' sözü tüylerimi diken diken etti vallahi...sevgili peygamberimin böyle dediği bi sahabe ve onun ismi sevilmezmii

inşallahh sizden aldığım güçle direncemm canım...pazarlığa oturcamm yaa dediğin gibi o ismi en çok ben kullancam Allahın izniyle...
eymen güzel teyzesii yaa...şöylee sarışın renkli gözlü bi oğlum olsa annesine benzeyenn...ayyy yerimm yerimm nasıl yakıışırr kuzumaa eymen adı...daha bi istedim şimdi oğlum olursa bu adı koymayı...direncem sözz

tatlım evlenmeniz neden rüya gibi oldu ? :) rüya güzel isim.
ben kız olursa Ada düşündüm, erkek olursa Aras :) ama tam belli değil düşünmekteyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…