oyy oyyy benim kanayan yaram bu konuu:18: erkek olursa dedemizin adı olacak.:44: ben eymen ve buğra isimlerini çok seviyorum erkek bebekte...
geçenlerde kızlara anlatmıştım..bak bide sana anlatayım bulemsu. eşimin babaannesini ziyarate gittik.95 yaşında falan. bebeğin müjdesini verdik çok sevindi
bebek ne yanında duruyor karnında dedi.
kayınpederimde annesinin beklediği cevabı bildiği için sağdaymış anne dedi. güldü:44:
babaanne amannnn oğlan o zaman kesin dedi.
sonra kayınvalideme döndü. ne koyacaklar adını bebenin dedi güya sessizce. kendi kulağı duymuyoryaa bağırıyorr resmen..bende duyuyorum tabiki.
kayınvalidem aynen cevap şu:
tabiki erkek olursa dedesinin adı.kız olursa benim adım
benden tık yok, ufacık bi gülümseme,yaşam belirtisi yok...duvara konuşuyorlar sanki...
ama nedennn yaaaaaaaaaaaaaaaaa?ben neden kendi bebeğime istediğim adı koyamıyorum haksızlık yaaaaaaaaaaaaa
hadi erkek olursa dedesinin adını koymaya razıyım, ilk erkek torun olcak diye kendimi ikna ettim..ama kayınvalidemin adını koymak istemiyorum kız olursa.zaten kaynımın kızının adı yaaaaaaaaaaa
neysee içimi döktüm sanadaa kız...:2:
amann allah korusunn burcu yaa..Rabbim esirgemiştir bişey olmamıştır kuzucuğunaa
emri vakii yapıldı sana da yani rabbim yardım etsin eşin senle birlik olsun inşşşşşoyy oyyy benim kanayan yaram bu konuu:18: erkek olursa dedemizin adı olacak.:44: ben eymen ve buğra isimlerini çok seviyorum erkek bebekte...
geçenlerde kızlara anlatmıştım..bak bide sana anlatayım bulemsu. eşimin babaannesini ziyarate gittik.95 yaşında falan. bebeğin müjdesini verdik çok sevindi
kayınpederimde annesinin beklediği cevabı bildiği için sağdaymış anne dedi. güldü:44:
sonra kayınvalideme döndü. ne koyacaklar adını bebenin dedi güya sessizce. kendi kulağı duymuyoryaa bağırıyorr resmen..bende duyuyorum tabiki.
benden tık yok, ufacık bi gülümseme,yaşam belirtisi yok...duvara konuşuyorlar sanki...
ama nedennn yaaaaaaaaaaaaaaaaa?ben neden kendi bebeğime istediğim adı koyamıyorum haksızlık yaaaaaaaaaaaaa
hadi erkek olursa dedesinin adını koymaya razıyım, ilk erkek torun olcak diye kendimi ikna ettim..ama kayınvalidemin adını koymak istemiyorum kız olursa.zaten kaynımın kızının adı yaaaaaaaaaaa
amann allah korusunn burcu yaa..Rabbim esirgemiştir bişey olmamıştır kuzucuğunaa
canım her akşam mı içiyorsun? arada bir iç bari. geçen hafta sonu bende içtim yarım bardak ama daha içmem.
eşinle karar serseniz olmaz mı?
hoşbulduk canım. valla çok yoruldum. bide elektrik çarptı bana yainşallah bişi olmamıştır. eşim 50 volttan aşağı bişi olmaz dedi ama benim karnım çok acıdı. ((
tazecik çıktı bizim ki vereyim bir tabak canımcanım çekirdek istediiiiiiiiiiii
Kız olursa "Elif Ilgın"
Erkek olursa "Can Uras"
Bizim isimler evlendiğimiz günden beri belliydi...:))) 3 senelik
onun için çocuklara alacağımız kıyafetlerde dikkatli olalım. ay az önce bir arkadaşa uğradım bana diyorki burcu sen şişmişin kolların falan ama hamile gibi değil de ödem gibi duruyo dedi ben şimdi buna taktım
kız olursa mihri leyla : mihri güneş, sevgili, eylül ayı demek leyla çok karanlığın içindeki görünen ışık
erkek olursa tarık buğra :erkek ismi de buldum hadi hayırlısı tarık buğra buğra burcu ve ramazan karışımı tarık ise Tarık: Sabah yıldızı -venüs yol gösteren ışık ve bir ayetmiş 86-et-TÂRIK
Beled sûresinden sonra Mekke'de inmiştir, 17 (onyedi) âyettir. Adını, 1. âyette geçen "târık" kelimesinden alır. Târık, geceleyin gelen, şiddetlice vuran, kapı çalan demektir. Sûrede geçen târık ise gece fazla ışık saçan yıldıza denir ki, bu, sabah yıldızıdır. Mecâzî olarak da ünlü kişiye denir. Bir edebî sanat olarak cahiliye devri geceye, o devirde gelen Hz. Peygamber de geceyi aydınlatan ve sabahı müjdeleyen sabah yıldızına benzetilmiş olabilir.
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Gökyüzüne ve târıka (sabah yıldızına) yemin ederim.
yaa talha-taha bunlarda çok güzel. bence erkek olursa imkanında var nasılsa eşin karışmıyor...koy babacığının adını...hem adamcağız kendi ağzıyla istemiş zamanında...babacığın zaten senin yüreğinde ama bide oğlunda yaşasın...emri vakii yapıldı sana da yani rabbim yardım etsin eşin senle birlik olsun inşşşşş
aklında ki isimler güzelde canım buğra erkek deve demekmiş bilgine
benim kızlar büşra ve esra buğra olsun erkek olursa demiştim arkadaşta anlamına bir bak dedi baya şok olmuştum kayra isminide kuzenimiz koydu oğluna
talha kaldı bana da
Ayy niye müdahale ederler yaaa şu bazı büyükler,bırakmazlar ki tadını çıkarsın çocukları...Resmen zorla soğuturlar üzerlerinden..
Bu arada Eymen ismini bende çok severim tatlım yaaa....
canım takma kafana hepimizde var o.. hem hamileleiğin hem de regl olmuyoruz ya onun verdiği şişkinlikte var bizde...tadını çıkaralım boşver daha ileride kimbilir neler derle bizlere...
tazecik çıktı bizim ki vereyim bir tabak canım
Ayyy süpermiş valla,Allahım adlarıyla sağlıkla büyümelerini nasip eder inşallah...
babamın adı süleymandı canım ama istediği isim talhaydıyaa talha-taha bunlarda çok güzel. bence erkek olursa imkanında var nasılsa eşin karışmıyor...koy babacığının adını...hem adamcağız kendi ağzıyla istemiş zamanında...babacığın zaten senin yüreğinde ama bide oğlunda yaşasın...
evet emri vakii yapılıyor canım bana...eşimde bu konuda bendenn yana değil malaseffdaha hiç kız ismi mevzusu geçmedi...erkek olursa dedesinin adı+eymen olsun dedim....yokk o zaman babamın adı olmazki dedi yaaa gıcık kocişimm
şimddiye kadar bulantılarımddan serum bile yedim 3 kilo verddim halsizlik uyku feci problemlerim vardı ama ddr.bana bi ilaç verddi hpı sabahları aç karnına 3 gün alddım ilk iki gün bulantı ddevam etti sonra 3,gün bulantı yok bende ya ben nasıl üzgünüm bişey mi olddu acaba diye hapı bıraktım hemen 2 gündür çok az arada bi öğürtüm oluyor yine eskisi gibi çok çıkarmıyorum göğüslerim hala çok hassas acıyor dolgun akıntım gayet iyi uykum her daim var bunlarla avunuyoruminsanoğlu işte bulantılarım varken çok kötüydüm dualar ediyorddum artık iyi geçsin hamileliğim rahatsızlıklarım olmasın diye şimdi biraz rahatladdım sayılır bidakka biddakka o da ne bulantım başladıııııııııııııııııı... kızlar inanın wc dwn gwliyorum inanılmaz ben gerçeken aranıyorum bebeğim için çok endişeleniyorum 12-13 ay bekleddik onu şimdi çok mutluyuz ama benim derdim bitmiyor pek nazlıyım öyle hissediyorum bu günlerimi ben gezip tozarak yan gelip yatarak geçirmek isterken misafir üstüne misafirim geliyor hepte yatılı çok yorgunum yarın ben işten gelmeden belkide evde olacaklar birsürü işim var ama işten gelir gelmez elim buraya gidiyor uykum var ev süpürülecek silinecek bulaşık makinesi boşaltılacak çamaşırlar toplanacak tatlı yapmam lazım et haşlıycam yarın fırınta yemek yapmak için bide kızlar çorba aklıma gelmiyor varmı fikir vermek isteyen :26: ayyyy çenem düştü şimdiye neler yapmıştım ama işte şu kıçımı kaldırabilsem gerisi gelecek ama üfff
geçmiş olsun canım nasıl çarptı elektirik
eşimde elektirik teknisyeni oda aynısını söyler hatta o çarpan küçük volt iyi bile gelir adama der ama benim aklım çıkar
rabbim yasatmasın bir daha
eşim bana bıraktı kızların ikisinin adınıda o koydu bu yüzden söz hakkı benim ben talha istiyorum annem kayınbabanın ismi diyor onlar zaten beklemedeler zeki olur diye
ama çocuğa ad verirken talkına gelmesi önemli bu birinci sart
ikinci olarakta zamane ismide lazım biraz neden benim adım bu dememeli
eşim eski isim olmasın da ne istersen koy diyor bana
babam vefat etti onun adını yaşatmayıda istiyorum ama ölmeden önce abimin oğluna talha ismini vermek istedi abimle yengemde kabul etmediler çok üzülmüştü 20 gün sonrada vefat etmişti bu yüzden talha ismini istiyorum
karma karışığım yanii
oyy oyyy benim kanayan yaram bu konuu:18: erkek olursa dedemizin adı olacak.:44: ben eymen ve buğra isimlerini çok seviyorum erkek bebekte...
ay kız ne diyorsun hay allah geçmiş olsunn nasıl oldu o ?
kızlar bende yoğunlaştımm pek yazamıyorum ama okuyorum merak etmeyin yaseminnnnn takipte
tamam yok yok ben değilim söyleyen avcunu yala kız bebişin canıda çekmiştirağlarım ama benim canım gerçekten çekti nasıl tazecik çıktı yoksa taze ayçekirdeğimi ay çok canım istedi amaaa
babamın adı süleymandı canım ama istediği isim talhaydı
talha bir sahabe adı bilirsin peygamber efendimiz s.a.v uhut harbinde anam babam sana feda olsun ya talha deyip atması için ok vermiştir eline
bu yüzden babam çok severdi bu ismi bende severim
ama bakalım ya nasip
eşim annesinin adını da babannesinin adını koyması için yapılan baskılara hiç bakmadı ve kafasına göre koydu ismi bu yüzden severim huyunu çocuğun geleceğinide düşünmek lazım der
senin eşine gelince tamam olur da erkek olursa bişey diyemiyeceksin anladığım
ama pazarlık yap tamam babanın adı olsun erkek olursa ama kız olursa ben koyacam de
sen şimdiden ince ince işlemeye başla canım
ben senin şu isim işine sinir oluyorum ya. nasıl böyle bir emirvaki olabilir. o ismi ömür boyu taşıyacak. en çok sen ona sesleneceksin. sen onun adına dua edeceksin. diren lütfen istediğin isim olsun. eymen çok güzelmiş.
isimler düşünülmüş maşallah :) ben hep kız istediğim için hep kız ismi düşündüm ve evlenmemiz bir rüya olduğu için eşimle çok eskiden koyduk adını ''RÜYA'' olsun istiyorum. tabi önüne bir şey eklemek istiyorum buldum ama emin değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?