canım her akşam mı içiyorsun? arada bir iç bari. geçen hafta sonu bende içtim yarım bardak ama daha içmem.
eşinle karar serseniz olmaz mı?
hoşbulduk canım. valla çok yoruldum. bide elektrik çarptı bana yainşallah bişi olmamıştır. eşim 50 volttan aşağı bişi olmaz dedi ama benim karnım çok acıdı. ((
ama canım dikkat et huzurunun bozulmasına sebeb olmasın direnmenevet kız olursaa cidden kayınvalidemin adını koymak istemem..Allah biliyor kalbimi yaa
canım pardon yanlış anlamışım..babacığına Rabbim gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah...sende hayırlısıyla oğlun olursa talhayı koy inşallah...
'anam babam sana feda olsun ya Talha' sözü tüylerimi diken diken etti vallahi...sevgili peygamberimin böyle dediği bi sahabe ve onun ismi sevilmezmii
inşallahh sizden aldığım güçle direncemm canım...pazarlığa oturcamm yaadediğin gibi o ismi en çok ben kullancam Allahın izniyle...
eymen güzel teyzesii yaa...şöylee sarışın renkli gözlü bi oğlum olsa annesine benzeyenn...ayyy yerimm yerimm nasıl yakıışırr kuzumaa eymen adı...daha bi istedim şimdi oğlum olursa bu adı koymayı...direncem sözz
tatlım evlenmeniz neden rüya gibi oldu ? :) rüya güzel isim.
ben kız olursa Ada düşündüm, erkek olursa Aras :) ama tam belli değil düşünmekteyimm
canım bu babanın isminin konulması kayseride gelenek midir nedir? Kayınvalidem geçen sene eşime duygu sömürüsü yapıyor oglum abin bizi saymadı isim koyarken sormadı gittiler istedikleri ismi koydular siz bari böyle yapmayınnn
ogluna yaptıramadıgını bize yaptıracak aklıyla bırakın o mutlulugu biz yaşayalım değil mi ben sürekli eşime dedim ki seninkiler anne baba da benimki değil mi olmaz iki tarafından ismi konulmıcak hem isimler eski dedim oda tamam dedi biz koyarız dedi sin,rr ollldummmmmm
bıraksınlarda şu heyecanı eşlerimzle yasayalım değil mi canımmm
tatlım evlenmeniz neden rüya gibi oldu ? :) rüya güzel isim.
ben kız olursa Ada düşündüm, erkek olursa Aras :) ama tam belli değil düşünmekteyimm
burcu hamilelik kafa kafaya gidiyor senle şimdi baktım da sen ne zamn gideceksin doktora
evet kız olursaa cidden kayınvalidemin adını koymak istemem..Allah biliyor kalbimi yaa
canım pardon yanlış anlamışım..babacığına Rabbim gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah...sende hayırlısıyla oğlun olursa talhayı koy inşallah...
'anam babam sana feda olsun ya Talha' sözü tüylerimi diken diken etti vallahi...sevgili peygamberimin böyle dediği bi sahabe ve onun ismi sevilmezmii
inşallahh sizden aldığım güçle direncemm canım...pazarlığa oturcamm yaadediğin gibi o ismi en çok ben kullancam Allahın izniyle...
eymen güzel teyzesii yaa...şöylee sarışın renkli gözlü bi oğlum olsa annesine benzeyenn...ayyy yerimm yerimm nasıl yakıışırr kuzumaa eymen adı...daha bi istedim şimdi oğlum olursa bu adı koymayı...direncem sözz
isimler düşünülmüş maşallah :) ben hep kız istediğim için hep kız ismi düşündüm ve evlenmemiz bir rüya olduğu için eşimle çok eskiden koyduk adını ''RÜYA'' olsun istiyorum. tabi önüne bir şey eklemek istiyorum buldum ama emin değilim :)
Çok geçmiş olsun canım ya..Kıyamam bebiş de hisstemiş midir acaba?
evet kız olursaa cidden kayınvalidemin adını koymak istemem..Allah biliyor kalbimi yaa
ama canım dikkat et huzurunun bozulmasına sebeb olmasın direnmen
sen ince ince işle çift isim olsun de sen istediğini söyle
ama isim için yuvanın huzunun kaçmasına fırsat verme
bana senin kızın olacak gibi geliyor bu yüzden fırsat bırakma ince ince işle 10 tane torunun da aynı isim olmaz de kız ismi istediğin isim olsun
uffff sormaa kuzuumm yaaa...hemde ne gereksiz bi gelenekkkbak bak senin kayınvalidede fena...öyle empoze edecek duygu sömürüsü ve karşılaştırma yaparakk..çok fenalarr bu kayınvalidelerr çokkkk
eşimde hiç fırsat vermiyor bişey dememe
haa bide bana şunun baskısını yapıyor kayınvalidem ve görümcen sürekli...
iki isim zor oluyorrrrrrrrrne alakası varsa...
kendi isimlerini koyacağımızdan o kadar eminlerki...şimdide sonuna-başına başka isim eklemeyelim diyee laf çaktırıyorlar..
eşimin-kaynımın adı ikili..ve sadece birini söylemişler...hep onu örnek veriyorlar..
görümcen kızının adını kayınvalidesinin adı+ istediği ismi koymuş..ona bişey diyen yok...
bende dedimki...neden zor olsun ki..o tamamen anne- babanın en baştan çocuğaa nasıl seslendiğiyle alakalı...eğer iki ismi aynı anda kullanılırsa herkeste ona göre alışır...bizim nice arkadaşlarımız var istedikleri 2 ismi koydular ve o şekilde hitap ediyorlar çocuklarına..ve ben o çocuğaa sadece tek ismini söyleyemiyorum dedim...çünkü gerçekten o benim için ahmet emre oluyor..sadece ahmet yada sadece emre denmiyor çocuğaa...
bakalım cinsiyet belli olduktan sonraa eşimi cidden karşıma alıp, konuşmam gerekecek...
aman isimlere çok takılmayın Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza önemli olan bu
benim kızımın adı Fatma Yagmur kayınvalidemin adı Fatma o konuldu
oğlum olursada Mehmet Çınar koyucam inşallah Mehmet de kayınbabamın adı
şimdi düşünün kayınbabam ismi zeki
zeki talha nasıl durdu sizce
bana göre tuhaf oluyor da
biz taaa liseden beri görüşüyoruz, babamın kabul edemeyeceği şeyler vardı. ırksal durumlar bir süre ayrı kaldık 2 yıl kadar her gecem ağlayarak geçti, artık dayanamadım tekrar görüşmek istedim ama sonunun ne olacağını bilmiyordum. allah nasip edince oluyormuş ya adamın gıkı çıkmadı. olursa bu rüya derdim kızım da olursa rüya koyacam dedim içimdedir hep :)
Dün canım bir cips çekti,normalde hamile olmasam 10 günde 1 falan aile boyu falan alıp yerdik eşimle,dün k.yemişçinin önünden geçiyorduk eşime dedim hiç yolu yok en azında en küçük paketinden alıcam.Sade Ruffels'a bayılırım çünkü.İçinden 5-6 adet aldım yedim ama dünyada böyle bişey yok sanki 3 aydır yemediğim için... paketini kaldırdım.
arada çok canım çekti mi 3-4 parça yiicem yani dayanamıyorum.
Ya kızlar kokoreç hakkında düşünceleriniz nedir?Onu da yemek istiyorum yaaaaaaaaa....Evde yapılan migrosta satılan kokoreçler var onlarda çok lezzetli oluyor acaba alsak ta 1 kereliğine noolur?
hadi yaa anladım cnm, o zaman tam senlik bir isim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?