2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bu ara tuna ismi de çok gidiyor aras ve doruk ta kızlarda ise derin duru ecrin beren sık kullanılıyo zeynep in çok kullanılmasından ötürü zeynep ismi elife kaymaya başladı bildireyim dedim

Çok geçmiş olsun canım ya..Kıyamam bebiş de hisstemiş midir acaba?

ama canım dikkat et huzurunun bozulmasına sebeb olmasın direnmen
sen ince ince işle çift isim olsun de sen istediğini söyle
ama isim için yuvanın huzunun kaçmasına fırsat verme
bana senin kızın olacak gibi geliyor bu yüzden fırsat bırakma ince ince işle 10 tane torunun da aynı isim olmaz de kız ismi istediğin isim olsun

tatlım evlenmeniz neden rüya gibi oldu ? :) rüya güzel isim.
ben kız olursa Ada düşündüm, erkek olursa Aras :) ama tam belli değil düşünmekteyimm

biz taaa liseden beri görüşüyoruz, babamın kabul edemeyeceği şeyler vardı. ırksal durumlar bir süre ayrı kaldık 2 yıl kadar her gecem ağlayarak geçti, artık dayanamadım tekrar görüşmek istedim ama sonunun ne olacağını bilmiyordum. allah nasip edince oluyormuş ya adamın gıkı çıkmadı. olursa bu rüya derdim kızım da olursa rüya koyacam dedim içimdedir hep :)

uffff sormaa kuzuumm yaaa...hemde ne gereksiz bi gelenekkk bak bak senin kayınvalidede fena...öyle empoze edecek duygu sömürüsü ve karşılaştırma yaparakk..çok fenalarr bu kayınvalidelerr çokkkk

eşimde hiç fırsat vermiyor bişey dememe

haa bide bana şunun baskısını yapıyor kayınvalidem ve görümcen sürekli...

iki isim zor oluyorrrrrrrrr ne alakası varsa...

kendi isimlerini koyacağımızdan o kadar eminlerki...şimdide sonuna-başına başka isim eklemeyelim diyee laf çaktırıyorlar..

eşimin-kaynımın adı ikili..ve sadece birini söylemişler...hep onu örnek veriyorlar..

görümcen kızının adını kayınvalidesinin adı+ istediği ismi koymuş..ona bişey diyen yok...

bende dedimki...neden zor olsun ki..o tamamen anne- babanın en baştan çocuğaa nasıl seslendiğiyle alakalı...eğer iki ismi aynı anda kullanılırsa herkeste ona göre alışır...bizim nice arkadaşlarımız var istedikleri 2 ismi koydular ve o şekilde hitap ediyorlar çocuklarına..ve ben o çocuğaa sadece tek ismini söyleyemiyorum dedim...çünkü gerçekten o benim için ahmet emre oluyor..sadece ahmet yada sadece emre denmiyor çocuğaa...

bakalım cinsiyet belli olduktan sonraa eşimi cidden karşıma alıp, konuşmam gerekecek...

cinsiyet belli olmadan işle akıllı tecrübe konusuyor eşim kendi koydu isimleri ama bilinçaltında kim vardı sence

burcu hamilelik kafa kafaya gidiyor senle şimdi baktım da sen ne zamn gideceksin doktora

evet canım sen, ben annesininbirtanesi ve esra aynı satlara sahibiz. inşallah aynı gün doğururuz

ay inşallah öyle güzel bir bebek olurrrrr, adıda eymen olur.

ay rüyada çok güzel. kızlar hepiniz çok güzel isimler bulmuşsunuz. hayırlısıyla koymakta nasip olur inşallah.

Çok geçmiş olsun canım ya..Kıyamam bebiş de hisstemiş midir acaba?

canım sağol. valla beni çarptı düşünün artık bedenimden saniyedende kısa zamanda geçer ya o kısacık zamanda şimdi karnımdanda geçecek dedim ve o an orda acı hissettim. eşim hissetmez diyor düşük voltaj olduğu için. bide basınç farklıymış ya bebeğin bulunduğu yerde. ne yapim bilimsel düşünüyorum

aman isimlere çok takılmayın Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza önemli olan bu

benim kızımın adı Fatma Yagmur kayınvalidemin adı Fatma o konuldu

oğlum olursada Mehmet Çınar koyucam inşallah Mehmet de kayınbabamın adı

Allah nasip ederse 5-6 aylık olunca bizim kayınvalideler de başlar oğlum adımızı koy diyee kavgaa ederimmmm ben doğurcam diyeee

eşim ameliyat olucaktı hastanede refakatçi olarak ben kalmak istedim kayınvalidem biraz kavgacıdır eşime usulca ben yanında kalıırım sana bakarım aşkım dedimm

kvalidem " ne o gelinn sen mi kalıcan oğlan benım oglummm ben kalıcaammm dediii"

bennde sesimi çıkarmadım 3 kez bu lafı tekrarladı... en son bende " oğlan senin oglunsa benimde kocam artık dedim" bozuldu.

eşimde anne moonsun kalsın siz giidn dedi neyse ikili odaya yatırmıslar kuzumu 65 yasındaki amcadan nolcaksa bana izin vermediler kayınpederim kaldı garibim eşim o kadar sıkıntı cekmişkii lavaboya kalkmaması gerekirken kayınpederimden utandııgndan kalkmıs

hiç dinlemiyorlarrrr bende dinlemicem artık

yok canım Allah korusun o boyuta getirmekten korkarım bende zaten...bide eşim inatdır...zıttına gitmeden ikna etmem lazım onu...hayırlısıylaa bi cinsiyetimiz belli olsunda ondan sonraa ortaya atılır isim mevzusu iyice...sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah...içimden geçen erkek bebek...Rabbim bizim için hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallahh...:26:

şimdi düşünün kayınbabam ismi zeki
zeki talha nasıl durdu sizce
bana göre tuhaf oluyor da

çok merak ettim canım kayınvalidenin ismi ne ona göre bir savunma politikası yapabiliriz sana

Dün canım bir cips çekti,normalde hamile olmasam 10 günde 1 falan aile boyu falan alıp yerdik eşimle,dün k.yemişçinin önünden geçiyorduk eşime dedim hiç yolu yok en azında en küçük paketinden alıcam.Sade Ruffels'a bayılırım çünkü.İçinden 5-6 adet aldım yedim ama dünyada böyle bişey yok sanki 3 aydır yemediğim için... paketini kaldırdım.

arada çok canım çekti mi 3-4 parça yiicem yani dayanamıyorum.

Ya kızlar kokoreç hakkında düşünceleriniz nedir?Onu da yemek istiyorum yaaaaaaaaa....Evde yapılan migrosta satılan kokoreçler var onlarda çok lezzetli oluyor acaba alsak ta 1 kereliğine noolur?

[

ay rüyada çok güzel. kızlar hepiniz çok güzel isimler bulmuşsunuz. hayırlısıyla koymakta nasip olur inşallah.

inşallah canım ya, inşallah:)

ama yağmur ve çınarı kullnırsın heralde

hadi yaa anladım cnm, o zaman tam senlik bir isim :)

o kadardan bişey olmaz tatlım, küçük bir paket yesen de olur ama her gün değil çok çok canın isterse ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…