2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Bızımde erkek olursa yusuf tuğra kız olursa zeynep ama esım annesının adınıda koymak ısteyebılır oda asıye ama bende ıstemıyorum gorumcemın kızının adı da ole bakalım cınsıyet bellı olsunda o zamn oturup konusuruz artık :)

bence talhanın bir özelliğiymiş gibi durdu nasıl talha ? cevap zeki gibi oldu.çok da kötü değilmiş ben latife yapıyorum
aynı şeyi düşünüyoruz canım
ilk çocukta eşime babam yok ya adını koyacam dedim babanın adını koyalım dedim tamam dedi
sonra eşime süleyman zeki dedim neden senin babanın adı ilk isim dedi
zeki süleymanın anlamı ne dedi süleyman zeki çocuk der gibim dedi
kahkalarla gülmüştük
şimdi iki isim bile olsun demiyor tamamen ipler bende

cinsiyet belli olmadan işle akıllı tecrübe konusuyor eşim kendi koydu isimleri ama bilinçaltında kim vardı sence

:))))))) amanın çok ciddi bir konu. benim adımıda babam koymuş. anneme sordum arkadaşının adıymış. nasıl bir arkadaştı acaba?

bence senin bebeğin erkek arkadaşım. içime doğdu :)

şimdi düşünün kayınbabam ismi zeki
zeki talha nasıl durdu sizce
bana göre tuhaf oluyor da

banada tuhaf geldi. sen bilirsin yinede.

bende arada bir cips yiyorum. mide bulantıma iyi geliyor. kokoreç yemiyorum normalde bilemicemde. bildiğin yerden iyi pişmiş neden olmasın ki.

kokoreçi de sucuk içi gibi yapabilirsin kıyma ile kekikli bibiberli kimyonlu kıyma kavur ye yatıştırır

sayenizde benimde canım cips ve kola istedi siparişler verildi kocişim kızdı nereden çıktı şimdi diyor ne kendisi içiyor kolayı nede bana içiriyor sağolsun ama öğrendiğimden beri hiç içmedim kola eşim polis 10 nisan polis günüydüya oraya gittim ikram ettiler ben yüzüne bakınca iyi tamam iç dedi küçük bi nbardak içtim veeeee birazdan içicem inş. alıcam tamam dedi oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyy....... aslında uffffffff niye zararlı şeyler çok çekici gelir hep

bende geçenlerde iş yerinde almış bi abla yermisin dedi normalde ketçaplı olanı hiç ama hiç sevmezken 2 adet yedim sonra iki üç gün ağzımdan tatı gitmedi eşime dedimki ben cips istiyorum ketçaplı gitmiş 2 paket almış misafir vardı bi paketini yedik ikinciside acil durum için duruo :)

Benim canım bir kere istemişti. Dedim eşime bir kereden bişi olmaz çocuğum istemiş gider alırım dedi aldı yedim nefsim körlendi daha istemiyorum. Ama migrostan alıp pişiremem yani ekmeğin arasında görmemem lazım yerken ... Bilmem durumu anlatabildimmi :)

deme öyle deme çok istedi canım

ama yağmur ve çınarı kullnırsın heralde

ehhhhhhhhh

ben pastırma yyorum arada ne yapayım canım istiyo ama bir dilim

bakk ya görüyormusunn saçmalığı...kıskanmışş resmen oğlunuu hemde kimdennn karısındaaann yaa..Allah allah...valla eşin senden yanaysa dinleme bencedee kuzuu

talha zeki desek...şöyle kendince prova yap..sesleniyormuşun gibi...kulağınaa hoş gelecekmi ona göre karar ver..

çok merak ettim canım kayınvalidenin ismi ne ona göre bir savunma politikası yapabiliriz sana
semra canım kayınvalidemin adı..aslında adının kötü olduğunu düşündüğüm için koymak istememem...böyle emr-i vakiiler yapmaları...belki varyaa beni en baştan bana bıraksalar...isteyerek koycam...çokk asi bi insan değilimdir...ama tavır gıcık bide var zaten aynı isimden...daha kaç tane olacak? kaynımın kızına ikinci ismi söyleniyor...eşime desemki -eeee zaten var abinin kızında annenin adı...o da diyecekki- o söylenmiyorkii benim suçum nee söyleseydinizz diycemm benceee o zaman...

kız için nisa veya aybüke istiyorum ben

ya benimki ne ŞEVKET bizimde ilk torun olacak inşallah babam yok istemem diyorda onu çok seviyoruz mutlu etmek istiyoruz benim babamda istemem diyordu abimler ALİEFE koydu nasıl sevindi nasıl şimdide acayip bir ilgisi var geçen bi diş doktoru arkkadaşım var o sordu ne düşünüyorsun diye bana hiç bilmiyorsunuz işinizi diyor bi isimdir bu kadar önemsemeyin gelecek için yatırım yapın koyun anne babanızın adını ne bez derdiniz kalır ne beşik ne oyuncak diyor epey güldüm yaaaa haklılar aslında

Ayyy bak yaa özür dileriiimmm valla ben çok sevdiğim için bi de bu kadar uzun ara verince dayanamadım ki...
yasak olan herşey tatlıdır zaten...

bende sevmem ketçaplıyı yaa,sadesine hastayım valla..aynen acil durumlar için evde durmalı

Sen görüntüsünden de hoşlanmıyorsun galiba...Valla sakatat olsun da çamurdan olsun ama doğumdan sonra allah izin verirse yumulucam hepsine,özellikle midye dolmaaa

ben dün büfenin önünden geçerken tost koktu burnuma 2 tane karışık tost götürdüm.. Karışık diyerim muhteviyatını vermiyim hepimizi tehlikeye atmiyim :))

Kızlarrr selammmm

Giremiyorum kaç gündür. Kocişimle izinliyiz, evimizdeyiz mutluyuz çok şükür... Şİmdi yemek yapıcam da ne yapsam karar veremedim. tavuk but haşlıyorum, bir de patates haşlıyorum ama ne yapayım sizce bunlarla ???

teşekkürler tatlımm bakalım gelsinlerde isim bulunur :) benm ailem öyle baskı yapmaz yada benm ismimi koy demez kimse o yüzden kendimiz düşündük :)

çok şükür bizde de karışan yok, karıştırmam da çıldırırım valla:) koyarsam kendi babamın adını koyarım hem erkek çocuğu yok, hem de ne gördüysem kendi annemden babamdan gördüm. eşiminkilerden bişey görmedim Allahıma büyük söylemeyeyim koymam:)

canım inanmıcaksın belki ama 1.5 yıl savaştımm savunup duuryordu anlatsam roman olur sonunda kabullendi ama o da ucundan kazık yiyorda ondan

ben dün büfenin önünden geçerken tost koktu burnuma 2 tane karışık tost götürdüm.. Karışık diyerim muhteviyatını vermiyim hepimizi tehlikeye atmiyim :))

bugün yeterince tehlikeye atıldık hepimiz şimdi ismini gördüm canım çekti noluyo bana o verdiğim 3 kilo yakın zamanda 13 kilo olarak geri dönecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…