aynı şeyi düşünüyoruz canımbence talhanın bir özelliğiymiş gibi durdu nasıl talha ? cevap zeki gibi oldu.çok da kötü değilmiş ben latife yapıyorum
cinsiyet belli olmadan işle akıllı tecrübe konusuyor eşim kendi koydu isimleri ama bilinçaltında kim vardı sence
yok canım Allah korusun o boyuta getirmekten korkarım bende zaten...bide eşim inatdır...zıttına gitmeden ikna etmem lazım onu...hayırlısıylaa bi cinsiyetimiz belli olsunda ondan sonraa ortaya atılır isim mevzusu iyice...sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah...içimden geçen erkek bebek...Rabbim bizim için hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallahh...:26:
şimdi düşünün kayınbabam ismi zeki
zeki talha nasıl durdu sizce
bana göre tuhaf oluyor da
Dün canım bir cips çekti,normalde hamile olmasam 10 günde 1 falan aile boyu falan alıp yerdik eşimle,dün k.yemişçinin önünden geçiyorduk eşime dedim hiç yolu yok en azında en küçük paketinden alıcam.Sade Ruffels'a bayılırım çünkü.İçinden 5-6 adet aldım yedim ama dünyada böyle bişey yok sanki 3 aydır yemediğim için... paketini kaldırdım.
arada çok canım çekti mi 3-4 parça yiicem yani dayanamıyorum.
Ya kızlar kokoreç hakkında düşünceleriniz nedir?Onu da yemek istiyorum yaaaaaaaaa....Evde yapılan migrosta satılan kokoreçler var onlarda çok lezzetli oluyor acaba alsak ta 1 kereliğine noolur?
Dün canım bir cips çekti,normalde hamile olmasam 10 günde 1 falan aile boyu falan alıp yerdik eşimle,dün k.yemişçinin önünden geçiyorduk eşime dedim hiç yolu yok en azında en küçük paketinden alıcam.Sade Ruffels'a bayılırım çünkü.İçinden 5-6 adet aldım yedim ama dünyada böyle bişey yok sanki 3 aydır yemediğim için... paketini kaldırdım.
Ya kızlar kokoreç hakkında düşünceleriniz nedir?Onu da yemek istiyorum yaaaaaaaaa....Evde yapılan migrosta satılan kokoreçler var onlarda çok lezzetli oluyor acaba alsak ta 1 kereliğine noolur?
o kadardan bişey olmaz tatlım, küçük bir paket yesen de olur ama her gün değil çok çok canın isterse ye :)
valla çok güzel isimler :)
ama yağmur ve çınarı kullnırsın heralde
Benim canım bir kere istemişti. Dedim eşime bir kereden bişi olmaz çocuğum istemiş gider alırım dedi aldı yedimnefsim körlendi daha istemiyorum. Ama migrostan alıp pişiremem yani ekmeğin arasında görmemem lazım yerken ... Bilmem durumu anlatabildimmi :)
Allah nasip ederse 5-6 aylık olunca bizim kayınvalideler de başlar oğlum adımızı koy diyee kavgaa ederimmmm ben doğurcam diyeee
eşim ameliyat olucaktı hastanede refakatçi olarak ben kalmak istedim kayınvalidem biraz kavgacıdır eşime usulca ben yanında kalıırım sana bakarım aşkım dedimm
kvalidem " ne o gelinn sen mi kalıcan oğlan benım oglummm ben kalıcaammm dediii"
bennde sesimi çıkarmadım 3 kez bu lafı tekrarladı... en son bende " oğlan senin oglunsa benimde kocam artık dedim" bozuldu.
eşimde anne moonsun kalsın siz giidn dedi neyse ikili odaya yatırmıslar kuzumu 65 yasındaki amcadan nolcaksa bana izin vermediler kayınpederim kaldı garibim eşim o kadar sıkıntı cekmişkii lavaboya kalkmaması gerekirken kayınpederimden utandııgndan kalkmıs
hiç dinlemiyorlarrrr bende dinlemicem artık
talha zeki desek...şöyle kendince prova yap..sesleniyormuşun gibi...kulağınaa hoş gelecekmi ona göre karar ver..şimdi düşünün kayınbabam ismi zeki
semra canım kayınvalidemin adı..aslında adının kötü olduğunu düşündüğüm için koymak istememem...böyle emr-i vakiiler yapmaları...belki varyaa beni en baştan bana bıraksalar...isteyerek koycam...çokk asi bi insan değilimdir...ama tavır gıcıkçok merak ettim canım kayınvalidenin ismi ne ona göre bir savunma politikası yapabiliriz sana
Benim canım bir kere istemişti. Dedim eşime bir kereden bişi olmaz çocuğum istemiş gider alırım dedi aldı yedimnefsim körlendi daha istemiyorum. Ama migrostan alıp pişiremem yani ekmeğin arasında görmemem lazım yerken ... Bilmem durumu anlatabildimmi :)
şimdi düşünün kayınbabam ismi zeki
sayenizde benimde canım cips ve kola istedisiparişler verildi kocişim kızdı nereden çıktı şimdi diyor ne kendisi içiyor kolayı nede bana içiriyor sağolsun ama öğrendiğimden beri hiç içmedim kola eşim polis 10 nisan polis günüydüya oraya gittim ikram ettiler ben yüzüne bakınca iyi tamam iç dedi küçük bi nbardak içtim veeeee birazdan içicem inş. alıcam tamam dedi oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyy....... aslında uffffffff niye zararlı şeyler çok çekici gelir hep
bende geçenlerde iş yerinde almış bi abla yermisin dedi normalde ketçaplı olanı hiç ama hiç sevmezken 2 adet yedim sonra iki üç gün ağzımdan tatı gitmedi eşime dedimki ben cips istiyorum ketçaplı gitmiş 2 paket almış misafir vardı bi paketini yedik ikinciside acil durum için duruo :)
ben pastırma yyorum arada ne yapayım canım istiyo ama bir dilim
teşekkürler tatlımm bakalım gelsinlerde isim bulunur :) benm ailem öyle baskı yapmaz yada benm ismimi koy demez kimse o yüzden kendimiz düşündük :)
bakk ya görüyormusunn saçmalığı...kıskanmışş resmen oğlunuu hemde kimdennn karısındaaann yaa..Allah allah...valla eşin senden yanaysa dinleme bencedee kuzuu
talha zeki desek...şöyle kendince prova yap..sesleniyormuşun gibi...kulağınaa hoş gelecekmi ona göre karar ver..
semra canım kayınvalidemin adı..aslında adının kötü olduğunu düşündüğüm için koymak istememem...böyle emr-i vakiiler yapmaları...belki varyaa beni en baştan bana bıraksalar...isteyerek koycam...çokk asi bi insan değilimdir...ama tavır gıcıkbide var zaten aynı isimden...daha kaç tane olacak? kaynımın kızına ikinci ismi söyleniyor...eşime desemki -eeee zaten var abinin kızında annenin adı...o da diyecekki- o söylenmiyorkii benim suçum nee söyleseydinizz diycemm benceee o zaman...
kız için nisa veya aybüke istiyorum ben
ben dün büfenin önünden geçerken tost koktu burnuma 2 tane karışık tost götürdüm.. Karışık diyerim muhteviyatını vermiyim hepimizi tehlikeye atmiyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?