pazarlık yap tercih senin ya erkek ismi ya kız ismi debakk ya görüyormusunn saçmalığı...kıskanmışş resmen oğlunuu hemde kimdennn karısındaaann yaa..Allah allah...valla eşin senden yanaysa dinleme bencedee kuzuu
talha zeki desek...şöyle kendince prova yap..sesleniyormuşun gibi...kulağınaa hoş gelecekmi ona göre karar ver..
semra canım kayınvalidemin adı..aslında adının kötü olduğunu düşündüğüm için koymak istememem...böyle emr-i vakiiler yapmaları...belki varyaa beni en baştan bana bıraksalar...isteyerek koycam...çokk asi bi insan değilimdir...ama tavır gıcıkbide var zaten aynı isimden...daha kaç tane olacak? kaynımın kızına ikinci ismi söyleniyor...eşime desemki -eeee zaten var abinin kızında annenin adı...o da diyecekki- o söylenmiyorkii benim suçum nee söyleseydinizz diycemm benceee o zaman...
kız için nisa veya aybüke istiyorum ben
teşekkürler tatlımm bakalım gelsinlerde isim bulunur :) benm ailem öyle baskı yapmaz yada benm ismimi koy demez kimse o yüzden kendimiz düşündük :)
Kızlarrr selammmm
Giremiyorum kaç gündür. Kocişimle izinliyiz, evimizdeyizmutluyuz çok şükür... Şİmdi yemek yapıcam da ne yapsam karar veremedim. tavuk but haşlıyorum, bir de patates haşlıyorum ama ne yapayım sizce bunlarla ???
Allah nasip ederse 5-6 aylık olunca bizim kayınvalideler de başlar oğlum adımızı koy diyee kavgaa ederimmmm ben doğurcam diyeee
eşim ameliyat olucaktı hastanede refakatçi olarak ben kalmak istedim kayınvalidem biraz kavgacıdır eşime usulca ben yanında kalıırım sana bakarım aşkım dedimm
kvalidem " ne o gelinn sen mi kalıcan oğlan benım oglummm ben kalıcaammm dediii"
bennde sesimi çıkarmadım 3 kez bu lafı tekrarladı... en son bende " oğlan senin oglunsa benimde kocam artık dedim" bozuldu.
eşimde anne moonsun kalsın siz giidn dedi neyse ikili odaya yatırmıslar kuzumu 65 yasındaki amcadan nolcaksa bana izin vermediler kayınpederim kaldı garibim eşim o kadar sıkıntı cekmişkii lavaboya kalkmaması gerekirken kayınpederimden utandııgndan kalkmıs
hiç dinlemiyorlarrrr bende dinlemicem artık
talha zeki desek...şöyle kendince prova yap..sesleniyormuşun gibi...kulağınaa hoş gelecekmi ona göre karar ver..şimdi düşünün kayınbabam ismi zeki
zeki talha nasıl durdu sizce
bana göre tuhaf oluyor da
semra canım kayınvalidemin adı..aslında adının kötü olduğunu düşündüğüm için koymak istememem...böyle emr-i vakiiler yapmaları...belki varyaa beni en baştan bana bıraksalar...isteyerek koycam...çokk asi bi insan değilimdir...ama tavır gıcıkçok merak ettim canım kayınvalidenin ismi ne ona göre bir savunma politikası yapabiliriz sana
:))))))) amanın çok ciddi bir konu. benim adımıda babam koymuş. anneme sordum arkadaşının adıymış. nasıl bir arkadaştı acaba?
hmmmm benim adımıda amcam koymuş..rüyamda gördüm demişş ama düşündürücüü
bence senin bebeğin erkek arkadaşım. içime doğdu :)
inşallahhh canımm...içinee doğan hakkımda hayırlı olandırr inşallahhhhhhhhhh:26:
bende arada bir cips yiyorum. mide bulantıma iyi geliyor. kokoreç yemiyorum normalde bilemicemde. bildiğin yerden iyi pişmiş neden olmasın ki.
Ayyy bak yaa özür dileriiimmmvalla ben çok sevdiğim için bi de bu kadar uzun ara verince dayanamadım ki...
yasak olan herşey tatlıdır zaten...
bende sevmem ketçaplıyı yaa,sadesine hastayım valla..aynen acil durumlar için evde durmalı
Sen görüntüsünden de hoşlanmıyorsun galiba...Valla sakatat olsun da çamurdan olsunama doğumdan sonra allah izin verirse yumulucam hepsine,özellikle midye dolmaaa
pazarlık yap tercih senin ya erkek ismi ya kız ismi de
zaten olursa talha zeki olur talha derim zekiside onlara kalır
he he he doğmamış çoğuğa don biçiyom
Kızlarrr selammmm
Giremiyorum kaç gündür. Kocişimle izinliyiz, evimizdeyizmutluyuz çok şükür... Şİmdi yemek yapıcam da ne yapsam karar veremedim. tavuk but haşlıyorum, bir de patates haşlıyorum ama ne yapayım sizce bunlarla ???
Kızlarrr selammmm
yok anacım yok bizimkilerin cebin de akrep var kızım ilk torundu ne küpe ne baska bişey nasip olmadı kayınvalidenin kızıda yok üstelikya benimki ne ŞEVKETbizimde ilk torun olacak inşallah babam yok istemem diyorda onu çok seviyoruz mutlu etmek istiyoruz benim babamda istemem diyordu abimler ALİEFE koydu nasıl sevindi nasıl şimdide acayip bir ilgisi var geçen bi diş doktoru arkkadaşım var o sordu ne düşünüyorsun diye bana hiç bilmiyorsunuz işinizi diyor bi isimdir bu kadar önemsemeyin gelecek için yatırım yapın koyun anne babanızın adını ne bez derdiniz kalır ne beşik ne oyuncak diyor epey güldüm yaaaa haklılar aslında
kremalı tavuk patates yap :)
patatesler ve tavuklar haşlanınca borcama patatesleri ez dibe koy. üzerine haşlanmış tavukları didikle ve koy. üzerine kutu krema (pişecek bir zararı yok) koy, en üste de kaşar peyniri ve sıcak fırına at. kaşar eriyip kızarınca al, parmaklarını da yersin
bakk ya görüyormusunn saçmalığı...kıskanmışş resmen oğlunuu hemde kimdennn karısındaaann yaa..Allah allah...valla eşin senden yanaysa dinleme bencedee kuzuu
talha zeki desek...şöyle kendince prova yap..sesleniyormuşun gibi...kulağınaa hoş gelecekmi ona göre karar ver..
semra canım kayınvalidemin adı..aslında adının kötü olduğunu düşündüğüm için koymak istememem...böyle emr-i vakiiler yapmaları...belki varyaa beni en baştan bana bıraksalar...isteyerek koycam...çokk asi bi insan değilimdir...ama tavır gıcıkbide var zaten aynı isimden...daha kaç tane olacak? kaynımın kızına ikinci ismi söyleniyor...eşime desemki -eeee zaten var abinin kızında annenin adı...o da diyecekki- o söylenmiyorkii benim suçum nee söyleseydinizz diycemm benceee o zaman...
kız için nisa veya aybüke istiyorum ben
tavuğun adını bile okuyunca fena oluyorum benKızlarrr selammmm
yok anacım yok bizimkilerin cebin de akrep var kızım ilk torundu ne küpe ne baska bişey nasip olmadı kayınvalidenin kızıda yok üstelik
eşim o zaman calışmıyor du kriz vardı gitti dayımın oğlu sarraf ondan veresiye çeyrek aldı onlar yapmasın ben bişeyini eksik etmiyecem diye aklıma o günler geldikçe burnumun direği sızlıyor
eşim arkadaşından borç almış bez alacam diye marketten almış kayınbabam yanımda paran var mı demiş
çalışmıyor bilmiyormusun sanki
eşim arkadaştan borç aldım var param demiş
şimdi ise isim beklerler işte
bende geçen soğanlı bi cips varya ondan yedim...şimdi benimde canım istedii yaawww
teyzoşlarrrrrrrrrrrrr vallahii bugün size doyamadım..sohbetimiz...enerjimizz harikaydı...hep böyle olalım inşallahhh
bizim 5 dakikamız kaldıı çıkmaya...eve gidelim dinlenelim kuzumlaaa
yarın Allahın izniylee görüşürüzzzzzzzzzzzzz
hep dediğim gibi sizi sevuyuruzzzzzzzzzzzzzzzben ve bebeğim yaniii...yani BİZZZZZZZZZ
iyi akşamlarrrrrrr
tabi tabi daha bebişlere hediye yollayacağızneden yemeklerden konuşuyorsunuz yahu. canım çekmiyorda okuyunca midem bulanıyor(((
ahanda biride burda. tamam işte sen yap bunları. demin kulaklarını cınlattık bulemsu ile. senin benim bulemsu ve annesininbirtanesinin satımız aynı. aynı gün doğurcaz tamam mı?
biz öyle desekte örf adet töre diyecekler bizekızlar
9 ay taşıdığı için dinimiz isim hakkını anneye vermiştir..
Allahın verdiği bu hakka kimse maydonoz olmasın mümkünse
yok anacım yok bizimkilerin cebin de akrep var kızım ilk torundu ne küpe ne baska bişey nasip olmadı kayınvalidenin kızıda yok üstelik
eşim o zaman calışmıyor du kriz vardı gitti dayımın oğlu sarraf ondan veresiye çeyrek aldı onlar yapmasın ben bişeyini eksik etmiyecem diye aklıma o günler geldikçe burnumun direği sızlıyor
eşim arkadaşından borç almış bez alacam diye marketten almış kayınbabam yanımda paran var mı demiş
cinsiyet belli olmadan işle akıllı tecrübe konusuyor eşim kendi koydu isimleri ama bilinçaltında kim vardı sence
eşim konyayı bırakıp neden antalyaya çalışmaya gitti sanıyorsun canımgel de boğma böylesini, vicdansızlar.. nefret ediyorum böyle insanlardann!!!
allaha emanet ol canım bol bol dinlen eşinide iğne oyası gibim yavaş yavaş işlebende geçen soğanlı bi cips varya ondan yedim...şimdi benimde canım istedii yaawww
teyzoşlarrrrrrrrrrrrr vallahii bugün size doyamadım..sohbetimiz...enerjimizz harikaydı...hep böyle olalım inşallahhh
bizim 5 dakikamız kaldıı çıkmaya...eve gidelim dinlenelim kuzumlaaa
yarın Allahın izniylee görüşürüzzzzzzzzzzzzz
hep dediğim gibi sizi sevuyuruzzzzzzzzzzzzzzzben ve bebeğim yaniii...yani BİZZZZZZZZZ
iyi akşamlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?