2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
pazarlık yap tercih senin ya erkek ismi ya kız ismi de
zaten olursa talha zeki olur talha derim zekiside onlara kalır
he he he doğmamış çoğuğa don biçiyom

teşekkürler tatlımm bakalım gelsinlerde isim bulunur :) benm ailem öyle baskı yapmaz yada benm ismimi koy demez kimse o yüzden kendimiz düşündük :)

kremalı tavuk patates yap :)

patatesler ve tavuklar haşlanınca borcama patatesleri ez dibe koy. üzerine haşlanmış tavukları didikle ve koy. üzerine kutu krema (pişecek bir zararı yok) koy, en üste de kaşar peyniri ve sıcak fırına at. kaşar eriyip kızarınca al, parmaklarını da yersin

bakk ya görüyormusunn saçmalığı...kıskanmışş resmen oğlunuu hemde kimdennn karısındaaann yaa..Allah allah...valla eşin senden yanaysa dinleme bencedee kuzuu

şimdi düşünün kayınbabam ismi zeki
zeki talha nasıl durdu sizce
bana göre tuhaf oluyor da
talha zeki desek...şöyle kendince prova yap..sesleniyormuşun gibi...kulağınaa hoş gelecekmi ona göre karar ver..

çok merak ettim canım kayınvalidenin ismi ne ona göre bir savunma politikası yapabiliriz sana
semra canım kayınvalidemin adı..aslında adının kötü olduğunu düşündüğüm için koymak istememem...böyle emr-i vakiiler yapmaları...belki varyaa beni en baştan bana bıraksalar...isteyerek koycam...çokk asi bi insan değilimdir...ama tavır gıcık bide var zaten aynı isimden...daha kaç tane olacak? kaynımın kızına ikinci ismi söyleniyor...eşime desemki -eeee zaten var abinin kızında annenin adı...o da diyecekki- o söylenmiyorkii benim suçum nee söyleseydinizz diycemm benceee o zaman...

kız için nisa veya aybüke istiyorum ben

bende geçen soğanlı bi cips varya ondan yedim...şimdi benimde canım istedii yaawww

teyzoşlarrrrrrrrrrrrr vallahii bugün size doyamadım..sohbetimiz...enerjimizz harikaydı...hep böyle olalım inşallahhh

bizim 5 dakikamız kaldıı çıkmaya...eve gidelim dinlenelim kuzumlaaa

yarın Allahın izniylee görüşürüzzzzzzzzzzzzz

hep dediğim gibi sizi sevuyuruzzzzzzzzzzzzzzz ben ve bebeğim yaniii...yani BİZZZZZZZZZ

iyi akşamlarrrrrrr

görüntüden hoşlanmıyorum ama midye dolma deme yaaa (
eşim beni istiklal'de bir midyeciye götürürdü sıcak sıcak taze taze yerdik off canım istedi.. Kapasakmı acaba konuyu :))

pazarlık yap tercih senin ya erkek ismi ya kız ismi de
zaten olursa talha zeki olur talha derim zekiside onlara kalır
he he he doğmamış çoğuğa don biçiyom

biçtiriyorlar ben şevket deyince şevket-i bostan yemeği aklıma geliyor k.valdeden yırttım adı fatma yani benim adım ohhh artık fatma koy demezler heralde ya derlerse:18:

neden yemeklerden konuşuyorsunuz yahu. canım çekmiyorda okuyunca midem bulanıyor (((

ahanda biride burda. tamam işte sen yap bunları. demin kulaklarını cınlattık bulemsu ile. senin benim bulemsu ve annesininbirtanesinin satımız aynı. aynı gün doğurcaz tamam mı?

Patatesi ezip tereyağ ve sütle güzel bi püre yanına haşlanmış butlar,suyuyla da çorba oh misss..

yok anacım yok bizimkilerin cebin de akrep var kızım ilk torundu ne küpe ne baska bişey nasip olmadı kayınvalidenin kızıda yok üstelik
eşim o zaman calışmıyor du kriz vardı gitti dayımın oğlu sarraf ondan veresiye çeyrek aldı onlar yapmasın ben bişeyini eksik etmiyecem diye aklıma o günler geldikçe burnumun direği sızlıyor
eşim arkadaşından borç almış bez alacam diye marketten almış kayınbabam yanımda paran var mı demiş
çalışmıyor bilmiyormusun sanki
eşim arkadaştan borç aldım var param demiş
şimdi ise isim beklerler işte

krama yok evdee ama bunu denicem :)
şimdi tavuğu kızartıyım, patates salatası yapıyım yanına bi de pilavv missss

öpüyorummm. görüşürüzzzz

kızlar
9 ay taşıdığı için dinimiz isim hakkını anneye vermiştir..
Allahın verdiği bu hakka kimse maydonoz olmasın mümkünse

semra kaynana ay canım Allah kolaylık versin uyuz oluyorum böyle şeylere de bencede Sen doğur acısını sancısını çek bir isim koyma hakkın olmasnnnnn

kayserili eşim de ya oda keçiiiii ama o keçiyse ben ondan daha keçiiiiyiimmmm

tavuğun adını bile okuyunca fena oluyorum ben
mutluluğunuzu bozmasın rabbim inşşşşş

gel de boğma böylesini, vicdansızlar.. nefret ediyorum böyle insanlardann!!!

Yaa bu cipsi ben soktum aklınıza yaaaa çok pardooonnn üzüldüm şimdi yaaa..

tabi tabi daha bebişlere hediye yollayacağız

kızlar
9 ay taşıdığı için dinimiz isim hakkını anneye vermiştir..
Allahın verdiği bu hakka kimse maydonoz olmasın mümkünse
biz öyle desekte örf adet töre diyecekler bize

hak edene hakkını veririz ama yok etmiyorsa boşver gitsin sen zaten deneyim yapmışsın bundan sonra aklında bulunsun eşinde senden daha çok yıkılmıştır bu yaşadıklarına emin ol belli etmeselerde baba olunca hele (tahmin ediyorum)iyice hassaslaşıyorlardır... hemde kız babalar için çok önemli derler hep bırak boşver Allahım hepimize evlatlarımızı ve bizi başkalarına muhtaç etmeyecek kadar rısk versin inşallah biz en iyi şekilde büyütmeye çalışırız Allahın izniyle

cinsiyet belli olmadan işle akıllı tecrübe konusuyor eşim kendi koydu isimleri ama bilinçaltında kim vardı sence

hmmmmmmm :26::26::26:
bende eşime koy demiştim. hayır sen koy dedi. ben 2 isim söledim.biri çağlaydı .çağla olmasın çağla şıkel gelio aklıma(nefret eder) dedi. diğerini koyduk.oda beğendi.ama kendi direk bi isim koysaydı NEDEEEENNNN derdim herhalde.

ay canım içim sızladı valla. ne zor günler yaşamışsınız. Allah bir daha göstermesin o günleri. herkes hak ettiği saygıyı sevgiyi görür. ne oldu? değerlerini belirlediler. ben oğullarına üzüldüm yani eşine. insan en yakınından bunu görünce daha fazla üzülüyor. yazık.

allaha emanet ol canım bol bol dinlen eşinide iğne oyası gibim yavaş yavaş işle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…