2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kuzular ve zuzular sonra görüşelm inş. hep olmayacak zamanlarda kaynıyor bu topik eşim pc başında yakalayınca kızıyor bari yat dinlen içim gam yemez diyor (yakınıyorumya buna yorgunum diye) her an gelebilir çıkmalıyım öptüm hepnize bu isim konusu süper ilgi çekti devam edelim inş. byeeee...

aminnn canım aminnnn
evet kesin
hele benim eşim mahallede çapkınlıklı ünlü olunca hangi isim kimin diye çıldırırdım herhalde

evet canım yaşadık geçti bitti şimdi ise tamamen onlardan uzaklaşıyoruz
eşim akşamleyin gitti ama sanki asılmaya gider gibiydi
ama rabbim huzurumuzu eksik etmesin ben onla her yerde yaşarım

iyi en azından kendisi farkında canım bu bile çok güzel bir lütuf, bazıları hem çeker hem ailesinin yaptıklarını kabul etmez..
o konuda hiç hakkını yiyemem beni benden iyi savunur bu yapılanlara sessiz kalan ben olunca kızar bile bana
hak verilmez alınır der
gereken kişiye gerektiği gibi davran o sana kul köle olsun der

haydi canım görüşürüz allaha emanet ol

iyi en azından kendisi farkında canım bu bile çok güzel bir lütuf, bazıları hem çeker hem ailesinin yaptıklarını kabul etmez..

benim eşim böyleydi canım 1.5 yıl sonra kabullenmeye başladı azıcık annesi buyuk oglunu cok savunuyor haksızlık ypıyorda ondan

kayınvalidem ne dedi biliyormusunuz?

eşimin 1.5 yasında abisinin bebeği var onu seviyordu

kayınvalidem kayın pederim eltim eşim ben gorumcem abisi ve bebek var

sevdi sevdi neyse " moonsunnn"
ben " efendim anne"
kv" sizin çocugunuz olursa sevmem"
bende " sevme anne benim annemler sever "
kv" yok yok sevmem bu ilk torun baska oluyor"
ben delirmiş şekilde " haklısınnnnnn"

içime dert oldu eşimde üzüldü olunca eger seeverse dicem ki hayır sevme sen sevmicem demişşştiiinnnnnn

öbür tarafa yaranacak diye bizi ezdi resmen düşünsenizeee eltiniz kayınbiraderinizin yanınddaa diiyooorrrrr

aman canım benim kayınvalide düşük tehlikem var konyanın ünlü bir özel hastanesinde ünlü bir doktor teşhisi koydu
benim kaynana doktorla birlik oldu beni kandıracak ne düşük yapması oyun yapıyor yalan söylüyor dedi
düşşün gavur sıpası kucağıma bile alıp sevmem dedi
şimdi aman elime doğdu büşram ben onun için ölürüm diyor
riyakar bunlar

ay bu ne biçim mantık yahu. ee çocuğunu ayıran, torununu ayırmaz mı? Allah eşler arası huzuru bozmasın gerisi boş. eşlerde birbirinden yana olsun.

bak ya ben olsam derdim orda 'senin sevgine muhtaç değil, zaten ben de seni sevmesin diye öğütleyecem' derdim. nefret ediyorum evlat ayrımı yapanlarda. hadi evlat ayrımı yaptın, günahsız bebekleri neden bulaştırıyon şeytan bunlar şeytan...

Kızlar yaa çok şükür k.validemle aram iyi ama çocuklara aşırı düşkün ve benim ki ilk torunu olacak,duyduğu an benden çok ve çığlık çığlığa kahkahalar atarak sevinmişti..Tabi ki sevinecek ilk torunu ama sanki ben korkmaya başladım şimdiden,ya benden çok sahiplenirse,ya evimden hiç çıkmazsa diye de tereddütlere girdim şimdiden..

Yanlış düşünüyorum belki gün doğmadan neler doğar bilemeyiz neler yaşayacağımızı ama işte küçük bi tedirginlik benimkisi..
Başkalarının bebeklerini bile kurbanlar olarak,evirerek,çevirerek,öperek,ısırarak sever.

Yanlış anlaşılmasın ben şu an ki mesafemden çok memnunum,bu ne olur değişir mi?

Fikir alayım sizden kızlr yaa...:18:

canım söylencek çok şey varda o aranıyor amacı kavga etmek ve eşimi arada bırakmak ama uymadımmm Alalha havale ettimm bana neler etti bitanecik kızından yaşar aynılarını inşAllah

ben hediyeler götürürüm harçlıklar koyarım cebine sırf eşim mutlu olsun diye tenezül edip hediye paketlerini açmaz diğer ogluda yer içer alır süpürür giderrr canımmm diye gezer..

onun karıısına gıkını çıkaramıyor çunku onun kocası savunuyorr ve diyorkı kvalidem aman hasan üzülmesinnnn

hasan üzülmesindeee serkannn neden üüzülsünnn o oglun değil mi onun eşi eşin değil miii bana o kadar yapıyor ya Allaha havale ediyorummmm

yaş kaç olursa olsun, görüp geçirdiğin ne olursa olsun, eğer bir insanda hastalık derecesinde kıskançlık varsa bu yapılanlar gayet normal... " Hastasın sen " diyip geçmek lazım, kafaya takmamak gerek, benim annem bebeği duyduğundan beri "allah bu çocuğu benim daha fazla dünya işiyle uğraşıp kafayı yememem için verdi, ben bakıcam ona" diyor başka bişey demiyor. Kayınvalide, kayınpeder' de yok bende uzaktalar ki zaten bu evlat ayrımcılığından eşim bile ayda yılda bir telefonla görüşüyor onlarla, ben aramak istedim aman uzak dur huzurumuz bozulmasın dedi :) Adam biliyor yani ama gel gelellim anneme tapıyor haftada 2 kez görmesin özledim ben diyor. Allah hepinize (şikayetçi olanlara) uzak kayınvalide versin (hoş bu dilek için geç kalmışta olabilirim :)) )

oy oy oy kızlaar sakin olun bebişleriniz korkacak ben yavaştan kaçıyorum hepinizi çok öpüyorum yarın yine aynı enerjiyle görüşmek üzere

sen şeytana hiç fırsat verme canım belki faydasını bile görürsün. benim etrafımda hiç bir yakınım yoktu insan dinlenmeyede ihtiyaç duyıuyor kocacığımla başbaşa bi yere çıkamadık yıllardır. ama biri olsa çocuğumu bırakır çıkardım hiç öyle bi imkanım olmadı. iyi yönlerini düşün yinede

ha bide 2 aydır bana dıyorki hadi bebek yapınnn bende düşünmüyoruz dedim durdummm neyseee en son 2 hafta once konustuk eşim moonsun hamile dedi
kv " ver bana telefnu"
ben " efendım anne"
kv" hayırlı olsun hamileymişssin "

ben " saol anne hayırlısı dah onumuzde cok zamn var " dedim
kv" ben istedim ya ondan olduuuuuu"
ben" biz zaten dusunuyorduk da olmadan ailelerle paylasmak istemedikkkk"
kv" hııııı"

uyuusss oluyoorummmmm kadın herseyi kendine cıkarıyor Töbe Allah nasip etmedide sanki o istedi diye oldu töbe töbeeee

ay kızlar içim o kadar dolmus kii size anlatıyorum napim

e torunlarını özleyecekler. gelin diyecekler yada gelecekler size. ister istemez yakınlık olacaktır. bide bebeğe kim bakacak?

benim aram iyi kayınvalidemle. bebeğimede Allah kısmet ederse o bakacak. kendi annemden güzel bakacağına eminim. biz zaten çok içli dışlıyız artık ne oluruz bilmiyorum. allah başımdan eksik etmesin onu.

dikkat edeceksin mesafeyi dengeleyeceksin
kayınvalidem kızımı mama ve emziğe alıştırmak istedi maksat kızım ona kalacak emziği kızım kabul etmesine rağmen vermedim mamayıda gece uykusun da verdim göğsümü almaz dedim
ama eşim en büyük destekçimdi tabii

al bendede o kadar eşim antalyaya giderken annem yanlız kalacak diye üzüldü sadece çünkü anneciğimin her işini eşim yapıyordu 3 abim olmasına rağmen
anneme gitme de kalayım dedi
annemde huzurlu olun nerde olursanız olun dedi ona

oy oy oy kızlaar sakin olun bebişleriniz korkacak ben yavaştan kaçıyorum hepinizi çok öpüyorum yarın yine aynı enerjiyle görüşmek üzere
allaha emanet ol canım

Bu arada biraz önce agustos ayı annelerinde bir paylaşımı gördüm :))
İstanbul'da olan anneler yada istanbul'a yolu düşecek anneler Eminönü havuzluhan'da envai çeşit bebek malzemesi ve kıyafeti vs.. herşey hem çok ucuza hem bol çeşit varmış bilginize :))

hakkaten hepsi uzak olsunlar. erkek evlat olunca zaten oğlan bizim ezilmez gelinde el kızı nolursa olsun diyorlar. ama kızları olunca işin içinde aman bişey olmasın diye üstlerine titriyorlar. ben tahammül edemiyorum bu ayrımlara

senin kaynan benim kaynana kardeş mi yoksa
ben psikoloğa götürdüm kişilik bozukluğu teşhisi koydu senin kaynanada aynı bozukluk var sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…