eşim konyayı bırakıp neden antalyaya çalışmaya gitti sanıyorsun canım
kafamız dinlensin istiyor
aminnn canım aminnnnhak edene hakkını veririz ama yok etmiyorsa boşver gitsin sen zaten deneyim yapmışsın bundan sonra aklında bulunsun eşinde senden daha çok yıkılmıştır bu yaşadıklarına emin ol belli etmeselerde baba olunca hele (tahmin ediyorum)iyice hassaslaşıyorlardır... hemde kız babalar için çok önemli derler hep bırak boşver Allahım hepimize evlatlarımızı ve bizi başkalarına muhtaç etmeyecek kadar rısk versin inşallah biz en iyi şekilde büyütmeye çalışırız Allahın izniyle
evet kesinhmmmmmmm :26::26::26:
bende eşime koy demiştim. hayır sen koy dedi. ben 2 isim söledim.biri çağlaydı .çağla olmasın çağla şıkel gelio aklıma(nefret eder) dedi. diğerini koyduk.oda beğendi.ama kendi direk bi isim koysaydı NEDEEEENNNN derdim herhalde.
evet canım yaşadık geçti bitti şimdi ise tamamen onlardan uzaklaşıyoruzay canım içim sızladı valla. ne zor günler yaşamışsınız. Allah bir daha göstermesin o günleri. herkes hak ettiği saygıyı sevgiyi görür. ne oldu? değerlerini belirlediler. ben oğullarına üzüldüm yani eşine. insan en yakınından bunu görünce daha fazla üzülüyor. yazık.
o konuda hiç hakkını yiyemem beni benden iyi savunur bu yapılanlara sessiz kalan ben olunca kızar bile banaiyi en azından kendisi farkında canım bu bile çok güzel bir lütuf, bazıları hem çeker hem ailesinin yaptıklarını kabul etmez..
haydi canım görüşürüz allaha emanet olkuzular ve zuzular sonra görüşelm inş. hep olmayacak zamanlarda kaynıyor bu topik eşim pc başında yakalayınca kızıyor bari yat dinlen içim gam yemez diyor (yakınıyorumya buna yorgunum diye) her an gelebilir çıkmalıyım öptüm hepnize bu isim konusu süper ilgi çekti devam edelim inş. byeeee...
iyi en azından kendisi farkında canım bu bile çok güzel bir lütuf, bazıları hem çeker hem ailesinin yaptıklarını kabul etmez..
benim eşim böyleydi canım 1.5 yıl sonra kabullenmeye başladı azıcık annesi buyuk oglunu cok savunuyor haksızlık ypıyorda ondan
kayınvalidem ne dedi biliyormusunuz?
eşimin 1.5 yasında abisinin bebeği var onu seviyordu
kayınvalidem kayın pederim eltim eşim ben gorumcem abisi ve bebek var
sevdi sevdi neyse " moonsunnn"
ben " efendim anne"
kv" sizin çocugunuz olursa sevmem"
bende " sevme anne benim annemler sever "
kv" yok yok sevmem bu ilk torun baska oluyor"
ben delirmiş şekilde " haklısınnnnnn"
içime dert oldu eşimde üzüldü olunca eger seeverse dicem ki hayır sevme sen sevmicem demişşştiiinnnnnn
öbür tarafa yaranacak diye bizi ezdi resmen düşünsenizeee eltiniz kayınbiraderinizin yanınddaa diiyooorrrrr
benim eşim böyleydi canım 1.5 yıl sonra kabullenmeye başladı azıcık annesi buyuk oglunu cok savunuyor haksızlık ypıyorda ondan
kayınvalidem ne dedi biliyormusunuz?
eşimin 1.5 yasında abisinin bebeği var onu seviyordu
kayınvalidem kayın pederim eltim eşim ben gorumcem abisi ve bebek var
sevdi sevdi neyse " moonsunnn"
ben " efendim anne"
kv" sizin çocugunuz olursa sevmem"
bende " sevme anne benim annemler sever "
kv" yok yok sevmem bu ilk torun baska oluyor"
ben delirmiş şekilde " haklısınnnnnn"
içime dert oldu eşimde üzüldü olunca eger seeverse dicem ki hayır sevme sen sevmicem demişşştiiinnnnnn
öbür tarafa yaranacak diye bizi ezdi resmen düşünsenizeee eltiniz kayınbiraderinizin yanınddaa diiyooorrrrr
bak ya ben olsam derdim orda 'senin sevgine muhtaç değil, zaten ben de seni sevmesin diye öğütleyecem' derdim. nefret ediyorum evlat ayrımı yapanlarda. hadi evlat ayrımı yaptın, günahsız bebekleri neden bulaştırıyon şeytan bunlar şeytan...
bak ya ben olsam derdim orda 'senin sevgine muhtaç değil, zaten ben de seni sevmesin diye öğütleyecem' derdim. nefret ediyorum evlat ayrımı yapanlarda. hadi evlat ayrımı yaptın, günahsız bebekleri neden bulaştırıyon şeytan bunlar şeytan...
Kızlar yaa çok şükür k.validemle aram iyi ama çocuklara aşırı düşkün ve benim ki ilk torunu olacak,duyduğu an benden çok ve çığlık çığlığa kahkahalar atarak sevinmişti..Tabi ki sevinecek ilk torunu ama sanki ben korkmaya başladım şimdiden,ya benden çok sahiplenirse,ya evimden hiç çıkmazsa diye de tereddütlere girdim şimdiden..
Yanlış düşünüyorum belki gün doğmadan neler doğar bilemeyiz neler yaşayacağımızı ama işte küçük bi tedirginlik benimkisi..
Başkalarının bebeklerini bile kurbanlar olarak,evirerek,çevirerek,öperek,ısırarak sever.
Yanlış anlaşılmasın ben şu an ki mesafemden çok memnunum,bu ne olur değişir mi?
Fikir alayım sizden kızlr yaa...:18:
Kızlar yaa çok şükür k.validemle aram iyi ama çocuklara aşırı düşkün ve benim ki ilk torunu olacak,duyduğu an benden çok ve çığlık çığlığa kahkahalar atarak sevinmişti..Tabi ki sevinecek ilk torunu ama sanki ben korkmaya başladım şimdiden,ya benden çok sahiplenirse,ya evimden hiç çıkmazsa diye de tereddütlere girdim şimdiden..
Yanlış düşünüyorum belki gün doğmadan neler doğar bilemeyiz neler yaşayacağımızı ama işte küçük bi tedirginlik benimkisi..
Başkalarının bebeklerini bile kurbanlar olarak,evirerek,çevirerek,öperek,ısırarak sever.
dikkat edeceksin mesafeyi dengeleyeceksinKızlar yaa çok şükür k.validemle aram iyi ama çocuklara aşırı düşkün ve benim ki ilk torunu olacak,duyduğu an benden çok ve çığlık çığlığa kahkahalar atarak sevinmişti..Tabi ki sevinecek ilk torunu ama sanki ben korkmaya başladım şimdiden,ya benden çok sahiplenirse,ya evimden hiç çıkmazsa diye de tereddütlere girdim şimdiden..
al bendede o kadar eşim antalyaya giderken annem yanlız kalacak diye üzüldü sadece çünkü anneciğimin her işini eşim yapıyordu 3 abim olmasına rağmenyaş kaç olursa olsun, görüp geçirdiğin ne olursa olsun, eğer bir insanda hastalık derecesinde kıskançlık varsa bu yapılanlar gayet normal... " Hastasın sen " diyip geçmek lazım, kafaya takmamak gerek, benim annem bebeği duyduğundan beri "allah bu çocuğu benim daha fazla dünya işiyle uğraşıp kafayı yememem için verdi, ben bakıcam ona" diyor başka bişey demiyor. Kayınvalide, kayınpeder' de yok bende uzaktalar ki zaten bu evlat ayrımcılığından eşim bile ayda yılda bir telefonla görüşüyor onlarla, ben aramak istedim aman uzak dur huzurumuz bozulmasın dedi :) Adam biliyor yani ama gel gelellim anneme tapıyor haftada 2 kez görmesin özledim ben diyor. Allah hepinize (şikayetçi olanlara) uzak kayınvalide versin (hoş bu dilek için geç kalmışta olabilirim :)) )
allaha emanet ol canımoy oy oy kızlaar sakin olun bebişleriniz korkacak ben yavaştan kaçıyorum hepinizi çok öpüyorum yarın yine aynı enerjiyle görüşmek üzere
canım söylencek çok şey varda o aranıyor amacı kavga etmek ve eşimi arada bırakmak ama uymadımmm Alalha havale ettimm bana neler etti bitanecik kızından yaşar aynılarını inşAllah
ben hediyeler götürürüm harçlıklar koyarım cebine sırf eşim mutlu olsun diye tenezül edip hediye paketlerini açmaz diğer ogluda yer içer alır süpürür giderrr canımmm diye gezer..
onun karıısına gıkını çıkaramıyor çunku onun kocası savunuyorr ve diyorkı kvalidem aman hasan üzülmesinnnn
hasan üzülmesindeee serkannn neden üüzülsünnn o oglun değil mi onun eşi eşin değil miii bana o kadar yapıyor ya Allaha havale ediyorummmm
yaş kaç olursa olsun, görüp geçirdiğin ne olursa olsun, eğer bir insanda hastalık derecesinde kıskançlık varsa bu yapılanlar gayet normal... " Hastasın sen " diyip geçmek lazım, kafaya takmamak gerek, benim annem bebeği duyduğundan beri "allah bu çocuğu benim daha fazla dünya işiyle uğraşıp kafayı yememem için verdi, ben bakıcam ona" diyor başka bişey demiyor. Kayınvalide, kayınpeder' de yok bende uzaktalar ki zaten bu evlat ayrımcılığından eşim bile ayda yılda bir telefonla görüşüyor onlarla, ben aramak istedim aman uzak dur huzurumuz bozulmasın dedi :) Adam biliyor yani ama gel gelellim anneme tapıyor haftada 2 kez görmesin özledim ben diyor. Allah hepinize (şikayetçi olanlara) uzak kayınvalide versin (hoş bu dilek için geç kalmışta olabilirim :)) )
senin kaynan benim kaynana kardeş mi yoksaha bide 2 aydır bana dıyorki hadi bebek yapınnn bende düşünmüyoruz dedim durdummm neyseee en son 2 hafta once konustuk eşim moonsun hamile dedi
kv " ver bana telefnu"
ben " efendım anne"
kv" hayırlı olsun hamileymişssin "
ben " saol anne hayırlısı dah onumuzde cok zamn var " dedim
kv" ben istedim ya ondan olduuuuuu"
ben" biz zaten dusunuyorduk da olmadan ailelerle paylasmak istemedikkkk"
kv" hııııı"
uyuusss oluyoorummmmmkadın herseyi kendine cıkarıyor Töbe Allah nasip etmedide sanki o istedi diye oldu töbe töbeeee
ay kızlar içim o kadar dolmus kii size anlatıyorum napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?