2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Sağolun kızlar çok şükür benim de aram iyi,allah bozmasın dediğiniz gibi şeytana fırsat vermemek lazım,zaten genç ve de çalışkan biridir yardımını asla esirgemez,zaten derler ya evliliğin ilk 40 günüyle doğumun ilk 40 günü kaynananla geçindin geçindin geçinemedin vay haline

Allah başımızdan eksik etmesin belki de annelik içgüdüsü ağır bastı bebeğimi kıskanmış ta olabilirim,vesvese gibi oluyor zaten ama pozitif düşüneceğim artık,öyle olması lazım...İyiyken kötü olmak istemem çünkü..

senin kaynan benim kaynana kardeş mi yoksa
ben psikoloğa götürdüm kişilik bozukluğu teşhisi koydu senin kaynanada aynı bozukluk var sanırsam

olabilir canımm çok bencilll kendini begenmişte ondan oluyoooorrrrrr ben ömrümde böyle şeyler yasamadım ne ailem böyledir ne etrafım Allah yardımcım olsnn

ailende olmadığı için tuhafına gidiyor ya

canım burada yabancı kişileriz ayrı şehirlerde doğduk büyüdük vs ben abartıyormuyum ? bunlar en ufak şeylerr utanıyorum yaptıkları ayıplardan

Alalhtan eşim benzemiyoorrr benzese hayat çekilmez bana herhalde Allah korusun

gecmiş olsun burcuuu. aman dikkattt
ay canımm pek bi dertliymişsinn ben şu misafir olayıına taktım yaaa insanlar biraz daha anlayışlı olamaz mı? kendimize bile hayrımız olmayan bi dönemdeyiz zaten...bu arada çorba olarak sana sütle yapılan bi tavuk corbası tarifi verebilirim..
benimde iştahım acaip açıldı yawwww. napıcam bennnnn

benim hala sıfır iştahım yaa nolcam ben böyle...

İşte bunlara annenin müdahale etmesi şart ama değil mi..
Tabi ki çok şükür eşimde öyledir,dengeyi fena korur..Hep böyle gider inşallah.Ya zaten Allah izin verirse 1-2 sene ben bakacağım bebişime o yüzden de içim rahat biraz..

iyi akşamlar kızlar..keyifler nasıl????? bende kızçelerimle evde oturuyorum..küçük kızımı kreşten aldım,hava çooooook güzeldi..çok gezesim geldi( bayır çıkarken ne kadar nefes nefese kaldım,ay 2 yürüdüm 1 durdum,bakalım karnım burnumdayken nolcek:))

Allah gönlüne göre versin. bu arada benim de karnım seyriyor sanki kalbim orada atıyo gibi bu hafta olmaya başladı daha öncede bakıyordum olmuyordu. yatar pozisyondayken pıt pıt atıyo karnım

senin bebişde göstermiş kendini yakında tekme attığını döndüğünü de görürsün inşşş

selam kızlar nasılsınızzz bebişşler nasılll bizimkinin keyfi yerinde teselerrii:))canı ne isterse annesi yediriyorr onaaa ohh paşalar gibiii bebişimmm :)))))))))

içimde bir sıkıntı var hayırdır inşallah
gazdır o gaz düşünme öyle şeyler. olur bazen hayır olsun inşallah

selam kızlar nasılsınızzz bebişşler nasılll bizimkinin keyfi yerinde teselerrii:))canı ne isterse annesi yediriyorr onaaa ohh paşalar gibiii bebişimmm :)))))))))

teşekkür ederiz teyzesi iyiyiz sen nasılsın? bu arada yarasın bebeğine inş. ben de son 3 gündür bişiler yiyebiliyorum canım da cekiyor artık yavaş yavaş yaşasın ama dikkat et fazlada abartma sen yine. bu arada kaç haftalık bilgilerin yok aşagıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…