sen şeytana hiç fırsat verme canım belki faydasını bile görürsün. benim etrafımda hiç bir yakınım yoktu insan dinlenmeyede ihtiyaç duyıuyor kocacığımla başbaşa bi yere çıkamadık yıllardır. ama biri olsa çocuğumu bırakır çıkardım hiç öyle bi imkanım olmadı. iyi yönlerini düşün yinede
e torunlarını özleyecekler. gelin diyecekler yada gelecekler size. ister istemez yakınlık olacaktır. bide bebeğe kim bakacak?
benim aram iyi kayınvalidemle. bebeğimede Allah kısmet ederse o bakacak. kendi annemden güzel bakacağına eminim. biz zaten çok içli dışlıyız artık ne oluruz bilmiyorum. allah başımdan eksik etmesin onu.
senin kaynan benim kaynana kardeş mi yoksa
ben psikoloğa götürdüm kişilik bozukluğu teşhisi koydu senin kaynanada aynı bozukluk var sanırsam
ailende olmadığı için tuhafına gidiyor ya
gecmiş olsun burcuuu. aman dikkatttcanım her akşam mı içiyorsun? arada bir iç bari. geçen hafta sonu bende içtim yarım bardak ama daha içmem.
eşinle karar serseniz olmaz mı?
hoşbulduk canım. valla çok yoruldum. bide elektrik çarptı bana yainşallah bişi olmamıştır. eşim 50 volttan aşağı bişi olmaz dedi ama benim karnım çok acıdı. ((
ay canımm pek bi dertliymişsinn ben şu misafir olayıına taktım yaaa insanlar biraz daha anlayışlı olamaz mı? kendimize bile hayrımız olmayan bi dönemdeyiz zaten...bu arada çorba olarak sana sütle yapılan bi tavuk corbası tarifi verebilirim..şimddiye kadar bulantılarımddan serum bile yedim 3 kilo verddim halsizlik uyku feci problemlerim vardı ama ddr.bana bi ilaç verddi hpı sabahları aç karnına 3 gün alddım ilk iki gün bulantı ddevam etti sonra 3,gün bulantı yok bende ya ben nasıl üzgünüm bişey mi olddu acaba diye hapı bıraktım hemen 2 gündür çok az arada bi öğürtüm oluyor yine eskisi gibi çok çıkarmıyorum göğüslerim hala çok hassas acıyor dolgun akıntım gayet iyi uykum her daim var bunlarla avunuyoruminsanoğlu işte bulantılarım varken çok kötüydüm dualar ediyorddum artık iyi geçsin hamileliğim rahatsızlıklarım olmasın diye şimdi biraz rahatladdım sayılır bidakka biddakka o da ne bulantım başladıııııııııııııııııı... kızlar inanın wc dwn gwliyorum inanılmaz ben gerçeken aranıyorum bebeğim için çok endişeleniyorum 12-13 ay bekleddik onu şimdi çok mutluyuz ama benim derdim bitmiyor pek nazlıyım öyle hissediyorum bu günlerimi ben gezip tozarak yan gelip yatarak geçirmek isterken misafir üstüne misafirim geliyor hepte yatılı çok yorgunum yarın ben işten gelmeden belkide evde olacaklar birsürü işim var ama işten gelir gelmez elim buraya gidiyor uykum var ev süpürülecek silinecek bulaşık makinesi boşaltılacak çamaşırlar toplanacak tatlı yapmam lazım et haşlıycam yarın fırınta yemek yapmak için bide kızlar çorba aklıma gelmiyor varmı fikir vermek isteyen :26: ayyyy çenem düştü şimdiye neler yapmıştım ama işte şu kıçımı kaldırabilsem gerisi gelecek ama üfff
benimde iştahım acaip açıldı yawwww.napıcam bennnnn
dikkat edeceksin mesafeyi dengeleyeceksin
kayınvalidem kızımı mama ve emziğe alıştırmak istedi maksat kızım ona kalacak emziği kızım kabul etmesine rağmen vermedim mamayıda gece uykusun da verdim göğsümü almaz dedim
ama eşim en büyük destekçimdi tabii
püüüü ne selam ne sabah ayıp ayıp insan bi slm werir hergeldigimde kmse bişe yazmıorrr :) neseee pai size
evet canım 3 .bebek ve hayırlısıyla erkek istiyoruz ama eksik dua etmeyelim hayırlısı olsun inş
ikinci hamilelikte kız istedim iki kız birbirini arkalar aralarında yas farkıda az rabbim gönlüme göre verdi
şimdi ise erkek istiyorum içime öyle doğuyor ama bakalım hayırlısı
benim bebiş acyip seyriyor eşime diyorum inanmıyor gülüyor gösteriyorum elini koy hisset diyorum seviniyor kız kardeşim fırlama bir çocuk gelecek abla diyor
canım bizim ailede kova burcu çokluğu var abim ben 2 yeğenim annem ve babam kova burcu
benzer yönlerimiz olsada hepimiz bir bireyiz sonuçta
ay burcu yükseleni hepsi bir arada değişiyor insan
abim bencil kova ben ise yükselen yengeç burcu ve ay burcu koç burcunun verdiği ruhla insanlık için yaşayan kova çevremdekiler mutlu olsun ben bundan mutlu olurum derim ben
kızlaaarrr tahmin alıyım cinsiyet konusunda? tabi şimdi işin eglence kısmı, kimse korkmasın kaptırmam kendimi. zaten ikisi de mutlu eder beniii, en önemlisi sağlık...
senin bebişde göstermiş kendini yakında tekme attığını döndüğünü de görürsün inşşş
gazdır o gaziçimde bir sıkıntı var hayırdır inşallah
selam kızlar nasılsınızzz bebişşler nasılll bizimkinin keyfi yerinde teselerrii:))canı ne isterse annesi yediriyorr onaaa ohh paşalar gibiii bebişimmm :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?