gazdır o gazdüşünme öyle şeyler. olur bazen hayır olsun inşallah
teşekkür ederiz teyzesi iyiyiz sen nasılsın? bu arada yarasın bebeğine inş. ben de son 3 gündür bişiler yiyebiliyorum canım da cekiyor artık yavaş yavaş yaşasınama dikkat et fazlada abartma sen yine. bu arada kaç haftalık bilgilerin yok aşagıda.[/QU
7 haftadayız canımm evet ya bilgileri eklemeye fırsat bulamadım ki henüzz yaa canım kendimi frenlemesem başını alıp gidecekk dee durduruyorumm..
canım oku oku sayfaları bitiremedim zaki talha koyacak olan sen misin bebeğine?
7 haftadayız canımm evet ya bilgileri eklemeye fırsat bulamadım ki henüzz yaa canım kendimi frenlemesem başını alıp gidecekk dee durduruyorumm..
bugun baya aktifti kasım anneleri evet canım talhası kesin de zekiyi nere koyacağımı bilemedim
sen de yap bizim gibi alta bebeğin kaç haftalık görelim. dikkat et kilo aldın mı hiç?
çalışan anneler baya hızlı gidiyorlar maaşallah. zeki konusunda şöyle söyleyeyim eğer talha senin istediğin sevdigin isimse onu ikinci olarak koy çünkü her yerde adı Z. Talha olarak yazılacak ve genelde talha söylenir eğer zekiyi ikinci koyarsan T. Zeki olur. zekiyi eşin istiyosa ona zeki talha daha iyi duruyo sanki de öyle koydur.
eşim hiç istemiyor bile yeni isim olsun çocuk isminden utanmasın diyor annem sıkıstırıyor kayınbabanın ismini koy ayıp olur diye
ay ay o mendil bile kokuyor banayok canım almadım inan bende şaşırıyorum aslında nasıl almıyorum diyee..benimm tek sorunum kokulara karşı inanılmaz hassasım kolonyalı mendille geziyorum resmenn:)bütünleştikkk mendillee elimden düşmüyor
he valla bir tuhaf benim annem kızlarda kaynananın adı eşimin babannesinin adı diye tutturdu bundada oğlan olursa kayınbabanın adı diyeay benim annemde aynı acayip bunlar ya. millet kızına ayar verir koyma diye bizimkiler ille de kanananın kayın babanınkini koy diyo ama ben koymıcam. hoşuma gitse ve kısa olsa başına koyardım belki ama yok ya isimleri uzun hem 10 kere doğuracak olsaydım birinden birine koyardım ama bikere doğurucam Allahın izniyle oda bana kalsın de me?
ay benim annemde aynı acayip bunlar ya. millet kızına ayar verir koyma diye bizimkiler ille de kanananın kayın babanınkini koy diyo ama ben koymıcam. hoşuma gitse ve kısa olsa başına koyardım belki ama yok ya isimleri uzun hem 10 kere doğuracak olsaydım birinden birine koyardım ama bikere doğurucam Allahın izniyle oda bana kalsın de me?
hoşgeldin burcuxxxselam kızlar, ayy ne yorulmuşumm
geldim duş aldım şimdi dinleniyorum. koçişte yemek hazırlıyor, bekliyorum pişsin. acıktım valla ama canım bişi yemek istemiyor((
bakıyorum hala isim muhabbetindesiniz. ne konuymuş he. bende cinsiyeti belli olsun iyice yoğunlaşcam bu konuya. daha erken :))
yok canım almadım inan bende şaşırıyorum aslında nasıl almıyorum diyee..benimm tek sorunum kokulara karşı inanılmaz hassasım kolonyalı mendille geziyorum resmenn:)bütünleştikkk mendillee elimden düşmüyor
selam kızlar, ayy ne yorulmuşumm
geldim duş aldım şimdi dinleniyorum. koçişte yemek hazırlıyor, bekliyorum pişsin. acıktım valla ama canım bişi yemek istemiyor((
bakıyorum hala isim muhabbetindesiniz. ne konuymuş he. bende cinsiyeti belli olsun iyice yoğunlaşcam bu konuya. daha erken :))
vallaa canım haklısın koymak istemiyorsan eger kim ne derse desinnn bencede
hoşgeldin burcuxxx
isim muhabbeti biter mi hiç
maşallah senin koçişine yemeğin hazır gelecek
benim odun kocişte yeni aradı sabahtan beri merakta kaldım onun yüzünden
hımm ben de öyleydim geçti biraz. ama det etme tek sorunun o olsun inşallah .
hoşgeldin bakalım. ben bugün kendi yemeğimi kendim pişirdimenginarlı patates yiyoz biz ama et koymadım canım onu hala istemiyor. isim ben de düşünmedim sanırım sıradan bi isim olur ama sevdiğim bi isim olr ipek elif zeynep gibi mesela erkei hiç bilmiyorum kerem kerim filan olur herhalde.
kaynanam kendi cocuklarına koymamış ki kananasının kayınbabasının isimlerini herhalde beklenti içine girmezler gireceklerinide sanmıyorum da gönüllleri olsun mutlu olsunlar diyede fedakarlık yapamam valla torunları olacak işte daha ne olsun.
inş yemek yiyebilirsin benim iştahım da senin olsun diyecem ama benim de iştahım yok
ben onu çook seviyom ama az biraz odun işte hamile karım var benden ayrı diye hiç gelmiyormuyum aklınaakşama kadar aramadı beni
değilse o gözümün nuru gönlümün sururu benim
evet canım gece kızlarımla yanlız uyuyacağız gene dün pek ağlaya ağlaya uyudular ama bakalım bugun nasıl uyuyacaklar
büyük kıızm takvim başı bekliyor babam su kadar sonra gelecek diyor
hoşbuldumm canımmm. ay yorulmuşum bugün yahuu. niyetim benimde sebze yemekti eşim et yapıyor bakalım nasıl boğuşacam yemekleama canım az az kıyma et felan at yemeklere. hiç yemesende olmaz.
senin mantık güzel. kimse koymamış sen niye koyasın. boşver valla. isimlerinde güzelmiş. bu isim işi zorlayacak bizi yahu.
inş yemek yiyebilirsin benim iştahım da senin olsun diyecem ama benim de iştahım yok
ben onu çook seviyom ama az biraz odun işte hamile karım var benden ayrı diye hiç gelmiyormuyum aklınaakşama kadar aramadı beni
değilse o gözümün nuru gönlümün sururu benim
evet canım gece kızlarımla yanlız uyuyacağız gene dün pek ağlaya ağlaya uyudular ama bakalım bugun nasıl uyuyacaklar
büyük kıızm takvim başı bekliyor babam su kadar sonra gelecek diyor
cicilerin resimleri isterizaynen öyle onlar koymadıysa ben niye koyayım.
et yemiyom ama suyuna corba falan içiyorum aynı şey farketmez herhalde di mi? buarada yemeğe dereotu attım bişi olmaz artık galiba. aslında ciğer yemek lzım ki hayatım boyunca azıma koymadım ben o tür şeyler. bu arada 10. haftada bebişlerin dişlerinin gelişmesi tamamlandıgı için cok süt içmek lazımmış dikkaaatt!! sonra daha ilkokula gelmeden dişleri çürümesin hemencik bebeklerimizin.
benim eşimde sever yemek yapmayı ama annem yakın ne zamandır o yapıp getiryodu banada. anneler bitane yaa
bu arada ben bugün bebişime ve kendime ciciler aldım cok erken ama aldım işte napiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?