2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

güle güle giyinin inşallah cicilerinizi. et suyuda vitaminli tabi canım ama kendinide yemeye çalış. süt dedin ya ben sütü 2 günde 1 bardak içiyorum. et süt ürünleri çok zor yemem. bulantım çok fena çıktı çıkacak. offf

oyyy küçük oğlanı yesin burcu teyzesii. sayılı gün çabuk geçer inşallah. kız eşin gelene kadar 4 aylık olacan. amanınnnn. göbişinde çıkar. kocişine süprizzz

aynen alıştım ama akşam gitmiş sabah 5 de uyandım aradım vardın mı diye onu bile ben düşündüm
ama akşamın 8 e kadar aramaz mı insan gıcık sey işte
belkimde ben ve hormanlarım takıyor kafaya

tamam koyucam ama resimleri ama eşim yolda gelmek üzere gece falan koyarım o yattıktan sonra. o eve gelince burayı parselliyor da azıcık müptela kociş

ben sana gaviscon önermiştim naptın sordun mu?

ye tabiii teysesi o sarısın mavi gözlü olacak ablası rüyasın da görmüş
kızlarda hiç ilgilenmezdi hamileliğimle bunla pek bi ilgili sanırım yaşı kemale erdi artık
ben ona o gelmeden önce cinsiyet tahminiyle yapacam esas süprizi
ben var ya kayınbabam bizi çok üzdü 6 ay kadar önce dedim ki
rabbim bana bir oğlan ver ve kayınbabamın aklı bu oğlanda olsun ama sevemesin demiştim eşim de amin demişti
sanırım bu dua tuttu bu yüzden gideceğim bu ellerden

işi vardır kızzzz. düşmüş ekmek kavgasına. bir kuzu daha geliyor adam geçim derdinde sen kendi kendine efkarlanıyorsun. senin yanında kuzular o ne yapsın yalnız başına. ayy ağlıcam şimdi.

tamam koyucam ama resimleri ama eşim yolda gelmek üzere gece falan koyarım o yattıktan sonra. o eve gelince burayı parselliyor da azıcık müptela kociş
beklemedeyiz merkez müptela olmayan var mı canım benim bizler bile müptelayız pc ye

işi vardır kızzzz. düşmüş ekmek kavgasına. bir kuzu daha geliyor adam geçim derdinde sen kendi kendine efkarlanıyorsun. senin yanında kuzular o ne yapsın yalnız başına. ayy ağlıcam şimdi.
kıyamam ağlama sen
bize hayır dualar da bulun hamilenin duası kabul olur malum

ben sana gaviscon önermiştim naptın sordun mu?

canım daha var doktora gitmeme. 24 nisanda gitcem. gidince sorarım. geçse keşke yaaa ilaç içmek istemiyorummm

hımmm. haklısın cinsiyet tahmini daha süpriz olur. inşallah duan kabul olmuştur. sevemesinler oğlancığı ahh biz ne yaptık desinler.

Son düzenleme:
beklemedeyiz merkez müptela olmayan var mı canım benim bizler bile müptelayız pc ye

kıyamam ağlama sen
bize hayır dualar da bulun hamilenin duası kabul olur malum

kız bütün gün sizlere dua ediyom anam. inşallah maşallah hiç bu kadar ağzımdan çıkmamıştı. anam oralarda mutlu huzurlu olun. ohhh diyin iyiki gelmişiz. bebişinde diğer kızlarında hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. aminnnnnnnn

koçiş hadi bakalım dedi. ben kaçıyorum. size iyi muhabbetler iyi geceler.

canım daha var doktora gitmeme. 24 nisanda gitcem. gidince sorarım. geçse keşke yaaa ilaç içmek istemiyorummm

ya bu bahsettiğim şeyin içinde sadece sodyum ve calsiyum var hatta vücutta potasyum eksikse potasyumlu olanıda var adevence diye geçiyo o. ben üç doktora sordum bi de eczacıya dedim ki artık öyle bi duruma geldim ki kafama dikerek içiyom dedim iç bişey olmaz dedi hepsi ha şimdi azalttım tabi hafiflediğim için sadece ağır bişey yediysem ve rahatsızlanırsam içiyorum o da cok nadir oluyo 24 nisana da daha cok varmış. diğer yazdıkları emedur ya da gaz ilacını ben de hiç içmedim zaten iyi değilmiş onlar emeduru falan hiç içmedim. emedura yüklenme dedi sorduğum doktorlardan biri zaten.

afiyet olsun canım
dualar müşterek

kızlar
9 ay taşıdığı için dinimiz isim hakkını anneye vermiştir..
Allahın verdiği bu hakka kimse maydonoz olmasın mümkünse
yavruumm ya gelde burdakilerede anlat bunu nolursunn:26:

maşallahh sana...amann ben bi sulugözüm sormaa...eşim keçiliğee başlasın...ben açarım çeşmeleri... inşallahh o duruma gerek kalmaz..Allah tarafından bi anlayışlılık bahşedilir kendisine vee benim istediğim olurr:26:
ahhh canımmm..inanırmısın benim okurken bile içim sızladı...allah o günleri bi daha göstermesin sana.. anneciğinden ayrılacaksın diye bende üzülüyordum ama belki Antalya sizin için daha hayırlıdırı... Rabbim bol hayırlı kazançlar versin..yavrun kendi rızkıylaa gelsin inşallahh:26:
Yaa bu cipsi ben soktum aklınıza yaaaa çok pardooonnn üzüldüm şimdi yaaa..
yedim bile kuzummm..üzülmee sen hiçç
allaha emanet ol canım bol bol dinlen eşinide iğne oyası gibim yavaş yavaş işle
öyle yapcamm canım...yavaş yavaş içten içeee

öbür tarafa yaranma sevdası yokmuu....ne varsa bu öbür tarafta onu daha mı çok severim lafı benim içimdede bi yaradır...
ben yeni nişanlıyım...kaynım boşanmış çok daha önce...ona tekrar kız bakıyorlar. kayınvalidem de eşimede düşkündür ama kaynım boşanmış diye onu daha kanadı kırık görüyor..o yüzden onunla evlenecek kişi çok önem arzediyordu... bana dediki bi gün....seni onu seveceğim kadar sevemem herhalde annesininbirtanesi...onu daha mı çok severim nee

haaa öyle olmadı tabiki...beni sever yani kayınvalidem Allah var ama yinede denen laf o an yetmişti bana

canım nasılsa bebeğine bi süre sen bakacaksın...bence sıkıntı olmaz...çok müdahele etmesine izin verme bebeğinin bakımında falan...haniherkesin kendi evinde kişisel bi alanı vardır oraya çok girmesine izin vermezsin olur biter başkalarının çocugunu kurbanlar olarak seven babaanne zaten emeğini esirgemeyecektir ama önce senin doğruların...ye yedirecek sen karar ver...ne giydireceksen bunlar basit gibi...ama yaşayan arkadaşlardan biliyorum..sinir bozuyormuş fazla karışması sana yardım etme amaçlı olsa bilee

ayy bu yazılanları okuyunca baktım ki benim kayınvalidem gülsuyuyla yıkanmış :18:
maşallahh de kız..
isim muhabbeti cinsiyetler belli olunca tavan yapacak zaten kasım annelerinde hepimizde ayrı ayrıı hikayee baksanna burcuu yaa ohhh ellerine sağlıkk kocacığının..sanada afiyet olsun..ben bu akşam sadece bi kase yoğurdun üstüne çilek reçeli koydum bi kaç kaşık onu yiycem..bebeğim bugunluk bununla beslensinn inşallahhhhhh

wayyy yavrucuklarımm hiç kıyamam ben...benim babamda ben küçükken sık sık şehir dışına giderdi iş için..fuarlara falan katılırdı..bi seferinde istanbula gitmişti...bi pazar günü dönecekti...yazlık evdeyiz...amcamlar halamlar hep varlar..oynuyorum kuzenlerle ama aklım hep saatte...ha şimdi binecek uçağa ha birazdan..ha geldi ha gelecek...zırrr bi telefon...ancak sabah uçağına yer buldum... dedi babam telefonda...

yukarı çıktım...radyoda 'edip akbayram- hasretinle yandı gönlüm' çalıyordu hem söyledim hemde ağladım zırıl zırıl...şimdi anlatırken bile ağlayasım geldi... Rabbim hayırlısıyla kavuştursun sizi canım...

sizi gidi süt canavarları sizi...hem annişe, hem kızçelere hemde küçccükk oğluşaa yarasın inşallahhh

annesininbirtanesi
amin canım rabbim herseyin hayırlısını versin inş
ben şimdi bile çok iyi konumdayım kızlarda çektiğim sıkıntılar yok şükür
o yokluk günlerinde gidelim demedik hiç ama yapılanlara dayanamadık artık ve ya nasip dedik
sen neden bişeycik yemedin canım benim o yoğurt tutsa ne kadar tutacak ki

alıcanız olsun ben de cips aldım ya demin sölemedim sölemedim ama okudugmdan beri aklımda ama ketçüplü bulamadım en sonunda ne varsa onu aldım ama yemedim daha ühühühühüü.

canım istemedii kuzum yaaa tutmazmı diyorsun gece boyu? bi çorba falanmı yapsam kii? :44:

alıcanız olsun ben de cips aldım ya demin sölemedim sölemedim ama okudugmdan beri aklımda ama ketçüplü bulamadım en sonunda ne varsa onu aldım ama yemedim daha ühühühühüü.
bende aldımm ve yedim şekerim...hemde en soğanlısındann
merhaba arkadaşar nasılsınız nasıl gidiyo

hoşgeldinn kuzu...iyiyiz hamdolsunn...sen nasılsın bebiş nasıl annesi?

çeken bilir gurbet acısını değil mi
amin canım aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…