aynen öyle onlar koymadıysa ben niye koyayım.
et yemiyom ama suyuna corba falan içiyorum aynı şey farketmez herhalde di mi? buarada yemeğe dereotu attım bişi olmaz artık galiba. aslında ciğer yemek lzım ki hayatım boyunca azıma koymadım ben o tür şeyler. bu arada 10. haftada bebişlerin dişlerinin gelişmesi tamamlandıgı için cok süt içmek lazımmış dikkaaatt!! sonra daha ilkokula gelmeden dişleri çürümesin hemencik bebeklerimizin.
benim eşimde sever yemek yapmayı ama annem yakın ne zamandır o yapıp getiryodu banada. anneler bitane yaa
bu arada ben bugün bebişime ve kendime ciciler aldım cok erken ama aldım işte napiyim.
demi burcuxxx
küçük bir oğlan beni yatakta benle birlikte yatıyor
yazık kuzularıma çok üzülüyorlar
eşimede yazık sesi mahsun geliyordu bir burukluk vardı sesinde
ufffff... rabbim hakkımızda hayırlısını versin eksik dua etmeyeyim
aynen alıştım ama akşam gitmiş sabah 5 de uyandım aradım vardın mı diye onu bile ben düşündümüzülme canım benim eşimde beni hiç aramıyor hem de ezelden beri ama annesini bile ben hatırlatırım da öyle arar huy işte. artık alınmıyorum kiii
genelde teknik konularla uğraşan adamlar böyle oluyolar yani elektrik elektronik bilgisayar bilişim gibi mesela. kafası analitik düşünceye filan yatkın olanlar yani.
cicilerin resimleri isteriz
ben ne kadar sıkıntılı hamilelik yasasamda süt içebiliyorum
benim süt canavarlarıda süt istiyorlar bende görüncebenim kocanın işi gücü bize süt almak oldu artıkım
güle güle giyinin inşallah cicilerinizi. et suyuda vitaminli tabi canım ama kendinide yemeye çalış. süt dedin ya ben sütü 2 günde 1 bardak içiyorum. et süt ürünleri çok zor yemem. bulantım çok fena çıktı çıkacak. offf
ye tabiii teysesi o sarısın mavi gözlü olacak ablası rüyasın da görmüşgüle güle giyinin inşallah cicilerinizi. et suyuda vitaminli tabi canım ama kendinide yemeye çalış. süt dedin ya ben sütü 2 günde 1 bardak içiyorum. et süt ürünleri çok zor yemem. bulantım çok fena çıktı çıkacak. offf
oyyy küçük oğlanı yesin burcu teyzesii. sayılı gün çabuk geçer inşallah. kız eşin gelene kadar 4 aylık olacan. amanınnnn. göbişinde çıkar. kocişine süprizzz
aynen alıştım ama akşam gitmiş sabah 5 de uyandım aradım vardın mı diye onu bile ben düşündüm
ama akşamın 8 e kadar aramaz mı insan gıcık sey işte
belkimde ben ve hormanlarım takıyor kafaya
beklemedeyiz merkeztamam koyucam ama resimleri ama eşim yolda gelmek üzere gece falan koyarım o yattıktan sonra. o eve gelince burayı parselliyor da azıcık müptela kociş
kıyamam ağlama senişi vardır kızzzz. düşmüş ekmek kavgasına. bir kuzu daha geliyor adam geçim derdinde sen kendi kendine efkarlanıyorsun. senin yanında kuzular o ne yapsın yalnız başına. ayy ağlıcam şimdi.
ben sana gaviscon önermiştim naptın sordun mu?
ye tabiii teysesi o sarısın mavi gözlü olacak ablası rüyasın da görmüş
kızlarda hiç ilgilenmezdi hamileliğimle bunla pek bi ilgili sanırım yaşı kemale erdi artık
ben ona o gelmeden önce cinsiyet tahminiyle yapacam esas süprizi
ben var ya kayınbabam bizi çok üzdü 6 ay kadar önce dedim ki
rabbim bana bir oğlan ver ve kayınbabamın aklı bu oğlanda olsun ama sevemesin demiştim eşim de amin demişti
sanırım bu dua tuttu bu yüzden gideceğim bu ellerden
beklemedeyiz merkezmüptela olmayan var mı canım benim bizler bile müptelayız pc ye
kıyamam ağlama sen
bize hayır dualar da bulun hamilenin duası kabul olur malum
canım daha var doktora gitmeme. 24 nisanda gitcem. gidince sorarım. geçse keşke yaaa ilaç içmek istemiyorummm
afiyet olsun canımkız bütün gün sizlere dua ediyom anam. inşallah maşallah hiç bu kadar ağzımdan çıkmamıştı. anam oralarda mutlu huzurlu olun. ohhh diyin iyiki gelmişiz. bebişinde diğer kızlarında hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. aminnnnnnnn
koçiş hadi bakalım dedi. ben kaçıyorum. size iyi muhabbetler iyi geceler.
yavruumm ya gelde burdakilerede anlat bunu nolursunn:26:kızlar
9 ay taşıdığı için dinimiz isim hakkını anneye vermiştir..
Allahın verdiği bu hakka kimse maydonoz olmasın mümkünse
maşallahh sana...amann ben bi sulugözüm sormaa...eşim keçiliğee başlasın...ben açarım çeşmeleri...semra kaynanaay canım Allah kolaylık versin uyuz oluyorum böyle şeylere de bencede Sen doğur acısını sancısını çek bir isim koyma hakkın olmasnnnnn
kayserili eşim de ya oda keçiiiii ama o keçiyse ben ondan daha keçiiiiyiimmmm
ahhh canımmm..inanırmısın benim okurken bile içim sızladı...allah o günleri bi daha göstermesin sana.. anneciğinden ayrılacaksın diye bende üzülüyordum ama belki Antalya sizin için daha hayırlıdırı... Rabbim bol hayırlı kazançlar versin..yavrun kendi rızkıylaa gelsin inşallahh:26:yok anacım yok bizimkilerin cebin de akrep var kızım ilk torundu ne küpe ne baska bişey nasip olmadı kayınvalidenin kızıda yok üstelik
eşim o zaman calışmıyor du kriz vardı gitti dayımın oğlu sarraf ondan veresiye çeyrek aldı onlar yapmasın ben bişeyini eksik etmiyecem diye aklıma o günler geldikçe burnumun direği sızlıyor
eşim arkadaşından borç almış bez alacam diye marketten almış kayınbabam yanımda paran var mı demiş
çalışmıyor bilmiyormusun sanki
eşim arkadaştan borç aldım var param demiş
şimdi ise isim beklerler işte
yedim bile kuzummm..üzülmee sen hiççYaa bu cipsi ben soktum aklınıza yaaaa çok pardooonnn üzüldüm şimdi yaaa..
öyle yapcamm canım...yavaş yavaş içten içeeeallaha emanet ol canım bol bol dinlen eşinide iğne oyası gibim yavaş yavaş işle
benim eşim böyleydi canım 1.5 yıl sonra kabullenmeye başladı azıcık annesi buyuk oglunu cok savunuyor haksızlık ypıyorda ondan
kayınvalidem ne dedi biliyormusunuz?
eşimin 1.5 yasında abisinin bebeği var onu seviyordu
kayınvalidem kayın pederim eltim eşim ben gorumcem abisi ve bebek var
sevdi sevdi neyse " moonsunnn"
ben " efendim anne"
kv" sizin çocugunuz olursa sevmem"
bende " sevme anne benim annemler sever "
kv" yok yok sevmem bu ilk torun baska oluyor"
ben delirmiş şekilde " haklısınnnnnn"
içime dert oldu eşimde üzüldü olunca eger seeverse dicem ki hayır sevme sen sevmicem demişşştiiinnnnnn
öbür tarafa yaranacak diye bizi ezdi resmen düşünsenizeee eltiniz kayınbiraderinizin yanınddaa diiyooorrrrr
Kızlar yaa çok şükür k.validemle aram iyi ama çocuklara aşırı düşkün ve benim ki ilk torunu olacak,duyduğu an benden çok ve çığlık çığlığa kahkahalar atarak sevinmişti..Tabi ki sevinecek ilk torunu ama sanki ben korkmaya başladım şimdiden,ya benden çok sahiplenirse,ya evimden hiç çıkmazsa diye de tereddütlere girdim şimdiden..
Yanlış düşünüyorum belki gün doğmadan neler doğar bilemeyiz neler yaşayacağımızı ama işte küçük bi tedirginlik benimkisi..
Başkalarının bebeklerini bile kurbanlar olarak,evirerek,çevirerek,öperek,ısırarak sever.
Yanlış anlaşılmasın ben şu an ki mesafemden çok memnunum,bu ne olur değişir mi?
Fikir alayım sizden kızlr yaa...:18:
maşallahh de kız..ayy bu yazılanları okuyunca baktım ki benim kayınvalidem gülsuyuyla yıkanmış :18:
isim muhabbeti cinsiyetler belli olunca tavan yapacak zaten kasım annelerinde hepimizde ayrı ayrıı hikayee baksanna burcuu yaaselam kızlar, ayy ne yorulmuşumm
geldim duş aldım şimdi dinleniyorum. koçişte yemek hazırlıyor, bekliyorum pişsin. acıktım valla ama canım bişi yemek istemiyor((
bakıyorum hala isim muhabbetindesiniz. ne konuymuş he. bende cinsiyeti belli olsun iyice yoğunlaşcam bu konuya. daha erken :))
inş yemek yiyebilirsin benim iştahım da senin olsun diyecem ama benim de iştahım yok
ben onu çook seviyom ama az biraz odun işte hamile karım var benden ayrı diye hiç gelmiyormuyum aklınaakşama kadar aramadı beni
değilse o gözümün nuru gönlümün sururu benim
evet canım gece kızlarımla yanlız uyuyacağız gene dün pek ağlaya ağlaya uyudular ama bakalım bugun nasıl uyuyacaklar
büyük kıızm takvim başı bekliyor babam su kadar sonra gelecek diyor
wayyy yavrucuklarımm hiç kıyamam ben...benim babamda ben küçükken sık sık şehir dışına giderdi iş için..fuarlara falan katılırdı..bi seferinde istanbula gitmişti...bi pazar günü dönecekti...yazlık evdeyiz...amcamlar halamlar hep varlar..oynuyorum kuzenlerle ama aklım hep saatte...ha şimdi binecek uçağa ha birazdan..ha geldi ha gelecek...zırrr bi telefon...ancak sabah uçağına yer buldum...cicilerin resimleri isteriz
ben ne kadar sıkıntılı hamilelik yasasamda süt içebiliyorum
benim süt canavarlarıda süt istiyorlar bende görüncebenim kocanın işi gücü bize süt almak oldu artıkım
annesininbirtanesi
amin canım rabbim herseyin hayırlısını versin inş
ben şimdi bile çok iyi konumdayım kızlarda çektiğim sıkıntılar yok şükür
o yokluk günlerinde gidelim demedik hiç ama yapılanlara dayanamadık artık ve ya nasip dedik
sen neden bişeycik yemedin canım benim o yoğurt tutsa ne kadar tutacak ki
bende aldımm ve yedim şekerim...hemde en soğanlısındannalıcanız olsun ben de cips aldım ya demin sölemedim sölemedim ama okudugmdan beri aklımda ama ketçüplü bulamadımen sonunda ne varsa onu aldım ama yemedim daha ühühühühüü.
merhaba arkadaşar nasılsınız nasıl gidiyo
wayyy yavrucuklarımm hiç kıyamam ben...benim babamda ben küçükken sık sık şehir dışına giderdi iş için..fuarlara falan katılırdı..bi seferinde istanbula gitmişti...bi pazar günü dönecekti...yazlık evdeyiz...amcamlar halamlar hep varlar..oynuyorum kuzenlerle ama aklım hep saatte...ha şimdi binecek uçağa ha birazdan..ha geldi ha gelecek...zırrr bi telefon...ancak sabah uçağına yer buldum...dedi babam telefonda...
yukarı çıktım...radyoda 'edip akbayram- hasretinle yandı gönlüm' çalıyordu hem söyledim hemde ağladım zırıl zırıl...şimdi anlatırken bile ağlayasım geldi...Rabbim hayırlısıyla kavuştursun sizi canım...
sizi gidi süt canavarları sizi...hem annişe, hem kızçelere hemde küçccükk oğluşaa yarasın inşallahhh
tutmaz canım yap bir çorbacanım istemedii kuzum yaaatutmazmı diyorsun gece boyu? bi çorba falanmı yapsam kii? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?