2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende aldımm ve yedim şekerim...hemde en soğanlısındann

hoşgeldinn kuzu...iyiyiz hamdolsunn...sen nasılsın bebiş nasıl annesi?

sevindim tatlım iyi olmana maşalla bende iyyim 1 hafta sonra kontrolum var onun heyecanı sardı beni ee nasıl gidiyo varmı bulantı yada başka turde şikayetler ayyy ben kızımda 7.aya kadar kustum şimdi bulantıların olmaması beni çok mutlu ediyo

aynıyım işte değişen bişey yok tatsızlık hala devam ediyor
sen nasılsın

çeken bilir gurbet acısını değil mi
amin canım aminn

hemde nasıl bilirr vallahii...

tutmaz canım yap bir çorba için de büyüyen bir canavar var çünkü
peki teyzesiii yaparım şimdik bi çorba yazık yavrumaa

yok kuzum hamdolsun bulantım en baştan beri hiç olmadı..bundan sonrada olmaz umarım..bende 21inde gitcem doktora inşallahh..bendede çok feci heyecan var..bugun bazı arkadaşlarr resımlerını koydular bebişlerin...dahada heyecanlandım...bende hemen görmek istiyorum kuzumuu inşallahh...sende güzel haberlerle gel canım allahın izniylee:26:

bulantın olmamasına sevindimm...başka sıkıntın varmı senın?

bende aldımm ve yedim şekerim...hemde en soğanlısındann
afiyet olsun yarasın inş. bence bu tarz şeyleri yemek için son bi kaç hafta çünkü o zaman direkt cocuk yediklerimizden beslenecek o zaman daha kötü olur herhalde ben de onu düşünerek aldım sonra hiç yiyemem herhalde.

ben de istiyorum cips ama gidemem ki markete gece gece

kıyamam ama ya bak şimdi ben senin için gidip bikaç tane atıcam ağzıma tamam mı sen de yemişin gibi hisset.

bu arada eşim gelmedi ben de cicileri resimlerini cekeyim dedim o da ne makinenin pili bitti mecbur koydum pilleri sarja artık gece falan koyabilecegim ya da sabah.

yap tabi annesi aç kalmasın bebiş

tatsızlık derken canınmı sıkkın cnm yoksa ağız tadın mı yok ben çok şukur iyiyim heyecanl kontrolumu bekliyorum bide elimde olmadan korkuarımda vra
ağız tadı bozukluğu
hayırdır neden korkuyorsun

teşekkür ederim canım

oh oh sevindim cnm benimde kontrol 19 unda ay bugun 11 haftalık bebek videosunu izledim ay bizimkierinmaşalla herşeyi oluşmuş nasıl oynuyolar içimizde tam 9 dkkalık video idi çok hoştu cnm sıkıntıya gelince uyku halim ve enerji düşüklüğüm söz konusu onada sukur yatıp dinlen,yorum bide bahar yorgunluğundan en cok hamileler etkilenirmiş sende varmı başka sıkıntı kg alımı nasıl

yap tabi annesi aç kalmasın bebiş

ağız tadı bozukluğu
hayırdır neden korkuyorsun

teşekkür ederim canım

hım nladım cnm bi sure olabiliyo inşalla ağzının tadı yerine gelir sinir bi durum cnm ben önceki gece cok kötu bı ruya gördum ve cok etkilendim çok pozitif olan beni korkular sarı aralıkta duşuk yaptım kimyalsaldı bikere daha yaşamak beni dağıtır öle kaybettimi gördum ruyamda

2 kiloya yaklaştı canım malasef napayım çokda takmıyorum kiloları...veririz inşallah biraz diyet biraz sporla...allahın izniylee emziririz bebeklerimizi o zaman kendiliğiden gider inşallahh kiloların...
uyku hali bende bi ara daha yoğundu, her an uyumak istiyordum..şimdi kısmen daha iyiyim ama iş yerinde çok uykusuz hissedip kaçamak yaptığım oluyor..boş bi odamız var orda gidip yarım saat uyuyorum başkada sıkıntım yok hamdolsunnnn 19'unda 2li testiniz yapılacakmı canımm?

rüyalara takılma canım
bende gece kabus gördüm sabah etkiisnden kurtulamadım ama şimdi daha iyiyim

tartılaramı küssek annesininbirtanesi
boşver kiloyu bebeği düşün beni gözünün önüne al
eltim 2 ay önce doğum yaptı 7 kilo aldı ama doğumdan sonra kilosu ikiye katladı
önemli olan hamileyken alınan kilo değil doğumdan sonra kilo almamak onu vermesi çok zor çünkü

kızlarr isim konusunu gectiniz mi bakmadım amaa ben de bi tavsiyede buluncam. ablam yaptı işe yaradı onun da kayınbabası bekliyodu ismi koyulsun diee ablam da naptı eşiniin adını koydu eniştemin adı mehmet turan yeğenimin adı da mehmet tuğra oldu. eniştemin de çok hoşuna gitti ve babasına laf kalmadı. benimki sadecee bi tavsiye belki uygulayan olur :)

aman doğru söylüyorsun kuzumm yaa...doğumdan sonrada süt yapsın diyee yedirmeye çalışıyorlar...asıl mucize su da..inşallah biz bol bol su içelim..hem sütümüz çok olsun..hemde gitsin kilocuklarrr

tatlım benim bende 15 gunde 1 kg almıştım bidaha haftaya dr da bakktırıcm arada fark olması die ay ben kzımda 30 kg aldım 6 ayda 31 kg verdim gidiyo yani ay ben calışmıyorum ama çalışınca daha zor olmalı arkadaşım ama bak en azından imkaların iyiymiş ben 3 lu testi yaptıracağım cnm 2.bebiş ya gerekli görulmedi anne faktoru rol aldığından ama tabi ultrosonda ense kalınlığı gibi ölçumlar yapılacak bebeğe bağlı tetkikler yapılacak

rüyalara takılma canım
bende gece kabus gördüm sabah etkiisnden kurtulamadım ama şimdi daha iyiyim

bende bugun iyiyim cnm cok sukur ama işte bi kere yaşyınca çok zor oluyo kızmda böe değildim gerci 3 aylıkken ögrenmiştim hamile olumu oda ayrı

kızlar yazılanları okudum hele şükür. bitirmeden konuya dahil olmak istemiyorum pek. bu sefer biriktirmedim çabucak bitti:) az önce isimle alakalı yazdıgımı okudunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…