bende aldımm ve yedim şekerim...hemde en soğanlısındann
hoşgeldinn kuzu...iyiyiz hamdolsunn...sen nasılsın bebiş nasıl annesi?
ben de istiyorum cips ama gidemem ki markete gece gecealıcanız olsun ben de cips aldım ya demin sölemedim sölemedim ama okudugmdan beri aklımda ama ketçüplü bulamadımen sonunda ne varsa onu aldım ama yemedim daha ühühühühüü.
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşar nasılsınız nasıl gidiyo
ben de istiyorum cips ama gidemem ki markete gece gece
hoşgeldin canım
çeken bilir gurbet acısını değil mi
amin canım aminn
peki teyzesiii yaparım şimdik bi çorba yazık yavrumaatutmaz canım yap bir çorbaiçin de büyüyen bir canavar var çünkü
sevindim tatlım iyi olmana maşalla bende iyyim 1 hafta sonra kontrolum var onun heyecanı sardı beni ee nasıl gidiyo varmı bulantı yada başka turde şikayetler ayyy ben kızımda 7.aya kadar kustum şimdi bulantıların olmaması beni çok mutlu ediyo
aynıyım işte değişen bişey yok tatsızlık hala devam ediyor
sen nasılsın
afiyet olsun yarasın inş. bence bu tarz şeyleri yemek için son bi kaç hafta çünkü o zaman direkt cocuk yediklerimizden beslenecek o zaman daha kötü olur herhalde ben de onu düşünerek aldım sonra hiç yiyemem herhalde.bende aldımm ve yedim şekerim...hemde en soğanlısındann
ben de istiyorum cips ama gidemem ki markete gece gece
yap tabi annesi aç kalmasın bebişhemde nasıl bilirr vallahii...
peki teyzesiii yaparım şimdik bi çorba yazık yavrumaa
yok kuzum hamdolsun bulantım en baştan beri hiç olmadı..bundan sonrada olmaz umarım..bende 21inde gitcem doktora inşallahh..bendede çok feci heyecan var..bugun bazı arkadaşlarr resımlerını koydular bebişlerin...dahada heyecanlandım...bende hemen görmek istiyorum kuzumuu inşallahh...sende güzel haberlerle gel canım allahın izniylee:26:
bulantın olmamasına sevindimm...başka sıkıntın varmı senın?
ağız tadı bozukluğutatsızlık derken canınmı sıkkın cnm yoksa ağız tadın mı yok ben çok şukur iyiyim heyecanl kontrolumu bekliyorum bide elimde olmadan korkuarımda vra
teşekkür ederim canımafiyet olsun yarasın inş. bence bu tarz şeyleri yemek için son bi kaç hafta çünkü o zaman direkt cocuk yediklerimizden beslenecek o zaman daha kötü olur herhalde ben de onu düşünerek aldım sonra hiç yiyemem herhalde.
kıyamam ama ya bak şimdi ben senin için gidip bikaç tane atıcam ağzıma tamam mı sen de yemişin gibi hisset.
hemde nasıl bilirr vallahii...
peki teyzesiii yaparım şimdik bi çorba yazık yavrumaa
yok kuzum hamdolsun bulantım en baştan beri hiç olmadı..bundan sonrada olmaz umarım..bende 21inde gitcem doktora inşallahh..bendede çok feci heyecan var..bugun bazı arkadaşlarr resımlerını koydular bebişlerin...dahada heyecanlandım...bende hemen görmek istiyorum kuzumuu inşallahh...sende güzel haberlerle gel canım allahın izniylee:26:
bulantın olmamasına sevindimm...başka sıkıntın varmı senın?
yap tabi annesi aç kalmasın bebiş
ağız tadı bozukluğu
hayırdır neden korkuyorsun
teşekkür ederim canım
oh oh sevindim cnm benimde kontrol 19 unda ay bugun 11 haftalık bebek videosunu izledim ay bizimkierinmaşalla herşeyi oluşmuş nasıl oynuyolar içimizde tam 9 dkkalık video idi çok hoştu cnm sıkıntıya gelince uyku halim ve enerji düşüklüğüm söz konusu onada sukur yatıp dinlen,yorum bide bahar yorgunluğundan en cok hamileler etkilenirmiş sende varmı başka sıkıntı kg alımı nasıl
tartılaramı küssek annesininbirtanesi2 kiloya yaklaştı canım malasefnapayım çokda takmıyorum kiloları...veririz inşallah biraz diyet biraz sporla...allahın izniylee emziririz bebeklerimizi o zaman kendiliğiden gider inşallahh kiloların...
uyku hali bende bi ara daha yoğundu, her an uyumak istiyordum..şimdi kısmen daha iyiyim ama iş yerinde çok uykusuz hissedip kaçamak yaptığım oluyor..boş bi odamız var orda gidip yarım saat uyuyorumbaşkada sıkıntım yok hamdolsunnnn 19'unda 2li testiniz yapılacakmı canımm?
tartılaramı küssek annesininbirtanesi
boşver kiloyu bebeği düşün beni gözünün önüne al
eltim 2 ay önce doğum yaptı 7 kilo aldı ama doğumdan sonra kilosu ikiye katladı
önemli olan hamileyken alınan kilo değil doğumdan sonra kilo almamak onu vermesi çok zor çünkü
2 kiloya yaklaştı canım malasefnapayım çokda takmıyorum kiloları...veririz inşallah biraz diyet biraz sporla...allahın izniylee emziririz bebeklerimizi o zaman kendiliğiden gider inşallahh kiloların...
uyku hali bende bi ara daha yoğundu, her an uyumak istiyordum..şimdi kısmen daha iyiyim ama iş yerinde çok uykusuz hissedip kaçamak yaptığım oluyor..boş bi odamız var orda gidip yarım saat uyuyorumbaşkada sıkıntım yok hamdolsunnnn 19'unda 2li testiniz yapılacakmı canımm?
rüyalara takılma canım
bende gece kabus gördüm sabah etkiisnden kurtulamadım ama şimdi daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?