2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar yazılanları okudum hele şükür. bitirmeden konuya dahil olmak istemiyorum pek. bu sefer biriktirmedim çabucak bitti:) az önce isimle alakalı yazdıgımı okudunuz mu?

haha akıllıca bi fikir şukur bizde hiç karışan yok kızımdada kaışılmadı beyendik koyduk şimdide erkek olursa ya poyraz ya aras istiyoruz kız olursa yağmur olabilir ay düşünemiyorum eşimin adını koydumuzu hiç hoş olmaz heralde ee siz ne düşündünüz cnm

kızlar yazılanları okudum hele şükür. bitirmeden konuya dahil olmak istemiyorum pek. bu sefer biriktirmedim çabucak bitti:) az önce isimle alakalı yazdıgımı okudunuz mu?

evet canım okudum...çevremdede duyuyorum bunu buaralar..hatta sabah eşim anlatıyordu...bi arkadaşı 3.çocuğuna kendi adını koymuş ama eşim çok tuhaf karşılamışş...şaşırmış gibi anlatıyordu:44:

ben erkek olursaa dedesinin adını koymaya razıyımda, kızım olursa kendi adımımı koysam acaba diyorumm

bayanlar kasım bebeklerinin cinsiyeti ile ilgili artık bir anketimiz var
sevgili kazene teşekkür ederim yardımcı olduğu için
bakalım kasım ayında erkek bebek mi çok olacak kız bebek mi

bende şimdi gördüm canım..süper olmuşş...az kaldı hayırlısıylaa öğrenmemize... bakalım %ler nasıl olacak?

eşim adından memnun değil ki adını koysak
adam kendi memnun olmadığı için çocuk için neden benim adım bu diyeceği bir isim olamsın diyor ya

hım ay cok guzel olmuş tatlım 1 ay sonra başlarız ankete katılmaya cnm listeye girmk için sanamı bilgileri veriyoruz

adam kendi memnun olmadığı için çocuk için neden benim adım bu diyeceği bir isim olamsın diyor ya

haha bizdede aynı durum söz konusu paylaşmak istermisin mesela benim eşimin adı sebahattin haha bşde can ekledimmi sonuna tam olur

bende şimdi gördüm canım..süper olmuşş...az kaldı hayırlısıylaa öğrenmemize... bakalım %ler nasıl olacak?
evet bakalım % ler ne olacak kız nufusumu çoğalacak erkek mi çoğalacak
bize neden antalyaya gideceksiniz diyene konyaya bu çocuk çok gelecek antalya nüfüsünü çoğaltmaya gidiyoruz diyorum

hım ay cok guzel olmuş tatlım 1 ay sonra başlarız ankete katılmaya cnm listeye girmk için sanamı bilgileri veriyoruz
evet canım
haha bizdede aynı durum söz konusu paylaşmak istermisin mesela benim eşimin adı sebahattin haha bşde can ekledimmi sonuna tam olur

hüseyin eşimin ismi ama sevmiyor adam ilersini düşünmeden isim koyulmamalı çocuğa diyor

benn şahsen kız olursaa ceyla veya reyyan diyorum, erkek olursa eşim yunus emre ben ahmet taha diyorum. tabiii değişebilir sadece şimdilik bunlar var aklımda
koy gitsin kızzz ben eşim istese adını koyarım şahseen severim ömer adını ama o istemez gibime geliyo

:) canım ben zeki talhayı begendim bence hiç takılma sen koy onu

evet canım

hüseyin eşimin ismi ama sevmiyor adam ilersini düşünmeden isim koyulmamalı çocuğa diyor

yaş 26 gebe kaldığım kg 57 sakarya 2. çocuk sat 29.01.2012 doğum tarihi 06.11.2012 nasip olursa bu arad benim eşimde memnun değil ençok okulda zorlandım dio tam 10 harf dile kolay bide adam ismi bebeğe çok ağır

hayırlısıyla talhamı bekliyorum ben inşşş
ama ya nasip büyük kızımı 9 ay erkek gördüler ultrasonda doğumdan önce girdiğim ultrasonda bile erkek di
gele gele kız geldi eşim dumur olmuş kayınpeder patlatmış tokadı
şimdi içime erkek doğuyor diyorum da ya yanılıyorsam :18:

hım guzel isimler cnm varmı senin içne doğan bi cinsiyet yada gönlunun kaydığı

yaa neyseki bizde kimse diretmmiyo kayınbabamın adı mustafa, ben koymak isterdim ama eltim koymuş o yuzden başka düşünüyoruz. ama diretselerdi şahsen itici gelebilirdi. kuzenim gecen sene doğum yaptı kızı oldu kayınvalde kızın üstünde psikolojik baskı oluşturdu mecburen koydu o da. azra olcaktı RUKİYE azra oldu:))) yaa mübarek bi isim tamam ama kulağa hoş gelen mübarek isimler de var.gerci kız napsn huzurum bozulmasın die koydu. büyük konuşmayım da ben koymammmm

hadi ya kız yada erkek faretmez ama aylarca motive ol öle sev sonra başka cinsiyet ay bana başka cocuk vermişler gibi olur kızının kardeşinin cinsiyeti nedir cnm 2. evladının

ekledim canım

hım guzel isimler cnm varmı senin içne doğan bi cinsiyet yada gönlunun kaydığı

valla canım içime doğan heppp erkek. hiç kız doğmuyo. yakın zamana kadar da hep oğlum olsun istedim. ama son zamanlarda kıza kayıyo gibiyim. ama düşününce ikisinin de iyi tarafları var. zaten ilk bebiş. ikisi de lazım bize:) senin gönlünden geçen ne?

al bnednde o kadar ya ben zaten sevmiyorum birilerinn isimlerinin konmasını tamam mubarek isim mama rukiye nereye azra nereye yani hahane demişle baba soyadını anne adını verirmiş ahahah

hadi ya kız yada erkek faretmez ama aylarca motive ol öle sev sonra başka cinsiyet ay bana başka cocuk vermişler gibi olur kızının kardeşinin cinsiyeti nedir cnm 2. evladının
iki kızım var canım benim ikincinin kız olmasını çok istemiştim abla kardeş daha tutkun olurlar diye
kızımın doğumu çok kolay oldu ebe masallah nasıl şaçlı kız gibi kafası demişti
ben de malesef erkek bekliyoruz demiştim
sonra kızın oldu dedi bana
şok oldum
özel bir polikinikte doğum yapmıştım değilse kesin karıstı diyeceklerdi kayınvalidegil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…