kızlar yazılanları okudum hele şükür. bitirmeden konuya dahil olmak istemiyorum pek. bu sefer biriktirmedim çabucak bitti:) az önce isimle alakalı yazdıgımı okudunuz mu?
kızlar yazılanları okudum hele şükür. bitirmeden konuya dahil olmak istemiyorum pek. bu sefer biriktirmedim çabucak bitti:) az önce isimle alakalı yazdıgımı okudunuz mu?
bende şimdi gördüm canım..süper olmuşş...az kaldı hayırlısıylaa öğrenmemize... bakalım %ler nasıl olacak?bayanlar kasım bebeklerinin cinsiyeti ile ilgili artık bir anketimiz var
sevgili kazene teşekkür ederim yardımcı olduğu için
bakalım kasım ayında erkek bebek mi çok olacak kız bebek mi
bayanlar kasım bebeklerinin cinsiyeti ile ilgili artık bir anketimiz var
sevgili kazene teşekkür ederim yardımcı olduğu için
bakalım kasım ayında erkek bebek mi çok olacak kız bebek mi
eşim adından memnun değil ki adını koysak
adam kendi memnun olmadığı için çocuk için neden benim adım bu diyeceği bir isim olamsın diyor ya
evet bakalım % ler ne olacak kız nufusumu çoğalacak erkek mi çoğalacakbende şimdi gördüm canım..süper olmuşş...az kaldı hayırlısıylaa öğrenmemize... bakalım %ler nasıl olacak?
evet canımhım ay cok guzel olmuş tatlım 1 ay sonra başlarız ankete katılmaya cnm listeye girmk için sanamı bilgileri veriyoruz
haha bizdede aynı durum söz konusu paylaşmak istermisin mesela benim eşimin adı sebahattin haha bşde can ekledimmi sonuna tam olur
benn şahsen kız olursaa ceyla veya reyyan diyorum, erkek olursa eşim yunus emre ben ahmet taha diyorum. tabiii değişebilir sadece şimdilik bunlar var aklımdahaha akıllıca bi fikir şukur bizde hiç karışan yok kızımdada kaışılmadı beyendik koyduk şimdide erkek olursa ya poyraz ya aras istiyoruz kız olursa yağmur olabilir ay düşünemiyorum eşimin adını koydumuzu hiç hoş olmaz heralde ee siz ne düşündünüz cnm
koy gitsin kızzz ben eşim istese adını koyarım şahseen severim ömer adını ama o istemez gibime geliyoevet canım okudum...çevremdede duyuyorum bunu buaralar..hatta sabah eşim anlatıyordu...bi arkadaşı 3.çocuğuna kendi adını koymuş ama eşim çok tuhaf karşılamışş...şaşırmış gibi anlatıyordu:44:
ben erkek olursaa dedesinin adını koymaya razıyımda, kızım olursa kendi adımımı koysam acaba diyorumm
eşim adından memnun değil ki adını koysak
adam kendi memnun olmadığı için çocuk için neden benim adım bu diyeceği bir isim olamsın diyor ya
evet canım
hüseyin eşimin ismi ama sevmiyor adam ilersini düşünmeden isim koyulmamalı çocuğa diyor
benn şahsen kız olursaa ceyla veya reyyan diyorum, erkek olursa eşim yunus emre ben ahmet taha diyorum. tabiii değişebilir sadece şimdilik bunlar var aklımda
koy gitsin kızzz ben eşim istese adını koyarım şahseen severim ömer adını ama o istemez gibime geliyo
:) canım ben zeki talhayı begendim bence hiç takılma sen koy onu
hayırlısıyla talhamı bekliyorum ben inşşş
ama ya nasip büyük kızımı 9 ay erkek gördüler ultrasonda doğumdan önce girdiğim ultrasonda bile erkek di
gele gele kız geldi eşim dumur olmuş kayınpeder patlatmış tokadı
şimdi içime erkek doğuyor diyorum da ya yanılıyorsam :18:
yaş 26 gebe kaldığım kg 57 sakarya 2. çocuk sat 29.01.2012 doğum tarihi 06.11.2012 nasip olursa bu arad benim eşimde memnun değil ençok okulda zorlandım dio tam 10 harf dile kolay bide adam ismi bebeğe çok ağır
hım guzel isimler cnm varmı senin içne doğan bi cinsiyet yada gönlunun kaydığı
yaa neyseki bizde kimse diretmmiyo kayınbabamın adı mustafa, ben koymak isterdim ama eltim koymuş o yuzden başka düşünüyoruz. ama diretselerdi şahsen itici gelebilirdi. kuzenim gecen sene doğum yaptı kızı oldu kayınvalde kızın üstünde psikolojik baskı oluşturdu mecburen koydu o da. azra olcaktı RUKİYE azra oldu:))) yaa mübarek bi isim tamam ama kulağa hoş gelen mübarek isimler de var.gerci kız napsn huzurum bozulmasın die koydu. büyük konuşmayım da ben koymammmm
ekledim canım
iki kızım var canım benim ikincinin kız olmasını çok istemiştim abla kardeş daha tutkun olurlar diyehadi ya kız yada erkek faretmez ama aylarca motive ol öle sev sonra başka cinsiyet ay bana başka cocuk vermişler gibi olur kızının kardeşinin cinsiyeti nedir cnm 2. evladının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?