al bnednde o kadar ya ben zaten sevmiyorum birilerinn isimlerinin konmasını tamam mubarek isim mama rukiye nereye azra nereye yani hahane demişle baba soyadını anne adını verirmiş ahahah
valla canım içime doğan heppp erkek. hiç kız doğmuyo. yakın zamana kadar da hep oğlum olsun istedim. ama son zamanlarda kıza kayıyo gibiyim. ama düşününce ikisinin de iyi tarafları var. zaten ilk bebiş. ikisi de lazım bize:) senin gönlünden geçen ne?
iki kızım var canım benim ikincinin kız olmasını çok istemiştim abla kardeş daha tutkun olurlar diye
kızımın doğumu çok kolay oldu ebe masallah nasıl şaçlı kız gibi kafası demişti
ben de malesef erkek bekliyoruz demiştim
sonra kızın oldu dedi bana
şok oldum
özel bir polikinikte doğum yapmıştım değilse kesin karıstı diyeceklerdi kayınvalidegil
iki kızım var canım benim ikincinin kız olmasını çok istemiştim abla kardeş daha tutkun olurlar diye
kızımın doğumu çok kolay oldu ebe masallah nasıl şaçlı kız gibi kafası demişti
ben de malesef erkek bekliyoruz demiştim
sonra kızın oldu dedi bana
şok oldum
özel bir polikinikte doğum yapmıştım değilse kesin karıstı diyeceklerdi kayınvalidegil
aa bakalım cıkacakmı cnm nasıl böle içine doğanlar olurmu genel anlamda ya ben hiç bişey hissetiyorum açıkcası kızımdada öleydim benim 2.ci olduğundan biraz daha rahatım 2 cinsiyet içindde sevinme sebebim var mesela 2.bı kızım olursa kızıma arkadaş die çok sevinirim ama oğlum olursada değişiklik olur die sevinirim yani 2 şarttada çok mutlu olmamı gerektiren sebeplerim var eşim kız kızım erkek istiyo ben nötr
eşin kız istiyo öyle mi?? valla benimki erkek diyo baska bişi demiyo bi de bi kızı olsa ikinciyi hiç istemez heralde:) halbuki bilse kız evlattan hayırlısı var mı yaa.. canım aslında genellkle içime doğan olur ama cok dillendirince tersi cıkabliyo. yani genellikle içimde sakladıgım gerceklesebiliyo. bakalım bu tutcak mı merakla bekliyorum...
yok hayal kırıklığı olmadı bizde eşimin kızkardeşi yok oda çok istiyordu zaten
ama dediğin gibi mavide mavide içimiz dışımız mavi annemin yaptıkları mavi bizim aldıklarımız mavi
birde 9 ay oğluşum oğluşum dedim aman allahımkız çocuğu ama erkek çocuğuna 5 basan bir çocuk büyüttüm
hayırlısıyla rabbim versin yaren ben çocukları çok severim 2 kız 2 erkek zaten çocukluktan hayalim de
eşim var ya bu doğumdan sonra istemez bunu bile ben istedim
bana kendin kaşındın diyo şimdi
canım biz korunmayı bıraktıktan sonra 7 ay falan gecti hamile kaldım. şahsen ben cok fazla düşünmediğimden çabalamadım fazla. o yuzden cok gecmiş gibi gelmiyo.eşim çok istiyodu duaları kabul olduukızlar bişey sorcan nasıl bebişlerinize kolaymı hamile kaldınız yoksa size naz yapıp beklettilermi mesela benim kzım 1.ayda olmuştu 2.de öle olur sanmıştım 7 ay çok çalıştık stres oldum bide arada kimyasal gebelik yaşdımkı sormayın beni
cnm nasıl olsa senin için farketmiyo isterimki eşinin gönlune göre olsun benim eşim ilkinide çok kız istemişti ben cok sevinmiştim ama bak eşinde benim eşim gibi bi kız cocuğunu sıcaklını tatsa oda 2.cıyı kız isteyebilir benim eşimdede o etkili oldu sanırım ay b ak bende erak ettim bakalım içine dogan olacakmı
hanımlar sohbet güzel ama ben kaçıyorum kızları uyutmam lazım
evde 2. cihan harbi var suaniyi geceler sizlere
selam kızlar.. bizim de ilk bebiş olacak inş.. ilk başta kız gibi doğuyordu içime şimdilerde erkek gibi geliyor gerçi aşırı bulantım var ve bebeği solda hissediyorum kıza daha yakın gibi.. isim olarak da kız olursa Berra, erkek olarak da Ahmet düşünüyorum kimsenin ismi değil kimseyi de karıştırmak istemiyorum zaten bizde karışacak kimse yok gibi şükür valla sizinkileri okuyunca benim kayınvalidem fln kanatsız melek öyle diyim
slm canım... sen de şanslısın o zaman ben gibi. bizde de isim hakkı eşim ve bana ait. tahminler bir aya kesinleşcek. en heyecanlı kısım galibaaaa
canım biz korunmayı bıraktıktan sonra 7 ay falan gecti hamile kaldım. şahsen ben cok fazla düşünmediğimden çabalamadım fazla. o yuzden cok gecmiş gibi gelmiyo.eşim çok istiyodu duaları kabul olduu
katılıyorum canım erkekler genellikle erkek istiyo ama bi oğlu bi kızı olana bakıyorum kıza cok daha düşkün. ama eşim kız çocugunu bi de ilerde yasancaklardan korktugu için istemediğini düşünüyorum. erkeği büyütmesi kolay ama kız öyle mi. hele ki baba için. büyüycek serpilcek erkek arkadasları olcak. bunlarla ugrasmak zor geliyo ona. kıskanç bi yapısı var cunku. evlendirmek falan çok zor bi babaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?