ben 21 aylık evliyim canım...17 aylık evliyken yani aralık ayında düşünmeye başladık...2 ay sonra hamile kaldım Allah binlerce şükür...benim eşim erteledihalletmesi gereken şeyler vardı kafasında...hele dur şu iş, hele dur bu iş dedi...ben 1 seneden sonra düşünelim dedim ama 5 ay daha bekledim. çok şükürki rabbim mucizemi fazla bekletmedi
günaydınn şekerimm...ohhhhh elhamdülillahhh haftasonu geldii gerçekten...sabah temizlikçim gelecek ama ona kapıyı açıp sonra uyumayı düşünüyorum
iyi iyi maşallah...ben de görmek istiyorum yavrumu yaaa
günaydınnn canımm...hadi inşallahh yarın güzel haberlerle bekliyoruzz senii kuzuu...bizde haftaya cumartesi gidicez kısmetse....
seni gidi aceleci annişş seni...hemen yapıştırdın demii oğlanı orayaasenin de içine erkek bebek doğuyorr hmmm benimde öyle ama bakalımmm hayırlısı
ayy kıyamam ne güzel iki kızın var yaa abla kardeşş :16
günaydınnn ay ne güzellnazarlardan kourusun, çok sevindim cnm
ne güzel hayırlı haberlerle gel stres sıkıntı yapıp kötü şeyler getirme aklına tmm mı ?
evet canımmm yaaa hayırlı sağlıklı evlat olsun da önemli değil cinsiyeti Allahım ne verirse hayırlı sağlıklı versin aminnndayanamadımmm hemencecik yapıştırdımmm
saol canımmm inşAllahh kalp atışlarını da duyarız mercimeğimizide görürüz hayırlısıylaaaiyiki varsınız beeee seviom sizi teyzoşlarrr
kızlar bişey sorcan nasıl bebişlerinize kolaymı hamile kaldınız yoksa size naz yapıp beklettilermi mesela benim kzım 1.ayda olmuştu 2.de öle olur sanmıştım 7 ay çok çalıştık stres oldum bide arada kimyasal gebelik yaşdımkı sormayın beni
Günaydın güzel anneler , güzel bebeler, hayırlı cumalar.
inşallah hepiniz iyisiniz. sayfaları okuyamadım fırsat buldukça göz atıcam. döktürmüşsünüz gece gece :)))
bugün içim içime sığmıyor, bulantım var, işte sorun var, patron sinirli ama ben keyifliyim. ne güzel yaaa
mercimekti fasulye idi şimdi ki adı da çilek oldu
merhaba kasım anneleri
bende kasım annesi olacağım inşallah.bizimkisi tüp bebek beş sene beklediktan sonra.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.herkese hayırlı cumalar.
günaydın canımm her gece uyuduğumda seninçle yatıyorum bebeğim bir gün daha büyüdü diye.şu 3. Ay kontrollerimizide hayırlısıyla olumlu sonuçlarla geçirseydik sanki biraz daha rahatlıycaz. Senin ne zaman kontrolün sat larımız aynıgünaydın şekerler..
Haftasonu geldiayy şu günü de bir atlatsaydık hayırlısıyla
günaydın hanımlar nasılsınız
ben müthiş bir baş ağrısıyla uyandım
günaydın canımm her gece uyuduğumda seninçle yatıyorum bebeğim bir gün daha büyüdü diye.şu 3. Ay kontrollerimizide hayırlısıyla olumlu sonuçlarla geçirseydik sanki biraz daha rahatlıycaz. Senin ne zaman kontrolün sat larımız aynı
evet canım çok güzel yaa bu sayfa nasıl türkçeye çevriliyorhow does a 10 weeks fetus look like
bu sayfaya girince bebeğmi görüyorum sanki 3 bayutlu olarak
3d ultrason resmi var hafta hafta
sabah sabah güldürdün allah da seni güldürsün emiayy cicişlerrr ben anketi içime oğlan doğdugu için öyle onayladım
meğer cinsiyet sonuçlarını öğrendikten sonra yapmalıymışımmm bende içimizden doğanı onaylıyoruz sandımmm
alıcı kuvetliymiş anacımherkese merhaba.ben bu hamileliğimde çok zor kaldım şekerim....
tek gece korunmadım.ilk denemeyle hamile kaldım... nası amaaa
nasibi varmış demek ki bebeğinya ben de 1.5 yıl boyunca bir kez korunmadım aslında kısmen korunmuştum takvim hesabına göre bizim sürpriz yumurta pırtladı.
sana da hayırlı cumalar canımGünaydın güzel anneler , güzel bebeler, hayırlı cumalar.
inşallah hepiniz iyisiniz. sayfaları okuyamadım fırsat buldukça göz atıcam. döktürmüşsünüz gece gece :)))
bugün içim içime sığmıyor, bulantım var, işte sorun var, patron sinirli ama ben keyifliyim. ne güzel yaaa
işin zor yanı bitmiş allahın izniyle rabbim kucağına almayı nasip etsinmerhaba kasım anneleri
bende kasım annesi olacağım inşallah.bizimkisi tüp bebek beş sene beklediktan sonra.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.herkese hayırlı cumalar.
sağol canım bende olan bişey değildi baş ağrısı uykularım bozulmaya başladı ondan galibagünaydın canımmmgeçmiş olsun az kaldı belirtilerin geçmesine dayannn
günaydın hanımlar nasılsınız
ben müthiş bir baş ağrısıyla uyandım
günaydın şekerler..
haftasonu geldiayy şu günü de bir atlatsaydık hayırlısıyla
evet canımmm yaaa hayırlı sağlıklı evlat olsun da önemli değil cinsiyeti Allahım ne verirse hayırlı sağlıklı versin aminnndayanamadımmm hemencecik yapıştırdımmm
saol canımmm inşAllahh kalp atışlarını da duyarız mercimeğimizide görürüz hayırlısıylaaaiyiki varsınız beeee seviom sizi teyzoşlarrr
Günaydın güzel anneler , güzel bebeler, hayırlı cumalar.
merhaba kasım anneleri
benimde öyleydi canım 1 hafta geriden gidiyordu geçen hafta gittiğimde arayı kapatmıştı.seninkide kapatacaktır. Bende 28 nisanda gidicem 2 hafta var.ben hergece bulantıyla yatıp kalkıyorum:))
kontrole 27 nisandan sonraki hafta gideceğim sanırım..benim bebiş 1 hafta küçük gözüküyor usgde..geç yumurtlama ürünüymüş:)
Welcome Baby Home | Where little means a lotevet canım çok güzel yaa bu sayfa nasıl türkçeye çevriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?