2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın şekerler..
haftasonu geldiayy şu günü de bir atlatsaydık hayırlısıyla

evet canımmm yaaa hayırlı sağlıklı evlat olsun da önemli değil cinsiyeti Allahım ne verirse hayırlı sağlıklı versin aminnn dayanamadımmm hemencecik yapıştırdımmm

saol canımmm inşAllahh kalp atışlarını da duyarız mercimeğimizide görürüz hayırlısıylaaa iyiki varsınız beeee seviom sizi teyzoşlarrr

günaydın hanımlar nasılsınız
ben müthiş bir baş ağrısıyla uyandım

mercimekti fasulye idi şimdi ki adı da çilek oldu

Günaydın güzel anneler , güzel bebeler, hayırlı cumalar.

inşallah hepiniz iyisiniz. sayfaları okuyamadım fırsat buldukça göz atıcam. döktürmüşsünüz gece gece :)))

bugün içim içime sığmıyor, bulantım var, işte sorun var, patron sinirli ama ben keyifliyim. ne güzel yaaa

ben de senin gibiyim aynı..
ilk çocuğuma korunmayı bıraktığım 2. ay hamile kaldım..
bunda tam 9 ay bekledik...dr.a da gittik bir sorun yok dedi ama artık olmayacak herhalde demeye başlamıştık ki gelmiş bile fasülyem:))ne kadar zormuş..çok şükür bi çocuğumuz vardı ama insan çok stres oluyor haliyle..Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın inş.

Son düzenleme:
merhaba kasım anneleri
bende kasım annesi olacağım inşallah.bizimkisi tüp bebek beş sene beklediktan sonra.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.herkese hayırlı cumalar.

canımm hoşgeldinnn dünde bizim patron çok sakin mutluydu ben çok sinirliydimm ay beni sakinleştirmek için adam ter döktü resmenn

mercimekti fasulye idi şimdi ki adı da çilek oldu

ay yerim ben senin çileğiniiii bizimki bakalım fasulyeden olmuş mu teyzesi

günaydın şekerler..
Haftasonu geldiayy şu günü de bir atlatsaydık hayırlısıyla
günaydın canımm her gece uyuduğumda seninçle yatıyorum bebeğim bir gün daha büyüdü diye.şu 3. Ay kontrollerimizide hayırlısıyla olumlu sonuçlarla geçirseydik sanki biraz daha rahatlıycaz. Senin ne zaman kontrolün sat larımız aynı

ben hergece bulantıyla yatıp kalkıyorum:))
kontrole 27 nisandan sonraki hafta gideceğim sanırım..benim bebiş 1 hafta küçük gözüküyor usgde..geç yumurtlama ürünüymüş:)

ayy cicişlerrr ben anketi içime oğlan doğdugu için öyle onayladım

meğer cinsiyet sonuçlarını öğrendikten sonra yapmalıymışımmm bende içimizden doğanı onaylıyoruz sandımmm
sabah sabah güldürdün allah da seni güldürsün emi

herkese merhaba.ben bu hamileliğimde çok zor kaldım şekerim....
tek gece korunmadım.ilk denemeyle hamile kaldım... nası amaaa
alıcı kuvetliymiş anacım

ya ben de 1.5 yıl boyunca bir kez korunmadım aslında kısmen korunmuştum takvim hesabına göre bizim sürpriz yumurta pırtladı.
nasibi varmış demek ki bebeğin

sana da hayırlı cumalar canım
ah bulantıyı ne edecez bilmemm
kızlarda bulantılarım azdı ama hep ağrım olurdu
eşimde doğsun poposuna poposuna vuracam beni üzdün diye derdim yapamadım
buna hiç yapmam artık hasretle bekliyorum sıkıntıların meyvesini

merhaba kasım anneleri
bende kasım annesi olacağım inşallah.bizimkisi tüp bebek beş sene beklediktan sonra.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.herkese hayırlı cumalar.
işin zor yanı bitmiş allahın izniyle rabbim kucağına almayı nasip etsin
peki tek mi bebeğin ikiz mi?

günaydın canımmm geçmiş olsun az kaldı belirtilerin geçmesine dayannn
sağol canım bende olan bişey değildi baş ağrısı uykularım bozulmaya başladı ondan galiba

günaydın şekerler..
haftasonu geldiayy şu günü de bir atlatsaydık hayırlısıyla

evettttttt en sevdiğim gün cuma, çalışan bir bayan olarak

bizde seniiiiiiiiii seviyoruzzz teyzesii kuzumda seviyor seniiiii

günaydın canımm, hayırlı cumalar hafatsonu geldi rahatla gıııııı , ohhh ne güzel bende aynen keyifliyimmm

merhaba kasım anneleri

hoşgeldinnnn Allah nasip etmiş tatlım sağlıkla al kucağına bebeişiniiii

ben hergece bulantıyla yatıp kalkıyorum:))
kontrole 27 nisandan sonraki hafta gideceğim sanırım..benim bebiş 1 hafta küçük gözüküyor usgde..geç yumurtlama ürünüymüş:)
benimde öyleydi canım 1 hafta geriden gidiyordu geçen hafta gittiğimde arayı kapatmıştı.seninkide kapatacaktır. Bende 28 nisanda gidicem 2 hafta var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…