2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben bu uykuyla biras zor yetişirimm :)inşallah canım bi gidebilseydikk

aynen öyle canım yaa gerçekten sinir bozucu,inşallah öyle olmayız,inşallah herşey güzel geçer,sorunsuz,soru işareti olmadan rahat rahat büyütürüz bebişimizi..Az önce de aradı dr ne dedi diye kapatırkken de diyo ki"kızıma iyi bak"bi dur be anne dedim,netleşsin de öyle konuş ayrıca olursa benim kızım senin torunun"ddim hahaaa diye de güldük...Ayy Allahım inşallah bi sorun olmaz yaaa......

günaydıın kızlar ay ay akşamdan beri yazdıklarınızı oku oku bitiremedim resmen :):):) bu arada bir hemşerim olmuş çok sevindim yaren sakaryanın neresinden hangi doktora gidiyorsun ben erenlerdeyim sami kemik e gidiyorum altınova hastanesine sen neredesin??

bu arada dün tuvalet seanslarından uyuyamadım bi türlü tam uyuyacam die yattım işe gitme vakti geldi neyseki çok şükür yarın hafta sonu uyuruz artık rahat rahat hayırlısıyla öyle yani arkadaşlar sabah bekçiniz geldi hadii kalkııııınn :)

kızlar herkese günaydın dün doktora gittim bebişimi gördüm boyu yaklaşık 3 santim olmuş..
ayyy kalbide atıyodu çok güzeldi içim rahatladı çok şükür...
9+4 boyu yaklaşık 3 santim iyi değilmi?

günaydın canlarımmmm nasılsınız iyi mi bebişşlerrrr

bizde yarın gidicez doktora çok heyecanlıyımmmm :18:

hayırlısı olsun canım çok sevindim

sakaryalımıısn canımm ne güzel bende sakarya üniversitesi mezunuyumm severim sakaryayı çok sakin güzel şirin bir şehir bencee

ay bizimde 1 haafta kaldı iyiyiz çok şükür stabil mide bulantımız haricinde bir sorun yok çok şükür

sakaryalımıısn canımm ne güzel bende sakarya üniversitesi mezunuyumm severim sakaryayı çok sakin güzel şirin bir şehir bencee

hangi bölüm kaç mezunusun canım bende sakarya üni mezunuyum iktisat 2009 mezunuyum

ayy cicişlerrr ben anketi içime oğlan doğdugu için öyle onayladım

meğer cinsiyet sonuçlarını öğrendikten sonra yapmalıymışımmm bende içimizden doğanı onaylıyoruz sandımmm

herkese merhaba.ben bu hamileliğimde çok zor kaldım şekerim....
tek gece korunmadım.ilk denemeyle hamile kaldım... nası amaaa

ben 21 aylık evliyim canım...17 aylık evliyken yani aralık ayında düşünmeye başladık...2 ay sonra hamile kaldım Allah binlerce şükür...benim eşim erteledi halletmesi gereken şeyler vardı kafasında...hele dur şu iş, hele dur bu iş dedi...ben 1 seneden sonra düşünelim dedim ama 5 ay daha bekledim. çok şükürki rabbim mucizemi fazla bekletmedi

olmazz kuzum inşallah...benim anladığım kadarıyla senin kayınvaliden uyumlu bi kadın, emeğini esirgemeycektir ne çocuğundan ne de senden...çok yardımcı da olur sana...eminim seni mutlu etmeye çalışacak...hediyeseiyle, aldığı şeylerle...iyi yapmışın öyle diyerek: bana 'KAL GELİYOR' öyle anlarda..hiç laf veremiyorum...yani bilsinler kızsa da oğlansa da o senin çocuğun, onların torunu
sorun olmayacaktır aranızda Allahın izniyle..

günaydınn şekerimm...ohhhhh elhamdülillahhh haftasonu geldii gerçekten...sabah temizlikçim gelecek ama ona kapıyı açıp sonra uyumayı düşünüyorum

iyi iyi maşallah...ben de görmek istiyorum yavrumu yaaa

ayy cicişlerrr ben anketi içime oğlan doğdugu için öyle onayladım

meğer cinsiyet sonuçlarını öğrendikten sonra yapmalıymışımmm bende içimizden doğanı onaylıyoruz sandımmm

günaydınnn canımm...hadi inşallahh yarın güzel haberlerle bekliyoruzz senii kuzuu...bizde haftaya cumartesi gidicez kısmetse....

seni gidi aceleci annişş seni...hemen yapıştırdın demii oğlanı orayaa senin de içine erkek bebek doğuyorr hmmm benimde öyle ama bakalımmm hayırlısı

maşsllsh canım bende geçen hafta gittim gayet iyiydi ama bu hafta yine merak ediyorum.seninki haftasına göra gayet iyi.aynıyız biz seninle.senin 2. gidişin mi bir daha ne zaman çağırdı.

canım biz korunmayı bıraktıktan sonra 7 ay falan gecti hamile kaldım. şahsen ben cok fazla düşünmediğimden çabalamadım fazla. o yuzden cok gecmiş gibi gelmiyo.eşim çok istiyodu duaları kabul olduu
ben korunmayı bıraktıktan 2 sene sonra hamile kalabildim.arada bir bebeğim oldu. kalp atışları yavaştı. bu sebeple kaybettim.o yüzden bunda çok tedirginim.Allah bir daha yaşatmasın.

ya ben de 1.5 yıl boyunca bir kez korunmadım aslında kısmen korunmuştum takvim hesabına göre bizim sürpriz yumurta pırtladı.

ayy kıyamam ne güzel iki kızın var yaa abla kardeşş

inş. erkektir bu da değişik olur 3 evladın çok güzel maşallahh

:))))))))))))

hanımlar sohbet güzel ama ben kaçıyorum kızları uyutmam lazım
evde 2. cihan harbi var suan iyi geceler sizlere

günaydınnn ay ne güzell nazarlardan kourusun, çok sevindim cnm

ne güzel hayırlı haberlerle gel stres sıkıntı yapıp kötü şeyler getirme aklına tmm mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…