amanda amanmaşallah kuzuma büyürmüşşş
eşime benzettim henüz ilk çocuğumuz ama evlenirkn felan illa çocuk diye tutturmadıı, teraziler böyle demekki
dualarımız seninle canım, kendine çok iyi bak.. arada gel amaolur mu
:)yetş kızım bu günlerde çok hızlıyızz :) sağol cnm seninkinide bekliyoruz
aynen iyi ki
canım nasılsa bebeğine bi süre sen bakacaksın...bence sıkıntı olmaz...çok müdahele etmesine izin verme bebeğinin bakımında falan...haniherkesin kendi evinde kişisel bi alanı vardır oraya çok girmesine izin vermezsin olur biterbaşkalarının çocugunu kurbanlar olarak seven babaanne zaten emeğini esirgemeyecektir ama önce senin doğruların...ye yedirecek sen karar ver...ne giydireceksen bunlar basit gibi...ama yaşayan arkadaşlardan biliyorum..sinir bozuyormuş fazla karışması sana yardım etme amaçlı olsa bilee
sat tarihin canım ?
ve bebiş kaçıncı
yaş 26 gebe kaldığım kg 57 sakarya 2. çocuk sat 29.01.2012 doğum tarihi 06.11.2012 nasip olursa bu arad benim eşimde memnun değil ençok okulda zorlandım dio tam 10 harf dile kolay bide adam ismi bebeğe çok ağır
kızlar herkese günaydın dün doktora gittim bebişimi gördüm boyu yaklaşık 3 santim olmuş..
ayyy kalbide atıyodu çok güzeldi içim rahatladı çok şükür...
9+4 boyu yaklaşık 3 santim iyi değilmi?
günaydıın kızlar ay ay akşamdan beri yazdıklarınızı oku oku bitiremedim resmen :):):) bu arada bir hemşerim olmuş çok sevindim yaren sakaryanın neresinden hangi doktora gidiyorsun ben erenlerdeyim sami kemik e gidiyorum altınova hastanesine sen neredesin??
bu arada dün tuvalet seanslarından uyuyamadım bi türlü tam uyuyacam die yattım işe gitme vakti geldi neyseki çok şükür yarın hafta sonu uyuruz artık rahat rahat hayırlısıyla öyle yani arkadaşlar sabah bekçiniz geldi hadii kalkııııınn :)
günaydın canlarımmmm nasılsınız iyi mi bebişşlerrrr
bizde yarın gidicez doktora çok heyecanlıyımmmm :18:
sakaryalımıısn canımm ne güzel bende sakarya üniversitesi mezunuyumm severim sakaryayı çok sakin güzel şirin bir şehir bencee
hangi bölüm kaç mezunusun canım bende sakarya üni mezunuyum iktisat 2009 mezunuyum
kızlar bişey sorcan nasıl bebişlerinize kolaymı hamile kaldınız yoksa size naz yapıp beklettilermi mesela benim kzım 1.ayda olmuştu 2.de öle olur sanmıştım 7 ay çok çalıştık stres oldum bide arada kimyasal gebelik yaşdımkı sormayın beni
herkese merhaba.ben bu hamileliğimde çok zor kaldım şekerim....
tek gece korunmadım.ilk denemeyle hamile kaldım... nası amaaa
kızlar bişey sorcan nasıl bebişlerinize kolaymı hamile kaldınız yoksa size naz yapıp beklettilermi mesela benim kzım 1.ayda olmuştu 2.de öle olur sanmıştım 7 ay çok çalıştık stres oldum bide arada kimyasal gebelik yaşdımkı sormayın beni
aynen öyle canım yaa gerçekten sinir bozucu,inşallah öyle olmayız,inşallah herşey güzel geçer,sorunsuz,soru işareti olmadan rahat rahat büyütürüz bebişimizi..Az önce de aradı dr ne dedi diye kapatırkken de diyo ki"kızıma iyi bak"bi dur be anne dedim,netleşsin de öyle konuş ayrıca olursa benim kızım senin torunun"ddim hahaaa diye de güldük...Ayy Allahım inşallah bi sorun olmaz yaaa......
günaydınn şekerimm...ohhhhh elhamdülillahhh haftasonu geldii gerçekten...sabah temizlikçim gelecek ama ona kapıyı açıp sonra uyumayı düşünüyorumbu arada dün tuvalet seanslarından uyuyamadım bi türlü tam uyuyacam die yattım işe gitme vakti geldi neyseki çok şükür yarın hafta sonu uyuruz artık rahat rahat hayırlısıyla öyle yani arkadaşlar sabah bekçiniz geldi hadii kalkııııınn :)
kızlar herkese günaydın dün doktora gittim bebişimi gördüm boyu yaklaşık 3 santim olmuş..
ayy cicişlerrr ben anketi içime oğlan doğdugu için öyle onayladım
meğer cinsiyet sonuçlarını öğrendikten sonra yapmalıymışımmm bende içimizden doğanı onaylıyoruz sandımmm
maşsllsh canım bende geçen hafta gittim gayet iyiydi ama bu hafta yine merak ediyorum.seninki haftasına göra gayet iyi.aynıyız biz seninle.senin 2. gidişin mi bir daha ne zaman çağırdı.kızlar herkese günaydın dün doktora gittim bebişimi gördüm boyu yaklaşık 3 santim olmuş..
ben korunmayı bıraktıktan 2 sene sonra hamile kalabildim.arada bir bebeğim oldu. kalp atışları yavaştı. bu sebeple kaybettim.o yüzden bunda çok tedirginim.Allah bir daha yaşatmasın.canım biz korunmayı bıraktıktan sonra 7 ay falan gecti hamile kaldım. şahsen ben cok fazla düşünmediğimden çabalamadım fazla. o yuzden cok gecmiş gibi gelmiyo.eşim çok istiyodu duaları kabul olduu
herkese merhaba.ben bu hamileliğimde çok zor kaldım şekerim....
tek gece korunmadım.ilk denemeyle hamile kaldım... nası amaaa
inş yemek yiyebilirsin benim iştahım da senin olsun diyecem ama benim de iştahım yok
ben onu çook seviyom ama az biraz odun işte hamile karım var benden ayrı diye hiç gelmiyormuyum aklınaakşama kadar aramadı beni
değilse o gözümün nuru gönlümün sururu benim
evet canım gece kızlarımla yanlız uyuyacağız gene dün pek ağlaya ağlaya uyudular ama bakalım bugun nasıl uyuyacaklar
büyük kıızm takvim başı bekliyor babam su kadar sonra gelecek diyor
hayırlısıyla talhamı bekliyorum ben inşşş
ama ya nasip büyük kızımı 9 ay erkek gördüler ultrasonda doğumdan önce girdiğim ultrasonda bile erkek di
gele gele kız geldi eşim dumur olmuş kayınpeder patlatmış tokadı
şimdi içime erkek doğuyor diyorum da ya yanılıyorsam :18:
iki kızım var canım benim ikincinin kız olmasını çok istemiştim abla kardeş daha tutkun olurlar diye
kızımın doğumu çok kolay oldu ebe masallah nasıl şaçlı kız gibi kafası demişti
ben de malesef erkek bekliyoruz demiştim
sonra kızın oldu dedi bana
şok oldum
özel bir polikinikte doğum yapmıştım değilse kesin karıstı diyeceklerdi kayınvalidegil
hanımlar sohbet güzel ama ben kaçıyorum kızları uyutmam lazım
evde 2. cihan harbi var suaniyi geceler sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?