evet evde olmanın lüksü pinekliyorumgeçmiş olsun canım şükretki evdesin tatlım dinlen güzelce bi kahvaltı ve duş yap iyi gelir tatlım
ya ben de 1.5 yıl boyunca bir kez korunmadım aslında kısmen korunmuştum takvim hesabına göre bizim sürpriz yumurta pırtladı.
Welcome Baby Home | Where little means a lot
bu sayfada istediğin haftayı işaretleyip bakabilirsin canım
Welcome Baby Home | Where little means a lot
bu sayfada istediğin haftayı işaretleyip bakabilirsin canım
googlenin çeviri sayfası var hanımlar google ana sayfasının sol üst kısmında çeviri yazan kısmı tıklayın gelen sayfaya linki yazı ve hangi dilden hangi dile çevrilmesini istiyorsanız işaretleyinonu bilmiyorum sadece izliyorum bilenler varsa yardımcı olabilirler
sabah sabah güldürdün allah da seni güldürsün emi
alıcı kuvetliymiş anacım
nasibi varmış demek ki bebeğin
sana da hayırlı cumalar canım
ah bulantıyı ne edecez bilmemm
kızlarda bulantılarım azdı ama hep ağrım olurdu
eşimde doğsun poposuna poposuna vuracam beni üzdün diye derdim yapamadım
buna hiç yapmam artık hasretle bekliyorum sıkıntıların meyvesini
işin zor yanı bitmiş allahın izniyle rabbim kucağına almayı nasip etsin
peki tek mi bebeğin ikiz mi?
sağol canım bende olan bişey değildi baş ağrısı uykularım bozulmaya başladı ondan galiba
canımm hoşgeldinnndünde bizim patron çok sakin mutluydu ben çok sinirliydimm ay beni sakinleştirmek için adam ter döktü resmenn
ay yerim ben senin çileğiniiiibizimki bakalım fasulyeden olmuş mu teyzesi
merhaba kasım anneleri
bende kasım annesi olacağım inşallah.bizimkisi tüp bebek beş sene beklediktan sonra.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.herkese hayırlı cumalar.
sabah sabah güldürdün allah da seni güldürsün emi
sana da hayırlı cumalar canım
ah bulantıyı ne edecez bilmemm
kızlarda bulantılarım azdı ama hep ağrım olurdu
eşimde doğsun poposuna poposuna vuracam beni üzdün diye derdim yapamadım
buna hiç yapmam artık hasretle bekliyorum sıkıntıların meyvesini
evettttttt en sevdiğim gün cuma, çalışan bir bayan olarak
ünaydın canımm, hayırlı cumalar hafatsonu geldi rahatla gıııııı, ohhh ne güzel bende aynen keyifliyimmm
hoşgeldinnnnAllah nasip etmiş tatlım sağlıkla al kucağına bebeişiniiii
hııı öyle mi? versin sana havadar bir oda rahatlatsın seni
çilek mi? canım çilek istedi. neyseki kolay bulunuyor bu zamanda.
canım hayırlısı olsun. inşallah Allah kucağınada almayı nasip eder. ne kadarda beklemişsin. allah çocuğunu sana bağışlasın.
ay onun poposuna vurulur mu? yenir o popo yenir. ben en çok burnumu yanağında gezdirmeyi birde yumuk yumuk ellerini hayal ediyorum.
ben yarında çalışıyorum. işten sonra anneme gideyim diyorum. ordada pazar kuruluyor, bebiş eşyalarına bakarım.
pardon yaa ben biraz abarttım galiba 1 ay sonra yavaş yavaş olur ama canım. o kdar bekleyen azdırray 1 aya belli olur mu ki bizim bi ark 20 hafta bitti hala belli değil
canım işte beklentiyle paralel bu. ne kadar az beklersen o kadar az stres oluyosun. ben gibi:) cok bekleynce deee sabırsızlık oluraynı bekllemişiz demek ya benimki sacmalıktı braz cok stres ettim ma şukur
günaydınnnnn canımcım.. hadi hayırlı haberle gel inşşgünaydın canlarımmmm nasılsınız iyi mi bebişşlerrrr
bizde yarın gidicez doktora çok heyecanlıyımmmm :18:
hahahhaa delii yaa güldürdün beni. bi arkadaşım iki hamileliğine de tek gecede kalmış. şimdi dalga geciyo ben düşünce gücüyle bile hamile kalabiliyorum diye:)))herkese merhaba.ben bu hamileliğimde çok zor kaldım şekerim....
tek gece korunmadım.ilk denemeyle hamile kaldım... nası amaaa
merhaba kasım anneleri
bende kasım annesi olacağım inşallah.bizimkisi tüp bebek beş sene beklediktan sonra.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.herkese hayırlı cumalar.
dün söyledim patrona hamile olduğumu çok şaşırdı biraz morali bozuldu gibinapim yaniiiiii
Kızlar dün benim arabama arkadan çarptılar, bana bişey olmadı ama gayrı ihtiyari korktum. Dün gecede müthiş karın ağrıları sabah'da mide bulantısıyla uyandım ve istifra ettim ilk defa!!, Bu çarpışmadan dolayı olabilirmi acaba ?
onu bilmiyorum sadece izliyorum bilenler varsa yardımcı olabilirler
çok sağol canım evet türkçeye çevirebildim bebeğimizi ultrasonda ki gibi hatta daha uzun süreler izleyelim barii,doktora gi,dene kadar bizi avutur buugooglenin çeviri sayfası var hanımlar google ana sayfasının sol üst kısmında çeviri yazan kısmı tıklayın gelen sayfaya linki yazı ve hangi dilden hangi dile çevrilmesini istiyorsanız işaretleyin
biizm otomatik çeviri var ingilizceden çeviri yapılıyor dedi
ahh canım bende daha söylemedim son kontrolüme gideyim de sonra söyliycem nasıl cümle kuracağımıda bilemiyorum doğrusu bizimki erkek ,benimkide bozulacak biliyorum patronlar böyle şeyleri sevmez onlarda kendilerini düşünüyorlardün söyledim patrona hamile olduğumu çok şaşırdı biraz morali bozuldu gibiNapim yaniiiiii
Kızlar dün benim arabama arkadan çarptılar, bana bişey olmadı ama gayrı ihtiyari korktum. Dün gecede müthiş karın ağrıları sabah'da mide bulantısıyla uyandım ve istifra ettim ilk defa!!, Bu çarpışmadan dolayı olabilirmi acaba ?
çok sağol canım evet türkçeye çevirebildim bebeğimizi ultrasonda ki gibi hatta daha uzun süreler izleyelim barii,doktora gi,dene kadar bizi avutur buu
ahh canım bende daha söylemedim son kontrolüme gideyim de sonra söyliycem nasıl cümle kuracağımıda bilemiyorum doğrusu bizimki erkek ,benimkide bozulacak biliyorum patronlar böyle şeyleri sevmez onlarda kendilerini düşünüyorlar
Allah bize uygun zamanı bu görmüş bebişi yollamış hoşgelmiş sefa gelmiş
çilek mi? canım çilek istedi. neyseki kolay bulunuyor bu zamanda.
ay onun poposuna vurulur mu? yenir o popo yenir. ben en çok burnumu yanağında gezdirmeyi birde yumuk yumuk ellerini hayal ediyorum.
ben yarında çalışıyorum. işten sonra anneme gideyim diyorum. ordada pazar kuruluyor, bebiş eşyalarına bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?