2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
onu bilmiyorum sadece izliyorum bilenler varsa yardımcı olabilirler
googlenin çeviri sayfası var hanımlar google ana sayfasının sol üst kısmında çeviri yazan kısmı tıklayın gelen sayfaya linki yazı ve hangi dilden hangi dile çevrilmesini istiyorsanız işaretleyin
biizm otomatik çeviri var ingilizceden çeviri yapılıyor dedi

Allah bize uygun zamanı bu görmüş bebişi yollamış hoşgelmiş sefa gelmiş

hııı öyle mi? versin sana havadar bir oda rahatlatsın seni

çilek mi? canım çilek istedi. neyseki kolay bulunuyor bu zamanda.

merhaba kasım anneleri
bende kasım annesi olacağım inşallah.bizimkisi tüp bebek beş sene beklediktan sonra.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.herkese hayırlı cumalar.

canım hayırlısı olsun. inşallah Allah kucağınada almayı nasip eder. ne kadarda beklemişsin. allah çocuğunu sana bağışlasın.

ay onun poposuna vurulur mu? yenir o popo yenir. ben en çok burnumu yanağında gezdirmeyi birde yumuk yumuk ellerini hayal ediyorum.

ben yarında çalışıyorum. işten sonra anneme gideyim diyorum. ordada pazar kuruluyor, bebiş eşyalarına bakarım.

dün söyledim patrona hamile olduğumu çok şaşırdı biraz morali bozuldu gibi napim yaniiiiii

ay 1 aya belli olur mu ki bizim bi ark 20 hafta bitti hala belli değil
pardon yaa ben biraz abarttım galiba 1 ay sonra yavaş yavaş olur ama canım. o kdar bekleyen azdırr
aynı bekllemişiz demek ya benimki sacmalıktı braz cok stres ettim ma şukur
canım işte beklentiyle paralel bu. ne kadar az beklersen o kadar az stres oluyosun. ben gibi:) cok bekleynce deee sabırsızlık olur
günaydın canlarımmmm nasılsınız iyi mi bebişşlerrrr

bizde yarın gidicez doktora çok heyecanlıyımmmm :18:
günaydınnnnn canımcım.. hadi hayırlı haberle gel inşş
herkese merhaba.ben bu hamileliğimde çok zor kaldım şekerim....
tek gece korunmadım.ilk denemeyle hamile kaldım... nası amaaa
hahahhaa delii yaa güldürdün beni. bi arkadaşım iki hamileliğine de tek gecede kalmış. şimdi dalga geciyo ben düşünce gücüyle bile hamile kalabiliyorum diye:)))
merhaba kasım anneleri
bende kasım annesi olacağım inşallah.bizimkisi tüp bebek beş sene beklediktan sonra.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.herkese hayırlı cumalar.

hoşgeldin aramıza.. aminnn inşallahhh

Kızlar dün benim arabama arkadan çarptılar, bana bişey olmadı ama gayrı ihtiyari korktum. Dün gecede müthiş karın ağrıları sabah'da mide bulantısıyla uyandım ve istifra ettim ilk defa!!, Bu çarpışmadan dolayı olabilirmi acaba ?

Çilek demişken bende bu aralar sürekli çileğe aş erme durumu var. Hafta iki kez bir kase kadar yiyorum içim ferahlıyor, hem bulantılarıma da iyi geliyor ama korkmuyor da değilim hormonludur diye. Sizce ne yapmalıyım frenlemeli miyim kendimi :44:

dün söyledim patrona hamile olduğumu çok şaşırdı biraz morali bozuldu gibi napim yaniiiiii

:))))))))) bu patronlar böyle. hiç demezler ay ne güzel bebeği olacak. onlar hep iş peşinde. benimkine ben söylemeden duymuş. morali bana mı bozuk işlerde sorun var ona mı bozuk anlamadım. aman napayım ya. artık bir bebeğimiz olsun. iş yüzünden bozamam moralimi. hiç sıkma canını. kuzum sen 2 gün girmeyecem demedin mi? bide sen 13 mayısta iş güvenliği sınavına mı gircen?

canım geçmiş olsun doktoruna bir görün istersen Allah korumuş...

onu bilmiyorum sadece izliyorum bilenler varsa yardımcı olabilirler

çok sağol canım evet türkçeye çevirebildim bebeğimizi ultrasonda ki gibi hatta daha uzun süreler izleyelim barii,doktora gi,dene kadar bizi avutur buu

dün söyledim patrona hamile olduğumu çok şaşırdı biraz morali bozuldu gibi Napim yaniiiiii
ahh canım bende daha söylemedim son kontrolüme gideyim de sonra söyliycem nasıl cümle kuracağımıda bilemiyorum doğrusu bizimki erkek ,benimkide bozulacak biliyorum patronlar böyle şeyleri sevmez onlarda kendilerini düşünüyorlar

günaydın kızlar hepinizeeeee.... annesininbirtanesi seni rüyamda gördüm kızzz:))) ay ben ne komiğim ya nasıl etkilendiysem burdan hiç görmediğim bi insan rüyama giriyo:))) ben kayserideymişim. sen hani boş bi odada uyudugunu söylemiştin ya. ordan etkilenmişim. böyle iş yeri gibi bi yerde boş bi odaya geçip uzanıyorum. sonra sen geliyosun uzanıyosun. aaa siz kk ya üyemsiniz die soruyorum. sonra tanışıyoruz işte. Allah ımmm ben ve rüyalarımmm:)))

Canım aslında psikolojik olarak korkunca mide bulantısı olur. hem mide bulantının önceden olmaması hiç olmayacağı anlamına gelmez ki :) Hem iç hem de dış etkenler yüzünden hamilelikte vücudumuz sürekli değişiklik gösteriyor.Bulantıya elverişli haftalarındasın daha o yüzden ilk de olsa normal bence. Kanaman yoksa için rahat olsun bence tatlım.

benimkide erkek hayırlı olsun demedi bana yaaa şuan fabrikada sistem kuruyorum da onu düşünüyor bende merak etmeyin sorun olmadıkça burdayım dedim yüzü güldü birazz

başka hamile daha var ona gülümsüyor sürekli ama hıhhhhhhhh

Allah bize uygun zamanı bu görmüş bebişi yollamış hoşgelmiş sefa gelmiş

rabbim en hayırlı zamanda gönderdi bize mucizemizi..Allah kimseyi evlat sahibi olamamakla sınamasın inşallah...kimseye çok uzun zaman arattırmasınn:26:

evet artık çilek heryerde var...annene gittiğinde pazardan al yarın...güzelce ye annesi

bende ilk emzirdiğim anı hayal ediyorum...yüreğim yerinden fırlayacak zannediyorum...normal doğum istiyorum Allah izin verirse, olmazsa da epudral...sırf doğduğu an hemen görebileyim...doktor yavrumu yanıma koyduğunda kokusunu duyabileyim diyee

ayy çok güzel olur hemde...anne kız bakın bakalım bebek eşyalarına...bellki alırsın bi kaç parça bişey krem-ekru-yeşil-turuncu-sarı alınabilecek renkler..tecrübeylee sabittirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…