bi mol gebelik geçmişim var. oyüzden kokuyorum .inş sağlıklı olur
bi mol gebelik geçmişim var. oyüzden kokuyorum .inş sağlıklı olur
yapma güzelim üzme kendini. O kadar değişik duygulardayız ki, mesela benim 3. tüp bebek denemem. nihayet bu kez tuttu. Ama hiç bulantım vs yok. en son 29 şubatta gitmiştik iki kese vardı. 21 mart kalp atışına çağırdı doktorum. ama hiç bulantı vs yok. biraz akıntı vardı o da kayboldu. keşke belirti olsa her türlü bulantıya vs razıyım. en azından benim için bir işaret olacak. O yüzden canım, bence sabırlı ol ve şükret. BEbeğinin seninle olduğğunun en güzel işaretlerini yaşıyorsun..
kızlar hepinize güzel dilekelrınız için çok tesekkur ederım yarın tekrar kan verıcem sabah
2 saatte cıkıo sonuc deger dusmusse umutlancak bişey yok maalesef ama bı daakı aya tekrar deneriz ınsallah
kızlar aranmızda kimler keseyi bebişi gördü kimler göremdi ben 5+1 de gittim dr karından baktı göremedi salı vajinal ultrasonla bakılaacak...
kızlar hepinize güzel dilekelrınız için çok tesekkur ederım yarın tekrar kan verıcem sabah
2 saatte cıkıo sonuc deger dusmusse umutlancak bişey yok maalesef ama bı daakı aya tekrar deneriz ınsallah
canım inş..degerlerin yükselir...Allahtan umut kesilmez tüm dualarımız seninle..sonuçtan mutlaka bizi haberdar et ..saat kaçta giedecksin dr a...
hayırlı sonuçlar al inşallah canım dualarımız sizinlee
kızlar merhaba
bu akşam kanamam oldu doktortaa gittik kese gozukmuyor degerım düşmüş 150 ye
doktor düşüo dedi yarından sonra gene kan verıcem deger dusmusaa kendı kendıen dusuo dicez dedi dr
hepinize sağlıklı gebelıkler dilerimm....güzel aman gecırdık ama kısmet topiği bskasıan devretmesi icin kazene yazdım
hayırlı akşamalr
kızlar aranmızda kimler keseyi bebişi gördü kimler göremdi ben 5+1 de gittim dr karından baktı göremedi salı vajinal ultrasonla bakılaacak...
slm canım 5+1 ken keseyi gördüm, 6+1 ken bebişi gördümm sende görürüsün minik kesenii :)
canım yarın sabah ıse gelrken verıcem testı dunku 151 cıkmıstı doktor salı gene test ver en az 300
çıkması laızm daha az cıkarsa yapcak bişey yok demektır dedi...
bugun bir ayet okudum hergun mailime gelıo bı tane sankı tam bana hıtab edıyor
"İnsana bir zarar dokunduğunda bize yalvarır.
Sonra ona tarafımızdan bir nimet verdiğimizde, Bu, bana ancak bilgim sayesinde verilmiştir der.
Hayır, o bir imtihandır. Fakat onların çoğu bilmezler."
Zümer suresi 49
ben dua ediyorum Allah ım takdirine razıyım hakkımızda hayırlısı olsun diye...yapacak başka bişey de yok zaten
alan da veren de büyüten de Allah...
inşallah canım pek umudum yok doğrusu ama yıne de testı yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?