kizlar oncelikle gunaydin hepinize.sizlere birsey danismak istiyorum.ben daha keseyi bile gormedim bunu dusunmek icin cok erken biliyorum ama icim icimi yiyor.hem doktorumu ona gore sececegim icin erken karar vermem gerekiyo.ben 40 haftalik normal dogumla bebegimi dunyaya getirdim.hersey sorunsuz gerceklesti.epidural yaptirdigim icin acisiz muhtesem bi dogum oldu.harika bi duygu dogum yapmak..ancak bebegimi 2 gun sonra kaybettim.allah kimseye boyle bi aci yasatmasin insallah. bebegim erken sepsis olmus.yani benden ona herhangi bir sekilde mikrop gecmis.bu genelde dogarken dogum yolundan gecebiliyormus.ancak cok ender gorulen bi hastalik.doktorum seninle alakali genetik bi durum degil dedi.simdi bir yanim o sadece bi sebepti.allah benim bebegime o kadar omur bicmisti dogum yontemiyle alakasi yok normal dogum yap diyo.bir yanim ise 37 haftada herhangi bi aksilik cikmadan sezeryan ol diyo.benimle sati ayni olan cok yakin arkadasim 37.haftasinda sezeryan oldu.simdi masallah bebisi sapasaglam yaninda.sizce ne yapmaliyim???????
yaşadığın çok büüyük bir olay canım ama bu ölen yavrunun ömrü ile ilgili birşey rabbim onun hayatını bu kadar kılmış... buna hiçbirimiz müdahale edemeyiz zaten bence sezeryan ya da normal olacağı bebeeğin gelişimi ile ilgili sen şimdiden bunları düşünüp kendi ve bebişinin canının sıkma benim tavsiyem bu yani
kızlar merhaba
bu akşam kanamam oldu doktortaa gittik kese gozukmuyor degerım düşmüş 150 ye
doktor düşüo dedi yarından sonra gene kan verıcem deger dusmusaa kendı kendıen dusuo dicez dedi dr
hepinize sağlıklı gebelıkler dilerimm....güzel aman gecırdık ama kısmet topiği bskasıan devretmesi icin kazene yazdım
hayırlı akşamalr
kızlar merhaba
doktor düşüo dedi yarından sonra gene kan verıcem deger dusmusaa kendı kendıen dusuo dicez dedi dr
hepinize sağlıklı gebelıkler dilerimm....güzel aman gecırdık ama kısmet topiği bskasıan devretmesi icin kazene yazdım
hayırlı akşamalr[/QUOTE
çok üzüldüm canım geöen ay ben de yaşadım aynı şeyi seninel aynı zamanda, benim daha zor olduğu düşüğüm 3 gün yattım hep bir ümitle. sonunda kürtaj oldum canlı canlı. o acıyı hiçbirşey tarif edemez. allah yardımcın olsun. üzülmemeye çalış. allahın bir bildiği vardır canım. yardımcı olabileceğim bri şey olursa haber ver. ben ankaradayım.
Kızlar ben de geldim.... benim de bebişim 5+1 oldu... daha sadece kesesini görebildim... 2 hafta sonrasını iple çekiyorum bebişimin kalp atışlarını görebilmek için... Allah hepimize sağlıkla kucuşumuza almayı nasip etsin bebişlerimizi....Ne de güzel hamiş olmuşuzzz afferin bize :)
kızlar merhaba
hayırlı akşamalr
kızlar hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmenizi diliyorum. ben geçen ay 6+4 ken düşük yaptım kürtaj oldum, doktorum korunmana gerek yok bu ay bile hamile kalabilirsin dedi. düşüğün ayağı içerde kalır derler doğruymuş ve ben yine hamileyim. şu an 5+4 sata göre. satım kürtaj tarihim oluyor. çok endişeliyim. bir pazar gecesi behzat ç.yi izlerken başlamıştı kanamam, dün eşim behzat ç.yi izlerken ağlamaya başladım. korkuyorum kızlar çok. doktor 48 saat arayla beta hcg testi istedi katlamalar güzel dedi. 24 marta ilk randevum. diğerini vajinal bakmıştı doktor. çok az bir kanamam varken ultrasondan sonra artmıştı. acaba onunla ilgisi olabilir mi. vajinal baktırmayakorkuyorum. acaba abdominal mı baktırsam, doktorum ne der acaba? kalp atışı duyulur mu? çok korkuyorum kızlar. dua edin bana allah rızası için. çok zor günler yaşadım. aynılarını yaşamak istemiyorum. lavaboya gitmeye korkuyorum kan görcem diye. bir de size günde 1-2 kere 2-3 saniyelim rahim kasılması gibi hissedilen bir ağrı oluyro mu?
kızlar merhaba
hayırlı akşamalr
Kızlar ben de geldim.... benim de bebişim 5+1 oldu... daha sadece kesesini görebildim... 2 hafta sonrasını iple çekiyorum bebişimin kalp atışlarını görebilmek için... Allah hepimize sağlıkla kucuşumuza almayı nasip etsin bebişlerimizi....Ne de güzel hamiş olmuşuzzz afferin bize :)
canim allah bu bebegini saglikla kucagina almani nasip etsin.ilk once bilki tek degilsin.daha bugun bi arkadasimiz dusuk yapti.beni sorarsan 1 gun alabildim bebisimin kokusunu sonra kaybettim.allah bizi bebeklerimizle imtehan etti.elinden geleni yap ama cok korumaci,cok vesvese olma tevekkul et gerisini allaha birak.allah ne dilerse o oluyo.bi arkadasimin aylarca kanamasi oldu.ustelik calisiyo.ama masallah 7 aylik hala iyi.hamilelik belirtileri kisiden kisiye degisiyo.bende kasilma yok.cok siddetli degilse sanirim bise olmaz.
günaydın canımm hemde ne sndrom yaşıyorumm 1 haftadır izindeydim bugün nöbetle başlıyorummkasm anneleri günaydın iyi haftalar bnm gibi pazt. sendromu yaşayan var mı
canımm hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhh gönlünü ferah tutkızlar hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmenizi diliyorum. ben geçen ay 6+4 ken düşük yaptım kürtaj oldum, doktorum korunmana gerek yok bu ay bile hamile kalabilirsin dedi. düşüğün ayağı içerde kalır derler doğruymuş ve ben yine hamileyim. şu an 5+4 sata göre. satım kürtaj tarihim oluyor. çok endişeliyim. bir pazar gecesi behzat ç.yi izlerken başlamıştı kanamam, dün eşim behzat ç.yi izlerken ağlamaya başladım. korkuyorum kızlar çok. doktor 48 saat arayla beta hcg testi istedi katlamalar güzel dedi. 24 marta ilk randevum. diğerini vajinal bakmıştı doktor. çok az bir kanamam varken ultrasondan sonra artmıştı. acaba onunla ilgisi olabilir mi. vajinal baktırmayakorkuyorum. acaba abdominal mı baktırsam, doktorum ne der acaba? kalp atışı duyulur mu? çok korkuyorum kızlar. dua edin bana allah rızası için. çok zor günler yaşadım. aynılarını yaşamak istemiyorum. lavaboya gitmeye korkuyorum kan görcem diye. bir de size günde 1-2 kere 2-3 saniyelim rahim kasılması gibi hissedilen bir ağrı oluyro mu?
canım çok sağol yaşadığını okudum allah bir daha yaşatmasın. herşey güzel olacak inan bana. dediğin gibi herşey allahın istediği gibi oluyor. vezvese yapmanın anlamı yok. umarım hepberaber büyüticez bebişlerimizi. allah yavrularımı koruyor annesi üzülme.
bu arada günaydın kızlar sabaha kötü bir haberle başladık umarımm bu topiğimizin ilk ve son kaybı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?