2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yaşadığın çok büüyük bir olay canım ama bu ölen yavrunun ömrü ile ilgili birşey rabbim onun hayatını bu kadar kılmış... buna hiçbirimiz müdahale edemeyiz zaten bence sezeryan ya da normal olacağı bebeeğin gelişimi ile ilgili sen şimdiden bunları düşünüp kendi ve bebişinin canının sıkma benim tavsiyem bu yani

aysem senin canin sagolsun inan suan o kadar uzuldumki acim tazelendi agliyorum.sabah hic topici okumadan derdimi yazayim rahatlayayim dedim.sonra topici okuyunca hicbisey bizim elimizde degil yeniden anladim.hep rabbine sigin sukret insallah bundada bi hayir vardir.hepsi aslinda bi imtehan.bunlarin hepsi seni cennete bi adim daha yaklastiriyo.sakin umutsuzluga kapilma.alah mutlaka senin gonlunu alacaktir.hic pes etme ablamin gorumcesi 40 inda evlendi bissuru dusugu oldu hic pes etmedi simdi 3 cocugu var.rabbim daha beter imtehan vermesin bize insallah.inan her namazimda dua edecem sana.kendine iyi bak hersey icin tesekkurler......

cok saol beysal simdi ayseyide okuyunca bende oyle dusundum.hic birsey bizim elimizde degil.kapali bi kutu ve allah istemedikten sonra doktorlar dahil kimse bise yapamiyo.keskeleri nicinleri bosverecem artik.kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz allaha tevekkul edip vesveselik etmemek lazim.

Günaydın kızlar, nasıl gidiyor, belirti yada belirtisizleriniz varmı ? nasıl gidiyor. yazıp karşılaştıralım mı? Bende hiçbirşey yok ( bu beni çok üzüor..

benim dün akşamdan beri midem bulanıyo birde deli gibi uyuyorum başkada belirtim yok tatlım

canımmm benimm öyle üzüldüm ki okuyunca Allahım sana sabırlar versinn yardımcın olsunn seni teselli etmeye hiç bir sözcük yeterli değil canımmm hiç unutma mevlam neylerse güzel eyler Allaha emanet ol canımmmm

bu arada günaydın kızlar sabaha kötü bir haberle başladık umarımm bu topiğimizin ilk ve son kaybı olur

kızlar hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmenizi diliyorum. ben geçen ay 6+4 ken düşük yaptım kürtaj oldum, doktorum korunmana gerek yok bu ay bile hamile kalabilirsin dedi. düşüğün ayağı içerde kalır derler doğruymuş ve ben yine hamileyim. şu an 5+4 sata göre. satım kürtaj tarihim oluyor. çok endişeliyim. bir pazar gecesi behzat ç.yi izlerken başlamıştı kanamam, dün eşim behzat ç.yi izlerken ağlamaya başladım. korkuyorum kızlar çok. doktor 48 saat arayla beta hcg testi istedi katlamalar güzel dedi. 24 marta ilk randevum. diğerini vajinal bakmıştı doktor. çok az bir kanamam varken ultrasondan sonra artmıştı. acaba onunla ilgisi olabilir mi. vajinal baktırmayakorkuyorum. acaba abdominal mı baktırsam, doktorum ne der acaba? kalp atışı duyulur mu? çok korkuyorum kızlar. dua edin bana allah rızası için. çok zor günler yaşadım. aynılarını yaşamak istemiyorum. lavaboya gitmeye korkuyorum kan görcem diye. bir de size günde 1-2 kere 2-3 saniyelim rahim kasılması gibi hissedilen bir ağrı oluyro mu?

Kızlar ben de geldim.... benim de bebişim 5+1 oldu... daha sadece kesesini görebildim... 2 hafta sonrasını iple çekiyorum bebişimin kalp atışlarını görebilmek için... Allah hepimize sağlıkla kucuşumuza almayı nasip etsin bebişlerimizi.... Ne de güzel hamiş olmuşuzzz afferin bize :)

hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kavuşmak nasip etsin inşallaah

Bizim şer bildiğimizde belkide hayır vardır.Allah nasip eder yine inşallah sen güçlü ol canım.

canim allah bu bebegini saglikla kucagina almani nasip etsin.ilk once bilki tek degilsin.daha bugun bi arkadasimiz dusuk yapti.beni sorarsan 1 gun alabildim bebisimin kokusunu sonra kaybettim.allah bizi bebeklerimizle imtehan etti.elinden geleni yap ama cok korumaci,cok vesvese olma tevekkul et gerisini allaha birak.allah ne dilerse o oluyo.bi arkadasimin aylarca kanamasi oldu.ustelik calisiyo.ama masallah 7 aylik hala iyi.hamilelik belirtileri kisiden kisiye degisiyo.bende kasilma yok.cok siddetli degilse sanirim bise olmaz.

ne desem bilmiyom kiii canım benm çok güzel arkadaş olduk burda, üzülmene hiç kıyamıyorum, hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

canım hoşgeldin aramıza, amin canım, inş. duyarsın sağlıklı hamişler diliyorum

canım çok sağol yaşadığını okudum allah bir daha yaşatmasın. herşey güzel olacak inan bana. dediğin gibi herşey allahın istediği gibi oluyor. vezvese yapmanın anlamı yok. umarım hepberaber büyüticez bebişlerimizi. allah yavrularımı koruyor annesi üzülme.

kasm anneleri günaydın iyi haftalar bnm gibi pazt. sendromu yaşayan var mı
günaydın canımm hemde ne sndrom yaşıyorumm 1 haftadır izindeydim bugün nöbetle başlıyorumm

canımm hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhh gönlünü ferah tut

hoş geldin hayırlı olsun bebişinnn

kızlar inş. daha önce yaşadığınız şeyler için çok üzgünüm Allah göstermesin inş. bir daha sizede, bizede, sağlılı hamişler diliyorum, iyi, güzel düşünmeye çalışalım. iyi olur inş. herşey Allahtan
o verecek o alacak.. hepimiz için hayırlı olsun inş.

bu arada günaydın kızlar sabaha kötü bir haberle başladık umarımm bu topiğimizin ilk ve son kaybı olur

bir amin deseydiniz bari niye böyle durgun bu topik anlamıyorummm hanımlar paylaşımm için buradayızzzzzzz tanışalımm kaynaşalımm hepimiz aynı koşullardayızzz bir tatlı sözz bir hoşgörüü çok güzel dostluklar kurmamıza yardımcı olacak zatenn ortak noktamızda malummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…