2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

çalıştığımız için dk dk takip edemediğimiz oluyo yasibcim haklısın aminn umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz meleklerimize

günaydın kızlar çok aşırı bel ağrım var korkuyorum sizdede böyle olan varmı

hosgeldin bende bugun 5 oldum persembe kontrole gidecem umarim keseyi goruruz.yeni gelen arkadaslar biraz bilgilerinizi paylasin kac yillik evliliginiz?kacinci bebeginiz?hamile oldugunuzu nasil ogrendiniz?hcg kacti ilk ogrendiginizde?
ben ilk bebegimden sonra korunmadim.biran once olsun istedim.cunku acimi bitek bu bebek dindirecekti allahin izniyle.leke gelince tamam bu ay yok dedim.2 gun sadece kahverengi akinti seklinde olunca test yaptim ama tek cizgiyi gorur gormez cope attim.yokmus diye uzuldum.aksam cope bise atarken bide baktim cift cizgi.hemen bi test daha yaptim yine cift cizgiydi hayirlisi olsun insallah.keseyi gormeden inanamiyom.hatta ayseye listeye bile eklettirmemistim hala....

elif canım ağır bi iş yapmıyorum azcık ayakta dolanıyım biraz ev işi yapıyorum belim sanki ayrılıyor kendimi kanepeye zor atıyorum daha doktorada gitmedim

elif canım ağır bi iş yapmıyorum azcık ayakta dolanıyım biraz ev işi yapıyorum belim sanki ayrılıyor kendimi kanepeye zor atıyorum daha doktorada gitmedim

benimde aynı senin gibi canım dün evi süpüreyim dedim alttarafı, sanki belim kopcak gibiydi badana yapmış gibi oldum doktora söyledim normal dedi canım iştede bütün gün oturuyorum oda belimi daha kötü yapıyo nasıl dayanıcam izine kadar bilmiyorum öğle aralarında uzanıyorum bitek allah yardımcımız olsun.

kızlar çok midem bulanıyor yaa sabah az bişi yedim ama yine çıkardım..
hele cumadan beri o kadar kötü çıkardığım oluyor kii ardından ağlıyorumm sinirlerim bozuluyor

merhaba.bende bugün kan hcg yaptırdım 160 çıktı.perş günü 29 du. nasıl kızlar. gelişme iyi mi.

Amin canım, elbetteki aynı duygularla burda bulunuyoruz. Ama arkadaşlarında dediği gibi, ya iş karışıyor araya, yada yazılanların hepsini görmek mümkün olmuyor bazen. her iki saatte bir satır satır okumak gerekiyor ki, birşey kaçırmadan hepsine cvp verebilmek için. bu da bir çok sebepten mümkün olamayabiliyor. Ama hepimizin aynı iyi niyet ve duyguları taşıdığımızdan eminim. Seninde dediğin gibi inşallah bu son kaybımız olur. Ayşe için hepimiz çok üzüldük. İNşallah en kısa zamanda bu acıyı atlatacaktır. Hepimize hayırlı hamilelikler diliyorum.
ZAten stresli ve zor bir süreç hamilelik. Üstelik kayıplarda yaşanınca insanın dayanması giderek güçleşiyor. Benim tüp bebek 3. denemem. O yüzden bende her gün ha gitti ha gidecek korkusu içindeyim. Ama doktorlar dahil kimsenin elinden birşey gelmiyor. Bu noktada artık kader ve kısmet demekten başka birşey kalmıyor bizim için. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Amin.

GÜNAYDIN KIZLAR .....
ay_she az önce okudum inan çok üzüldüm...tahmin edebiliyorm çok zor bir imtihan sabret canım inş.mükafatıda çok büyük olur...bu bebişler senin için duacı olurlar inş...sabırlı olmaya çalış Allah kolaylık versin hayatım...

merhaba.bende bugün kan hcg yaptırdım 160 çıktı.perş günü 29 du. nasıl kızlar. gelişme iyi mi.

yasasin topicte benimkinden kucuk bi bebis olducok iyi canim onemli olan artmasi zaten.benimde 72 cıkmıstı.sonra baktırmadım.yarın gidecem iinsallah artmıstır.

canım benim 4+1 iken 65 di 4+4 de 300 , 5+1 de 1632 olmuş bencede seninkide sağlıklı görünüyor artışı bence çok kafana takma....bir ara bende çok panikledim artacak artmıyacak mı diye ama sonra sakinleştim,çünkü hiçbirsey bizim elimizde değil biz tek yapabileceğim hayırlısı için dua etmek...

kızlar çok midem bulanıyor yaa sabah az bişi yedim ama yine çıkardım..
hele cumadan beri o kadar kötü çıkardığım oluyor kii ardından ağlıyorumm sinirlerim bozuluyor

yapma güzelim üzme kendini. O kadar değişik duygulardayız ki, mesela benim 3. tüp bebek denemem. nihayet bu kez tuttu. Ama hiç bulantım vs yok. en son 29 şubatta gitmiştik iki kese vardı. 21 mart kalp atışına çağırdı doktorum. ama hiç bulantı vs yok. biraz akıntı vardı o da kayboldu. keşke belirti olsa her türlü bulantıya vs razıyım. en azından benim için bir işaret olacak. O yüzden canım, bence sabırlı ol ve şükret. BEbeğinin seninle olduğğunun en güzel işaretlerini yaşıyorsun..

bende imzama eklemek istiyorum hamilelik takvimini nasıl yaptınız kızlar

bi mol gebelik geçmişim var. oyüzden kokuyorum .inş sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…