bir amin deseydiniz bariniye böyle durgun bu topik anlamıyorummm hanımlar paylaşımm için buradayızzzzzzz tanışalımm kaynaşalımm hepimiz aynı koşullardayızzz bir tatlı sözz bir hoşgörüü çok güzel dostluklar kurmamıza yardımcı olacak zatenn ortak noktamızda malummmmmmm
günaydın canımm hemde ne sndrom yaşıyorumm 1 haftadır izindeydim bugün nöbetle başlıyorumm
vay haline
bir amin deseydiniz bariniye böyle durgun bu topik anlamıyorummm hanımlar paylaşımm için buradayızzzzzzz tanışalımm kaynaşalımm hepimiz aynı koşullardayızzz bir tatlı sözz bir hoşgörüü çok güzel dostluklar kurmamıza yardımcı olacak zatenn ortak noktamızda malummmmmmm
amin tatlım aminnn :) pazt. ya haftanın ilk iş günü ondan heralde baksana :) uyuyozz
çalıştığımız için dk dk takip edemediğimiz oluyo yasibcim haklısın aminn umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz meleklerimize
günaydın canımm hemde ne sndrom yaşıyorumm 1 haftadır izindeydim bugün nöbetle başlıyorumm
vay haline
amin tatlım aminnn :) pazt. ya haftanın ilk iş günü ondan heralde baksana :) uyuyozz
doğrudur canımm ben akşama nöbete gidicemm size kolay gelsinn
amin canımm kolay gelsinn mesleğin nedir
Kızlar ben de geldim.... benim de bebişim 5+1 oldu... daha sadece kesesini görebildim... 2 hafta sonrasını iple çekiyorum bebişimin kalp atışlarını görebilmek için... Allah hepimize sağlıkla kucuşumuza almayı nasip etsin bebişlerimizi....Ne de güzel hamiş olmuşuzzz afferin bize :)
günaydın kızlar çok aşırı bel ağrım var korkuyorum sizdede böyle olan varmı
elif canım ağır bi iş yapmıyorum azcık ayakta dolanıyım biraz ev işi yapıyorum belim sanki ayrılıyor kendimi kanepeye zor atıyorum daha doktorada gitmedim
merhaba.bende bugün kan hcg yaptırdım 160 çıktı.perş günü 29 du. nasıl kızlar. gelişme iyi mi.
merhaba.bende bugün kan hcg yaptırdım 160 çıktı.perş günü 29 du. nasıl kızlar. gelişme iyi mi.
kızlar çok midem bulanıyor yaasabah az bişi yedim ama yine çıkardım..
hele cumadan beri o kadar kötü çıkardığım oluyor kii ardından ağlıyorumm sinirlerim bozuluyor
canım benim 4+1 iken 65 di 4+4 de 300 , 5+1 de 1632 olmuş bencede seninkide sağlıklı görünüyor artışı bence çok kafana takma....bir ara bende çok panikledim artacak artmıyacak mı diye ama sonra sakinleştim,çünkü hiçbirsey bizim elimizde değil biz tek yapabileceğim hayırlısı için dua etmek...
canım benim 4+1 iken 65 di 4+4 de 300 , 5+1 de 1632 olmuş bencede seninkide sağlıklı görünüyor artışı bence çok kafana takma....bir ara bende çok panikledim artacak artmıyacak mı diye ama sonra sakinleştim,çünkü hiçbirsey bizim elimizde değil biz tek yapabileceğim hayırlısı için dua etmek...
bi mol gebelik geçmişim var. oyüzden kokuyorum .inş sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?