kızlar cep telefonu zararlı diyorlar nasıl kullanıyormusunuz, sonuçta çantamızın içinde masamızda hep yakın yerlerde tutuyoruz ,
ben her sabah cep telefonumun alarmıyla uyanıyorum acaba yatak odasına koymasammı
aklıma takıldı ?
herkese günaydın arkadaşlar...
umarım hepiniz iyisinizdir..
biz iyiyiz allaha şükür..
öyle hafiften miydemiz bulanıyo ama okadar..
canım bu mide bulantısı sanırım kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor benimde dün midem çok bulanıyordu bugün daha iyiyim bel ağrısı kağan kocatepeden dinlemiştim çok sık yaşanırmış benimde senin haftalarındayken belim kopuyordu şimdi biraz daha iyi.herkese merhaba...
ya ben 9+4 gün oldum. hafiften midem bulanıyor.şimdiye dek kusmadım.öyle bulanmıyordumda. noluyor bu 2 gündür. birde belim acayip ağrıyor. oturunca kalkamıyorum....
varmı benzer durum yaşayanlar. genelde bu zamanda bulantı azalır.bende 2 gündür var. ne kadar sürer ki.gerçi öyle ağır değil ama arkadaşın dediği gibi dolap kokusu falan. kötü oluyorum...
Arkadaşlar ben çok rahat ve plansız hamile kaldığım için bir kısmımızda olan psikolojik sorunlar bende de var.
Hayatımın hiçbir döneminde bebeksiz olmayı hiç düşünmedim hatta en az iki derdim ama şimdi sadece bir diyorum ama şimdilik
Dün eşim beni almaya geldiğinde canım bişey istedi onu yemek için hemen iş yerimin karşısındaki alıveriş merkezine gittik orada yeni flört eden insanlar , yeni evli çiftler gördüm.bir an düşündüm acaba hayatımın en güzel dönemlerine veda mı ediyorum. İçimi bir kasvet kapladı nedeni bilinmez.
Sonrada yanında çocukları olan anneleri babaları gördüm onların durumu nasıldı acaba sahiden de mutlu muydular? Bilemiyorum ki hayatım hep böyle iyiydi zaten gençken iyi oluyor ama 10 yıl sonrası…bilinmeyen insana korku heyecan sevinç her duygu var içinde ama en çok da endişe…
Sonra şeyleri de düşünüyor insan bir yapan bir daha istiyorsa vardır bunda bir hikmet…
Ama korkuyorum doğumdan bebeğime ya da bana bişey olacak diye korkuyorum önceden hastalanınca kendin için endişe duyardın ama o da fazla değil ya şimdi bebek doğunca en küçük hastalığı ciğerimi dağlamıyacak mı?Allah onun başa çıkamıycam çaresiz hastalıklarını bana göstermesin belki tek çocuk düşüncem de ondan iki çocuk iki can iki sorumluluk…off ben de normal hayattan tat alacağım günleri dört gözle bekliyorum sabah sebepsiz yere ağladım arabada eşim de üzüldü
49la hamile kalmıştım 48e düştüm bulantılar sayesinde:26:bu arada ilk başta hızlıca 1 kilo almıştım ya. hala o 1 kiloyu korumaktayımm.14 haftalık olana kadar bu kiloyu korusam çok iyi olacak. zaten 12 haftadan sonra elevite başlayacağım. yemesekte alacağız kiloları... birde elevit çok kilo yapıyormuş. ben daha gebe kıyafeti giymiyorum.ama göbeğim bayağ belli oluyor...göğüslerimde büyüdü...
sizde kilo durumu nasıl gidiyor.???
bu arada ilk başta hızlıca 1 kilo almıştım ya. hala o 1 kiloyu korumaktayımm.14 haftalık olana kadar bu kiloyu korusam çok iyi olacak. zaten 12 haftadan sonra elevite başlayacağım. yemesekte alacağız kiloları... birde elevit çok kilo yapıyormuş. ben daha gebe kıyafeti giymiyorum.ama göbeğim bayağ belli oluyor...göğüslerimde büyüdü...
sizde kilo durumu nasıl gidiyor.???
Arkadaşlar ben çok rahat ve plansız hamile kaldığım için bir kısmımızda olan psikolojik sorunlar bende de var.
Hayatımın hiçbir döneminde bebeksiz olmayı hiç düşünmedim hatta en az iki derdim ama şimdi sadece bir diyorum ama şimdilik
Dün eşim beni almaya geldiğinde canım bişey istedi onu yemek için hemen iş yerimin karşısındaki alıveriş merkezine gittik orada yeni flört eden insanlar , yeni evli çiftler gördüm.bir an düşündüm acaba hayatımın en güzel dönemlerine veda mı ediyorum. İçimi bir kasvet kapladı nedeni bilinmez.
Sonrada yanında çocukları olan anneleri babaları gördüm onların durumu nasıldı acaba sahiden de mutlu muydular? Bilemiyorum ki hayatım hep böyle iyiydi zaten gençken iyi oluyor ama 10 yıl sonrası bilinmeyen insana korku heyecan sevinç her duygu var içinde ama en çok da endişe
Sonra şeyleri de düşünüyor insan bir yapan bir daha istiyorsa vardır bunda bir hikmet
Ama korkuyorum doğumdan bebeğime ya da bana bişey olacak diye korkuyorum önceden hastalanınca kendin için endişe duyardın ama o da fazla değil ya şimdi bebek doğunca en küçük hastalığı ciğerimi dağlamıyacak mı?Allah onun başa çıkamıycam çaresiz hastalıklarını bana göstermesin belki tek çocuk düşüncem de ondan iki çocuk iki can iki sorumluluk off ben de normal hayattan tat alacağım günleri dört gözle bekliyorum sabah sebepsiz yere ağladım arabada eşim de üzüldü
Bende baş dönmesi çok, halsizlik ve sürekli uyku hali, işe gelmek öyle zor geliyor ki eve gidip direk yatağa attım dün kendimi....
Kuzucuğum uykuyu seviyor anlaşılan...:)))
bende en başta 1.8 kilo kadar almıştım ama şimdi gitti sanki o şişkinliğim...ben sağlıklı beslenmeye başladıkça kızartmalar, hamur işleri çıktı hayatımdan o yüzden mi bilmiyorum ama 12.haftanın içindeyim ve 1.5 kilo almışım gibi gözüküyor..
ben elevite geçen hafta başladım. 10.hafta bitti. folik aisiti birakıp elevite geçtikben hamile pantolonu giyiyorum...kendi ideal kiloma göre 6-7 kilo fazlayla hamile kaldığım için, zaten pantolonlarım sıkmaya başlamıştı son zamanlarda. düğmeleri açık giymekde çok rahatsız etti beni. aldım bi hamile pantolonu ohhhhh çok rahatt
aynı benim kuzummmben zaten uykuyu seven biriyimdir de hamile kaldığımdan beri gözüm hep uykudaa be güzelimm iş yerinde fırsat buldukça kaçamak yapıyorum yarım saat uyuyorum yani o derece fenayımmm baş dönmem mide bulantım hiç olmadı çok şükür ki
Gebeliğimi 75 kiloyken öğrendim.
Kilomu ilk 4 ay koruma niyetindeyim ve gerekirse acilen diyetsyene başlayabilirim en fazla 6 kilo almak istiyorum...
daha hiç kilo almadın mı. valla tebrik ederim. zaten eğer kilon fazlayken hamile kaldıysan 7-9 kilo ideal diyorlar.doğum sonrasıda hemen veriyorsun o kilolari. hayırlı hamilelikler.
ben evlendim.3 sene bebek yok dedim .2 aydan sonra eşim tuttturdu. bende istedim, 4 ay denedik . toplamda evlendikten 6 ay sonunda hamile kaldım yani.ilk başta bende böyle dedim. ay evliliği yaşamadan çocuk sahibi olmak... hele bide sorunlu bi gebelik.zaman geçti bebeğim oldu.en mutlu bendim.hemen 2.yi istedim.2 sene yasaktı sezaryen diye.mecbur bekledim. 2 sene doldu, yine gebe kaldım, mol gebelik, derken en az 1 sene ara. bekledim.insan sonuçta o güzel duyguyu tatmaya can atıyor. şimdi yine hamileyim. bende doğumda çektim.ama insan unutuyor derdini bebek doğunca , tekrar istiyorsun.sonra bi bakıyorsunki, aile olmuşsunuz.senin içinde o heves heyecan olunca 10 çocukta olsan eşinle yaşayacağını yaşarsın, heyecan bitmez yaniii... hamilelikte zaman zaman böyle ruhsal iniş çıkış yaşaman normal.önemli olan doğum sonrası seni bekleyen yeni bir hayat, minicik sevimli bir bebek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?